آموزش اینستاگرام

گزینه میوت در اینستاگرام+ روش دیدن کسانی که میوت کرده اید

اگر نمی خواهید شخصی را بلاک کنید، در عوض می توانید او را میوت کنید (یعنی همان نادیده گرفتن).

اگر نمی خواهید پست ها یا استوری های یک کاربر خاص را ببینید، می توانید استوری ها یا پست های او را بدون آنفالو یا بلاک کردن، میوت کنید. توجه داشته باشید که طرف مقابل هرگز متوجه نخواهد شد که میوت شده است.

گزینه صرفه جویی اینترنت در اینستاگرام (با خود اینستاگرام)

میوت کردن یک کاربر به این معنی است که شما هنوز او را دنبال می کنید، اما محتوای او دیگر در فید اینستاگرام شما ظاهر نمی شود و استوری های او را نمی بینید. البته او همچنان می تواند پست ها و استوری های شما را ببیند.

چگونه می توان پیام ها و استوری های یک کاربر را نادیده گرفت؟

وقتی یکی از کسانی که فالو می کنید پست یا استوری جدید آپلود می کند این موارد در فید اینستاگرام شما قابل مشاهده خواهند بود. در ادامه به بررسی روش نادیده گرفتن پست ها و استوری های یک کاربر خاص می پردازیم.

1- وارد اینستاگرام شوید و به صفحه اینستاگرام کاربر بروید. نماد جستجو را انتخاب کرده و نام او را در نوار جستجو وارد کنید.

2- در صفحه اینستاگرام کاربر مورد نظر، گزینه Following (در زیر تصویر پروفایل او قرار دارد) را انتخاب کنید.

3- Mute را انتخاب کنید.

4- با روشن کردن کلید Posts ، پست ها میوت خواهند شد. همچنین با روشن کردن کلید Stories ، استوری ها میوت می شوند.

تصویر پروفایل کاربر کدر خواهد شد و استوری های او در انتهای فید اینستاگرام شما نشان داده می شود.

همچنین می توانید یک کاربر را مستقیما از فید خود میوت کنید. برای میوت کردن کاربر مورد نظر از فید اینستاگرام خود، روی سه نقطه کنار نام وی کلیک کنید سپس> Mute > Mute Posts یا Mute Posts and Story را انتخاب کنید.

چگونه پیام ها یا استوری های یک کاربر را آن میوت (Unmute) کنیم؟

برای آن میوت کردن پیام ها یا استوری های یک کاربر:

1- به صفحه اینستاگرام کاربر میوت شده بروید.

2- روی گزینهFollowing ضربه بزنید.

3- روی Mute ضربه بزنید.

4- با خاموش کردن Posts یا Stories می توانید آنها را آن میوت کنید.

۳۰ تا از پربازدیدترین پیج های اینستاگرام

چگونه کسانی که میوت کرده ایم را ببینیم؟

ممکن است کسانی که میوت کرده اید را فراموش کرده باشید. اینستاگرام لیستی از کاربران میوت شده را در تنظیمات حریم خصوصی شما نگهداری می کند.

1- روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید.

2- روی نماد منو در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

3- Settings را انتخاب کنید.

4- Privacy را انتخاب کنید.

5- در بخش Connections ، Muted Accounts را انتخاب کنید.

6- برای آن میوت کردن یک کاربر خاص می توانید به صفحه او بروید و با دنبال کردن مراحل فوق او را آن میوت کنید.

با رفتن به انتهای لیست استوری های خود و ضربه زدن روی تصویر پروفایل یا با مراجعه به صفحه اینستاگرام کاربران میوت شده، همچنان می توانید استوری های آنها را مشاهده کنید.

پست igtv در اینستاگرام (آموزش کامل)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا