برنامه های اندروید

6 بهترین نرم افزار بررسی دمای گوشی اندروید+ دانلود رایگان

بدون شک سیستم عامل اندروید در مقایسه با سایر سیستم عامل های تلفن همراه بهترین سیستم عامل موجود در حال حاضر است، چون اندروید ویژگی ها و گزینه های بیشتری با قابلیت سفارشی کردن را در اختیار کاربران قرار می دهد. علاوه بر این، سیستم عامل اندروید همیشه به خاطر مجموعه اپلیکیشن های کاربردی متنوعش معروف است.

کافیست نگاهی سرسری به فروشگاه Google Play بیندازید. قطعا اپلیکیشن های مختلفی با کاربردهای متفاوت پیدا خواهید کرد. همین امر در مورد اپلیکیشن های نظارت بر CPU برای دستگاه های اندرویدی نیز صدق می کند. فروشگاه Google Play مملو از اپلیکیشن هایی است که عملکرد آنها نظارت بلادرنگ بر دما و فرکانس CPU است.

6 برنامه کاربردی برای نظارت بر دمای CPU در سیستم عامل اندروید

ما تصمیم گرفتیم تا چند مورد از بهترین اپلیکیشن های اندروید را برای تجزیه و تحلیل دما و بررسی فرکانس CPU به اشتراک بگذاریم. همچنین، برخی از اپلیکیشن ها پنجره های شناور (floating window) استاتوس بار (نوار وضعیت)، هشدارهای گرمای بیش از حد CPU و غیره را ارائه می دهند. در ادامه به بررسی این اپلیکیشن ها می پردازیم.

حتما بخوانید: چه مارک گوشی بخریم؟ ۱۳ نکته بسیار مهم موقع خرید گوشی نو

۱- نرم افزار CPU Cooler (پر امتیاز و پر مخاطب)

CPU Cooler

نرم افزار CPU Cooler یک برنامه اندرویدی است که از سنسور تراشه دمای گوشی هوشمند شما برای نشان دادن دمای CPU در لحظه استفاده می کند. با این برنامه می توانید به راحتی دمای CPU تلفن همراه خود را کنترل کنید.

حتی می توانید از این برنامه برای اجرای تست استرس (تست عملکرد) روی هسته های CPU استفاده کنید. به طور کلی، CPU Cooler برنامه ای عالی برای نظارت بر دمای CPU دستگاه تلفن همراه شما است.

۲- نرم افزار AIDA64

AIDA64

نرم افزار AIDA64 برنامه ای اندرویدی است که اطلاعات سخت افزار و نرم افزار گوشی را به شما نشان می دهد. با استفاده از نرم افزار AIDA64، می توانید خیلی سریع به اطلاعاتی درباره CPU، اندازه‌گیری سرعت واقعی هسته پردازنده، ابعاد صفحه گوشی، سطح باتری و دمای CPU و موارد دیگر دست پیدا کنید.

این برنامه همچنین دمای CPU را هر هسته پردازنده به شما نشان می دهد. به طور کلی، نرم افزار AIDA64 یک برنامه عالی نظارت بر دمای CPU است که در حال حاضر می توانید از آن استفاده کنید.

آیا شارژ گوشی در طول شب (از شب تا صبح) ضرر دارد؟

۳- نرم افزار CPU Monitor

CPU Monitor

نرم افزار CPU Monitor یکی از بهترین و قدرتمندترین برنامه های نظارت بر CPU است که برای گوشی های هوشمند اندرویدی در دسترس و قابل استفاده است. با استفاده از این برنامه می توانید دمای CPU و فرکانس عملکرد پردازنده را در لحظه کنترل کنید.

همچنین، نرم افزار CPU Monitor ابزارهای مفید متعددی مانند one-tap boost، ram widget، CPU widget، battery widget و غیره را به شما ارائه می دهد.

۴- نرم افزار CPU-Z (خودم از این برنامه استفاده می کنم)

CPU-Z

نرم افزار CPU-Z احتمالاً بهترین اپلیکیشن موجود در لیست است که می توانید برای نظارت بر دمای CPU از آن استفاده کنید. این برنامه دارای یک پنل دمای اختصاصی است که دمای CPU، دمای سنسورهای مختلف و غیره را نشان می دهد.

همچنین، سایر اطلاعات سیستم مانند برند دستگاه، مدل، رم، نوع حافظه، وضوح صفحه نمایش و غیره را نشان می دهد.

دانلود کنید: ۹ تا از بهترین نرم افزارهای مدیریت باتری گوشی اندروید

۵- نرم افزار CPU/GPU Meter

CPU/GPU Meter

نرم افزار CPU/GPU Meter یک برنامه نظارتی نسبتاً جدید برای نظارت بر CPU و GPU است که در فروشگاه Google Play موجود است. این برنامه اطلاعات ضروری مانند استفاده از CPU، فرکانس CPU، دمای CPU، دمای باتری، حافظه موجود، میزان استفاده و فرکانس GPU و غیره را نشان می دهد. استفاده از اپلیکیشن رایگان است و روی نسخه اندروید 8 و بالاتر اجرا می شود.

۶- نرم افزار Cpu Float

apps to monitor CPU temperature

نرم افزار Cpu Float اپلیکیشنی از نوع ویجت برای اندروید است که در فروشگاه Google Play قابل دسترسی است. این برنامه یک پنجره شناور (Floating Windows) در صفحه اصلی اندروید شما اضافه می کند که اطلاعات کلیدی متعددی از سیستم را نشان می دهد.

گوشی تون داغ میشه؟ ۷ علت اصلی داغ شدن گوشی هوشمند اندرویدی+راهکار 

اپلیکیشن Cpu Float می تواند فرکانس CPU، دمای CPU، فرکانس GPU، بار GPU، دمای باتری، سرعت شبکه اینترنت و غیره را نشان دهد. البته این اپلیکیشن شناخته شده نیست، اما کار خود را به خوبی انجام می دهد.

5 ترفند عالی کاهش دمای گوشی اندروید

  1. محدود کردن استفاده از برنامه‌های سنگین: برنامه‌هایی که نیاز به استفاده از منابع سیستم بیشتری دارند می‌توانند دمای گوشی را افزایش دهند. تلاش کنید استفاده از برنامه‌های سنگین را محدود کنید یا از آن‌ها در زمان‌هایی با دمای پایین‌تر استفاده کنید.
  2. خاموش کردن ویژگی‌های غیرضروری: برخی از ویژگی‌های گوشی مانند بلوتوث، Wi-Fi، GPS و NFC ممکن است باعث افزایش دمای گوشی شوند. در صورتی که از این ویژگی‌ها استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را خاموش کنید تا دمای گوشی کاهش یابد.
  3. استفاده از حالت مدیریت باتری: برخی از گوشی‌ها دارای حالت‌های مختلف مدیریت باتری هستند که می‌توانند به بهینه‌سازی مصرف باتری و کاهش دمای گوشی کمک کنند. از این حالت‌ها برای کاهش دمای گوشی استفاده کنید.
  4. استفاده از برنامه‌های بهینه‌سازی: برخی از برنامه‌های بهینه‌سازی سیستم می‌توانند به بهینه‌سازی عملکرد و کاهش دمای گوشی کمک کنند. با تحقیق و استفاده از برنامه‌های معتبر و قابل اعتماد، می‌توانید دمای گوشی خود را کاهش دهید. من از سی کلینر استفاده می کنم.
  5. خنک کردن گوشی: می‌توانید از روش‌های خنک کردن گوشی مانند قرار دادن آن در محیط خنک‌تر یا استفاده از برنامه‌های خنک کننده استفاده کنید تا دمای گوشی کاهش یابد.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا