آموزش ترفندهای موبایلی

4 کاربرد اصلی nfc در گوشی (که البته در ایران به کار نمی آیند)

NFC (ارتباط نزدیک میدانی) یکی از قدرتمندترین ویژگیهای کمتر استفاده نشده در تلفن همراه است. این تگنولوژی برای ارتباط بین تلفن های همراه هوشمند نزدیک استفاده می شود.

قبل از هر چیز ابتدا باید NFC را در دستگاه فعال کنید، در تلفن های اندرویدی ، Android Beam باید فعال شود. این کار را می توان با رفتن به settings ، connection و سپس فعال کردن NFC و همچنین Android Beam انجام داد. پس از انجام این مراحل ، کاربران می توانند از امکانات زیر استفاده کنند.

۱-پرداخت کردن

یکی از محبوب ترین استفاده ها از NFC ، پرداخت با تلفن همراه است. با این کار ، کاربران می توانند کارتهای مالی مختلف خود را روی گوشی بارگذاری کرده و از آن استفاده کنند. با استفاده از برنامه های Apply Pay و Google Wallet ، کاربران می توانند برای راحتی و دسترسی بیشتر، بخش قابل توجهی از کیف پولهای فیزیکی را با کارتهای مجازی جایگزین کنند که همه اینها با استفاده از فناوری NFC موجود در تلفن است.

آنچه برای استفاده از این روش پرداخت مورد نیاز است این است که کاربران بتوانند جزئیات کارت خود را در برنامه های مربوطه بارگذاری کنند و سپس کارت مورد استفاده را در هنگام پرداخت انتخاب کنند .

باز کردن قفل امنیتی با ان اف سی

حتما بخوانید: کاربرد RAM در گوشی هوشمند و تفاوت آن با Rom

۲-ارسال داده

یکی از کاربردهای NFC که افراد زیادی با آن آشنا نیستند انتقال داده ها از جمله اسناد و اطلاعات تماس است. برای این کار ، NFC را در دستگاه خود فعال کنید و سپس دو دستگاه را در کنار هم نگه دارید و سپس انتقال داده شروع خواهد شد.

این کار با باز کردن پرونده ، تصویر ، سند یا برنامه ای که کاربر می خواهد با شخص دیگری به اشتراک بگذارد ، نگه داشتن دستگاه نزدیک به دستگاه گیرنده و سپس انتخاب دکمه Beam انجام می شود. با انجام این کار ، گیرنده اعلانی مبنی بر انتقال پرونده دریافت می کند.

کاربردهای NFC

به عنوان مثال ، برای به اشتراک گذاشتن یک برنامه ، کاربران باید اپلیکیشن را در یک دستگاه باز کنند ، تلفن را نزدیک دستگاه گیرنده نگه داشته و سپس بر روی دکمه Touch to Beam کلیک کنند و در آن نقطه دستگاه گیرنده به طور خودکار شروع به دانلود می کند.

به طور مشابه می توانید بسیاری دیگر از انواع محتوا از جمله صفحات وب ، تصاویر و موسیقی را انتقال دهید. با این حال ، محدودیت این روش این است که دستگاه ها نباید در فاصله دوری از یکدیگر باشند در غیر این صورت انتقال انجام نخواهد شد. این موضوع باعث می شود این روش انتقال سریع اما محدودکننده باشد.

حتما بخوانید: کاربرد مادون قرمز در گوشیهای هوشمند امروزی

۳-تگ های NFC

تگ های NFC سخت افزاری اضافی هستند که باید برای استفاده خریداری شوند. با استفاده از این تگ ها ، کاربران می توانند اطلاعات را به راحتی با دیگران به اشتراک بگدارند. به عنوان مثال ، یک تگ NFC وجود دارد که می تواند اطلاعات مخاطب خاصی را در خود جای دهد ، به گونه ای که اگر کسی اطلاعات آن شخص را بخواهد ، می تواند به سادگی بر روی تگ ضربه بزند تا این اطلاعات را دریافت کنند.

برای انجام این کار ، کاربران باید (NFC Tools (Android را برای مخاطبین بارگیری کنند ، اطلاعات را پر کنند و سپس تلفن را به تگ متصل کنند. علاوه بر این ، از تگ های مختلفی استفاده می شود که هرکدام دارای شناسه منحصر به فرد خود هستند تا کاربران بتوانند در موارد مختلف از آنها استفاده کنند.

MacroDroid برنامه ای اندرویدی است (لینک دانلود) که به کاربران اجازه می دهد تا بسیاری از کارهای روزمره خود را که با استفاده از تگ های NFC ، به طور خودکار انجام دهد. به عنوان مثال ، اگر یک کاربر باید بلوتوث گوشی خود را هر بار که وارد خودرو می شود روشن کرده و آن را متصل کند ، می توانند از ایجاد ماکرو در این برنامه و سپس اتصال آن به تگ NFC استفاده کنند.

حتما بخوانید: کاربرد ژیروسکوپ در گوشی های هوشمند امروزی چیست؟

اگر این تگ NFC در خودرو قرار گیرد ، کاربران می توانند هر بار که وارد وسیله نقلیه خود می شوند به سادگی دستگاه خود را به تگ متصل کنند و به جای اینکه کاربر مجبور باشد بلوتوث را متصل کند ، به طور خودکار فعال و وصل می شود. این فقط یکی از نمونه کارهایی است که می تواند با استفاده از تگ NFC انجام داد در حالی که تقریباً تمام عملکردهای ممکن دیگر نیز می توانند با برنامه و تگ ها به صورت خودکار تنظیم شوند.

از کاربردهای ان اف سی در گوشی هوشمند

جمع بندی و نکات تکمیلی کاربردی

پس یاد گرفتید که تکنولوژی NFC (Near Field Communication) یک فناوری بی‌سیم است که امکان انتقال داده‌ها بین دو دستگاه نزدیک به یکدیگر را فراهم می‌کند. این فناوری در گوشی‌های هوشمند به شکل یک تراشه فعال می‌شود و امکان انجام تعاملات مختلف را بین دستگاه‌های مجهز به NFC فراهم می‌کند.

کاربردهای اصلی NFC در گوشی‌های هوشمند عبارتند از:

  1. پرداخت از طریق تلفن همراه (Mobile Payment):
    • NFC به کاربران اجازه می‌دهد که از طریق تلفن همراه‌شان پرداخت‌های بی‌سیم انجام دهند. این شامل استفاده از کارت‌های اعتباری و بانکی مجازی، اپل پی، گوگل پی، سامسونگ پی و سایر سرویس‌های پرداخت موبایل است.
  2. انتقال فایل و اطلاعات (Data Transfer):
    • کاربران می‌توانند از طریق NFC فایل‌ها، تصاویر، ویدیوها، مخاطبین، لینک‌ها و داده‌های دیگر را بین دو دستگاه NFC فرستاده و دریافت کنند. این فرآیند به طور معمول بسیار سریع و آسان است.
  3. تگ‌های NFC (NFC Tags):
    • تگ‌های NFC تگ‌هایی هستند که اطلاعاتی مثل یک URL، یک پیام متنی، یا دستوراتی مخصوص را در خود ذخیره می‌کنند. با لمس یک گوشی هوشمند به تگ NFC، می‌توانید به سرعت به اطلاعات موجود در آن دسترسی پیدا کنید. این تگ‌ها برای کاربردهای مختلفی مانند تبلیغات، راهنمایی‌ها و کنترل دستگاه‌ها استفاده می‌شوند.
  4. کارت ورودی و خروجی (Access Cards):
    • برخی از گوشی‌های هوشمند به عنوان کارت ورودی و خروجی برای ورود به ساختمان‌ها، اتاق‌ها، خودروها و سایر امکانات استفاده می‌شوند. این اطلاعات به صورت رمزگذاری شده در گوشی هوشمند ذخیره شده و با لمس به دستگاه‌های دیگر ارسال می‌شوند.

به طور کلی، NFC به کاربران امکان می‌دهد تا تعاملات بی‌سیم سریع و آسانی را با دستگاه‌های دیگر انجام دهند و به عنوان یک فناوری چندمنظوره، کاربردهای متعددی را در گوشی‌های هوشمند فراهم می‌کند.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا