آیفون و ios

حذف اطلاعات مکان از عکس ها و ویدیوهای آیفون

اگر قصد داریم عکس ها و ویدیوهای خود را با حفظ حریم خصوصی خود با دیگران به اشتراک بگذارید، پیشنهاد می کنیم این مطلب را بخوانید تا روش های حذف اطلاعات مکان از عکس ها و ویدیوهای آیفون بیشتر آشنا شوید.

در سیستم عامل iOS به راحتی می توانید با خاموش کردن گزینه لوکیشن، اطلاعات مکانی عکس ها ویدیو های گوشی های آیفون و آی پد خود را حذف کنید.

حتما بخوانید: بهترین کارهایی که بعد از دزدیده شدن گوشی آیفون تان می توانید انجام دهید!

چگونه اطلاعات مکانی عکس ها و ویدیوها را از گوشی های آیفون و آی پد حذف کنیم؟

۱ـ برنامه عکس ها را در گوشی آیفون یا آی پد خود باز کنید.

۲ـ عکس یا ویدیوی مورد نظرتان را انتخاب کنید.

۳ـ دکمه Share را فشار دهید (آیکون مربعی شکل با یک فلش رو به بالا که در گوشی های آیفون در گوشه سمت چپ و پایین صفحه و در آی پد در گوشه سمت راست و بالای صفحه قرار دارد.)

۴ـ در بالای صفحه روی گزینه Option کلیک کنید.

حتما بخوانید: همه ترفندهای دوربین گوشی آیفون که برای عکاسی نیاز دارید +دانلود جزوه

۵ـ گزینه Location را غیر فعال کرده و سپس روی گزینه Done کلیک کنید.

۶ـ حالا می توانید مسیر اشتراک گذاری عکس ها و ویدیوهای خود را مشخص کنید.

نکته: در صورتی که بعد از حذف لوکیشن عکس ها و ویدیوهای خود با مشکل باگ مواجه شدید، می توانید گوشی آیفون یا آی پد خود را ریستارت کنید تا این مشکل حل شود.

در ادامه مراحل تصویری حذف لوکیشن عکس ها و ویدیوها از گوشی های آیفون و آی پد را مشاهده می کنید:

1998CAM_2020_04_17_22_58_43_FN.jpg

حتما بخوانید: روش حذف اطلاعات مکانی تصاویر گرفته شده با گوشی های آیفون

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن