۲۰ رایج ترین مشکلات نرم افزاری موبایل اندروید+ راه حل
همه ما گاهی وقتها با گوشیهای هوشمند اندرویدیمان به مشکل بر میخوریم. البته این واقعیت را نمیتوان انکار کرد که سیستم عامل اندروید ثبات خوبی دارد و قابل اعتماد است.
اگر اطلاعات کافی در مورد این سیستم عامل نداشته باشید، کار با یک گوشی اندرویدی ساده نیست. بیشتر وقتها بسیاری از کاربران گوشیهای اندروید با مشکلات جزئی و متداولی در این گوشیها روبرو میشوند. به همین دلیل در این پست به مشکلات نرمافزاری رایج در موبایلهای اندرویدی و راهحل آنها میپردازیم.
۱-خالی شدن باتری
تخلیه باتری یکی از مشکلات رایج در گوشیهای اندرویدی است. تقریبا یک پنجم کاربران اندروید با این مشکل در موبایلهایشان مواجه هستند. دلایل بسیاری پشت این مشکل وجود دارد. یکی از بهترین روشها برای حل این مسئله، فعال کردن حالت Battery Saving یا ذخیره باتری و کاهش روشنایی گوشی است.
شما میتوانید برای حل این مشکل، از اپلیکیشن DU Battery Saver & Fast charge استفاده کنید. DU Battery Saver به شما کمک میکند تا با حذف اپلیکیشنهای در حال اجرا در پسزمینه دستگاه اندرویدیتان، باتری را سریعتر شارژ کنید.
منوی تنظیماتتان را باز کرده، روی Location کلیک و Battery Saving Mode را فعال کنید. همیشه میزان روشنایی گوشیتان را کم کنید. عمر مفید باتری گوشی را در اینجا بطور کامل توضیح داده ایم.
۲-فریز شدن و پایین آمدن سرعت گوشی
کم شدن سرعت یکی از مشکلات رایج در گوشیهای اندرویدی است. سرعت کار با برنامهها کم میشود چون اپلیکیشنها بلا استفاده زیادی روی گوشیمان نصب کردهایم و یا بسیاری از برنامههای اندرویدی به طور همزمان باز هستند. راهحل بسیار ساده است.
شما باید اپلیکیشنهای بلا استفاده را Uninstall کرده و فایلهای بزرگ را از حافظه گوشی پاک کنید. برای این کار Clean Master مخصوص اندروید را دانلود کنید. Clean Master میتواند به شما در پاک کردن تمام برنامههای بدون استفاده و فایلهای بزرگ از حافظه کمک کند. علاوه بر این، میتوان با استفاده از این برنامه فایلهای به درد نخور گوشی را هم پاک کرد. روشهای افزایش سرعت گوشی اندرویدی
۳-وایفای متصل نمیشود
چند بار گوشیتان را به وایفای وصل میکنید ولی در دریافت سیگنال یا اتصال با مشکل روبرو خواهید بود. راهحلهای رفع این مشکل بسیار ساده هستند. گوشیتان را Restart و حالت هواپیما را به مدت حداقل ۱ دقیقه فعال کنید. سعی کنید دوباره وایفای گوشی را امتحان کنید. روش وصل کردن به گوشی به وای فای در اینجا
۴-همگامسازی خطا با گوگل
بسیاری از اوقات برای تهیه نسخه پشتیبان از لیست مخاطبین و یا موارد دیگر، گوشی اندرویدیتان را با سرور گوگل همگام یا Sync میکنید. خیلی از کاربرها به دلایل مختلف با مشکل همگامسازی مواجهند. اما چند راهحلها برای این مشکل وجود دارد.
شما باید پسورد اکانتتان را بررسی کنید ببینید آیا اخیرا تغییر کرده یا خیر، سپس لازم است پسورد جدید را به روز کنید. اگر مشکل همچنان ادامه داشت، حالت هواپیما را به مدت ۳۰ ثانیه فعال و دوباره تلاش کنید. کار دیگری که میتوانید بکنید اینست که اکانت گوگل را حذف و آن را دوباره اضافه کنید.
۵-فراموش کردن الگوی باز کردن قفل گوشی
اگر الگوی گوشی اندرویدتان را فراموش کنید، عملا نمیتوانید هیچ کاری با گوشی انجام دهید. بسیاری از کاربرانی که از ترکیب رمزهای پیچیده استفاده میکنند، سریعا پسوردشان را فراموش میکنند. در پست قبلی دو متد برای باز کردن قفل گوشی اندرویدی را در اختیارتان قرار دادیم:
- متد پیشرفته باز کردن الگوی گوشی بدون از دست دادن اطلاعات
- متد کلی باز کردن الگوی گوشی با راهاندازی مجدد (احتمال از دست دادن اطلاعات وجود دارد)
۶-کیبورد کار نمیکند
کیبورد پیشفرض اندروید خیلی وقتها گیر کرده و کار نمیکند. اگر با مشکلاتی مثل دیر پاسخ گرفتن از کیبورد یا متوقف شدن آن روبرو هستید، توصیه میکنیم Google Keyboard که یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشنهای کیبورد گوگل است را دانلود کنید. شما میتوانید آن را به عنوان برنامه کیبورد پیشفرض تنظیم کرده و تجربه بهتری از تایپ کردن داشته باشید.
۷-خاموش شدن صفحه نمایش هنگام شارژ شدن
وقتی گوشیتان را به شارژر وصل میکنید، صفحه گوشی به طور خودکار خاموش می شود. برای حل این مشکل باید به Settings>Applications>Development رفته و گزینه Stay awake را برای روشن نگه داشتن صفحه هنگام شارژ، تیک بزنید.
۸-گوشیتان برای انتقال داده به کامپیوتر وصل نمیشود
اگر از اینترنت لپتاپ یا وایفای استفاده میکنید، میتوانید اپلیکیشن Airdroid را برای انتقال بیسیم دادهها به گوشی اندرویدتان امتحان کنید. Airdroid یکی از بهترین اپلیکیشنهای انتقال داده از کامپیوتر به موبایل و بالعکس است. گاهی اوقات USB گوشی یا پورت کامپیوتر، یکدیگر را شناسایی نکرده که باعث بروز این مشکل میشوند. اگر مشکل شناسایی یو اس بی دارید در این مطلب روش حل مشکل توضیح داده شده است.
۹-خطاهای گوگل پلی
گوگل پلی مرکز دسترسی دانلود اپلیکیشنهای اندروید در گوشیها است. اگر اپلیکیشنهای اندروید را از گوگل پلی روی موبایلتان دانلود کردید و با خطاهایی مثل دانلود نشدن برنامه روبرو شدید، مشکل جدی است. وقتی نتوانید اپلیکیشنهای ضروری اندروید را دانلود کنید، نمیتوانید هیچ کاری با گوشی انجام دهید. برای رفع این خطاها، متدهای ساده زیر را دنبال کنید:
- باید اکانت گوگلتان را حذف و مجددا اضافه کنید. این کار میتواند در عرض چند دقیقه به حل شدن مشکلتان کمک کند.
- شما میتوانید دادهها و حافظه پنهان گوگل پلی و سرویسهایش را پاک کنید. این کار مشکل را برطرف خواهد کرد.
- اگر مشکل همچنان ادامه داشت، باید به بخش Apps گوگلی پلی مراجعه کرده و سپس گزینه Uninstall Updates را انتخاب کنید.
- آموزش تصویری دانلود اپکلیکشن ها از گوگل پلی
۱۰-بازیها کار نمیکنند
بازیها در گوشی اندرویدی به لایل مختلفی مثل پشتیبانی نکردن گوشی از بازی، کار نمیکنند. همیشه سازگاری بازی با نسخه سیستم عامل اندروید گوشیتان را بررسی کنید. بازیها به دلیل نداشتن حافظه RAM کافی هم ممکن است اجرا نشوند. از Clean Master برای ایجاد شرایط مناسب جهت دانلود بازی استفاده کنید.
اگر موبایلتان خیس شده یا در آب افتاده ابتدا این اقدامات را انجام دهید!
۱۱-خطای فضای ناکافی
همانطور که میدانید اندروید حافظه محدودی برای اپلیکیشنها دارد و ما هیچ اختیاری در بیشتر کردن آن نداریم. بنابراین اگر گوشی دارید که مرتبا خطای فضای ناکافی را نمایش میدهد، راحت بگویم، راهحلی وجود ندارد. شما فقط باید برنامه CCleaner که به شما در آزادسازی حافظه ذخیره کمک خواهد کرد، را روی دستگاه اندرویدیتان نصب کنید.
۱۲-وایفای مرتبا قطع میشود
ما همیشه برخی برنامهها یا بازیها را در شب و هر زمان که گوشیمان در حالت استراحت است، دانلود میکنیم. در چنین شرایطی وایفای به طور خودکار متوقف میشود که در روند دانلود وقفه ایجاد میکند. برای رفع این مشکل، میتوانید به Settings>WiFi>Advanced رفته و گزینه Keep WiFi on During Sleep را روی Always تنظیم کنید.
۱۳-چطور استفاده گوشی از اینترنت داده را وقتی بیرون از تنظیمات استاندارد هستیم، متوقف کنیم
خب، یک اپلیکیشن طرف سوم به نام APNDroid وجود دارد که به کاربران اجازه میدهد که تمام اتصالهای داده را از طریق یک ویجت در صفحه اصلی غیرفعال کند. این برنامه در واقع به شما کمک میکند این تنظیمات را سریعتر از وقتی که از صفحه تنظیمات استاندارد اندروید استفاده میکنید، تغییر دهید.
۱۴-شناسایی نشدن کارت SD
کارتهای SD بعد از مدتی پر میشوند و بهترین راهحل فرمت کردن آنها با استفاده از یک کامپیوتر دسکتاپ یا لپتاپ است. ممکن است دلیل دیگری هم وجود داشته باشد که کارت SD شما توسط اندرویدتان شناسایی نمیشود که به نظر میرسد فرمت دوباره آن به حل مشکل کمک کند.
۱۵-دیدن صفحه نمایشگر در نور آفتاب مشکل است
خب، بهترین گزینه اینست که از یک محافظ صفحه ضد تابش نور استفاده کنید. محافظ صفحههای ضد تابش در مقایسه با نمونههای معمولی محکمترند اما از آن مهمتر اینکه مقدار تابش نور روی صفحه نمایشگر در یک روز آفتابی را به شدت کاهش میدهند.
۱۶-استفاده بیش از حد گوشی از اینترنت داده
خب، گوشیهای اندرویدی راهحل خوبی برای این مشکل دارند که به Data Usage شناخته میشود. شما میتوانید با این گزینه سریعا استفاده گوشی از اینترنت داده را محدود کنید. در این حالت وقتی مصرف اینترنت دادهتان بیش از حد شد، گوشی شما اینترنت داده یا وایفای را غیرفعال میکند. برای این منظور، باید Settings>Data Usage>Set Mobile Data Limit را باز کنید.
۱۷-کار با کیبورد دشوار است
کیبورد پیشفرض گوشی اندروید بهمریخته است! با این حال جایگزینهای مختلف دیگری در گوگل پلی وجود دارند. گوگل اخیرا Gboard را عرضه کرده که بسیار جالب است. شما میتوانید این کیبورد و سایر برنامههای مشابه را از گوگل پلی دانلود کنید.
۱۸-اپلیکیشنها روی کارت SD نصب نمیشوند
برخی اپلیکیشنها طوری ساخته شدهاند تا روی گوشیتان نصب شوند. شما میتوانید به Settings>Apps رفته و سپس گزینه Move To SD Card را انتخاب کنید. اگر چنین گزینهای وجود نداشت، نمیتوانید برنامه را به کارت SDمنتقل کنید!
۱۹- نمیتوانید هر اپلیکیشنی را از گوگل پلی دانلود کنید
برخی برنامهها برای رزولوشن خاصی از صفحه طراحی شدهاند. بنابراین اگر گوشیتان شرایط اجرای برنامه را نداشته باشد، گوگل پلی گزینه Install را به شما نشان نخواهد داد. علاوه بر این توسعهدهندگان اغلب اپلیکیشنها و برنامههایی را منتشر میکنند که فقط محدود به چند کشور هستند.
بنابراین این هم میتواند یکی دیگر از دلایل دانلود نشدن برنامه از گوگل پلی روی گوشیتان باشد. با این وجود اگر میخواهید برنامههایی که برای کشورتان ممنوع شدهاند را دانلود کنید، میتوانید از برنامههای VPN استفاده کنید.
۲۰-لمس صفحه نمایشم درست کار نمیکند
امروزه دستگاههای اندروید به کاربران اجازه می دهند تا صفحه نمایش را کالیبره کنند. یعنی اگر شما هنگام ضربه زدن روی یک محل مشخص از گوشی دچار مشکل شدید میتوانید ریست نرمافزاری، سختافزاری و… انجام دهید. دقت صفحه نمایش به عوامل مختلفی بستگی دارد.
احتمال اینکه صفحه شما از داخل آسیب دیده باشد هم وجود دارد. با این وجود، اگر پس از ریست سختافزاری مشکل همچنان وجود داشت باید آن را فلش کنید. یا خودتان یا یک تعمیرگاه موبایل.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
سلام وقت بخیر
گوشی من سامسونگ j5 هستش و از دیروز هیچ فیلمی رو پخش نمی کنه با هیچ پلیری . کلا وقتی ویدیویی رو پلی می کنم هنگ می کنه بقیه موارد مشکلی نداره فقط با پخش فیلم مشکل داره .بنظرتون مشکل از کجاس