آموزش های متنوع دیگر

موقع خرید لوازم خانگی به چه چیزی توجه کنیم؟ (15 نکته)

خرید لوازم جدید جز کار هایی است که باید با تحقیق و دقت فراوان انجام شود زیرا اگر در انتخاب نوع و کیفیت اشتباه کنید هزینه هنگفتی که پرداخته ‌اید، از دست می‌ رود. علاوه بر این نیازهای تان هم آنطور که باید برطرف نمی‌ شوند.

یک سری نکات هنگام خرید لوازم خانگی هست که توصیه می ‌کنم حتما به آن ها دقت کنید. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا با این نکات آشنا شوید.

نکات خرید لوازم خانگی

1-به نظرات دیگران توجه کنید

قیمت همیشه نشانه خوب یا بد بودن کالا نیست. در سایت ‌های آنلاین تحقیق کنید و نظرات مشتریان را بخوانید. سایت ‌های بسیاری نظرات مشتریان در مورد مدل‌ هایی که در بازار هستند را ثبت می‌ کنند. همیشه هم چند کاربر صادق هستند که حقیقت را در مورد آن کالا می‌ گویند. در حقیقت اگر جنسی بد باشد، در نظرات مشخص می ‌شود. خوشبختانه یا متاسفانه مصرف‌کنندگان آگاه امروزی به این راحتی از محصولی رضایت پیدا نمی ‌کنند، به خصوص در مورد اقلام گران ‌قیمتی مثل لوازم خانگی.

2- محصول یک فروشگاه را به صورت آنلاین بخرید

خرید آنلاین لوازم خانگی مزایای خودش را دارد. شما نه تنها می‌ توانید تحقیقات بیشتری در مورد قابل اطمینان بودن، مشخصات و کارایی یک محصول داشته باشید، بلکه می‌ توانید همان کالا را به صورت آنلاین ارزان ‌تر و گاهی با کد تخفیف تهیه کنید. به‌ علاوه، شما به تمام مدل ‌ها به صورت یک ‌جا دسترسی دارید در صورتی که در حالت حضوری زمان و شرایط مناسب برای وارسی همه اجناس را نخواهید داشت. در فروشگاه فیزیکی معمولا اجناسی در ویترین و جلوی دید مشتری هستند که برای فروشنده سود‌آورترند اما در آنلاین تمام آن ها!

حتما بلد باشید: 7 بهترین مارک های جاروبرقی (و بهترین مدل هر برند)

3- حواستان به بازدهی انرژی محصول باشد

اکثر فروشندگان به شما این امکان را می ‌دهند تا در فروشگاه ‌های آنلاین شان محصولاتی مثل ماشین ‌ظرفشویی و یخچال را بر اساسEnergy Star یا ستاره انرژی مرتب کنید. علاوه بر این، اطلاعاتی در مورد بازدهی انرژی هم وجود دارد که میانگین مصرف کیلو وات ساعت و هزینه راه ‌اندازی دستگاه در سال را به شما می‌ گوید.

سعی کنید محصولی را انتخاب کنید که هزینه مصرف انرژی سالانه کم تری داشته باشد. به طور مثال این هزینه باید برای ماشین ظرفشویی کم تر از 25 دلار و برای یخچال و فریزر کم تر از 40 دلار باشد. گاز و مایکروویو ها رتبه ‌بندی ستاره انرژی ندارند اما سایر لوازم مثل تصفیه ‌کننده هوا، فریزر، لباسشویی، رطوبت‌ گیر و آبگرمکن از جمله مواردی هستند که گواهی ستاره انرژی دارند.

انواع لوازم برقی خانگی

4- از امکان تحویل رایگان برخوردار شوید

اکثر فروشندگان در صورت خرید بیشتر از یک مقدار مشخص، آن ها را به صورت رایگان تحویل تان می‌ دهند. البته در کل هم فروشگاه‌ ها هزینه ‌ای بابت تحویل دریافت نمی ‌کنند. مزیت دلیوِری رایگان در این است که شما از هزینه بنزین و زحمت حمل و نقل کالا راحت می ‌شوید و احتمال رساندن به آن هم کم تر خواهد شد.

نکات مهم در خرید جارو برقی (راهنمای خرید سال 2023)

5- راه ‌اندازی دستگاه را خودتان انجام بدهید

شما می‌ توانید از فروشنده بخواهید تا خودش دستگاه را برایتان راه‌ اندازی کند که البته باید هزینه بپردازید. توصیه می ‌کنیم که خودتان این کار را انجام دهید زیرا هم چند مهارت می ‌آموزید، هم اعتماد به نفس تان بالاتر می ‌رود و هم در هزینه‌های تان صرفه ‌جویی می ‌شود. با وجود تمام منابعی که در یوتیوب و جاهای دیگر در دسترس شماست، واقعا هیچ بهانه ‌ای به جز ناتوانی فیزیکی برای اینکه خودتان این کار را انجام بدهید وجود ندارد. البته یادتان باشد که سیستم ‌های تهویه مطبوع و آبگرمکن ‌ها استثنا هستند.

6- لوازم خانگی قدیمی تان را دور نیندازید!

دستگاه قدیمی تان را دور نیندازید. ممکن است بتوانید شخصی را پیدا کنید که آن را تعمیر کند یا در ازای پرداخت مبلغی آن را از شما بخرد. شما همیشه می‌ توانید دستگاه کهنه‌ تان را حتی به عنوان ضایعات بفروشید. برخی از فروشندگان وقتی مدل جدید را تحویل می‌ دهند، مدل قدیمی شما را به‌ صورت رایگان یا در ازای هزینه ‌ای ناچیز تحویل می ‌گیرند و بازیافت می ‌کنند. به‌علاوه شما می‌ توانید لوازم خانگی تان را در سایت ‌هایی مثل دیوار هم بفروشید. کافیست دستی به سر و رویش بکشید، عکس بگیرید و توضیحات لازم در مورد آن را بنویسید.

لوازم برقی خانگی

5 بهترین مدل های دستگاه تصفیه آب خانگی+ قیمت و خرید

7- افزونه‌ های خودکار فروشگاه ‌های آنلاین را غیرفعال کنید

وقتی لوازم خانگی مورد نظرتان را به صورت آنلاین سفارش می‌ دهید، گاهی برخی از فروشگاه‌ ها به طور خودکار اقلامی را به سبد خریدتان اضافه می‌ کنند که به آن ها نیازی ندارید (مثل بست یا شیلنگ ماشین ظرفشویی یا گاز). اتصالات لوازم خانگی جدید معمولا با همه چیز سازگارند و احتمالا به اتصالات قدیمی‌تان (البته اگر آسیب ندیده باشند) می‌ خورند.

8- عجولانه تصمیم نگیرید

خرید از روی صبر خودش بزرگ ترین صرفه‌ جویی در هزینه‌ است. در حقیقت هر چه بیشتر حوصله کنید، احتمال اینکه مدل‌ های بهتر و با قیمت ‌مناسب ‌تری گیرتان بیاید، بیشتر خواهد بود. تا زمانی که لوازم خانگی مورد نظرتان را پیدا نکرده ‌اید، بهتر است دستگاه قدیمی تان را تعمیر کنید. با این کار بعدا راحت ‌تر می ‌توانید آن را بفروشید.

9- قیمت ‌ها را مقایسه کنید

تقریبا همه فروشندگان لوازم خانگی می ‌گویند قیمت شان مناسب و ارزان‌تر از بقیه رقبا است. شما با یک بررسی ساده می ‌توانید قیمت یک کالای مشخص را در سایت ‌های مختلف بررسی و مقایسه کنید. البته نباید قیمتی که در فروشگاه‌ های فیزیکی ارائه می‌ شوند را در نظر بگیرید زیرا معمولا از حالت فروش آنلاین گران ‌تر است.

10- هیچ وقت قیمت کامل را پرداخت نکنید

فروشندگان معمولا می‌ توانند تا 10% روی به مشتری تخفیف بدهند. پس هیچ وقت به پرداخت تمام بها رضایت ندهید. شما حتی می ‌توانید خیلی بیشتر از 10 درصد هم تخفیف بگیرید.

۵ اپلیکیشن برتر برای خرید اینترنتی (نو و دست دوم)

11-بودجه مورد نظرتان را تعیین کنید

تقریبا با هر بودجه ‌ای می ‌توانید لوازم خانگی باکیفیت و قابل اعتمادی در برند های مختلف پیدا کنید. ویژگی ‌هایی مثل ضدزنگ بودن محصول، قابلیت ‌ها، فناوری به کار برده‌شده و ظرفیت قطعا قیمت ‌را بالا خواهد برد. تصمیم‌ گیری در مورد بودجه قبل از خرید می ‌تواند به محدود کردن گزینه ‌ها و انتخاب درست کمک کند.

12- از برند های معتبر خرید کنید

اکثر مردم توقع دارند لوازم خانگی که می‌ خرند حدود ده سال دوام بیاورد. این انتظار را فقط برند های معتبر می ‌توانند برآورده کنند. البته این بدان معنا نیست دستگاهی که می ‌خرید در این مدت هیچ وقت نیاز به سرویس پیدا نکند.

13- نیازهای تان را بسنجید

به آنچه خانواده شما نیاز دارد فکر کنید. اگر به آشپزی علاقه دارید یا دوست دارید سرگرم شوید، استفاده از لوازم خانگی که ظرفیت بالایی دارند مناسب شما است. از طرف دیگر، اگر خانه کوچکی دارید یا در آشپزخانه ‌تان بیشتر از فریزر و مایکروویو استفاده می ‌کنید، لوازم خانگی با اندازه استاندارد برای تان کافی خواهد بود.

بهترین دما برای یخچال چقدر باید باشد؟ (یخچال، فریزر و بخش پایینی)

14- اندازه‌گیری یادتان نرود!

تعیین اندازه جایی که قرار است دستگاه را در آن جا بگذارید، امری کاملا حیاتی است. معمولا ماشین‌ های ظرفشویی و گازها از نظر ابعاد استاندارد هستند، اما یخچال و لباسشویی ‌ها اندازه ‌های بسیار متفاوتی دارند. فضایی که قرار است وسیله در آن جا قرار بگیرد را اندازه بگیرید و یادتان باشد که مقداری فضا برای جریان هوا و کابل ‌های برق بگذارید.

15- با گارانتی خرید کنید

هنگام بررسی یک محصول حتما به اینکه شامل گارانتی می ‌شود یا خیر هم دقت کنید. معمولا یک سال گارانتی برای برند هایی مثل Hisense،Midea ، Bruhm، Skyrun و دو سال برای LG، Scanfrost، Syinix، Samsung و غیره در نظر گرفته شده است. بخش‌ های اصلی محصول مثل درایو ماشین لباسشویی یا قطعات گرمایش اجاق هم تا 5 سال تحت پوشش گارانتی قرار می ‌گیرند.

برچسب ‌های انرژی خیلی مهم هستند!

لوازم خانگی معمولا برای سنجیدن میزان انرژی که در طول استفاده معمولی مصرف می ‌کنند، مورد آزمایش قرار می‌ گیرند. به آن ها امتیازی در مقیاس A تا G داده می‌شود که A به معنای بیشترین بازدهی محصول در کلاس خود و G به معنای کم ترین بازدهی است. برخی از لوازم خانگی از مقیاس قدیمی ‌تر A+++ تا G استفاده می ‌کنند که A+++ پربازده ‌ترین است.

به طور کلی، لوازم خانگی بر اساس اندازه‌ شان دسته ‌بندی می ‌شوند. این بدان معناست که دو دستگاه با اندازه ‌های مختلف و با رتبه انرژی یکسان ممکن است میزان برق متفاوتی مصرف کنند. به طور مثال یک یخچال فریزر 265 لیتری رتبه G می ‌تواند حدود 6 میلیون در سال اما یک یخچال فریزر بزرگ تر 424 لیتری با رتبه) F که بهتر هم هست ) حدود 6 میلیون و نیم در سال هزینه برق داشته باشد.

بلد باشید: 7 بهترین سایت های خرید لوازم خانگی (کاملا معتبر+ بهترین قیمت)

بهتر است برچسب انرژی دستگاه را بررسی کنید و به دنبال محصولی با بهترین رتبه انرژی باشید.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا