آموزش اینستاگرام

آموزش حذف موقت اکانت اینستاگرام (و همه نکات مهم)

آیا نگران به خطر افتادن حریم شخصی تان در اینستاگرام هستید؟از دنیای مجازی خسته شده اید و می خواهید برای مدتی آن را کنار بگذارید؟ تجربه هک شدن توسط افراد سودجو و ناشناس را داشته اید؟

در این مقاله به توضیح کامل انواع روش های حذف و دی اکتیو کردن موقت اینستاگرام می پردازیم و دلیلتان برای حذف موقت اینستاگرام هر چه که باشد،به راحتی می توانید از پس آن برآیید.با خواندن این مطلب،با سه آموزش زیر آشنا خواهید شد:

  • چگونه اکانت اینستاگرام را حذف کنیم؟
  • چگونه اکانت اینستاگرام را دی اکتیو کنیم؟
  • چگونه اکانت اینستاگرام را از حالت دی اکتیو برگردانیم؟

خلاصه مراحل حذف اکانت اینستاگرام

۱ـ در سایت اینستاگرام وارد صفحه ی Delete Your Account شوید.

۲ـ علت حذف کردن دائمی اکانت اینستاگرام خود را مشخص کنید.

۳ـ پسورد اکانت خود را وارد کرده و سپس روی گزینه ی Permanently delete my account کلیک کنید.

آموزش گام به گام حذف کردن اکانت اینستاگرام

نکته: با حذف کردن اکانت اینستاگرام، پروفایل،عکس ها،فیلم ها، لایک ها و کامنت های هر پست و تمام فالوورهایتان برای همیشه از اینستاگرام حذف خواهد شد.

برای حذف دائمی اکانت اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

۱ـ وارد اکانت اینستاگرام خود شوید

توجه داشته باشید که نمی توانید اکانت ایسنتاگرام خود را از طریق برنامه اینستاگرام حذف کنید و حتما باید با موبایل یا کامپیوتر وارد سایت Instagram.com شده و سپس Log in کنید.

۲ـ وارد صفحه Delete Your Account شوید

بعد از Log in کردن در اکانت خود،وارد صفحه ی Delete Your Account شوید و سپس دلیل حذف کردن اکانت خود را از قسمت why are you deleting your account، مشخص کنید.

حتما بخوانید: اگر پسورد اینستاگرام تان را فراموش کرده اید این راهنمای گام به گام را مطالعه کنید!

۳ـ پسوردتان را وارد کرده و سپس گزینه Delete را انتخاب کنید

بعد از اینکه علت حذف کردن اکانت خود را مشخص کردید،صفحه ی جدیدی نمایان خواهد شد که در آن باید پسورد اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید.

بعد از کامل کردن دو مرحله ذکر شده،روی گزینه Permanently delete my account کلیک کنید تا اکانتتان برای همیشه از اینستاگرام حذف شود.

توجه: بعد از حذف کردن اکانت اینستاگرام خود،دیگر نمی توانید با همان نام کاربری اکانت دیگری بسازید و یا دوباره اکانتتان را برگردانید.

بنابراین اگر قصد حذف کردن دائمی اکانت اینستاگرام خود را ندارید،پیشنهاد می کنیم از روش دی اکتیو کردن استفاده کنید.

آموزش گام به گام دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

از قابلیت دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام می توانید زمانی استفاده کنید که قصد دارید بدون حذف کردن اکانت خود،برای مدتی از فضای مجازی فاصله بگیرید.با دی اکتیو کردن اینستاگرام می توانید اکانتتان را به طور موقت غیر فعال کنید و سپس در صورت نیاز دوباره به حالت قبل برگردانید.

برای دی اکتیو کردن موقتی اکانت اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

۱ـ وارد اکانت اینستاگرام خود شوید

با موبایل یا کامپیوتر وارد سایت Instagram.com شده و سپس Log in کنید.توجه داشته باشید که از طریق برنامه اینستاگرام نمی توانید اکانت اینستاگرام خود را دی اکتیو کنید و حتما باید وارد سایت شوید.

حتما بخوانید: کاربردی ترین ترفندها از شروع تا حرفه ای شدن در اینستاگرام

۲ـ روی عبارت Edit Profile کلیک کنید و سپس گزینه Temporarily disable my account را انتخاب کنید

در بالای صفحه ی پروفایل اینستاگرام روی عبارت Edit Profile کلیک کنید.

سپس گزینه Temporarily disable my account را انتخاب کنید.

حتما بخوانید: بهترین اکانت های توییتر که باید فالو کنید +لیست پرطرفدارترین اکانت ها

۳ـ پسوردتان را وارد کرده و اکانت اینستاگرامتان را دی اکتیو کنید

دلیل حذف کردن اکانت خود را از قسمت why are you deleting your account، مشخص کنید.

بعد از اینکه علت حذف کردن اکانت خود را مشخص کردید،صفحه ی جدیدی نمایان خواهد شد که در آن باید پسورد اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید.

بعد از کامل کردن دو مرحله ذکر شده،روی گزینه Temporarily disable my account کلیک کنید تا اکانتتان موقتا دی اکتیو شود.

توجه: برای حذف کردن و دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام خود باید پسوردتان را وارد کنید.در صورت فراموشی رمز عبور خود می توانید با یکی از روش های موجود،رمز عبورتان را بازیابی کنید.

حتما بخوانید: ۱۳ عکس که در تاریخ اینستاگرام بیشترین لایک را دریافت کرده اند! 

آموزش گام به گام فعال کردن اکانت اینستاگرام

در صورتی که بعد از دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام خود، دوباره قصد فعال کردن اکانتتان را داشتید،تنها کافی است تا دوباره در اکانت اینستاگرامتان Log in کنید.برای این کار وارد سایت اینستاگرام شده و سپس نام کاربری و پسوردتان را وارد کنید تا اکانتتان دوباره فعال شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا