آموزش اینستاگرام

چطور در اینستاگرام خودمان را از عکسی که در آن تگ شده ایم حذف کنیم؟

من عادت دارم هر روز صبح به ورزشگاه بروم و ورزش کنم. به نظرم این زمان، اصلا زمان مناسبی برای عکاسی نیست. زیرا تمامی افراد غرق در عرق هستند و عکس هایی نه چندان زیبا، می شود ازآن ها گرفت. من خودم به شخصه اصلا حاضر نیستم به عکس های آن ها نگاه کنم. زیرا عکس های آن ها بسیار کثیف است.

من یک عکاس هستم و این وظیفه من است که یک عکس از کسانی که در حال ورزش و عرق کردن هستند بگیرم، و وقتی این تصاویر را پست می‌کنم، این وظیفه من است که این افراد را روی پست های خود، تگ کنم. من تمام تلاش خودم را می کنم تا عکس هایی را که می گیرم به بهترین شکل ممکن زیبا باشد، اما گاهی … خوب، به خصوص وقتی تصمیم به انداختن عکس گروهی می کنم، همیشه عکس هایی است که حداقل یک نفر آن را دوست ندارد.

بنابراین، اگر بخواهم انصاف را رعایت کنم، اجازه دهید به شما بگویم که چگونه می توانید خود را از یک عکسی که در آن به طور عمومی تگ شده اید، حذف کنید. این روش کاملا ساده است و روش های این کار در سیستم عامل های Android و iPhone کاملا مشابه است، پس بیایید شروع کنیم.

حذف کردن خود، از یک پستی که بر روی آن تگ شده اید

در ابتدا عکسی را که می خواهید بخش تگ شده اسم خود را مخفی یا حذف کنید، پیدا کنید. اگر این عکس به تازگی پست شده باشد، شما می توانید به سادگی در صفحه اصلی اینستاگرام خود عکس را با کمی گشتن، پیدا کنید. همچنین می توانید به صفحه نمایه خود بروید و روی نماد عکس های شما در زیر بیوگرافی خود ضربه بزنید تا به سرعت تمام عکس هایی که در آن تگ شده اید ( چه شناخته شده و ناشناخته ) را ببینید و هم تصویر را از آنجا انتخاب کنید.

با باز شدن تصویر، یک بار دیگر بر روی آن عکس ضربه بزنید تا تمامی کسانی که تگ شده اند، مشخص شوند، سپس نام کاربری خود را برای باز کردن یک منو انتخاب کنید. در پنجره انتخاب، دو گزینه وجود دارد که یکی برای حذف کردن نام شما است و دیگری برای مخفی کردن نام کاربری شما است. این گزینه ها به ترتیب “Remove Me From Post” یا “حذف من از پست” و “Hide From Profile” یا “پنهان کردن از نمایه” ، هستند.

چگونه نام کاربری اینستاگرام خود را از عکسی که روی آن تگ شدیم، حذف کنیم

برای اینکه نام کاربری خود را حذف کنید، به راحتی می توانید گزینه ” Remove Me From Post” یا ” حذف من از پست” را انتخاب کنید تا اسم و نام کاربری شما به راحتی از روی عکس برداشته شود. بعد از حذف زمانی که شما و یا دیگران بر روی عکس ضربه بزنند، دیگر کسی اسم و نام کاربری شما را نخواهد دید.

اگر فقط خواستید که نام کاربری خود را از دید دیگران پنهان کنید، گزینه ” Hide from My Profile” یا ” پنهان کردن از نمایه” را انتخاب کنید. اگر این گزینه را انتخاب کنید، صفحه اینستاگرام شما از دید دیگران پنهان می ماند. زمانی که دیگران بر روی عکس ضربه بزنند، نام کاربری شما را خواهند دید، اما پیج شما از دید آن افراد پنهان می ماند. در واقع نام کاربری شما هم چنان بر روی عکس می ماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا