آموزش واتساپ

حذف پیام های قدیمی در واتساپ برای هر دو طرف

در این مقاله نحوه حذف پیام های قدیمی WhatsApp برای همه را توضیح می دهیم. WhatsApp یک برنامه پیام رسانی آنلاین و رایگان است که اکثر مردم از آن استفاده می کنند. برخی افراد هنگام تایپ از دیکشنری برای تصحیح املای خود استفاده می کنند، گاهی اوقات ممکن است کلمه دیگری غیر از کلمه مورد نظر به اشتباه تایپ شود. گاهی هم ممکن است پیام اشتباهی را به فردی ارسال کنیم و غیره. آیا تاکنون مرتکب چنین اشتباهاتی شده اید؟

در این مقاله راه حلی برای تصحیح این اشتباهات به شما ارائه می دهیم. اکنون پرسش این است: چگونه پیام های قدیمی WhatsApp را برای همه حذف کنیم؟ در اینجا ما به شما کمک می کنیم تا با استفاده از مراحل ساده و به راحتی این کار را انجام دهید.

قسمت 1: حذف WhatsApp برای همه، در بازه زمانی خاص

واتساپ به شما اجازه می دهد پیامهای همه گیرندگان را بر اساس زمان حذف کنید. آیا می خواهید نحوه حذف پیام های WhatsApp برای همه در یک محدوده زمانی مشخص را یاد بگیرید؟ در این صورت جای درستی آمده اید.

حذف پیام ها برای خودتان

وقتی پیام ها را در چت خود حذف می کنید، دیگر نمی توانید آنها را پیدا کنید. برای انجام این کار مکالمه ای که می خواهید پیام خاصی را در آن حذف کنید باز کنید.

1- پیام را انتخاب کنید

با فشار طولانی، پیام یا پیام هایی که می خواهید حذف کنید را انتخاب کرده و روی نماد حذف در بالا کلیک کنید.

C:\Users\MSA\Downloads\delete.jpg

2- پیام را حذف کنید- دو گزینه

الف- اگر می خواهید یک پیام را در لحظه دریافت/ارسال آن حذف کنید، کافی است روی گزینه Delete for me کلیک کنید به این ترتیب پیام بدون هیچ اثری حذف می شود.

C:\Users\MSA\Downloads\delete-for-me.jpg

ب- اگر می خواهید پیام ها را بعد از یک ساعت حذف کنید، تنها دو گزینه در دسترس خواهند بود. از بین آنها روی گزینه Delete for me کلیک کنید.

C:\Users\MSA\Downloads\two-delete-options.jpg

حذف پیام WhatsApp برای همه

ممکن است با موقعیتی روبرو شوید که پیامی که تایپ کرده اید و در WhatsApp ارسال کرده اید حاوی اشتباهاتی باشد و نخواهید شخص مقابل آن را ببیند. نگران نباشید، زیرا WhatsApp دارای یک ویژگی منحصر به فرد است که به شما اجازه می دهد پیام خاصی که برای یک فرد یا گروه ارسال کرده اید را حذف کنید. توجه داشته باشید که گزینه زیر تنها در صورتی نمایش داده می شود که بخواهید پیام را ظرف یک ساعت پس از ارسال حذف کنید. همچنین، این ویژگی فقط برای متونی که ارسال کرده اید در دسترس است و نه برای پیام های دریافتی.

1- پیام را انتخاب کنید

پیامی که می خواهید حذف کنید را انتخاب کنید. سپس روی نماد حذف که در بالا نمایش داده می شود کلیک کنید.

C:\Users\MSA\Downloads\delete-icon.jpg

2- پیام را حذف کنید

یک پیام بازشو با سه گزینه نمایش داده می شود. روی گزینهDelete for Everyone کلیک کنید.

C:\Users\MSA\Downloads\options-under-delete.jpg

3- دریافت پیام You deleted this message

اکنون پیام انتخاب شده برای همه کسانی که مکالمه را دریافت کرده اند حذف می شود و پیام You deleted this message برای شما ظاهر خواهد شد.

C:\Users\MSA\Downloads\deleted-message.jpg

همچنین می توانید با انتخاب متون و پیروی از روشی که در بالا توضیح داده شد، چندین پیام را به طورهمزمان حذف کنید. دقت داشته باشید که پس از یک ساعت، شما قادر خواهید بود پیامها را فقط برای خودتان حذف کنید. بنابراین حذف پیام بستگی به تصمیم و اقدام سریع شما دارد. همچنین اگر پیام را دیر حذف کنید، ممکن است گیرندگان آن را قبل از حذف مشاهده کرده باشند.

نحوه فهمیدن کسانی ک شماره ما را دارند (در واتساپ)

قسمت 2: چگونه می توان پیام های قدیمی WhatsApp را برای همه افراد حذف کرد؟

پس از آشنایی با نحوه حذف پیام ها برای همه در بازه زمانی مشخص، ممکن است با خود فکر کنید که آیا می توان یک پیام را پس از 1 ساعت برای همه حذف کرد؟ بله! در ادامه مراحل حذف پیام های قدیمی WhatsApp برای همه را توضیح می دهیم.

توجه داشته باشید که این تنها در صورتی امکان پذیر است که شما پیام را ارسال کرده باشید. قبل از هر چیز،Wi-Fi یا داده تلفن همراه خود را خاموش کنید.

1- به Settings و سپسApps بروید

به Settings بروید و رویApps یا Apps and Notifications کلیک کنید.

C:\Users\MSA\Downloads\settings-app.jpg

2- واتساپ را انتخاب کنید

در میان لیست برنامه های موجود، روی WhatsApp کلیک کنید.

C:\Users\MSA\Downloads\whatsapp-app.jpg

چطور بفهمیم شخصی در واتساپ آنلاین شد؟ (و آخرین آنلاینی)

3- واتساپ را متوقف کنید

دکمه Force stop را انتخاب کرده و روی OK در پیام بازشو کلیک کنید تا عملکرد WhatsApp متوقف شود.

C:\Users\MSA\Downloads\force-stop.jpg

4- تاریخ و زمان را به صورت دستی تنظیم کنید

در بخش تنظیمات،Date and time را انتخاب کنید.

تنظیم کننده زمان خودکار را خاموش کنید.

تاریخ و زمان را به صورت دستی تنظیم کنید، به گونه ای که با پیامی که می خواهید حذف کنید مطابقت داشته باشد.

C:\Users\MSA\Downloads\date-time.jpg

5- پیام را برای همه حذف کنید

حالا به واتساپ بروید و پیام حذف شده را انتخاب کنید. اکنون یک پیام با سه گزینه برای پاک کردن مشاهده خواهید کرد. روی Delete for Everyone کلیک کنید تا پیام برای همه کسانی که آن را دریافت کرده اند حذف شود.

C:\Users\MSA\Downloads\date-time-whatsapp.jpg

6- زمان و تاریخ را به Automatic تغییر دهید

اکنون Wi-Fi یا داده تلفن همراه خود را روشن کرده و در قسمت تنظیمات، تاریخ و زمان را روی حالت خودکار قرار دهید. به همین راحتی!

فهمیدن اسم مخاطب در واتساپ و مخفی کردن نام خودمان (آپدیت 2021)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا