معرفی و آموزش ترفندهای تلگرام

برقراری تماس صوتی تلگرام و محدود کردن یا غیرفعال کردن آن

تلگرام یکی از آن اپلیکیشن هاییست که امکان برقراری تماس های تلگرامی را برای کاربرانش فراهم می کند. این تماس ها با کیفیت، پر سرعت، امن و رایگان هستند. با استفاده از تماس صوتی تلگرام در گوشی تلفن همراهتان یا روی کامپیوترتان می توانید با هر نقطه ای از دنیا تماس بگیرید. رابط کاربری تماس تلگرام ساده و کاربرد آن هم آسان است.

ویژگی های برنامه تلگرام

تلگرام از انواع مختلفی از دستگاه ها و سیستم عامل ها پشتیبانی می کند. اپلیکیشن تلگرام در تبلت ها و گوشی های هوشمندی که با سیستم عامل آی او اس، اندروید و ویندوز فون کار می کنند قابل استفاده است. نسخه کامپیوتری این برنامه نیز برای رایانه های مک، ویندوز و لینوکس موجود می باشد. نسخه وب تلگرام هم بدون نیاز به هیچ گونه فرایند نصب در مرورگرهای وب در دسترس است. می توانید از نسخه وب این برنامه در کروم بوک و همینطور لپ تاپ های گوگل که با کروم کار می کنند استفاده کنید.

تلگرام اپلیکیشن رایگانی است. این برنامه تبلیغاتی نشان نمی دهد و هزینه ای بابت ارائه خدماتش از شما دریافت نمی کند. شما می توانید با استفاده از این برنامه متن ها، عکس ها، فیلم ها و سایر فایل هایتان را با سرعت و امنیت بالا با دیگران به اشتراک بگذارید. کانال های تلگرامی با موضوعات مختلف نیز بین کاربران این برنامه از محبوبیت زیادی برخوردارند.

ویژگی های تماس های تلگرامی

ویژگی اصلی مکالمات تلگرام امن و مطمئن بودن آنهاست. تماس های صوتی تلگرام بسیار ساده هستند. شما می توانید با اطمینان صد در صدی مکالمات امنی در این برنامه داشته باشید. تماس گیرنده و همینطور دریافت کننده تماس موقع برقراری تماس لازم نیست با کدهای طولانی یا تصاویر دشوار مواجه شوند؛ بلکه فقط با چهار ایموجی روبرو خواهند شد.

علاوه بر این تماس های رایگان تلگرام سرعت بالایی هم دارند. تماس تلگرام از اتصال همتا به همتا استفاده می کند. این نوع اتصال از موثرترین رمزگذارهای صوتی برای صرفه جویی در ترافیک استفاده می کند و همین باعث می شود کیفیت تماس بالا برود. اگر اتصال همتا به همتا برقرار نشد جای نگرانی نیست؛ تلگرام می تواند از نزدیکترین سرور به تماس گیرنده استفاده کند تا ارتباط شخص تماس گیرنده را به سریع ترین روش ممکن برقرار سازد.

تلگرام زیر ساخت های فوق العاده ای در همه جای دنیا دارد که با استفاده از آن می تواند پیام های متنی را سریع تر از سایر برنامه ها ارسال کند. در حال حاضر تلگرام از همین سرورها و امکانات بیشتر برای برقراری تماس های صوتی اش استفاده می کند. در آینده نیز قرار است تلگرام شبکه تحویل محتوایش را در تمام نقاط جهان گسترش بدهد تا حتی در مناطق روستایی هم اتصال به این برنامه با سرعت معقولی انجام بگیرد.

کاربران تلگرام حتی با وجود استفاده از وای فای ضعیف یا داده های تلفن همراهشان باز هم می توانند تماس صوتی با کیفیت صدای خوبی داشته باشند. از این گذشته، تلگرام به شما اجازه کنترل کامل تماس ها را هم می دهد. شما به سادگی می توانید گزینه تماس تلگرام را غیر فعال کنید یا افرادی را دوست ندارید با شما تماس بگیرند را در لیست تماس بلاک کنید.

تماس های تلگرامی سبک هستند و به طور خودکار خودشان را سرعت و نوع اتصال شما سازگار می کنند. بنابراین با استفاده از این برنامه شما کمترین داده را مصرف خواهید کرد. با این حال اگر می خواهید میزان مصرف داده هایتان را باز هم تا ۳۰% کاهش بدهید، می توانید از گزینه “استفاده از داده کمتر” در قسمت تنظیمات ذخیره استفاده کنید.

نحوه برقراری تماس صوتی در تلگرام

برقراری تماس در تلگرام کار خیلی راحتیست. برای این کار شما فقط به نسخه بروز شده تلگرام در دستگاهتان نیاز دارید. برای برقراری تماس در آی او اس، تلگرام یک تب اختصاصی در صفحه اصلی برنامه برای شما فراهم می کند. به جای استفاده از این تب، شما می توانید از بخش تماس های اخیر در تنظیمات، زبانه تماس را روشن کنید. در اندروید هم زبانه تماس از طریق منو کشویی اصلی در سمت چپ در دسترس است.

تماس صوتی در تلگرام

تماس گرفتن با دیگران از طریق تلگرام همیشه کار راحتیست؛ حتی اگر زبانه تماس را باز نکرده باشید. به محض اینکه تماس های صوتی برای کشورتان فعال شد، یک آیکن تلفن در پروفایل شما ظاهر می شود. اگر از آی او اس استفاده می کنید می توانید موقع چت کردن با ضربه زدن روی نوار بالای صفحه با مخاطبتان تماس بگیرید. در اندروید هم گزینه تماس در منوی بالاییست.

دانلود برنامه تلگرام

نحوه غیر فعال کردن تماس های صوتی تلگرام در اندروید

همانطور که گفتیم، نسخه های جدید تلگرام به شما اجازه می دهند با دیگران تماس بگیرید. با این حال ممکن است خیلی ها دلشان نخواهد از این ویژگی استفاده کنند. خب، جای نگرانی نیست چون شما می توانید تماس تماس های تلگرامی را در قسمت تنظیمات برنامه غیر فعال کنید.

برای غیر فعال کردن تماس صوتی در تلگرام، برنامه را باز کنید و به قسمت تنظیمات بروید. مطابق شکل زیر گزینه تنظیمات را لمس کنید.

Telegram Voice Calls

حالا وارد قسمت حریم خصوصی و امنیت بشوید.

Voice calls

تنظیمات تماس را انتخاب کنید. در این قسمت گزینه هایی مشاهده می کنید که عبارتند از: مخاطبین من، همه، هیچ کس، همیشه اجازه داده شود و هیچ وقت اجازه داده نشود.

Telegram Calls

همه: با انتخاب این گزینه به همه اجازه می دهید تا در تلگرام با شما تماس بگیرند.

مخاطبین من: این گزینه به این معناست که فقط افرادی که شماره تلفن شما را دارند می توانند با شما تماس بگیرند.

هیچ کس: با انتخاب این بخش هیچ کس نمی تواند با شما تماس بگیرد و به این ترتیب تماس همه رد خواهد شد.

در قسمت تنظیمات تماس گزینه های دیگری هم وجود دارد که عبارتند از:

همیشه اجازه داده شود: در این قسمت می توانید یک یا چند نفر را انتخاب کنید تا بتوانند با شما تماس بگیرند.

هیچ وقت اجازه داده نشود: اگر می خواهید فقط یک یا چند نفر نتوانند با شما تماس بگیرند می توانید در این قسمت آنها را اضافه کنید.

به این ترتیب می توانید برای دریافت تماس صوتی تلگرام استثنائاتی قائل شوید. تنظیمات تماس صوتی تلگرام دو طرفه نیستند؛ بنابراین اگر دریافت تماس تلگرام از افراد ناشناس را غیر فعال کنید به این معنی نیست که خودتان نمی توانید با افراد ناشناس تماس برقرار کنید. می شود گفت که این خبر خوبی برای کاربران تلگرام است!

همانطور که در این مطلب مشاهده کردید، ما نحوه غیرفعال کردن دریافت تماس صوتی را به شما آموزش دادیم. اگر در مورد هر یک از قسمت های گفته شده به توضیحات بیشتری نیاز دارید می توانید از ما راهنمایی بیشتری بخواهید.

روش ضبط تماس تلگرام (در گوشی اندروید و کامپیوتر)

در صورتی که درباره سایر مسائل مربوط به تلگرام به کمک نیاز دارید می توانید درخواستتان را برای ما ارسال کنید تا متخصصان ما در اسرع وقت به شما جوا بدهند.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا