آموزش اینستاگرام

آموزش حذف اکانت اینستاگرام اندروید (و همه نکات مهم)

برنامه اینستاگرام مانند برنامه فیسبوک،اهمیت بسیار زیادی به رعایت حریم خصوصی کاربران می دهد،اما با این وجود حریم خصوصی بعضی از کاربران در اینستاگرام در معرض خطر قرار می گیرد.

در اواخر سال ۲۰۱۸ خبری منتشر شد که نشان می داد قابلیت Download Your Data در برنامه اینستاگرام که هدف آن افزایش امنیت و محافظت از حریم خصوصی کاربران بود،می توانست موجب فاش شدن رمز عبور کاربران اینستاگرام شود.

حتما بخوانید: کاربردی ترین ترفندها از شروع تا حرفه ای شدن در اینستاگرام

اینستاگرام بلافاصله بعد از منتشر شدن این خبر اعلام کرد که تنها رمز عبور بخش کوچکی از کاربران فاش شده است و سریعا این مشکل را برطرف کرده است.با این حال همچنان حریم خصوصیتان در اینستاگرام می تواند از راه های مختلفی مورد تهدید قرار بگیرد.

برای مثال در اینستاگرام قابلیتی وجود دارد که می تواند به طور خودکار موقعیت کاربران را ردیابی کند.برای جلوگیری از این کار پیشنهاد می کنیم به طور دستی گزینه ردیابی موقعیت را غیر فعال کنید.اینستاگرام از اطلاعاتی که از طریق قابلیت ردیابی موقعیت به دست می آورد،می تواند برای نشان دادن تبلیغات مرتبط با سلایق کاربران استفاده کند.همچنین اینستاگرام با به اشتراک گذاشتن فعالیت های درون برنامه ای کاربران مانند لایک،کامنت و… با سایر کاربران،به نوعی حریم خصوصی آنها را به هم می زند.

علاوه بر موارد گفته شده،اینستاگرام با نشان دادن حالت Seen و Is Typing… در چت های خصوصی و آخرین وضعیت فعالیت و آنلاین بودن کاربران،حریم خصوصی آنها را زیر پا می گذارد.البته با تنظیمات دستی و با دنبال کردن مسیر Setting>Privacy and Security می توان کاری کرد تا آخرین وضیعت فعالیت کاربر برای سایر کاربران نشان داده نشود.

حتما بخوانید: چطور از اینستاگرام بیشترین درآمد را داشته باشیم؟ (روشهای عملی در ایران)

حال اگر برای محافظت از حریم خصوصیتان تصمیم به حذف اکانت اینستاگرام خود گرفته باشید،می توانید در ادامه با دنبال کردن این مطلب به راحتی از عهده این کار برآیید.

تفاوت حذف کردن با دی اکیتو کردن اکانت اینستاگرام

کاربران اینستاگرام با توجه به تصمیمی که گرفته اند می توانند اکانت خود را برای همیشه حذف و یا دی اکتیو کنند.

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام موقتی است، اما با این حال با دی اکتیو کردن،پروفایل،عکس ها،لایک ها و کامنت های کاربران برای مدتی حذف خواهند شد.برای فعال کردن اکانت اینستاگرام بعد از دی اکتیو کردن،تنها کافی است تا دوباره در اکانت خود Log In کنید.

حذف کردن اکانت اینستاگرام موجب پاک شدن همیشگی اطلاعات می شود، یعنی بعد از حذف کردن اکانت اینستاگرام خود،دیگر امکان بازگردانی اطلاعات و اکانت وجود ندارد و تمام اطلاعات مانند عکس ها،فالورها،لایک ها،کامنت ها و… برای همیشه حذف خواهند شد. اگر در آینده تصمیم به ادامه فعالیت در اینستاگرام بگیرید،دیگر نمی توانید از نام کاربری اکانت حذف شده برای ساخت اکانت جدید استفاده کنید.

آموزش قدم به قدم دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

توجه داشته باشید که نمی توانید اکانت ایسنتاگرام خود را از طریق برنامه اینستاگرام دی اکتیو کنید و حتما باید با موبایل یا کامپیوتر وارد سایت Instagram.com شده و سپس Log in کنید.برای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

۱ـ وارد سایت اینستاگرام شده و در اکانت خود Log In کنید.سپس روی عکس آدمک کلیک کنید تا صفحه پروفایلتان باز شود.

۲ـ سپس مسیر Edit Profile>Temporarily disable my account را دنبال کنید.

۳ـ دلیل دی اکتیو کردن اکانت خود را از قسمت why are you disabling your account، مشخص کنید.

۴ـ پسورد اکانتتان را وارد کنید و سپس گزینه Temporarily disable account را انتخاب کنید.

۵ـ با دنبال کردن مراحل بالا،اکانت اینستاگرامتان تا مدتی که بخواهید دی اکتیو خواهد شد.

توجه: با توجه به محدودیت های اینستاگرام، کاربران فقط هفته ای یکبار می توانند اکانت اینستاگرام خود را دی اکتیو کنند.

آموزش قدم به قدم دانلود کردن اطلاعات اینستاگرام

توجه داشته باشید که بعد از حذف کردن اکانت اینستاگرام،امکان دانلود کردن اطلاعات آن وجود ندارد.بنابراین بهتر است قبل از حذف کردن اینستاگرام،اطلاعات موجود در اکانت اینستاگرام مانند عکس ها، فیلم ها و… را دانلود کنید.برای دانلود کردن اطلاعات اکانت اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید:

۱ـ وارد قسمت پروفایل اینستاگرام شوید و گزینه Setting را انتخاب کنید.

۲ـ سپس مسیر Privacy and security>Request Download را دنبال کنید.

۳ـ حالا آدرس ایمیل و پسوردتان را وارد کنید تا لینکی شامل اطلاعات اکانت اینستاگرام به ایمیلتان ارسال شود.

۴ـ با انجام مراحل بالا،در عرض ۴۸ ساعت ایمیلی با عنوان Your Instagram Data که شامل اطلاعات اکانت اینستاگرامتان است دریافت خواهید کرد.با کلیک کردن روی عبارت Download Data،عملیات دانلود اطلاعات اکانت اینستاگرام آغاز خواهد شد.

حتما بخوانید: اگر پسورد اینستاگرام تان را فراموش کرده اید این راهنمای گام به گام را مطالعه کنید!

آموزش قدم به قدم حذف کردن اکانت اینستاگرام

توجه داشته باشید که همانند عملیات دی اکتیو کردن،نمی توانید اکانت ایسنتاگرام خود را از طریق برنامه اینستاگرام حذف کنید و حتما باید با موبایل یا کامپیوتر وارد سایت Instagram.com شده و سپس Log in کنید.برای حذف کردن اکانت اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

۱ـ وارد سایت اینستاگرام شده و در اکانت خود Log In کنید.

Permanently-Deleting-Instagram-Log-In.jpg

۲ـ وارد صفحه ی Delete Your Account شوید و سپس دلیل حذف کردن اکانت خود را مشخص کنید.

Permanently-Deleting-Instagram-Deleting-Your-Account-Page.jpg

۳ـ حالا پسوردتان را وارد کرده و سپس روی گزینه Permanently Delete My Account کلیک کنید.

Permanently-Deleting-Instagram-Delete-My-Account.jpg

۴ـ با دنبال کردن مراحل بالا،اکانت اینستاگرامتان برای همیشه حذف خواهد شد.

Permanently-Deleting-Instagram-Account-Deleted.jpg

راه حل های جایگزین برای حفظ اطلاعات شخصی در اینستاگرام

بسیاری از کاربران از سیستم های ذخیره سازی ابری(Cloud Storage System) برای بک آپ گرفتن یا ذخیره سازی اطلاعات و فایل های مهم استفاده می کنند.در صورت تمایل به استفاده از یکی از سرویس های ذخیره سازی،سرویسی را انتخاب کنید که به طور خودکار فایل هایتان را رمزگذاری و پنهان می کند.اگرچه سیستم های ذخیره سازی ابری تا حد زیادی قابل اعتماد هستند،اما با این حال ممکن است آنها اطلاعات شخصیتان را با قدرت های دولتی به اشتراک بگذارند.

برای جلوگیری کردن از این مسئله می توانید قبل از انتقال اطلاعات و فایل ها به سیستم های ذخیره سازی ابری،به طور دستیها آن ها را رمزگذاری کنید تا فقط خودتان رمز عبور ورود به سیستم را داشته باشید.

حتما بخوانید: آموزش حذف موقت اکانت اینستاگرام (و همه نکات مهم)

اگر تا به حال تجربه رمزگذاری دستی اطلاعات و فایل ها را نداشتید،به راحتی می توانید از نرم افزارهای رایگان رمزگذاری برای این کار استفاده کنید.هنگام انتخاب برنامه رمزگذاری اطلاعات و فایل ها،به همخوانی برنامه با سیستم عامل کامپیوتر و موبایلتان دقت کنید.

نکته پایانی

امروزه کاربران باید برای محافظت از اطلاعات و حریم شخصیشان در شبکه های اجتماعی نهایت تلاش خود را بکنند تا در معرض حمله های سایبری قرار نگیرند.با رعایت کردن نکات گفته شده می توانید تا حدودی امنیت خود را در شبکه های مجازی بالا ببرید.

ویدیوی آموزش حذف اکانت در اندروید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا