آموزش یاهو

آموزش ساده ترین روش حذف ایمیل یاهو به صورت کامل

Ready for Charb gif

به منظور حذف ایمیل های خود ؛ شما باید صفحه ی به پایان رساندن حساب تان را دنبال کنید و سپس با ارائه ی درخواست حذف حساب یاهو میل خود به پیش بروید. اگر تمام ویژگی های امنیتی دیگر مانند Account Yahoo Key (رمز حساب یاهو) و تأیید دو مرحله ای را حذف و غیرفعال کرده باشید، این کار برای شما بسیار آسان خواهد بود.

اولین قدم برای حذف حساب ایمیل یاهوی شما؛ تهیه نسخه پشتیبان از داده های تان در حساب شما می باشد. این عمل برای حذف حساب تان بسیار حیاتی است زیرا پس از حذف دائمی حساب یاهوی خود، نمی توانید هیچ یک از داده های تان را بازیابی کنید. بنابراین، قبل از هر چیز؛ از همه ایمیل ها، پیام ها ، پیوست ها و لیست مخاطبین حساب یاهو میل خود پشتیبان تهیه کنید.

پس از آن که نسخه پشتیبان را تهیه و داده های خود را ذخیره کردید، باید برای حذف حساب کاربری خود درخواستی بدهید. به آسانی می توانید حساب خود را با یک راهنمایی سریع؛ به طور دائم حذف کنید. به سادگی مراحل را با دقت دنبال کنید تا حساب یاهو خود را برای همیشه پاک کنید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

توضیح خلاصه و سریع: چگونه حساب یاهو میل خود را بطور دائم حذف کنیم؟

  • اولین قدم شما ورود به صفحه خاتمه حساب یاهو می باشد.
  • در اینجا بر روی دکمه Continue کلیک کنید تا ادامه دهید.
  • مرحله آخر شما تأیید هویت خود و کلیک بر روی دکمه ی yes (بله) می باشد؛ تا این حساب را خاتمه دهید.
  • درخواست شما برای حذف این حساب ایمیل یاهو به طور دائم پذیرفته شده است، اکنون ۴۰ روز دیگر صبر کنید تا این حساب به طور کامل حذف شود.

به این ترتیب؛ شما با موفقیت حساب یاهوی خود را حذف کرده اید. در اینجا شما باید بدانید که هر ورود موفقیت آمیز به حساب کاربری خود؛ فعالیت آن را از سر می گیرد و پس از آن شما باید همان درخواست خاتمه ی حساب را مطرح کنید و حداقل ۴۰ روز آینده را برای حذف دائمی حساب تان؛ منتظر باشید. درواقع، این امر برای آن در نظر گرفته شده است که اگر به طور تصادفی حساب تان را حذف کردید؛ با ورود دوباره می توانید حساب خود را فعال نگه دارید.

توضیح گام به گام و همه نکات

اگر حساب ایمیل یاهوی تان را حذف کنید، تنظیمات، حساب Flickr و عکس‌ ها، یاهو مسنجر و سایر داده ‌های مربوط به این حساب را هم از دست خواهید داد. قبل از بستن ایمیل یاهو، حتما اطلاعاتی که ممکن است در آینده به آن نیاز داشته باشید را دانلود کنید و مطمئن شوید که می‌ خواهید حساب تان را ببندید.

1-با شناسه حساب یاهویی که می‌ خواهید حذفش کنید وارد صفحه ترک اکانت یا Termiantion یاهو شوید.

word image 52034 1 3

2- اطلاعات مربوط به ترک اکانت را بخوانید و روی Continue کلیک کنید. توجه داشته باشید که با حذف یک حساب یاهو، دسترسی به خدمات پولی مرتبط با این آدرس ایمیل هم قطع خواهد شد.

word image 52034 2 2

3- رمز عبور یاهویتان را برای تایید هویت تان وارد کنید و روی Yes, terminate this account کلیک نمایید.

word image 52034 3 2

4- در نهایت بر روی فهمیدم یا Got it کلیک کنید.

یاهو می‌ گوید که تکمیل فرآیند حذف اکانت چند روز و گاهی هفته ‌ها طول می ‌کشد و ممکن است در برخی کشور ها بیشتر هم طول بکشد. بعد از ترک حساب، هر ایمیلی که به این حساب یاهو ارسال می ‌شود، با یک پیام عدم موفقیت در تحویل، برگشت می ‌خورد.

یاهو هم به شما خبر می ‌دهد که برخی از داده‌های تان ممکن است حتی بعد از بستن کامل حساب، در بایگانی ‌اش باقی بمانند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این که کدام اطلاعات ممکن است در بایگانی بمانند، به صفحه Data Storage and Anonymization پشتیبانی یاهو مراجعه کنید.

نحوه فعال‌ سازی مجدد اکانت یاهو

برای فعال کردن مجدد حساب ایمیل یاهو، تنها کاری که باید انجام بدهید این است که با اطلاعات اصلی ورود به سیستم دوباره وارد شوید. از شما خواسته می ‌شود اطلاعات مربوط به بازیابی اکانت را به ثبت برسانید، سپس یک رمز عبور جدید ایجاد کنید.

بعد از حذف اکانت یاهو، اگر نظرتان تغییر کرد و منصرف شدید، تا 30 روز فرصت دارید . بعد از گذشت 30 روز، حساب قدیمی شما برای همیشه از بین خواهد رفت و هیچ شانسی برای ریکاوری آن وجود نخواهد داشت. با این که در اکثر نقاط جهان 30 روز متداول است، اما حتما سیاست کشورتان در این مورد را دوباره بررسی کنید. مثلا، کاربران استرالیا و نیوزلند 90 روز فرصت دارند تا حسابشان را دوباره فعال کنند.

آیا پاک کردن اکانت یاهو باید انجام شود؟

یاهو سابقه امنیتی ضعیفی دارد، بنابراین نمی ‌توان کاربر را به خاطر تصمیم بستن حسابش سرزنش کرد.

یاهو توسط Verizon، یک شرکت خدمات اینترنتی خریداری شد که با فروش سابقه جستجوی شما به اشخاص ثالث فعالیت می‌ کرد. خود Yahoo Mail هم پیام‌های شما را اسکن می‌ کند تا بر اساس اطلاعاتی که از شما جمع ‌آوری کرده است، پیشنهادات شخصی مرتبط را به شما نشان دهد.

از سال 2013 تا 2014، اطلاعات 1 میلیارد اکانت یاهو لو رفته است.

در سال 2017، یاهو یک هشدار امنیتی دیگر صادر کرد زیرا 32 میلیون آدرس ایمیل یاهو در سال ‌های 2015 و 2016 تحت تأثیر کوکی ‌های جعلی مرورگر قرار گرفتند.

زمانی که آدرس ‌های ایمیل به ‌صورت آنلاین فاش می ‌شوند، هکر ها معمولا پایگاه‌ های داده اطلاعات ورود به سرقت رفته را جستجو و آن ها را در سایت‌ های دیگر امتحان می ‌کنند. اگر از اطلاعات کاربری یکسانی برای لاگین شدن به چندین حساب استفاده مجدد شود، همه آن ها در معرض خطر قرار می‌ گیرند.

حتی اگر فکر نمی ‌کنید که هیچ یک از داده ‌های حساب تان به سرقت رفته باشد، توصیه می ‌کنیم که قوت رمز عبورتان و این که آیا قبلا فاش شده است یا خیر را بررسی کنید. همچنین می ‌توانید بررسی کنید که آیا رمز عبور شما قبلا در تلاش هکر ها به خطر افتاده است یا خیر.

چگونه اکانت یاهو ایمنی داشته باشیم؟

نفوذ به اطلاعات یاهو چندین بار رخ داده است. با به خطر افتادن بیش از یک میلیارد حساب، به راحتی می ‌توان فهمید که چرا برخی از کاربران حق دارند قبل از ایجاد یک حساب کاربری یاهو، نگران باشند . به جای تکیه بر امنیت سایبری یاهو، بهتر است کلا نسبت به امنیت فضای آنلاین محتاط باشید. چند نمونه از بهترین کار هایی که کمک تان می‌ کند تا امنیت اکانت یاهوی تان را حفظ کنید، عبارتند از:

از یک برنامه مدیریت رمز عبور استفاده کنید

برنامه مدیریت رمز عبور یک ابزار امنیتی است که رمز های عبور حساب شما را در یک صندوق رمزگذاری شده کاملا ایمن نگه می ‌دارد که فقط خودتان می ‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. نرم ‌افزاری مثل NordPass می ‌تواند رمز های عبور پیچیده ایجاد کند، بنابراین کارتان راحت ‌تر می ‌شود. هنگامی که از شما رمزی خواسته شود، این برنامه گذرواژه ‌ها را مطابق با استاندارد های درست به صورت خودکار تکمیل می‌ کند، این یعنی شما نیازی به حفظ رشته ‌های پیچیده حروف، اعداد و کاراکتر ها ندارید.

هوشیار باشید

هکر ها و مجرمان سایبری از مهندسی اجتماعی استفاده می ‌کنند و شما را فریب می‌ دهند تا داده‌ های هویتی تان را ارائه دهید یا حتی به طور تصادفی جزئیات ورود به حساب تان را فاش کنید.

از اسکنر دارک استفاده کنید

اسکنر دارک وب NordVPN دائما در وب سایت ‌های دارک به دنبال اطلاعات کاربری تان می ‌گردد و در صورت کشف آن ها به شما هشدار و امکان می ‌دهد تا بر اساس آن اطلاعات اقدام کنید.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام ببخشیدرمز ایمیل فراموش کرده ام شماره تلفن ذخیره شده هم مربوط به کشور ایران نبس نمیدانم چکارکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا