آموزش ترفندهای موبایلی

۸ نکات مهم برای خرید گوشی دست دوم (اندرویدی)

حتما برایتان پیش آمده است که به دلایل مختلف به جای گوشی نو ، گوشی دست دوم بخرید.ممکن همین الان برای خواندن این متن از گوشی دست دوم استفاده کنید یا این که در فکر خرید آن باشید.

گوشی های دست دوم اغلب ارزان تر هستند به همین خاطر تهیه ی آن ها راحت تراست اما ممکن است بعضی از آن ها مشکلاتی را برایتان به وجود آورد.ممکن است ندانید که گوشی دست دومی که می خرید دست چه کسی بوده یا چه تغییراتی در آن ایجاد شده است. حتی امکان دارد که گوشی دست دوم مد نظر شما دزدی باشد.

به هرحال اگر در فکر خرید گوشی دست دوم از هرجایی هستند در زیر نکاتی را آورده ایم که بهتر است قبل از اقدام برای خرید، آن ها ر در نظر بگیرید.

۸ نکته برای خرید گوشی دست دوم

۱-هر آسیبی را چک کنید

قبل از هر اقدام عجولانه ای ، ابتدا آسیب های احتمالی را چک کنید. خوب دقت کنید که روی صفحه نمایش شکستگی و خراش وجود نداشته باشد و همچنین باتری و دکمه ها سالم باشند. صفحه نمایش مهم ترین بخش برای خرید گوشی دست دوم است. چک کنید موقع کار کردن با آن هیچ مشکلی نداشته باشد یا با فشار کم و زیاد انگشت، گزینه های اشتباهی انتخاب نشوند.

جدا از این ها قاب پشت گوشی را باز کنید، باتری را خارج نمایید، تا برچسب سفیدی را ببینید، اگر گوشی در اثر برخورد با آب آسیب دیده باشد، برچسب سفید به رنگ صورتی در آمده است.

گوشی را به شارژ بزنید تا پرشدن باتری را مشاهده کنید, و از این راه اطمینان پیدا کنید که گوشی نیاز به تعویض باتری ندارد.البته این کار را با گوشی های آیفون،آی پد و یا هر گوشی دیگری که باتری آن چسبیده است و جدا نمی شود انجام ندهید زیرا که به آن آسیب وارد می شود.

۲-کد شناسه یا IMEI گوشی را پیدا کنید

برای انجام این کار باید به قسمت setting یا تنظیمات گوشی بروید تا شناسه آن را بیابید. بعد از انجام این کار با شرکت فرستنده تماس بگیرید و به آن ها بگویید که گوشی دست دومی را خریده اید، و از آن ها می خواهید تا بررسی کنند که گوشی مورد نظر شما، گم شده،دزدی یا در لیست سیاه نباشد.

اگر صفحه کلید گوشی قفل بود و نمی توانستید با شرکت تماس بگیرید احتمالا باید مبلغی را به فروشنده پیشنهاد کنید تا او قفل صفحه را برای شما باز کند.همچنین شناسه یا IMEI به شما کمک می کند که بفهمید که گوشی شما اصل یا تقلبی است.

در حال کار با گوشی دست دوم

هنگام خرید لپ تاپ چه عواملی را باید در نظر گرفت؟

۳-گوشی را خاموش و روشن کنید

این کار شما را از بسیاری از مشکلات احتمالی نجات می دهد. اگر بعد از روشن شدن گوشی ، احتیاج به وارد کردن password یا رمز بود و فروشنده رمز را نمی دانست، بروید و پشت سرتان را هم نگاه نکنید.

اگر فروشنده رمز را می دانست، آن را بنویسید و خودتان وارد نمایید. ضمنا این کار باعث می شود اگر مشکلی نرم افزاری یا تاچ گوشی وجود دارد بعد از ریست کردن نمایان شود.

اگر همه چیز خوب جلو رفت و مشکلی پیش نیامد، رمز یا password را وارد نمایید و وارد مرحله ی بعد شوید.

۴-کیفیت اینترنت آن را با وای فای (Wi-Fi) یا داده (data) گوشی چک کنید

بعد از اقدامات بالا وقت آن رسیده است که کیفیت اینترنت را در گوشی امتحان کنید. اگر وای فای کوچکی دارید یا در جایی هستید که وا فای وجود دارد، سعی کنید که آن را به گوشی خود وصل کنید تا متوجه کیفیت اتصال شبکه شوید. همچنین می توانید برای این کار از اینترنت سیم کارت یا همان داده(data.) استفاده کنید.

اگر مشاهده کردید که گوشی سرعت اینترنت پایینی دارد و حتی در جای مناسب همچنان کند است، بهتر است از خرید آن صرف نظر کنید. اگر تمام موارد را درست چک کردید، حالا گوشی را مستر ریست(بردن به تنظیمات کارخانه) کنید، این کار حدود پنج تا ده دقیقه ، که بستگی به گوشی دارد، طول خواهد کشید.

گوشی های نو یا کارکرده چند ساعت باید در شارژ اولیه باشند؟ (تحقیقات جدید)

۵-سعی کنید که account یا حساب کاربری جدیدی ، بعد از ریست کردن ایجاد کنید

پیام واره یاprompt های ساده را ایجاد کنید. اگر از شما خواسته شد که اطلاعات شخصی خود مثل iCloud (برای گوشی های اپل) یا اطلاعات فعال سازی ( آدرس ایمیل یا پسورد) را وارد کنید، اجازه دهید که این کار را فروشنده گوشی انجام دهد.

اگر فروشنده به هر دلیلی ، نتوانست این اطلاعات را وارد دستگاه کند، از خرید این گوشی صرف نظر کنید زیرا به احتمال زیاد گوشی سرقتی است.

در حال کار با گوشی دست دوم

زیرا حتی اگر که شما بتوانید گوشی را با موفقیت راه اندازی کنید، این امکان وجود دارد که شرکت فرستنده گوشی را در لیست سیاه قرار داده باشد تا صاحب واقعی گوشی بتواند از اکانت خود به طور آنلاین استفاده کند وبدین طریق دستگاه را قفل کند یا این که آن را سرقتی گزارش دهد.

۶-تا جای ممکن در مورد فروشنده اطلاعات جمع آوری کنید

درکنار همه ی این اقداماتی که انجام داده اید ، برای احتیاط بیشتر هیچ اشکالی ندارد که زمان بیشتری را برای انتخاب مطمئن تر بگذرانید. از فروشنده رسید، شماره تماس و شماره شناسنامه یا ملی را بگیرید تا اگر لازم بود با او تماس بگیرید.

تمام این اطلاعات به شما کمک می کند تا فروشنده را بشناسید و اگر به مشکل احتمالی برخورد کردید، قبل از خرید گوشی آن را برطرف سازید.

چطور بفهمم گوشی من هک شده و بعد از آن چه کنم؟

۷-از فروشندگان شناخته شده خرید کنید

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که نمی خواهند وقت خود را صرف شناسایی فروشنده و اقدامات محتاطانه کنند، بهتر است گوشی دست دوم خود را از فروشندگان قابل اعتماد و شناخته شده ی موجود در جامعه تهیه کنید.

بعضی از شرکت های موبایل معاملاتی را برای گوشی های دست دوم پیشنهاد می دهند که خیلی معتبرتر از خرید با افراد متفرقه می باشد زیرا که آن ها معمولا برای محصولاتشان گارانتی در نظر می گیرند.

کارهای زیادی می توانید انجام دهید تا از خرید گوشی دست دوم خود اطمینان پیدا کنید،اما ممکن است در نهایت سرتان کلاه برود و گوشی قفل شده یا دزدی را به شما قالب کنند. بنابراین گوشی دست دوم را جز از جای معتبر تهیه نکنید.

۸-با یکی از دوستان خود که در زمینه گوشی و تکنولوژی اطلاعات دارد، مشورت کنید

خیلی خوب است که در مورد خرید گوشی با دوستی که در این کار تجربه و اطلاعات دارد، مشورت کنید. این افراد معمولا زمان خرید تجربه بیشتری دارند.

این دوستان با تجربه می توانند پیشنهاد های خوبی به شما بدهند. از جمله این که از چه کسی خرید کنید یا این که آن ها در هنگام خرید گوشی به شما در تصمیم گیری کمک خواهند کرد. بنابراین از هر دوست قابل اعتمادی که در این زمینه اطلاعات دارد ،کمک بگیرید.با کمک گرفتن از آن ها می توانید در خرج زمان و پول به طور قابل توجهی صرفه جویی کنید.

چه مارک گوشی بخریم؟ ۱۳ نکته بسیار مهم موقع خرید گوشی نو

۹- ویدیوی زیر را از دست ندهید

 

آیا ایده یا نکته خاص دیگری در مورد خرید گوشی دست دوم دارید؟ پس عجله کنید و اطلاعات خود را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

پرفروش ترین گوشی های ماه گذشته

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا