آموزش ترفندهای موبایلی

۳ روش تشخیص اصل بودن گوشی اندرویدی (کاملا موثر)

بازارهای موبایل از تلفن های جعلی پر شده اند و فروشندگان براحتی آنها را با برچسب های مارک دار به عنوان محصول اصلی به فروش می رسانند. تلفن های جعلی موجود در بازار شبیه تلفن های اصلی به نظر می رسند.

برای بررسی اینکه گوشی شما اصلی است یا جعلی، تنها ۳ روش قابل اطمینان  وجود دارد. این روش ها هنگام خرید تلفن همراه کمک زیادی به شما می کنند:

۱- ابتدا ویژگی های زیر را بررسی کنید

  • هجی ها: به هجی ها (املای کلمات) دقت کنید به عنوان مثال Soniericsson ، Nokla ، Techno و Samsvng.
  • ضمانت: تولید کنندگان اصلی ضمانت ۱۲ ماهه به کاربران محصولات خود ارائه می دهند. هرگز ضمانت شفاهی فروشنده را قبول نکنید. تلفن های جعلی دارای مدت ضمانت کوتاه تری هستند زیرا تولید کنندگان آنها نمی توانند تضمین کنند که مدت طولانی دوام خواهند داشت.
  • عملکرد: عملکرد تلفن را بررسی کنید: برخی از افراد بدون آزمایش اولیه اقدام به خریداری تلفن همراه می کنند. متاسفانه برخی از فروشندگان برای به فروش رساندن گوشی های جعلی خریداران را به این امر تشویق می کنند. وقتی گوشی را بررسی می کنید، ممکن است به نقاط ضعف عملکرد آن مانند حافظه کم حجم یا عکس های بی کیفیت پی ببرید.
  • شکل ظاهری: مانند رنگ های کسل کننده، آرم های تقلبی، اختلاف وزن، اندازه صفحه، محل قرارگیری دکمه ها و باتری، کیفیت چاپ و رنگ، امکانات بیشتر یا کمتر، برچسب ها و هولوگرام های کنترل کیفیت و کمبود کلی کیفیت.

۱۰ تا از نکات خرید گوشی نو (موارد قبل از خرید)

۲- روش دیگر برای بررسی کیفیت تلفن همراه از طریق کد ۱۵ رقمی IMEI است

*#۰۶# را برای بررسی IMEI شماره گیری کنید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

IMEI مخفف International Mobile Equipment Identity است.

یک شماره ۱۵ رقمی که ممکن است در بسته تلفن همراه پیدا شود. همچنین ممکن است آن را با برداشتن درپوش پشتی یا روی برچسب باتری مشاهده کنید.

این کد ممکن است به شرح زیر باشد:

۳ ۶ ۹ ۳ ۹ ۵ ۰ ۱ ۲ ۳ ۵ ۵ ۶ ۷ ۸

به رقم ۷ و ۸ نگاه کنید. این دو رقم کیفیت تلفن شما را تضمین می کنند!

  • اگر رقم هفتم و هشتم ۰۰ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در Original Factory ساخته شده و دارای بهترین کیفیت است.
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۰۱ یا ۱۰ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در فنلاند تولید شده و از کیفیت بالایی برخوردار است.
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۱۳ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در آذربایجان مونتاژ شده و علاوه بر کیفیت بد برای سلامتی نیز خطرناک است!
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۰۲ یا ۲۰ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در امارات مونتاژ شده و کیفیت بسیار پایینی دارد.
  • (توجه: برخی از محصولات هندی نیز این اعداد را دارند)
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۳۰/۰۳ یا ۴۰/۰۴ باشد، این نشان می دهد تلفن شما ساخت چین است اما کیفیت خوبی دارد. البته به اندازه ۰۰ ، ۰۱ یا ۱۰ خوب نیست.
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۰۵ یا ۵۰ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در برزیل یا ایالات متحده آمریکا یا فنلاند ساخته شده است.
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۰۶ یا ۶۰ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در هنگ کنگ یا چین یا مکزیک تولید شده است.
  • اگر رقم هفتم و هشتم ۰۸ یا ۸۰ باشد، این نشان می دهد تلفن همراه شما در آلمان تولید شده و کیفیت مناسبی دارد.

این کد به شما کمک می کند محصول مناسب را انتخاب کنید. آن را امتحان کنید اما، به یاد داشته باشید، این نکات ممکن است در سونی اریکسون صدق نکنند.

اگرچه اطلاعات فوق از منابع بسیار معتبری جمع آوری شده است، اما ۱ یا ۲ مورد ممکن است کمی متفاوت باشد.

گوشی های نو یا کارکرده چند ساعت باید در شارژ اولیه باشند؟ (تحقیقات جدید)

۳- اپلیکیشن CPU-Z را اجرا کنید

یک پردازنده تقلبی حکم یک پرچم قرمز بزرگ را دارد، بنابراین بهتر است تراشه موجود در تلفن را با مشخصات رسمی آن مقایسه کنید.

CPU-Z خلاصه ای از پردازش کلیدی و اجزای نرم افزاری سطح پایینی که در داخل گوشی اجرا می شوند را به شما ارائه می دهد و در نتیجه کلاهبرداری را تقریباً غیرممکن می کند.

CPU-Z app displaying information about the Kirin 970

پس از نصب، می توانید جزئیات مربوط به سخت افزار CPU و GPU را مشاهده کنید. اگر به این موارد فنی علاقمند نیستید، با مراجعه به زبانه Device می توانید نام تراشه پردازنده در Hardware را پیدا کنید و آن را با مشخصات پردازنده اصلی مقایسه کنید. همچنین می توانید مقدار رم و وضوح نمایشگر تلفن را در این صفحه پیدا کنید.

۸ تا از نکات مهم برای خرید گوشی دست دوم

ویدیوی زیر نیز می تواند کمک کننده باشد

 

میلاد حیدری

سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا