۵ اپلیکیشن برتر ضد هک اندروید (و ۶ نکته امنیتی)
هکرها از روش های مختلفی برای ورود به دستگاه های اندروید و دسترسی به داده ها استفاده می کنند. آن ها ابزارها و جاسوس افزار های مختلفی برای هک کردن دستگاه ها و گوشی ها دارند. با گذشت سال ها، هک شدن رایج شده و تعداد دستگاه های هک شده نیز افزایش یافته است. کاربران واقعاً نگران چنین حملاتی هستند.
ما این راهنما را برای کمک به کاربران در مورد چگونگی محافظت از دستگاه های اندروید خود در برابر هک ایجاد کرده ایم. قبل از اینکه در مورد اقدامات و ترفندها صحبت کنیم، لازم است درک کنیم که در واقع هک چگونه انجام می شود، هکرها از چه ابزاری استفاده می کنند و چگونه می توانند به داده های گوشی های اندروید دسترسی پیدا کنند.
هکرها از چه ابزاری برای هک گوشی های اندرویدی استفاده می کنند؟
مطالعات اخیر نشان می دهد که با پیشرفت فناوری و ابزارهای جدید، هک آسان تر شده است. افرادی که دستگاه هایشان هک شده است نمی توانند در مورد آن اطلاعاتی کسب کنند. آن ها حتی نمی دانند گوشی همراهشان هک شده است. بنابراین، با توجه به آخرین گزارش ها، در زیر چند گزینه وجود دارد که هکرها برای آلوده کردن دستگاه ها و دسترسی به داده ها از آن ها استفاده می کنند.
۱-برنامه های آلوده
برنامه های زیادی برای هکرها وجود دارد که با کمک آن ها گوشی یا دستگاهی را آلوده می کنند. ما می دانیم که سیستم عامل اندروید در مقایسه با سیستم عامل آیفون از امنیت کمتری برخوردار است. بیشتر برنامه ها در Play Store مورد تأیید نیستند و توسعه دهندگان می توانند هر برنامه ای را بارگذاری کنند. این دلیل آلوده شدن زود هنگام دستگاه های اندرویدی است.
بنابراین هر توسعه دهنده ای می تواند برنامه ای برای جلب نظر کاربران برای نصب روی گوشی ایجاد کند. هنگامی که برنامه نصب می شود، به هکرها کمک می کند تا به دستگاه ها سر بزنند. روش دیگر این است که وقتی کاربران برنامه هایی را از منابع آنلاین نصب می کنند، غیر از Play Store، احتمال اینکه در نهایت جاسوس افزار اندروید را نصب کنند بیشتر است.
۲-ابزارهای مخرب
شاید در مورد ابزارهای بدافزار چیزی شنیده باشید. آن ها نوعی ویروس یا نرم افزار جاسوسی هستند که روی هر گوشی نصب می شوند. هیچ ظاهر فیزیکی روی دستگاه ندارند اما به هک شدن گوشی کمک می کنند. می توانید از ایمیل های هرزنامه، وب سایت ها، برنامه ها و هر پرفایلی بدافزار دریافت کنید.
هکرها چنین فایل هایی را در اینترنت می گذارند، به محض اینکه کاربران آن فایل را باز می کنند، بدافزار وارد گوشی آن ها می شود. بد افزار فایل ها را تغییر می دهد و به هکرها اجازه می دهد کارهای خود را انجام دهند.
۳-دسترسی مستقیم به دستگاه
این یکی از گزینه های کم مصرف است. مردم از این روش استفاده نمی کنند زیرا این روش برای دسترسی فیزیکی به دستگاه نیاز دارد. وقتی گوشی خود را به هرکسی می دهید، او می تواند فایل ها، عکس ها یا هر چیزی را که حاوی یک فایل است در آن وارد کند تا گوشی هک شود.
حتی هکرها وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنند این کار را می کنند. آن ها روی کامپیوترها نرم افزاری دارند که به آن ها کمک می کند تا مخفیانه در گوشی وارد شوند و به راحتی آن را هک کنند.
محافظت از گوشی در برابر هک و فعالیت های مخرب
امیدواریم درک کرده باشید که چگونه این اتفاق می افتد و هکرها از چه روشی استفاده می کنند. بنابراین در این زمینه مراقب باشید، هرگز گوشی خود را به شخصی که اعتماد ندارید ندهید و برای محافظت از گوشی خود نکات زیر را دنبال کنید.
۱-تلفن همراه خود را به روز رسانی کنید
همیشه باید از آخرین نسخه نرم افزار در گوشی های خود استفاده کنید. هدف از به روزرسانی نرم افزار این است که به کاربران امکان محافظت از گوشی های خود، جلوگیری از هک شدن اطلاعات و از دست دادن داده ها را بدهد. نسخه های قدیمی تر می توانند هک شوند زیرا عمومی ترند و در دسترس هکر ها هستند.
۲-از برنامه های رسمی استفاده کنید (فقط از گوگل پلی یا اپ استور دانلود کنید)
هر زمان که مجبور شدید هر برنامه ای را نصب کنید، در مورد آن مطمئن باشید. فقط برنامه های رسمی هر شرکت را نصب و استفاده کنید. برای دانلود و نصب برنامه ها از store Play استفاده کنید. نظرات کاربران را بخوانید تا در مورد آن بیشتر بدانید و ببینید آیا هر کاربری فعالیت مخرب مرتبط با آن برنامه را گزارش کرده است.
۳-از ویژگی های امنیتی استفاده کنید
امروزه اکثر دستگاه ها دارای کد عبور، شناسه چهره، قفل اثر انگشت و ابزارهای دیگری برای محافظت از گوشی ها و داده ها هستند. از برنامه ها برای قفل و باز کردن قفل پیام ها، تماس ها، WhatsApp ، ایمیل ها و برنامه های مهم در دستگاه های خود استفاده کنید. این کار از داده های شما محافظت می کند و به شما کمک می کند تا از هک شدن جلوگیری کنید.
۴-نادیده گرفتن هرزنامه روی تلفن همراه
بیشتر اوقات هرزنامه از طریق ایمیل به کاربران ارسال می شود. بنابراین در این زمینه مراقب باشید. قبل از باز کردن هر فایلی روی دستگاه، آن را بررسی کرده و مطمئن شوید. اگر فکر می کنید فایل هرزنامه یا بدافزار است، آن را حذف کنید و هرگز چنین فایل هایی را باز نکنید. آن ها می توانند ظرف چند دقیقه دستگاه شما را آلوده کرده و به هکرها اجازه دسترسی به داده ها را بدهند.
۵-از WiFi عمومی استفاده نکنید
WiFi عمومی دلیل دیگری است که باعث می شود بسیاری از افراد گوشی هایشان هک شود زیرا چنین ارتباطاتی برای بسیاری از افراد در دسترس است. آن ها می توانند به راحتی وارد گوشی شما شوند و هر کاری که بخواهند انجام دهند.
شما باید در این زمینه مراقبت کنید و هرگز گوشی خود را به اتصالات WiFi عمومی یا آن هایی که توسط افراد زیادی استفاده می شود متصل نکنید. این کار فقط امنیت گوشی شما را کم می کند.
پنج برنامه کاربردی برتر ضد هک برای گوشی های اندروید
ما قصد داریم برخی از مفید ترین، کاربردی ترین و ساده ترین برنامه ها را بررسی کنیم که می توانند گوشی همراه یا رایانه لوحی اندوید را از نفوذ ناخواسته محافظت کنند. به عنوان پرکاربردترین پلتفرم تلفن همراه روی زمین، اندروید همچنین یک هدف درجه یک برای حملات است.
با در اختیار داشتن ۱٫۴ میلیارد کاربر که هم از نظر شخصی و هم از نظر تجاری به فناوری گوگل اعتماد کرده اند، هکرها برای نفوذ، آلوده کردن و سرقت از این کاربران، تلاش زیادی برای شکستن سیستم می کنند.
طبق تحقیقات، تقریبا نیمی از کاربران اندروید در معرض خطر هک مخرب هستند. این می تواند به این دلیل باشد که آن ها کار احمقانه ای مانند دانلود از یک منبع ناشناخته انجام داده اند، یا فقط به این دلیل که موفق به نصب یک نرم افزار ضد هک مناسب برای اندروید نشده اند. یکی از بزرگترین مسائل این است که برخی از دستگاه ها دیگر با جدیدترین patch های امنیتی به روز نمی شوند، بنابراین بلافاصله آسیب پذیر می شوند.
۱-اپلیکیشن LogDog
LogDog خود را یک فناوری هوشمند می داند که مراقب هکرهای سود بر از اطلاعات شما است. هشدارهای مربوط به فعالیت مشکوک به Gmail ، Facebook یا سایر حساب های آنلاین ارسال می شود و از اطلاعات خصوصی در برابر هکرها و کلاهبرداری آنلاین محافظت می کند. در حال حاضر بیش از ۷۵۰،۰۰۰ کاربر اندروید از LogDog برای محافظت آنلاین استفاده می کنند.
۲-اپلیکیشن Hackuna
Hackuna توسط Cryptors Cybersecurity ساخته شده است تا کاربران را در برابر تهدیدات مختلف محافظت کند. این برنامه از گوشی در برابر تهدیدات ناشی از Wi-Fi عمومی و همچنین برنامه هایی که می توانند به دوربین، پیام کوتاه و سایر مطالب تلفن همراه شما دسترسی داشته باشند، محافظت می کند. برنامه هکر را مسدود می کند، دسترسی مجاز را که می تواند برای دستگاه شما مضر باشد متوقف می کند و برنامه های جاسوسی مخفی را در تلفن شما جستجو می کند.
۵ راهکار ساده برای افزایش سرعت گوشی های اندرویدی در کمتر از ۵ دقیقه
۳-اپلیکیشن AppLock
همه ما برنامه های روی گوشی خود را دوست داریم، اما همین برنامه ها می توانند خطرناک باشند. ارائه دسترسی مخفیانه به هکرها از طریق یک برنامه به ظاهر بی ضرر می تواند به آن ها آزادی عبور از طریق گذرواژه ها، مخاطبین، پیام ها و حتی دسترسی به دوربین ما را بدهد. AppLock تمام برنامه های حساس را خاموش می کند، از ورود بقیه به آن ها جلوگیری می کند و به مواردی که نمی خواهیم ببینند دسترسی پیدا می کند.
۴-اپلیکیشن Lookout (پیشنهادی)
آنتی ویروس Lookout برای اندروید یک برنامه کوچک با قدرت بسیار زیاد است. این نصب بسیار خوب به شما امکان محافظت کامل در برابر ویروس ها، تروجان ها و اشکالاتی را می دهد که می توانند از طریق اتصال بلوتوث، آنلاین یا Wi-Fi به دستگاه شما وارد شوند. از داده های می توان به راحتی محافظت کرد و همچنین در فضای ابری پشتیبان تهیه کرد و حتی دارای ویژگی تلفن گمشده برای پیگیری مکان دستگاه شماست.
۵-اپلیکیشن dfndr security (امتیاز بالای کاربران)
این برنامه ضد هک و ضد ویروس، یک گزینه خوب برای محافظت از دستگاه شما در دنیای مدرن است. علاوه بر اسکن دستگاه برای مشاهده ویروس ها و برنامه های خطرناک، ویژگی های ضد هک در زمان واقعی و حتی عملکرد تقویت حافظه را هم فراهم می کند تا گوشی روان کار کند. با نصب ۵٫۵ میلیون و میانگین امتیاز ۴٫۵ در store Play، یک انتخاب مناسب برای محافظت همه جانبه است.
برنامه های متعدد دیگری وجود دارد که ادعا می کنند قادر به جلوگیری از هک شدن دستگاه اندروید هستند، اما از نظر ما، این پنج مورد بهترین برنامه ها هستند.
آیا هک شده اید؟ (۴ نشانه)
آیا تغییری در نحوه رفتار تلفن اندرویدی خود مشاهده کرده اید؟ آیا نگران این هستید که هک شده باشید؟ در اینجا برخی از رایج ترین روش هایی است که اندرویدها علائم هک شدن را نشان می دهند، که می تواند پرچم قرمز را برای شما پرتاب کند.
۱-استفاده از داده های شما افزایش یافته است:
اگر بدانید که معمولاً از چه مقدار داده استفاده می کنید و این مقدار ناگهان افزایش یافته است، می توانید قربانی یک هک شوید. هکرها می توانند برنامه های کوچکی را بر روی دستگاه شما قرار دهند که اطلاعات را به آن ها باز می گرداند، اما همه این ارتباطات داده می گیرند. اگر در استفاده از داده تلفن همراه خود جهشی مشاهده کردید اما نحوه استفاده از تلفن خود را تغییر نداده اید، نگاه دقیق تری بیندازید.
۲-باتری شما خیلی سریع تر از حد معمول تخلیه می شود:
اگر تلفن همراه شما به بدافزار آلوده باشد، می تواند در پس زمینه یک برنامه مخرب را اجرا کند. این کار اغلب باعث گرم و کند شدن دستگاه شما می شود و باتری را خیلی سریعتر از حد معمول تخلیه می کند. باتری های قدیمی نیز ممکن است تا قبل از آن شارژدهی مناسب نداشته باشند، اما اگر تلفن شما نسبتاً جدید است و همچنین دچار تاخیر و گرم شدن بیش از حد هستید، احتمالاً باید نگران باشید.
۳-برنامه هایی که خود نصب می شوند:
این از همه عجیب ترین است. شما با بررسی برنامه های نصب شده خود می بینید که چیزی کاملاً غیرقابل شناسایی روی تلفن شما نصب شده است. اگر هیچ کس دیگری از دستگاه شما استفاده نکرده باشد و برنامه های تصادفی خودشان نصب شده باشند، احتمال دارد شما قربانی یک هک شده باشید.
۴-نویز پس زمینه در تماس های صوتی:
اگر در تماس های صوتی خود پژواک، وزوز یا ابهام می شنوید، شاید به این دلیل باشد که در منطقه ای با آنتن ضعیف قرار دارید. با این حال، اگر در مکانی هستید که می دانید معمولاً از کیفیت تماس بی عیب و نقص پشتیبانی می کند و ناگهان تداخل زیادی ایجاد می شود، ممکن است هکرهایی در حال شنیدن یا ضبط تماس شما باشند. آن ها ظرفیت اضافی را در خط ایجاد می کنند و باعث نویز یا تداخل در تماس های واضح می شوند.
سخن پایانی
اگر نگران این هستید که قبلاً هک شده اید، رمزهای ورود به سیستم بانکی، ایمیل و سایر رمز ها را تغییر دهید (البته از اندروید خود استفاده نکنید) و برخی از این برنامه های برتر ضد هک را هر چه سریع تر نصب کنید!
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
سلام ممنون بابت این مطلب یه سوال داشتم آیا کسی میتونه موقعی که من دارم با گوشی کار میکنم از راه دور گوشی منو هک کنه و اسکرین گوشی من رو ببینه اگه این امکان هست چجوری میتونم جلوی این کار و بگیرم
من میخواهم در شاد برا دوستم پیام بفرستم و ممکن هستش او من رو نشناسه و من رو فیلتر کنه چطور میتونم جلوی این کار را بگیرم ؟
لطفاً پاسخ بدهید ممنون
سلام میخواستم بدونم میشه با شماره تلفنم من رو حک کرده باشن. یه پیام برای من چند وقت پیش توسط برنامه آنتی ویروسی که روی گوشیم بود اومد که نوشته بود گوشیم حک شده و بعدش هر کاری کردم دیگه اون برنامه کار نمی کرد. بعد اون من باز آنتی ویروس نصب کردم اما گوشیم بعضی وقتها کار نمیکنه درصورتی که قبلش مشکلی نداشت و وقتی که چیزی رو گوش میدم به صورت آنلاین صدا دچار مشکل میشه.واینکه میشه فهمید چه کسی این کار رو داره
انجام میده
اقا من هک شدم از گوشیم شارژ انتقال داده میشه
هر پیامی هم که برای من فرستاده میشه خود گوشی میفرستتش به یه خط چه گوهی بخورم