آموزش واتساپ

نشانه بلاک شدن در واتساپ چیست؟ 5 علامت واضح

یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان مورد استفاده در سراسر جهان،WhatsApp است. به کمک این پیام رسان می توانید از طریق Wi-Fi برای دوستان و مخاطبین خود در سراسر جهان پیام ارسال کرده و چت گروهی داشته باشید. واتساپ برای افرادی که خواهان استفاده از یک پیام رسان فوری و بدون هیچ گونه زوائد اضافی هستند، فوق العاده مفید است.

اما گاهی با شرایطی روبرو می شوید که مخاطب دیگر پاسخ پیام های شما را نمی دهد. چنین چیزی می تواند چند دلیل داشته باشد. ممکن است مخاطب مشغول باشد، یا برنامه یا حساب WhatsApp خود را کاملا پاک کرده باشد. همچنین ممکن است شما را بلاک کرده باشد.

ارسال پیام در واتساپ بدون اضافه کردن طرف مقابل به مخاطبان

اگر کسی شما را در برنامه WhatsApp بلاک کرده باشد، نشانه هایی برای تشخیص این مسئله وجود دارد. در این مقاله، به این نشانه ها خواهیم پرداخت.

بلاک کردن در واتساپ

اگر کاربری تمایلی به تعامل با یکی از مخاطبین خود نداشته باشد، می تواند او را بلاک کند. پس از باز کردن برنامه و کلیک روی منو (3 نقطه عمودی) در سمت راست، روی Settings ضربه بزنید.

C:\Users\MSA\Desktop\unnamed.jpg

از آنجا ، به Account بروید و روی Privacy ضربه بزنید. در این صفحه می توانید روی مخاطبین بلاک شده (Blocked Contacts) کلیک کنید. به سمت راست بالا نگاه کنید تا نماد یک شخص با علامت مثبت در کنار آن را مشاهده کنید. با لمس این نماد، می توانید مخاطب مورد نظر خود را از لیست مخاطبین اضافه کنید.

چگونه بفهمیم بلاک شده ایم؟

اگر بلاک شده باشید، واتساپ به شما اطلاع نخواهد داد، اما چند نشانه وجود دارد که نشان می دهد این اتفاق افتاده است.

1-ناپدید شدن آخرین بازدید (Last Seen) مخاطب

اگر آنلاین بودن یا آخرین بازدید مخاطب را مشاهده نمی کنید، ممکن است بلاک شده باشید.

همچنین این ممکن است به این دلیل باشد که شما یا شخص مورد نظر تنظیمات حریم خصوصی خود را به روز کرده اید. با کلیک روی تنظیماتLast Seen خود ممکن است آنچه قادر به دیدن آن هستید تغییر کند.

اگر آخرین بازدید شما برای دیگران قابل مشاهده باشد، احتمال اینکه بلاک شده باشید بالا است.

2-عدم وجود عکس پروفایل

شاخص دیگری که نشان می دهد مخاطب شما را بلاک کرده است، تصویر پروفایل وی و اطلاعات دیگری است که ممکن است دیگر در دسترس نباشند. در صورتی که بلاک شده باشید آنلاین بودن یا استوری های مخاطب را مشاهده نخواهید کرد.

C:\Users\MSA\Desktop\unnamed (1).jpg

این نشانه ها به این معنی هستند که یا بلاک شده اید یا کاربر حساب WhatsApp خود را حذف کرده است. اگر فکر می کنید مورد دوم صادق است، می توانید با استفاده از یک حساب دیگر حساب مخاطب مورد نظر را بررسی کنید. اگر پروفایل قابل مشاهده باشد، بلاک شده اید.

ذکر این نکته نیز مهم است که برخی از کاربران برای به روزرسانی عکس پروفایل خود وقت نمی گذارند و فعالیت های خود را نیز بروز نمی کنند.

3-تیک ها و معانی آنها

آیا تابحال شده که برای شخصی پیام ارسال کنید و فقط یک تیک در کنار آن ببینید؟ این بدان معناست که پیام شما ارسال شده اما توسط گیرنده دریافت و خوانده نشده است. این چیزی است که نمادهای علامت گذاری به شما می گویند.

  • یک تیک خاکستری به این معنی است که پیام شما مراحل ارسال را طی کرده اما هنوز تحویل داده نشده است.
  • دو تیک خاکستری به معنی ارسال پیام شما به مخاطب شما است.
  • دو تیک آبی به معنای ارسال، دریافت و مشاهده پیام است.

C:\Users\MSA\Desktop\unnamed (2).png

اگر در کنار پیام هایی که ارسال کرده اید، فقط یک تیک خاکستری مشاهده می کنید، احتمال آن وجود دارد که در لیست بلاک گیرنده قرار داشته باشید. این به این معنی است که پیام شما برای آن شخص ارسال می شود، اما به دلایلی به تلفن او تحویل داده نمی شود.

همچنین ممکن است به دلیل ضعیف بودن اینترنت باشد، بنابراین بهتر است کمی صبر کنید و ببینید تیک تغییر می کند یا خیر.

چگونه شماره خود را در واتساپ پنهان کنیم؟ (3 روش ساده)

4-تماس تلفنی

یکی از ویژگی های دیگری که توسط واتساپ ارائه می شود، امکان برقراری تماس تلفنی است. این ویژگی دقیقا مانند تماس های عادی کار می کند، با این تفاوت که از اینترنت استفاده می کند. مانند سایر برنامه ها، برقراری تماس تلفنی با واتساپ کاملا رایگان است.

C:\Users\MSA\Downloads\unnamed (23).jpg

بنابراین برای بررسی اینکه بلاک شده اید یا خیر می توانید با مخاطب تماس تلفنی برقرار کنید. اگر بلاک شده باشید، قبل از قطع خودکار، تلفن برای مدت کوتاهی زنگ می خورد. این حالت مشابه وقتی است که با شخصی که تلفنش خاموش است تماس می گیرید و مستقیما به صندوق صوتی ارسال می شوید.

برای اطمینان بیشتر می توانید چندین بار و در زمان ها و روزهای مختلف این کار را تکرار کنید.

5-افزودن مخاطب به یک گروه

WhatsApp به شما این امکان را می دهد که با مخاطبین خود گروه ایجاد کنید. اگر در زمان اضافه کردن یک مخاطب با خطا رو به رو شوید، می توانید نتیجه بگیرید که بلاک شده اید.

C:\Users\MSA\Downloads\unnamed (9).png

وقتی کسی شما را بلاک می کند، پیامی با عنوانCan’t Add Participant یاFailed to Add ظاهر می شود. اگر این پیام را مشاهده کنید، به این معنی است که دیگر قادر به برقراری ارتباط با این مخاطب نیستید. این را می توان به این موارد نسبت داد: مخاطب شما را بلاک کرده یا حساب خود را حذف کرده است.

بهترین روش تغییر شماره واتساپ بدون حذف اطلاعات

اگر اطلاعات مخاطب یا وضعیت آنلاین او را نمی بینید و نمی توانید او را به یک گروه اضافه کنید احتمالا بلاک شده اید. بهترین راه برای اطمینان از اینکه مخاطب حساب کاربری خود را حذف نکرده است جستجوی او با یک حساب دیگر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا