آموزش اینستاگرام

از کجا بفهمیم عکس اینستا سیو شده (ساده ترین روش)

اینستاگرام این امکان را به کاربران می دهد تا به جای گرفتن اسکرین شات از عکس ها و ویدیوهای مورد علاقه خود، به راحتی آن ها را سیو کنند. این قابلیت بیشتر به درد کسانی می خورد که پستی را در قسمت اکسپلورر اینستاگرام می بینند و می خواهند آن عکس یا ویدیو را در گوشی خود ذخیره کنند.

اما سوال اینجا است که آیا فردی که عکس ها و ویدیوهای او را سیو می کنیم، از ذخیره شدن پست هایش توسط کاربران دیگر خبردار می شود یا نه؟

خوشبختانه این قابلیت باعث فاش شدن هویت فرد ذخیره کننده نمی شود و کاربران می توانند پست های مورد نظرشان را با اطمینان کامل سیو کنند. در برنامه ی اینستاگرام، در گوشه سمت راست و زیر پست ها علامتی به شکل بوکمارک قرار دارد. برای ذخیره کردن پست ها، تنها کافی است تا روی آن علامت کلیک کنید تا آن پست در قسمت ذخیره های اینستاگرام سیو شود.

حتما بخوانید: ۸ اپلیکیشن تشخیص افرادی که از اینستاگرام مان بازدید کردند (اندروید و آیفون)

برای مشاهده پست های ذخیره شده، روی آیکون پروفایل که در گوشه سمت راست و پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید تا تمام پست هایی که تا به حال ذخیره کرده اید را مشاهده کنید. فراموش نکنید که طبق قوانین اینستاگرام، کسی غیر از خودتان از پست هایی که ذخیره کرده اید خبردار نمی شوند.

اینستاگرام در رابطه با این موضوع می گوید زمانی که پست شخصی را ذخیره می کنید، آن فرد از آن خبردار نخواهد شد.

همچنین می توانید پست های ذخیره شده خود را پوشه بندی کنید و در کالکشن های جداگانه ای آن ها را سیو کنید. برای ساخت کالکشن، به قسمت پروفایل اینستاگرام بروید و سپس روی آیکونی که به شکل سه خط افقی است کلیک کنید. حالا روی آیکون بوکمارک کلیک کنید تا تمام پست های ذخیره شده خود را مشاهده کنید. در همان صفحه روی آیکون “+” که در گوشه سمت راست و بالای صفحه قرار دارد کلیک کرده و سپس یک اسم مناسب برای کالکشن خود انتخاب کنید. حالا روی عبارت Next کلیک کنید تا کالکشن مورد نظرتان ساخته شود.

حتما بخوانید: چطور از اینستاگرام بیشترین درآمد را داشته باشیم؟ (روشهای عملی در ایران)

زمانی که این قابلیت در سال ۲۰۱۶ به اینستاگرام اضافه شد، اینستاگرام طی بیانیه ای در این رابطه گفت «با قابلیت جدید اینستاگرام، زمانی که یک ویدیوی خنده دار، یک عکس از استایلی شیک و جذاب و… در اینستاگرام می بینید، می توانید به راحتی آن را ذخیره کنید و هر موقع خواستید دوباره آن را ببینید»؛ و در ادامه گفت «و کسی به غیر از خودتان از پست هایی که ذخیره کرده اید، خبردار نخواهند شد».

قبل از این که چنین قابلیتی به شبکه های اجتماعی اینستاگرام اضافه شود، کاربران مجبور بودند تا از عکس ها و ویدیوهای مورد علاقه خودشان اسکرین شات بگیرند و یا آن پست را به خودشان بفرستند تا در صورت نیاز دوباره آن پست ها را مشاهده کنند.

حتما بخوانید: ۱۶ ترفند مخفی اینستاگرام برای داشتن موفق ترین اکانت

اشلی یوکی، مدیر تولید برنامه اینستاگرام می گوید «یکی از اهداف جامعه اینستاگرام این است که افراد بتوانند تصاویر و ویدیوهای مورد علاقه خودشان را، از غذا گرفته تا فشن و زیبایی، در این برنامه مشاهده کنند و آنها به کمک قابلیت سیو کردن پست ها می توانند بدون آن که کسی متوجه شود، پست های مورد نظرشان را سیو کنند».

بنابراین با قطعیت می توان گفت که هیچ کس جزء خودتان، از پست هایی که در اینستاگرام ذخیره می کنید، از عکس عروسی همسر سابق دوستتان گرفته تا عکس حاملگی آشنایان و ویدیوهای DIY، خبردار نخواهند شد.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن