آموزش ترفندهای موبایلی

10 بهترین اپلیکیشن ضد جاسوسی گوشی (آیفون اندروید)

مقابله و دست و پنجه نرم کردن با برنامه ها و نرم افزارهای جاسوسی در تلفن همراه تجربه ناخوشایندیست که هیچ کدام از کاربران اندروید دنبالش نیستند. اما گاهی اوقات ممکن است گوشی تان به طور تصادفی تب های عجیب و غریبی در مرورگر باز کند، خیلی زود باتری خالی کند یا حتی کاملا غیر قابل استفاده شود. در چنین مواقعی باید یاد بگیریم که چطور مانع از سرقت داده ها و اطلاعات شخصی مان بشویم.

اگر تا به حال در این شرایط قرار گرفته اید و می خواهید بدانید که چطور باید نرم افزارهای جاسوسی در تلفن همراهتان را شناسایی کنید، باید بگوییم که اپلیکیشن های ضد جاسوسی می توانند به پیدا کردن و حذف بد افزارهای مزاحم کمک کنند.

حتما بخوانید: چطور بفهمم گوشی من هک شده و بعد از آن چه کنم؟

درصد زیادی از آلودگی به برنامه های جاسوسی به خاطر دانلود برنامه ها از فروشگاه های مختلف اتفاق می افتند. با این حال تحقیقات نشان می دهند که چند برنامه موجود در گوگل پلی استور هم در این ماجرا مقصرند. در گذشته از برنامه هایی مثل Xender ، Amber Weather Widget ، Z Camera و Touchpal برای گسترش نرم افزارهایی که به طور بالقوه و ناخواسته جاسوسی بوده اند استفاده شده است.

برخی از رایج ترین انواع نرم افزارهای جاسوسی که در حال حاضر در گوگل پلی استور می توانید آنها را مشاهده کنید شامل نرم افزارهایی مثل Pegasus ، DroidJack ، TiSpy و SpyHuman می شوند. برنامه Pegasus مشهورترین آنهاست که می تواند اطلاعات درون گوشی اندرویدی شما را سرقت کند.

چالش اصلی هنگام مقابله با جاسوس افزارها این است که اکثر برنامه های آنتی ویروس به ندرت آنها را مخرب تشخیص می دهند. برای پیدا کردن یک نرم افزار جاسوسی، دسترسی به ردیاب های اختصاصی جاسوس افزارها ضروری است. در این مطلب ما ۵ تا از بهترین برنامه های شناسایی اپلیکیشن های جاسوسی برای اندروید را به شما معرفی می کنیم که می توانید با استفاده از آنها نرم افزارهای جاسوسی موجود در گوشی تان را پیدا و حذف کنید.

بخش اول: برای اندروید

۱-اپلیکیشن Malwarebytes Security

اپلیکیشن Malwarebytes Security

Malwarebytes برای کسانی که به هیچ عنوان حاضر نیستند امنیت تلفن همراهشان به خطر بیفتد گزینه مناسبی است. این برنامه یکی از معتبرترین و بهترین نام ها در حوزه امنیت محسوب می شود. این نرم افزار شناسایی و حذف جاسوس افزارها هم برای اندروید و هم برای ویندوز در دسترس است.

با راه اندازی برنامه Malwarebytes، روند نصب آن شروع می شود. اسکن دستگاه و حذف برنامه های جاسوسی توسط این اپلیکیشن کار ساده ایست. نسخه رایگان این برنامه تمام نرم افزارهای جاسوسی را شناسایی و حذف می کند.

حتما بخوانید: ۵ راهکار ساده برای افزایش سرعت گوشی های اندرویدی در کمتر از ۵ دقیقه

نسخه پرمیوم برنامه هم همه پیام های دریافتی را اسکن کرده و بلافاصله URL های مخرب را مسدود می کند. به این برنامه می توانید به چشم یک محافظ گوشی در برابر حمله نرم افزارهای جاسوسی در آینده نگاه کنید. در ضمن می توانید ۳۰ روز به صورت رایگان نسخه پرمیوم برنامه را هم امتحان کنید. بعد از گذشت این مدت و برای خرید اشتراک باید ماهانه مبلغ ۱٫۳ دلار بپردازید. این مبلغ برای میزان محافظتی که برنامه از گوشی شما در برابر نرم افزارهای جاسوسی به عمل می آورد هزینه منطقی و خوبی به نظر می رسد.

۲-Anti Spy (حذف برنامه های جاسوسی)

Anti Spy (حذف برنامه های جاسوسی)

اگر دنبال بهترین برنامه رایگان ضد جاسوسی برای اندروید هستید ما Anti Spy را به شما توصیه می کنیم. مهمترین نکته منفی موجود در این برنامه تبلیغات نسبتا آزاردهنده آن است. به جز این مورد، این برنامه ضد جاسوسی برای اندروید تمام و کمال کارش را انجام می دهد.

ویژگی اصلی قابل توجه و مورد علاقه ما در این برنامه این است که Anti Spy با دسترسی به Active Device Administrator، برنامه هایی که عملکردهای مهم دستگاه اندرویدی شما را کنترل می کنند را تحت کنترل خودش در می آورد. سپس نه تنها برنامه های مخرب و جاسوسی را شناسایی و حذف می کند، بلکه لیست سفیدی از برنامه های بی خطر نیز به شما ارائه می کند.

۳-Incognito- برنامه ضد جاسوسی

Incognito- برنامه ضد جاسوسی

اگر می خواهید نرم افزارهای جاسوسی مخفی را در گوشی اندرویدی تان پیدا کنید، Incognito بهترین گزینه برای شماست. ابزار شناسایی نرم افزارهای جاسوسی این برنامه بسیار تخصصی است. نسخه رایگان Incognito دو عملکرد را اجرا می کند: ۱) فایل های مخرب را پیدا می کند ۲) آنها را حذف می کند.

شرکت سازنده این برنامه یعنی Arcane Solutions، دارای تیمی متشکل از متخصصان امنیت سایبری در ارتش سابق، دولت و بخش خصوصی و با بیش از ۵۰ سال تجربه کار ترکیبی است. با پرداخت هر ماه ۰٫۳۷ دلار می توانید اشتراک نسخه آزمایشی این برنامه را خریداری کنید که امکان محافظت سریع و همه جانبه از گوشی شما در برابر برنامه های جاسوسی را فراهم می کند. در نسخه پرو برنامه نیز تبلیغات مزاحم حذف می شوند.

۴-آنتی ویروس کسپراسکای

آنتی ویروس کسپراسکای

کسپراسکای یکی از محبوب ترین و معروف ترین نام ها در زمینه امنیت سایبری است که کاربران زیادی هم دارد. برای همین ممکن است تعجب کنید که چرا ما نام آن را در رتبه پایین ترین قرار داده ایم؛ اما همان طور که قبلا هم اشاره کردیم، اکثر برنامه های اصلی آنتی ویروس در شناسایی نرم افزارهای جاسوسی مشکل دارند.

با اینکه آنتی ویروس موبایل کسپراسکای قابلیت شناسایی و حذف نرم افزارهای جاسوسی را به صورت جداگانه ارائه نمی کند؛ اما با اسکن ویروس استاندارد آن می توانید اکثر فایل های جاسوسی را کشف کنید. این برنامه به شما امکان می دهد از بین سه گزینه اسکن موجود در آن یعنی اسکن سریع، اسکن کامل و اسکن فایل، گزینه مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید توصیه می کنیم از اسکن کامل دستگاه (full scan) استفاده کنید.

حتما بخوانید: ۱۲ اپلیکیشن ضروری که هر کاربرد اندروید در ایران نیاز دارد

کسپراسکای با داشتن متیاز ۴٫۸ و بیش از ۳ میلیون دانلود در پلی مارکت انتخاب مطمئنی برای حافظت از گوشی اندرویدی شما در برابر برنامه های جاسوسی و مخرب محسوب می شود. پس از یک ماه استفاده رایگان از نسخه آزمایشی برنامه، می توانید با پرداخت ماهانه ۱٫۳ دلار اشتراک برنامه را بگیرید.

موارد بیشتر

به جز لیستی که گفتیم دو مورد دیگر یعنی Bitdefender Antivirus و Norton Mobile Security هم وجود دارد که باید به آنها اشاره کنیم. این دو برنامه جزو برنامه های ضد جاسوسی و ضد ویروسی همه جانبه برای دستگاه های اندرویدی به شمار می روند. به خصوص برنامه Bitdefender توسط متخصصان امنیت سایبری اندروید پشتیبانی می شود و به خاطر عملکرد بی نظیرش ستودنی است. از طرف دیگر برنامه Norton هم به راحتی قابل پیمایش است و ابزارهای پاکسازی بسیار مفیدی دارد.

بهترین راه برای اطمینان از امنیت دستگاه اندرویدی تان این است که از دانلود و نصب برنامه های مختلف از منابع ناشناس خودداری کنید. از برنامه های محافظت شده پلی استور استفاده کنید و در ضمن یکی از برنامه های شناسایی نرم افزارهای جاسوسی گفته شده در این مطلب را هم بکار بگیرید تا گوشی تان را از برنامه های مخرب و جاسوسی در امان نگه دارید.

بخش دوم: برای آیفون

هدف برنامه های ضد جاسوسی برای آیفون دقیقا همان چیزیست که آنتی ویروس ها مد نظر دارند. آنها از حمله برنامه های مخرب و همینطور نرم افزارهای جاسوسی به گوشی آیفون شما جلوگیری می کنند. این برنامه ها کلیه فعالیت های آیفون شما از جمله فایل های دانلود شده، سایت ها، ایمیل ها، و غیره را کنترل می کنند و جلوی نرم افزارهای جاسوسی را می گیرند.

نکته مهم: برای گوشی های آیفون نیاز به هیچ برنامه امنیتی ندارید. این گوشی امن ترین گوشی دنیاست و کافی ست که فقط ios گوشی تان را به روز نگه دارید. کافیست با این چند ترفند ساده، امنیت گوشی آیفون خود را به ۱۰۰ درصد برسانید! با این حال ما ۲ اپلیکیشن برتر را معرفی می کنیم:

۱-مک آفی McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security نیازی به معرفی ندارد. این برنامه یکی از محبوب ترین ابزارهای ضد جاسوسی است که برای سیستم عامل های مختلف تلفن همراه در دسترس می باشد. مکآفی با کمک به شما در حفظ حریم خصوصی تان، تجربه استفاده از تلفن همراه را برایتان خوشایندتر می کند.

مک آفی McAfee Mobile Security

قیمت: رایگان

  • ویژگی اسکن گسترده و امن برنامه به طور خودکار تنظیمات گوشی، برنامه های قدیمی، نقاط دسترسی، نقاط نا امن Wi-Fi و همچنین “حمله مرد میانی (Man-in-the-Middle)” را اسکن و شناسایی می کند.
  • هشدارهای وب ایمن برنامه از شما در برابر کلاهبرداری و فیشینگ ARP محافظت می کنند.
  • Media Vault، پشتیبان گیری مخاطبین، یافتن دستگاه، دزدگیر و بسیاری از قابلیت های دیگر با این برنامه همراهند.

۲-آنتی ویروس آویرا Avira Mobile Security

Avira یکی از آنتی ویروس ها و برنامه های ضد جاسوسی محبوب برای آیفون است. با استفاده از این برنامه و قابلیت های ضد سرقت و ضد جاسوسی آن می توانید از iDevice خود به خوبی محافظت کنید.

آنتی ویروس آویرا Avira Mobile Security

قیمت: رایگان

  • دارا بودن ابزارهای ضد سرقت مثل آژیر، تلفن یاب و غیره
  • محافظت پیشرفته در برابر وب سایت های فیشینگ
  • ابزارهای مختلف گزارش رسانی هوشمند
  • اطلاع رسانی به شما در صورت نفوذ دیگران به ایمیل شما

برای آیفون: ۸ تا از جالب ترین برنامه های گوشی آیفون که حتما باید داشته باشید!

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. ببخشید تو دیوانه ای تمام این مطالب به شکل انگلیسی وجود دارد . ضمنا چرا برای مردم رایگان کار می کنی . اینترنت ایران به شکل ناجوانمردانه ای بسیار گران و بی کیفیت است حالا به هر دلیلی ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا