معرفی بهترین کانال های تلگرام

نشانه های بلاک شدن در تلگرام (5 علامت ساده)

در شبکه های اجتماعی (و روابط) اعمال می توانند گویاتر از هر چیز دیگری باشند. برای مثال وقتی کسی شما را در توییتر یا اینستاگرام میوت می کند، به این معنی است که او نمی خواهد / نمی تواند شما را آنفالو کند، اما در عین حال تمایلی به دنبال کردن نظرات یا پست های شما ندارد. اما گاهی اوضاع کمی متفاوت می شود، و طرف مقابل پا را فراتر نهاده شما را به جای میوت، بلاک کند.

بلاک کردن یک مخاطب در اینستاگرام حکم تیر آخر را دارد. بلاک شدن نشانه این است که آن مخاطب نمی خواهد شما را ببیند، بشنود یا بخواند. در سیستم عامل ها و برنامه هایی مانند WhatsApp روش هایی وجود دارد که نشان می دهد مخاطب این عمل را انجام داده است یا نه، در ادامه به روش های بررسی بلاک شدن در تلگرام می پردازیم:

روش پنهان کردن شماره در تلگرام

1- آنلاین بودن یا آخرین بازدید مخاطب نشان داده نمی شود

وقتی مخاطبی را در تلگرام بلاک می کنید، دیگر نمی تواند به روزرسانی های وضعیت شما را ببیند. به عبارت دیگر، دیگر نمی تواند آنلاین بودن یا آخرین بازدید شما را مشاهده کند.

به همین دلیل، اگر نمی توانید آنلاین بودن یا آخرین بازدید یک مخاطب را مشاهده کنید و با پیامی مانند Seen long ago رو به رو هستید، ممکن است نشانه این باشد که دوست شما، شما را در پیام رسان تلگرام بلاک کرده است.

2- عکس مخاطب نشان داده نمی شود

مانند نکته قبلی، مخاطبینی که بلاک کرده اید به بخشی از اطلاعات پروفایل شما در برنامه، که شامل عکس استفاده شده در پروفایل است، دسترسی ندارند. بنابراین، یک راه دیگر برای اینکه بفهمید دوست شما، شما را در تلگرام بلاک کرده است این است که ببینید آیا عکس وی که قبلا برای شما قابل مشاهده بود، با حروف اول مربوط به نام مخاطب جایگزین شده است یا خیر.

3- پیام برای مخاطب ارسال نمی شود

وقتی مخاطبی را در تلگرام بلاک می کنید، پیام هایی که برای شما می فرستد به شما نخواهند رسید. بنابراین، این می تواند راهی برای تشخیص این باشد که بلاک شده اید یا خیر. اگر مشکوک هستید که مخاطب شما را بلاک کرده است، به چت او بروید و پیامی ارسال کنید. اگر پیام شما تنها با یک تیک نشان داده شود (عدم وجود تیک دوم)، ممکن است بلاک شده باشید.

۳۴ تا از بهترین قابلیت ها و ترفندهای تلگرام 

4- برقراری تماس تصویری و صوتی با مخاطب ممکن نیست

روش دیگر برای اینکه بفهمید شخصی شما را بلاک کرده این است که با شخص مورد نظر تماس بگیرید. اگر مشکوک هستید که دوست شما، شما را بلاک کرده از طریق اپلیکیشن تلگرام با او تماس بگیرید. اگر تماس برقرار نشد، متوجه خواهید شد که چه اتفاقی افتاده است.

5- مخاطب پاسخی نمی دهد و اخطار account deleted وجود ندارد

تلگرام به کاربران اجازه می دهد حساب های پیام رسانی خود را حذف کنند، این به معنی حذف دائمی تمام پیام ها و محتوای رد و بدل شده در برنامه است. وقتی مخاطبی حساب تلگرام خود را حذف می کند، اعلان Account Deleted برای کسانی که با پروفایل حذف شده چت می کنند نشان داده می شود.

بنابراین، اگر یکی از مخاطبین شما پاسخ نمی دهد یا دیگر پیام های شما را دریافت نمی کند، و دیگر نمی توانید وضعیت آنلاین و عکس پروفایل او را ببینید، و اعلان Account Deleted دیده نمی شود، به احتمال زیاد بلاک شده اید.

از کجا بفهمیم کسی عکس پروفایلمان در تلگرام را دیده است؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا