آموزش واتساپ

چه کنیم که دیگران نتوانند ما را در گروه واتساپ اضافه کنند؟

وقتی برنامه واتس اپ ساخته شد، برنامه نویسان این برنامه تمام تلاششان را کردند تا امنیت این برنامه را برای شما و دوستان و خانوادتان تضمین کنند. البته یک اشکالی که وجود دارد، این است که هرکسی به راحتی می تواند شما را در گروه واتس اپی خود بدون اینکه اجازه ای از شما بگیرد، اد یا اضافه کند. هم اکنون شما می توانید حساب کاربری خود را کنترل کنید. هم اکنون شما می توانید تصمیم بگیرید که چه کسی اجازه دارد شما را به گروه خود اد یا اضافه کند.

حتما بخوانید: ۸ ترفند بسیار کاربردی برای همه کاربران گوشی های اندروید

روش انجام

بعد از مدتی طولانی، سازندگان برنامه واتس اپ، این ویژگی رعایت حریم خصوصی را در تاریخ ۳ اپریل ۲۰۱۹ اعلام کردند و این ویژگی تا آخرین نسخه در سیستم عامل های اندروید و ios حفظ شده است. اگر نسخه قدیمی واتس اپ را دارید، اصلا نگران نباشید. شما می توانید به راحتی برنامه خود را به روزرسانی کنید. بعد از اینکه آن را به روز رسانی کردید:

وارد تنظیمات یا setting شده و ” Account” یا “حساب کاربری” را انتخاب کرده و سپس گزینه “Privacy” یا ” حریم خصوصی” و سپس “Groups” یا “گروه” را انتخاب کنید.

در تنظیمات جدید “Groups” یا “گروه ها” ، سه گزینه را مشاهده خواهید کرد: “Everyone” یا “همه” ، که به همه کاربران اجازه می دهد شما را به یک گروه اضافه کنند. “My contacts” یا “مخاطبین من” ، که فقط به مخاطبین شما اجازه می دهد شما را به گروه ها اضافه کنند. یا “Nobody” یا “هیچ کس” ، که اجازه نمی دهد کسی شما را به هر گروهی اضافه کند و بنابراین تا زمانی که این مشکل را نداشته باشید، به هیچ گروه دیگری اد نمی شوید.

مراحل غیر فعال کردن اجازه عضویت شما در گروه های واتساپ برای همه

زمانی که کسی بخواهد شما را به گروهی اضافه کند، باید در بخش خصوصی به شما پیام دهد تا شما تنظیمات خود را تغییر داده تا آن ها بتوانند شما را به گروه اضافه کنند. همانند عکسی که در بالا می بینید، برای این که بتوانید وارد گروه مورد نظر خود شوید، گزینه ” Invite to Group” یا ” دعوت به گروه” را انتخاب کنید. شما سه روز فرصت دارید تا به این پیام جواب دهید. در صورتی که تمایل دارید وارد گروه شوید گزینه ” Join Group” یا “وارد شدن به گروه” را انتخاب کنید. اما اگر نمی خواهید که وارد گروه شوید، باید گزینه ” CANCEL” یا ” رد کردن” را انتخاب کنید.

سایر تنظیمات حریم خصوصی واتساپ

بطور کلی باید گفت برای دسترسی به تنظیمات حریم خصوصی در واتساپ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. باز کردن واتساپ: ابتدا برنامه واتساپ را روی دستگاه خود باز کنید.
  2. ورود به تنظیمات: در پایین صفحه اصلی واتساپ، به بخش “تنظیمات” بروید. برای این کار، روی نماد سه نقطه عمودی در بالای سمت راست صفحه کلیک کنید و سپس “تنظیمات” را انتخاب کنید.
  3. ورود به تنظیمات حریم خصوصی: در صفحه تنظیمات، به بخش “حریم خصوصی” یا “پیوسته‌ها” بروید. این بخش ممکن است در بین دیگر گزینه‌های تنظیمات واقع شده باشد.
  4. تنظیمات حریم خصوصی: در این بخش، می‌توانید تنظیمات مختلف حریم خصوصی واتساپ را مشاهده و تنظیم کنید، از جمله:
    • آخرین بازدید: مشاهده تصمیمات مربوط به نمایش آخرین بازدید شما برای دیگران.
    • وضعیت آنلاین: تعیین کردن نمایش وضعیت آنلاین شما برای دیگران.
    • تایپ آخرین بازدید: تعیین کردن نمایش یا عدم نمایش آخرین باری که شما در چت ها آنلاین بوده‌اید.
    • نمایش عکس پروفایل: انتخاب نمایش یا عدم نمایش عکس پروفایل شما برای دیگران.
    • وضعیت: تعیین کردن وضعیت شما که به دیگران نمایش داده می‌شود.
    • بلوک کردن: مدیریت کاربرانی که می‌خواهید با آن‌ها ارتباط دیگری نداشته باشید.
    • مشخصات: تنظیمات مربوط به نمایش اطلاعات شما برای دیگران.
  5. تنظیمات دلخواه: مطمئن شوید که تنظیمات حریم خصوصی واتساپ را بر اساس نیازهای خود تنظیم کنید. به طور مثال، می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید آخرین بازدید و وضعیت آنلاین خود را برای دیگران نشان دهید یا نه.
 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا