آموزش ترفندهای کامپیوتری

۶ دلیل اصلی سوختن فلش مموری های مختلف

فلش مموری ها معمولاً به عنوان دستگاه ذخیره سازی خارجی استفاده می شوند و به اشتراک گذاری داده ها را بسیار آسان و راحت می کنند. برخی کاربران به طور منظم از فلش مموری خود برای ذخیره داده یا تبادل آن استفاده می کنند، بنابراین در این شرایط از یک فلش در رایانه های مختلف استفاده می شود.

اگر هر یک از این سیستم ها به ویروس آلوده شده باشد، این احتمال وجود دارد که به داده های فلش نیز آسیب برساند. فلش ها عمدتا به دلایل مختلفی خراب یا غیرقابل دسترسی می شوند.

اما قبل از پرداختن به دلایل خراب شدن و از کار افتادن درایو های خارجی اجازه دهید در مورد برخی نکات احتیاطی صحبت کنیم: همیشه سعی کنید از داده ها در رایانه خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

وقتی فلش مموری را به سیستم متصل می کنید، ابتدا آن را کاملا اسکن کنید زیرا ممکن است آلوده به برخی ویروس ها، Trojan (تروجان) و غیره باشد. در این مقاله قصد داریم به ۶ دلیل متداول سوختن یا خراب شدن فلش مموری ها بپردازیم.

شش دلیل اصلی خراب شدن یا سوختن فلش مموری ها

در ادامه درباره هر علت به طور مفصل صحبت خواهیم کرد. مقاله را مطالعه کنید و از دلیل خرابی USB خود مطلع شوید.

۱- قطع شدن کانکتورUSB

گاهی اوقات هنگامی که یک فلش را از پورت USB کامپیوتر خارج می کنید، کانکتور USB از صفحه مدار فلش خارج می شود. خراب شدن کانکتور یکی از دلایلی است که بر عملکرد فلش تاثیر می گذارد. بنابراین هنگام بیرون کشیدن فلش از درگاه سیستم، مراقب باشید و این کار را با احتیاط انجام دهید.

۲- corrupt شدن داده های فلش

داده های فلش مموری تنها به دلایل نرم افزاری corrupt نمی شوند. اجازه دهید شرایطی را در نظر بگیریم که شما فلش را متصل کرده و بلافاصله داده ها را از سیستم به فلش منتقل کرده اید.

در این صورت احتمال corrupt شدن داده ها وجود دارد و شما قادر نخواهید بود که از طریق فلش به داده ها دسترسی پیدا کنید. بنابراین توصیه می شود ابتدا فلش را  ejectکنید و به سیستم عامل ویندوز اجازه دهید تا فرآیند را تمام کند سپس آن را از پورت جدا کنید.

۱۵ تا از بهترین برنامه های جدید اندروید که حتما باید نصب کنید

۳- خرابی فرآیند جستجو و حافظه NAND

برای جستجوی داده هایی که می خواهید از روی فلش بخوانید، جدول جستجو لازم است. شما مرتباً روی فلش خود داده می نویسید و سپس درخواست خواندن داده ها را می کنید. برخی از داده ها، در تراشه های حافظه NAND ذخیره می شوند. اگر حافظه NAND کار نکند فلش غیرقابل دسترسی خواهد بود و اعلانی با پیام format the disk ظاهر می شود.

۴- فلش های تقلبی یا ارزان

گاهی اوقات فروشندگان فلش های ارزان قیمتی را به ما معرفی می کنند و مدعی می شوند همه ویژگی های فلش مموری های گران قیمت را دارا هستند. اما در حقیقت این فلش های ارزان از مواد بی کیفیت ساخته می شوند و به همین دلیل به زودی خراب خواهند شد. همچنین اگر داده هایی که شما روی فلش ذخیره می کنید از ظرفیت خالی آن حجیم تر باشند نیز امکان خرابی وجود دارد.

ویندوز فلش USB را نمیشناسد؟ (ساده ترین روش رفع مشکل)

۵- خرابی اتصالات برد

فلش مموری ها دستگاههای بسیار راحتی برای انتقال داده ها از یک مکان به مکان دیگر هستند. اگر در حین حمل دستگاه ضربه ببیند یا با مایعاتی مانند آب، روغن و غیره تماس پیدا کند احتمال خرابی اتصالات آن وجود دارد در نتیجه پیغام خطایی دریافت خواهید کرد که نشان می دهد دستگاه قابل شناسایی نیست.

۶- اتصال دائمی فلش مموری به یک سیستم

اگر به طور دائم فلش را به رایانه خود متصل نگه دارید، ولتاژ سیگنال با فلش شما در تماس مداوم خواهد بود. وقتی ولتاژ به طور مداوم با فلش در تماس باشد، باعث گرم شدن و در نتیجه از کار افتادن آن می شود. در این شرایط شما با خطای USB not detected مواجه می شوید، بنابراین پیشنهاد می کنیم پس از انتقال داده های مورد نظر، فلش را از دستگاه جدا کنید.

آیا می توان داده ها را از Flash Drive آسیب دیده بازیابی کرد؟ هنگامی که فلش قادر به پاسخگویی به درخواست شما نباشد، باید آن را تعمیر یا اطلاعات آن را بازیابی کنید. اینکار با استفاده از نرم افزارهای تخصصی بازیابی امکان پذیر است.

نتیجه گیری

در این مقاله به دلایل عمده ای که باعث می شوند فلش مموری ها خراب شوند اشاره کردیم و تمام موارد را شرح دادیم. امیدواریم توانسته باشیم به شما کمک کنیم علت اصلی خرابی فلش خود را پیدا کنید.

۴ روش رفع مشکل شناسایی نشدن usb فلش توسط گوشی و تبلت

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا