سایر پیام رسان ها

ساده ترین روش حذف کامل اکانت وایبر در گوشی آیفون و آیپد

برخی از افراد برای ارسال پیام‌هایشان از وایبر استفاده می‌کنند. این افراد بعد از ترک وایبر، نگران غیرفعال کردن اکانت و حذف داده‌هایشان هستند. در این آموزش تمامی موارد مربوط به حذف اکانت وایبر و فرایند غیرفعالسازی آنرا به شما آموزش می‌دهیم. پس می‌فهمید که بعد از حذف اکانت، داده‌هایتان چه می‌شود.

حذف اکانت وایبر یا برابر غیرفعالسازی آن؟

به خاطر بسپارید که حذف ساده‌ی نرم افزار وایبر از روی گوشی به معنای غیرفعال کردن اکانت نیست. دفترچه‌ی آدرس‌ وایبر شما، ۴۵ روز بعد از حذف نرم افزار از روی سرورها پاک خواهد شد.

شماره تلفنی که اکانت وایبر را با آن ساخته‌اید، یک سال بعد از غیرفعال بودن اکانت، از سرویس خارج می‌شود. گام‌های زیر برای غیرفعال کردن فوری اکانت وایبر را دنبال کنید.

غیرفعالسازی اکانت وایبر درون خود برنامه قابل اجرا است. اگر قبلاً برنامه‌ی وایبر را حذف کرده‌اید و حالا می‌خواهید اکانت را غیرفعال کنید باید دوباره برنامه را نصب کنید. قبل از غیرفعالسازی اکانت وایبر در ابتدا باید آخرین نسخه‌ی وایبر برای سیستم iOS یا مک را نصب کنید.

بعد از اینکه اکانت وایبر را غیرفعال کردم چه اتفاقی می افتد؟

بعد از غیرفعالسازی اکانت وایبر این اتفاقات رخ می‌دهد:

  • تمامی اطلاعات موجود روی دستگاهتان از جمله سوابق تماس و پیام‌ها، گروه‌ها و استیکرهای رایگان و خریداری شده حذف می‌شوند.
  • دیگر از نظر مخاطبان وایبرتان به عنوان کاربر وایبر شناخته نمی‌شوید.
  • سایر اکانت های مرتبط با اکانت وایبرتان مثل توئیتر، فیسبوک و غیره هم دیگر به این سرویس متصل نخواهند شد.
  • هرگونه اعتبار Viber Out خریداری شده روی این اکانت باقی خواهند ماند ولی می‌توانید از طریق ایمیل با پشتیبانی وایبر تماس بگیرید و تقاضای انتقال اعتبار به اکانت وایبر جدید را بدهید.
  • هنگامیکه وایبر دستگاه اولیه را غیرفعال می‌کنید (دستگاهی که با آن ثبت نام کرده‌اید)، این برنامه روی سایر دستگاهها هم غیرفعال خواهد شد.

نکته‌ی مهم: هنگامیکه اکانت را غیرفعال کرده‌اید هیچ راهی برای بازیابی اطلاعات کاربری ندارید. وایبر، پیام‌های شما را ذخیره نمی‌کند و قادر به بازیابی اطلاعات از دست رفته نیست. ثبت نام مجدد در وایبر با استفاده از همان گوشی قبلی هم باعث بازیابی سوابق اکانت قبلی نخواهد شد.

چگونه باید از چت‌های وایبرتان، نسخه‌ی پشتیبان بگیرید

برای تهیه‌ی نسخه‌ی پشتیبان کامل از سوابق چت خودتان قبل از حذف اکانت وایبر خودتان، گام‌های زیر را دنبال کنید:

  • گام اول: وایبر را روی آیفون باز کنید.
  • گام دوم:گزینه‌ی More در پایین نوار ابزار را انتخاب کنید.
  • گام سوم: برای دسترسی به سایر گزینه‌ها، Settings را انتخاب کنید.
  • گام چهارم: بعد گزینه‌ی Calls snd Massages را انتخاب کنید.
  • گام پنجم: گزینه‌ی Email message History را انتخاب کنید.

در اینجا برگه‌ی نگارش ایمیل باز می‌شود. آدرس ایمیل خودتان را در مقابل قسمت : TO بنویسید و بعد گزینه‌ی Send را بزنید تا فایل زیپ حاوی سوابق پیام‌های وایبری شما برایتان ارسال شود.

نکته‌ی مهم: نسخه‌ی پشتیبان برای راحتی شما فراهم شده و قابل بازیابی در همین دستگاه یا دستگاه دیگر نیست. نسخه‌ی پشتیبان سوابق ارسال پیام تنها در اندروید و آیفون قابل تهیه است.

چگونگی غیرفعالسازی اکانت وایبر روی گوشی همراه

  • گام اول: وایبر را روی آیفون باز کنید.
  • گام دوم: گزینه‌ی More در پایین نوار ابزار را انتخاب کنید.
  • گام سوم: برای دسترسی به سایر گزینه‌ها، Settings را انتخاب کنید.
  • گام چهارم: سپس گزینه‌ی Privacy را انتخاب کنید.
  • گام پنجم: گزینه‌یDeactivate Account را انتخاب کنید.

C:\Users\user\Downloads\Viber-deactivate-account-iPhone-screenshot-001-745x436.png

مراقب باشید چون ادامه‌ی این غیرفعالسازی، تمامی داده‌های روی این دستگاه را حذف خواهد کرد و وایبر شما روی سایر دستگاهها هم غیرفعال خواهد شد.

  • گام ششم: برای کامل شدن فرایند غیرفعالسازی باید روی Deactivate کلیک کنید.

حالا می‌توانید برنامه‌ی وایبر را از روی دستگاهتان پاک کنید.

چگونگی غیر فعالسازی اکانت وایبر روی دسکتاپ

  • گام اول: وایبر را روی سیستم‌های مک، ویندوز و لینوکس کامپیوتر شخصی خودتان باز کنید.
  • گام دوم: گزینه‌ی Preferences را در منوی مک انتخاب کنید یا روی آیکون Settings در گوشه‌ی سمت چپ صفحه‌ی نمایش (ویندوز یا لینوکس) کلیک کنید.
  • گام سوم: پنجره‌ی جدیدی باز می‌شود. زبانه‌ی Account را انتخاب کنید.
  • گام چهارم: حالا Deactivate Viber را انتخاب کنید.

C:\Users\user\Downloads\Viber-deactivate-account-Mac-screenshot-001-745x378.png

  • گام پنجم: اگر از ادامه‌ی این مسیر مطمئن هستید، گزینه‌ی Deactivate را انتخاب کنید.

C:\Users\user\Downloads\Viber-deactivate-account-Mac-screenshot-002-745x397.png

این کار تمامی داده‌هایتان را پاک خواهد کرد و تنها وایبر روی دسکتاپ را غیرفعال می‌کند.

حالا می‌توانید برنامه‌ی وایبر را از پوشه‌ی Applications مک به سمت Trash بکشید. وایبر همچنان روی دستگاه اولیه (آیفون شما) فعال خواهد ماند پس باید در آنجا هم نرم افزار را غیرفعال کنید.

چگونگی فعالسازی مجدد اکانت وایبر

  • گام اول: وایبر را روی آیفون خودتان دانلود و نصب کنید.
  • گام دوم: دستورالعمل‌های روی صفحه را دنبال کنید تا دوباره شماره موبایل خودتان را در این سرویس ثبت نمایید. با این کار دوباره اکانت قبلی را روی دستگاه جدید فعال خواهید کرد ولی سوابق ارسال پیام و تماسهایتان قابل بازیابی نیستند.
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن