22 بهترین برنامه اندروید (نظر کاربران ایرانی و جهانی)
در این مقاله بیش از 22 تا از پرکاربردترین برنامه های اندوید که هر کسی باید روی گوشی خود نصب کند را به شما معرفی می کنیم و لینک دانلود آنها را برای دانلود رایگان قرار داده ایم تا در صورت تمایل دانلود کنید.
چرا این لیست؟
این یک امر طبیعی است که بعد از خرید یا تعمیر اساسی (فلش کردن) یک گوشی اندرویدی نیاز به نصب برنامه های ضروری و اپلیکیشن های مورد علاقه وجو دارد.
مسلما در انتخاب یا پیدا کردن اپلیکیشنهای مورد نیاز کمی مشکل است چرا که وجود صدها هزار اپلیکیشن مختلف برای اندروید، کاربر را دچار سردرگمی می کند و قدرت انتخاب وی را پایین می آورد. بدیهی است که انتخاب بهترین گزینه برای یک اپلیکیشن (برای مثال مرورگر) امری سلیقهای خواهد بود اما برنامه های معرفی شده در این مطلب می تواند شما را در نصب بهترین برنامه ها یاری نماید.
حتماً بخوانید: معرفی ۵تا از بهترین برنامه های تایپ فارسی و انگلیسی اندروید +لینک دانلود
1-اپلیکیشن Nova Launcher (بهترین لانچر اندروید)
بیش از ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ کاربر این برنامه را روی گوشی خود نصب نموده اند. Nova Launcher یکی از بهترین برنامه های اندرویدی است که سالهاست در فروشگاه Play Store قرار دارد. لانچر در واقع نوعی تم است که روی موبایل نصب می کنید و شکل آیکون برنامه ها و محیط گوشی را تغییر می دهد، زیبا می کند و میتوانید آنها را به هر شکلی که دوست دارید تنظیم کنید. همچنین می تواند سرعت گوشی را بالاتر ببرد و حتی می تواند مصرف باتری شما را تا حد 10 درصد کاهش دهد. Nova Launcher از سفارشی کردن برنامه کشویی پشتیبانی می کند، دارای بار اسکرول، شکل آیکونهای اعلان، سفارشی سازی پوشه ها و آیکون ها و … را به راحتی می توانید تغییر دهید.
۲- برنامه Google Assistant (دستیار گوشی)
Google Assistant یک دستیار شخصی مصنوعی است که توسط Google ایجاد شده است و به کاربران اجازه می دهد حرکت، ارتباط برقرار کردن و کارهای زیادی انجام دهد. شما می توانید از دستیار گوگل در دستگاه های Android یا iOS خود برای اجرای برنامه ها، پرسیدن هر گونه سوال، بازی کردن، برنامه ریزی و … استفاده کنید. این برنامه برای همه مدلهای گوشی های هوشمند اندروید در دسترس است. به طور کلی موبایل خود را می توانید با صدا کنترل کنید. یا اینکه به فارسی صحبت کنید و این برنامه آن را به متن تبدیل کند.
۳- برنامه Swiftkey (بهترین صفحه کلید اندروید)
این برنامه بیش از ۲۵۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. این برنامه از هوش مصنوعی استفاده می کند و قادر است به راحتی پیش بینی کند که کاربر چه چیزی را تایپ خواهد کرد. Swiftkey ویژگی های اصطلاح غلط ها و تایپ ژست برای ورود سریع تر را دارد.
علاوه بر این، یک موتور جستجوی داخلی GIF دارد، پس این اپلیکیشن، طیف گسترده ای از تم ها و یک صفحه کلید عالی برای افراد دو زبانه است. امنیت Swiftkey بسیار بالاست بطوری که اطلاعات شخصی و مهم مانند رمز عبور و اطلاعات حساس نظیر شماره های کارت اعتباری را ذخیره نمی کند. به طور کلی، Swiftkey تجربه تایپ کردن شما را افزایش می دهد و یکی از برنامه لازم و ضروری در دستگاه Android شما است.
پست مشابه: دانلود ۴ تا از بهترین و جدیدترین برنامه های دفترچه یادداشت های اندروید
4- برنامه WPS Office (باز کردن فایلهای ورد و پاورپوینت و PDF)
WPS یک برنامه Office Suite رایگان است که قابلیت های زیادی را در خود جای داده است. این نرم افزار کاملا سازگار با مایکروسافت ورد، اکسل، پاورپوینت و ادغام PDF، ارائه، صفحه گسترده، یادداشت، اسناد Google و غیره است. این نرم افزار همچنین با یک مبدل PDF رایگان، خواننده، ویرایشگر همراه با توانایی های اشتراک فایل، حالت پنجره، رمزنگاری داده ها، و غیره استفاده از آن بصری و آسان است و شما همچنین می توانید به Cloud Drive متصل شوید تا اسناد خود را بصورت خودکار به پلت فرم ابر ذخیره کنید. به طور کلی، این یکی از بهترین دفترهای Android است.
5- برنامه Cx File Explorer (مدیریت فایل و پوشه ها)
محبوب ترین برنامه های مدیریت فایل و پوشه با تمام ویژگی های لازم است. آن را با یک تجزیه و تحلیل فضایی به شما کمک کند آزاد کردن فضای بر روی دستگاه شما. اشتراک گذاری رسانه ها با سایر کاربران از طریق وای فای آسان است. همچنین همراه با یک مدیر برنامه که در آن شما می توانید از برنامه های پشتیبان گیری یا حذف پشتیبان استفاده کنید. شما حتی می توانید برنامه های سیستم را با امتیازات ریشه حذف کنید.
6- برنامه Google Chrome (سریعترین و امن ترین مرورگر موبایل)
اپلیکیشن Google Chrome که بعنوان بهترین مرورگر شناخته می شود! یک برنامه مرورگر متقارن است. ویژگی های رایگان و ضروری مانند زبانه های نامحدود، پشتیبانی از HTML5، همگام سازی دسکتاپ، لینک های سریع به سایت های مورد علاقه، ساخته شده در جستجوی گوگل و ترجمه گوگل و غیره از جمله مشخصات بارز آن است. این برنامه راحت و سریع است و تجربه مرور امن با بسیاری از گزینه های قابل تنظیم را امکان پذیر می کند.
7- برنامه Xender (اشتراک گذاری و انتقال سریع فایل)
برنامه Xender یکی از برنامه هاییست که به شما پیشنهاد می کنیم روی گوشی اندروید خودتان نصب کنید. Xender این امکان را برای شما فراهم می کند تا شما بدون هیچ زحمتی از حمل کابل USB، فایل ها را با رایانه مبادله کنید زیرا هیچ نرم افزاری جانبی برای ارسال یا دریافت فایل ها لازم نیست. علاوه بر این، صد برابر سریعتر از بلوتوث برای انتقال فایل بین هر دستگاه است،حتی سریعتر از برنامه انتقال فایل شریت.
مهمترین ویژگی های این برنامه:
- به اشتراک گذاری هر نوع فایل در هر مکان در هر زمان
- عدم نیاز به داده های تلفن همراه
- انتقال فایلها با سرعتی حدود ۲۰۰ برابر سرعت انتقال بلوتوث
- پشتیبانی از اندروید، IOS، Tizen، ویندوز و…
- بدون نیاز به اتصال USB و نصب نرم افزار کامپیوتر
- انتخاب بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر
8-اپلیکیشن MX Player (پخش ویدیو و آهنگ)
پخش کننده ویدیویی اندروید MX Player تقریبا از تمامی فرمت های فایل ویدیویی و صوتی اصلی پشتیبانی می کند. MX Player ویژگی های زیادی را شامل می شود از جمله ویرایش فریم های زیرنویس، انتقال سریع و حرکات کنترل صدا، حرکات برای بزرگنمایی و خروج از یک ویدیو، قفل بچه روی صفحه و بسیاری موارد دیگر. MX Player به صورت رایگان در دسترس است.
9- برنامه Google Maps (نقشه دقیق هر جایی)
اپلیکیشن Google Maps خدمات نقشه برداری وب برای ناوبری در GPS، ترافیک، حمل و نقل و جزئیات مربوط به میلیون ها نفر را انجام می دهد. Google Maps می تواند نقشه های خیابانی، تصاویر ماهواره ای، اطلاعات ترافیکی در زمان واقعی، برنامه ریزی مسیر کوتاه و غیره ارائه می دهد.
این برنامه نقشه های دقیق بیش از ۲۰۰ کشور و مناطق را پوشش می دهد. با کمک خدمات Google Maps شما می توانید به راحتی به یک مکان ناشناخته حرکت کنید. در صورت بروز مشکلاتی با Maps مانند سرعت برنامه آهسته یا مشکل رابط کاربری، می توانید از Android Auto، یک برنامه ناوبری Google دیگر استفاده کنید که به طور خودکار تمام دستگاه شما را برای ردیابی در هنگام رانندگی بهینه سازی می کند.
10-اپلیکیشن Measure (اندازه گیری)
وقتی می خواهید چیزی مانند عرض میز یا ارتفاع هر شی را اندازه بگیرید و نمی توانید یک نوار اندازه گیری برای انجام این کار پیدا کنید، ممکن است برای شما آزار دهنده باشد. خب، Measure از واقعیت مجازی برای اعمال یک اندازه گیری روی صفحه استفاده می کند که می توانید برای اندازه گیری هر ارتفاع، عرض، طول، اندازه، متراژ و غیره جسم استفاده کنید.
این برنامه به شما امکان می دهد از سیستم های امپریال و متریک که در کشور شما قابل اجرا است، استفاده کنید و همچنین از اندازه های سطح کشورهای دیگر هم استفاده کنید. شما می توانید به راحتی برنامه دوربین داخلی را روشن کرده و با استفاده از the viewfinder، طول شیئ مورد نظر خود را برای اندازه گیری پیدا کنید و آن را در صفحه نمایش قرار داده تا در صورت تمایل بتوانید از صفحه عکس بگیرید.
11-اپلیکیشن Calm (آرامش و ریلکسیشن)
استرس در بیشتر اوقات به بخشی از زندگی ما تبدیل می شود. خب، برنامه Calm برنامه ای است که به کاهش اعصاب بد و کاهش سطح استرس کمک می کند، به مبارزه با استرس کمک می کند. Calm که توسط متخصصان بهداشت روان و روانشناسان توصیه شده است، برنامه هایی از جمله کنترل استرس، خواب عمیق، قدردانی، احساس خوشبختی و خوشحالی، روابط و سایر موارد را در مدت زمان ۳ تا ۲۵ دقیقه به ارمغان می آورد که می توانید برای احساس حالت خوب و آرام بیشتر با این برنامه تمرین کنید.
12-اپلیکیشن NordVPN (وی پی ان)
- دانلود از گوگل پلی
- دانلود از سایت فارسی
با NordVPN که جز بهترین برنامه های اندرویدی به عنوان VPN در اندروید است می توانید به راحتی در دنیای اینترنت بگردید. این برنامه یک VPN امن است که به شما امکان می دهد از طریق تلفن هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید یا Android TV به اینترنت متصل شوید و از اینترنت بدون محدودیت های ارائه شده توسط ISP یا دولت خود لذت ببرید.
این برنامه دارای بیش از ۶۰ سرور در سراسر جهان است که می توانید با استفاده از آن ها در عرض چند ثانیه به اینترنت و سایت های مختلف دسترسی داشته باشید؛ در حالی که در برابر هرگونه تهدیدات سایبری محافظت می شوید و این برنامه هیچ گونه اطلاعات حساس را در اختیار شما قرار نمی دهد. این برنامه برای کسانی که سعی در دسترسی به محتوای مسدود شده توسط کشور یا ISP مربوطه دارند بسیار مناسب است.
13-اپلیکیشن Beta Maniac (پیدا کردن نسخه بتا اپلیکیشن ها بصورت یکجا)
امتحان کردن ویژگی های جدید در هر برنامه بسیار خوب است. بسیار عالی و هیجان انگیز است که ما ویژگی را از یک برنامه دریافت کنیم که دیگران آن را هنوز دریافت نکرده اند؛ این کار بسیار ارزش بالایی دارد. بله، من در مورد ویژگی های بتا صحبت می کنم که قبل از اینکه در اختیار دیگران قرار بگیرد، برای افراد منتخب ارائه می شود.
با این حال، می توان این به روزرسانی های بتا را به صورت گسترده در فروشگاه Google Play مشاهده کرد، بنابراین یافتن همه آن ها بسیار خسته کننده است. Beta Maniac این کار را با آوردن همه برنامه ها با نسخه های بتای خود که در آن ها عضو می شوید یا با آنها مشترک می شوید، انجام می دهد. این برنامه همچنین شما را از به روزرسانی های بتا مطلع خواهد کرد.
14-اپلیکیشن Podcast Addict (پادکست های فوق العاده جالب)
پادکست دقیقاً چیز جدیدی نیست اما شروع به گرفتن توجه افراد بسیاری در سراسر جهان کرده است؛ زیرا روز به روز محبوب می شود. برنامه Podcast Addict به شما امکان گوش دادن به هر ضبط پادکست را برای صدها سیستم عامل موجود در آن فراهم کرده تا شما بتوانید به راحتی به آن ها گوش دهید.
این همه پادکست ها و کتاب های صوتی، Twitch ، YouTube و SoundCloud و موارد دیگر را در یک برنامه واحد، کانال می کند. این برنامه چند تبلیغ برای نمایش قبل از شروع پادکست دارد، اگرچه با بیش از ۷۵۰ هزار پادکست به صورت رایگان، این قیمت بسیار ناچیز است. گزینه های سفارشی سازی زیادی در برنامه وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید.
۱۴ تا از بهترین بازی های اندرویدی در حال حاضر (نظر کاربران و کارشناسان)
15-اپلیکیشن Prisma (ویرایش عکس)
نمی دانم شما این را می دانید یا نه اما مردم در یک برهه از زمان Prisma را دیوانه وار دوست داشتند. اگرچه هنوز هم یک ابزار قدرتمند برای ویرایش عکس است، اما افراد به سمت ویرایشگرهای تصویر جدیدتر رفته اند. Prisma صدها سبک را برای انتخاب با فیلترهایی به ارمغان می آورد که می توانید هر روز با نسخه های جدید از آن ها استفاده کنید.
یک انجمن سازندگان وجود دارد که می توانید کارهای خود را با آنها به اشتراک بگذارید یا عکس های دیگران را مشاهده کنید. با بیش از ۱۲۰ میلیون کاربر، بدون شک Prisma یکی از بهترین برنامه های اندروید برای ویرایش عکس است. این ابزار دارای ابزارهای پیشرفته برای تنظیم دقیق تصاویر و ابزارهایی است که می توانید برای عکس های حال حاضر و عکس های بیشتر از آنها استفاده کنید.
16-اپلیکیشن Google keep (نوت و یادداشت)
من مطمئنم همه شما به یک برنامه نوشتاری بدون حواس پرتی نیاز دارید، برای این کار حتما برنامه گوگل کیپ را دانلود کنید. این برنامه ویژگی های یادداشت برداری را به شما ارائه می دهد، عناصر مختلف حواس پرتی را که برنامه های دیگر ارائه می دهند کم می کند تا به شما یک رابط کاربری با حداقل ظاهری را بدهد.
این برنامه دارای طرح ها و تم های زیبا و الهام بخش برای انتخاب جایی است که می توانید تمام یادداشت های خود را با پوشه ها و حتی هشتگ ها سازماندهی کنید. این برنامه، مرزهای اعمال شده توسط برنامه های نوشتاری سنتی را می شکند و به شما رابط کاربری بسیار تمیزتر و شادتری می دهد تا با آن تعامل داشته باشید و مطمئناً افکار و خلاقیت شما را برای انجام کارهای بیشتر افزایش می دهد.
17-اپلیکیشن AppLock (ضد هک و دزدی)
همه ما برنامه های روی گوشی خود را دوست داریم، اما همین برنامه ها می توانند خطرناک باشند. ارائه دسترسی مخفیانه به هکرها از طریق یک برنامه به ظاهر بی ضرر می تواند به آن ها آزادی عبور از طریق گذرواژه ها، مخاطبین، پیام ها و حتی دسترسی به دوربین ما را بدهد. AppLock تمام برنامه های حساس را خاموش می کند، از ورود بقیه به آن ها جلوگیری می کند و به مواردی که نمی خواهیم ببینند دسترسی پیدا می کند.
18- اپلیکیشن Sketch (ترسیم و نقاشی)
این برنامه یک اپلیکیشن نقاشی طراحی رسمی است که توسط سونی ساخته شده است. ما به راحتی می توانیم با مداد، ماژیک ها و قلم مو های مخصوص روی بوم نقاشی بکشیم. ما می توانیم تصویری را وارد نرم افزار کرده و با استفاده از استیکرها آن را طراحی کنیم. همچنین می توانیم استیکرهای بیشتری را دانلود کنیم.
این برنامه برای ارائه جلوه های ویژه، گزینه پشتیبانی ورقه -layer support- را ارائه می دهد. همچنین امکان بزرگنمایی را فراهم می کند. برای رنگ آمیزی نقاشی می توانیم از گزینه color picker استفاده کنیم و همچنین طیف های مختلف یک رنگ را انتخاب کنیم. تقریبا ۵۰ میلیون کاربر این برنامه را دانلود کرده اند.
۳ تااز بهترین نرم افزارهای افزایش سرعت اینترنت گوشی اندرویدی
19-اپلیکیشن Voice Changer Voice Recorder (تغییر صدا)
با استفاده از این اپلیکیشن به راحتی میتوانید جلوه های زیبا بر صدای خود قراردهید و صدای خود را ویرایش کنید و از جلوه های صوتی زیبا بهره مند شوید. در برنامه تغییر صدا می توانید جلوه های صوتی قهرمان مورد علاقه خود ، بیگانه ، ربات ، حیوانات و غیره را پیدا کنید. علاوه بر این ، شما می توانید آهنگ ها را در اینجا آواز بخوانید و با تغییر پارامترها آن را ویرایش کنید و سپس فایل صوتی ویرایش شده را به اشتراک بگذارید.
ویژگی های این نرم افزار:
- تعویض صدای خنده دار برای تماس های تلفنی و پیام رسان ها
- rec ضبط صدا جذاب برای حافظه و به اشتراک گذاری
- برنامه ای برای بازی های صوتی و بهبود صدا
- وجود جلوه های صوتی خوب برای خواندن و ویرایش صدا
- جمع آوری صدای ابرقهرمانان و سایر نقش های فیلم
- ابزاری برای پخش صوتی هنگام فراخوانی و ضبط صدا در لیست ذخیره شده
20-تقویم Persian Calendar
این اپلیکیشن کاربردی بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ کاربر فعال دارد. شما نیز می توانید اتقویم را به رایگان دانلود و کنید یکی از مزیت های این برنامه حجم کم آن است (حدود ۲٫۳ مگابایت). ضمناً قابل نصب بر روی گوشی های اندرویدی ورژن ۴ به بالا می باشد. توجه داشته باشید که نوار اطلاع رسانی دائم تاریخ را می توان به راحتی از اولویت بندی غیر فعال کرد. همچنین دارای یک افزونه DashClock و بازیکن Athan اختیاری است.Persian Calendar یک تقویم شمسی برای اندروید کم حجم با امکانات عالی است. از جمله امکانات این تقویم می توان به نمایش مناسبت ها ، امکان تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس و همچنین دارا بودن تقویم میلادی و قمری را نام برد.
ویژگی های کلیدی این برنامه:
- قابلیت پخش اذان
- دسترسی به TalkBack برنامه
- نمایش بهتر از رویداد تکراری در تقویم
- اضافه کردن یک ابزار سطح بندی به قطب نما
- امکان تغییر سفارش و نمایش تم ها و تنظیمات برنامه
- امکان مشاهده نام روز یا ماه و سال اگر از تنظیمات فعال شود
21- برنامه آدوس (تایپ با فونت نستعلیق و خطاطی)
با این برنامه اندروید به راحتی می توانید در هر برنامه ای مثل واتساپ و تلگرام و … با خط خوش نستعلیق بنویسید. نرم افزار آدوس، قلم خوشنویسی شکسته نستعلیق تقریبا بصورت کامل روی اندروید در دسترس شماست و درکنار خوشنویسی میتوانید عکس نوشته هایی با فونتهای مختلف(فارسی و انگلیسی) و تصاویر گوناگون در محیط کار ایجاد کرده و در گالری ذخیره کنید.
دو محدودیت برای نسخه پیش خرید در نظر گرفته شده که بعد از خرید بصورت آنی این محدودیتها بر طرف می شوند:
- محدودیت اول : گذاشته شدن واتر مارک روی خروجی
- محدودیت دوم : دکمه به ذخیره پروژه کنونی وبازکردن پروژه ها غیرفعال است
22- آنتی ویروس Bitdefender (امنیت گوشی تان را تضمین کنید)
این نرم افزار یک آنتی ویروس قابل دانلود در رایانه های شخصی، تبلت و اندروید نیز هست. این برنامه در واقع یکی از بزرگترین رقبا برای همه شرکت های نرم افزاری آنتی ویروس به حساب می آید که شامل اسکنر نرم افزارهای مخرب، مشاوره حفظ حریم خصوصی، امنیت وب ، ویژگی ضد سرقت و نمایشگر رویدادها است.
این اپلیکیشن تمام برنامه های دانلود شده را بطور خودکار اسکن می کند. این ویژگیها باعث می شود که Bitdefender نسبت به سایرین؛ یک آنتی ویروس با بالاترین امتیاز برای دستگاه های اندروید است و برای دستگاه های اندروید؛ یک نسخه دانلود رایگان دارد. شما نیز می توانید با استفاده از لینک زیر این برنامه را دانلود کنید.
حرف آخر!
در این پست، لیستی از اپلیکیشن های مهم و مورد نیاز اندروید را به شما معرفی نمو دیم. اگر به دنبال بهترین برنامه های ضروری برای نصب بر روی گوشی های اندرویدی خود هستید، برنامه های معرفی شده در این پست را از دست ندهید. ممکن است هر کاربر نظر متفاوتی در این باره داشته باشد. با این حال این لیست، برای داشتن یک شروع حرفهای به شما کمک شایانی خواهد کرد. در صورت داشتن هرگونه سؤال مرتبط درخصوص این برنامه های اندرویدی آنها را در بخش نظرات از ما بپرسید.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
خوبه?
سلام
زیاد موافق این گونه مقالات نیستم چون برنامه های متفاوت زیادی معرفی شده که خیلی هاش بی فایده و وقت تلف کنی است
اینکه کدوم برنامه به سود شماست
بستگی به شغل و حرفه یا نیاز شما داره
مثلاً کسی که کارش طراحی یا گرافیک هستش که نمیاد برنامه تنظیم فایل صوتی یا ویرایش فیلم دانلود کنه! چون این برنامه ها برای رشته طراحی فایده و کاربردی ندارد
کسی که رشته ش طراحی یا گرافیک هست دقیقا این دو برنامه ای که گفتین خیلی هم به کارش میاد 🙂 موشن گرافیک، ساخت تیزر و … تخصص ها و پردرامدترین کارهایی هست که یک طراح می تونه انجام بده!!
پنجمین برنامه که معرفی کرد es File Explorer هست cx نیست اشتباه نوشتید
یه نرم افزار خوب ودقیق با امنیت بالا برای قفل برنامه ها معرفی کنید لطفا.ممنون بابت راهنمای ومعرفی نرم افزارهاتون
برنامه های Norton App Lock و AppLock از DoMobile Lab برنامه های امنی هستند و امتیاز بالایی دارند
سلام وقتتون بخیر ببخشید من اپلیکیشنی میخوام که وقتی چندین برگه رو بهش بدیم سوالات تکراری رو مشخص کنه
یعنی چی ک یه برنامه ی ایرانی هم اینجا نزاشتید
ما این همه برنامه نویس خوب داریم
بعد شما میای فقط میگی از نظر ایرانی!!!
پس Persian calenders چی بود؟
میلاد عزیز ممنون از زحماتت دمت گرم که اینقده آقایی