آموزش اینترنت

۱۲ نکته برای تبدیل شدن به یک طراح وب موفق

Ready for Charb gif

طراحی وب می تواند یک زمینه کاری امیدوارکننده باشد؛ اما بسیار چالش برانگیز است. برای اینکه یک طراح وب موفق باشید، باید دانش فنی و مهارت های خلاقانه داشته باشید. اگر شما یک طراح وب سایت هستید، ممکن است نگران یادگیری مهارت های جدید و تسلط بر مهارتهای قدیمی تان باشید، مثلاً ممکن است درباره ی مهارت های تان در فوتوشاپ یا تسلط بر jQuery نگرانی داشته باشید. با این حال ، اگر می خواهید یک طراح وب موفق باشید، پس از داشتن ابزار مناسب و یا دست یابی به یک محصول مناسب در طراحی های تان، به چیزی بیش از حد احتیاج دارید.

موارد زیادی در این عرصه وجود دارد که برای طراحان وب مشتاق می تواند مفید واقع شود، و این مواردی است که باید در هنگام ساختن مجموعه طراحی های حرفه ای خود به خاطر بسپارید.

پس از خواندن این مقاله ، شما یک ایده کلی در مورد آنچه که باید در طرح های خود تغییر بدهید؛ خواهید داشت و شاید بتوانید طرح های خود را بهتر کنید.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

مقدمه: دیدگاه خود را بهبود ببخشید.

چالشی که این روزها بسیاری از طراحان وب سایت، جدا از طراحی چشمگیر وب سایت و یا متعادل کردن بارهای اطلاعاتی، با آن روبرو هستند، مدیریت کارآمد زندگی حرفه ای آنها است. کار یک طراح وب محدود به زیبا سازی وب سایت ها نیست؛ شما باید همه چیزهایی که برای یک تجارت موفق ضروری است را مدیریت نمایید.

این موارد از برنامه ریزی گرفته تا اجرای استراتژی های بازاریابی و ارتباطات هستند که باید مدیریت شوند. شما به عنوان یک طراح وب، باید در هر قدم و همه ی قدم های خود حرفه ای باشید.

خییلی کاربردی: تست سرعت وبسایت با 6 سایت که در ایران دقیق ترند!

اگر می خواهید واقعاً موفق باشید، باید برخی از خصوصیات و ویژگی ها را توسعه دهید، برخی از آنها را ممکن است از قبل داشته باشید و بعضی از آنها را نیز ممکن است نداشته باشید و یا ممکن است از به کار بردن آنها غفلت کنید. اینها مهارت هایی هستند که فقط با خواندن کتاب یا شرکت در کلاسها نمی توانید به دست آورید.

تسلط بر آنها؛ وقت شما را می طلبد و پرورش آنها؛ سالها طول می کشد. اما وقتی آنها را توسعه می دهید، هیچ چیز دیگر نمی تواند مانع از موفقیت شما در دنیای وب بشود. و رسیدن به این موفقیت؛ ارزش آن سختی ها و مشکلات را خواهد داشت.

در ادامه ۱۲ نکته را برای آن که به یک طراح وب سایت موفق تبدیل شوید؛ آورده ایم.

نکته ۱- مهارت های ارتباطی تان را توسعه بدهید.

داشتن مهارتهای ارتباطی کارآمد چیزی است که باعث می شود بتوانید در هر زمینه ای تغییرات چشمگیر ایجاد کنید، اما به عنوان یک طراح وب برای شما بسیار مهم است که بتوانید خود را به طور مؤثری در مقابل مشتری ارائه دهید، در غیر این صورت؛ فرصت خود را از دست خواهید داد و توسعه دهنده موفقیت آن پروژه را دیکته خواهد کرد.

کاملاً معمول و قابل درک است که افراد خلاق در دنیای خود زندگی می کنند و در صحبت های کوچک آنقدر موفق یا خوب ظاهر نمی شوند. با این حال ، وقتی صحبت از زندگی حرفه ای شما می شود ، باید بتوانید خودتان را به نحوی ارائه دهید تا محصولات تان را به بهترین نحوه عرضه کنید. برای تحت تأثیر قرار دادن مشتری خود، باید در ارتباطات تان با آنها، شفاف و جسور باشید. شما باید بتوانید عاقلانه و هوشمندانه در مورد انتخاب های کاری خود صحبت کنید- یعنی بتوانید توضیح دهید که چرا آنها را انتخاب کرده اید و چرا انتخاب شما برای کسب و کار مشتری بهتر است و غیره.

به علاوه، اگر شما در مهارت های ارتباطی تان نسبتاً خوب هستید؛ پس می توانید بسیاری از اختلافات کوچک را کنار بزنید زیرا حل آنها بسیار آسان خواهد بود. بنابراین ، یکی از عواملی که به عنوان یک طراح وب به یادگیری های شما کمک می کند؛ خوب بودن در ارتباطات است.

نکته ۲- یاد بگیرید که خودتان را به خوبی عرضه کنید.

این جهان کوچک است، اما از دید طراح وب، دنیا یک جنگل است. در زندگی یک طراح وب، شما باید برای زنده ماندن؛ مداوم با رقبا بجنگید.

برای اینکه خود را از جمعیت متمایز کنید ، باید مهارت های خود را به نمایش بگذارید و خود را به خوبی برای افرادی که در کار شما مهم هستند به نشان بگذارید. اکثر طراحان، ذاتاً فروتن و متواضع هستند، با این حال، هنگامی که چیزی که مورد بحث است موفقیت حرفه ای شماست، یعنی شما باید تمام تلاش خود را بکنید و هر کاری که می توانید؛ برای رسیدن به موفقیت انجام دهید و خود را برای دیگران به نمایش بگذارید.

پرخواننده: 8 بهترین سایت خرید کامپیوتر و قطعات آن (اینترنتی+ حضوری)

راه های زیادی وجود دارد که بتوانید این کار را انجام دهید. شما می توانید از طریق بازاریابی شبکه های اجتماعی، خودتان را تبلیغ کنید؛ ممکن بتوانید برای خودتان یک کارت تجاری چاپ کنید.

اما اگر می خواهید در حوزه ی امن خود بمانید و منتظر شوید که مشتریان شما را پیدا کنند؛ می توان گفت که محکوم به فنا هستید.

نکته ۳- همیشه زمان تان را برنامه ریزی کنید

طراحان زیادی وجود دارند که منتظر هستند که ایده های خاص به آنها الهام شود؛ اما واقعیت این است که فقط نیاز به اندکی برنامه ریزی است و خود برنامه ریزی می تواند کمک کند تا ایده های الهام بخش مورد نظر، خیلی سریع بدست آید. بنابراین، قبل از ورود به کار طراحی وب، تحقیق و برنامه ریزی بسیار مهم است. شما می توانید برنامه خود را به سه قسمت اصلی تقسیم کنید:

  • تحقیق در مورد شرکتی که می خواهید برای آن کار کنید.
  • سؤالهایی که ضروری است و انتظارات آنها را از مشتری می پرسد.
  • بررسی اینکه رقبای شما روی همین روند کار می کنند یا نه.

شما باید یک طرح مستحکم از وب سایت مورد نظر خود را یا بر روی کاغذ یا در ذهن خود ایجاد کنید. قابل درک است که برنامه ریزی امری کاملاً خسته کننده است و مستلزم صرف انرژی زیادی از جانب شما می باشد (و بسیاری از طراحان از این مرحله صرف نظر می کنند) ، اما برنامه ریزی از پیش؛ باعث صرفه جویی در هزینه، وقت و منابع شما خواهد شد.

نکته شماره ۴- آنچه را که روی آن کار می کنید ارزیابی کنید و بازخورد آن را نیز دریافت کنید

روند کار طراحی وب با تجزیه و تحلیل و ارزیابی کارهایی که انجام داده اید؛ خاتمه می یابد. شما باید بتوانید بازخوردهایی را که دریافت می کنید، بپذیرید و پیاده سازی کنید. این یکی از ویژگی های مهمی است که یک طراح وب باید از آن برخوردار باشد.

اکنون مورد مهم دیگری باید در خودتان توسعه بدهید، داشتن چشمانی تیزبین برای یافتن اشتباهات در کارتان می باشد. این ویژگی می توانید یکی از مهم ترین ویژگی های یک طراح وب با کیفیت باشد؛ قطعاً شما نیز می خواهید این ویژگی را داشته باشید.

محبوب و پرخواننده: 7 بهترین سایت خرید اقساطی گوشی در تهران و شهرهای دیگر

به عنوان یک طراح وب؛ شما باید مدافع مشتریان باشید و خودتان را به جای آنها بگذارید و طراحی خودتان را به صورت کاملاً منتقدانه به قضاوت بگذارید. و اگر به دیگر افراد اجازه بدهید که در مورد کارهای تان نظر و بازخورد خودشان را ارائه کنند؛ اشتباهات شما سریع تر مرتفع می شود.

نکته ۵ – یاد بگیرید که به جای یک طراح گرافیک، طراح وب سایت باشید.

یکی از داستان هایی که همیشه حول این شغل وجود دارد؛ آن است که طراحان گرافیک که مهارت های فنی دارند نیز می توانند طراحان وب سایت باشند، همچنین برعکس این موضوع صادق است. این موضوع ممکن است روی کاغذ خوب به نظر برسد، اما تعداد کمی از طراحان گرافیک وجود دارند که می توانند شکاف بین کار مبتنی بر وب و کارهای چاپی به صورت روزانه، را واقعاً پر بکنند.

حقیقت این است که این یک زمینه کاملاً متفاوت در طراحی است و تخصص و استعداد خاص مربوط به خود را نیاز دارد. هر دوی این زمینه بسیار متفاوت است و دارای مخاطب های هدف متفاوت، مدیوم ها و اهداف مختلفی هستند. در واقع آنها را نباید باهم مقایسه کرد.

با این وجود این احتمال وجود دارد که یک طراح گرافیک هنگام یادگیری مهارت های لازم، مهارت خود را به سطح یک طراح وب برساند، اما اشتباه است که تصور کنیم آنها فوراً در طراحی وب نیز موفق خواهند بود.

برای موفقیت در این زمینه ، باید بتوانید به طور کامل متعهد به انجام کارها بشوید و بر مجموعه مهارت های خود مسلط باشید.

نکته شماره ۶- خود را با فناوری جدید در بازار به روز کنید

دنیای سایبری هر روز و در واقع هر ثانیه در حال تغییر است، و به عنوان یک طراح وب، باید با فن آوری های جدیدی که در بازار معرفی می شود، آشنا شوید و خود را با آن تنظیم کنید.

هر روز یا چند روز هفته را به خود اختصاص دهید تا به یادگیری چیزهای جدید در زمینه کاری خود بپردازید. شما باید بدانید که روند انجام کار چیست و چه چیزهایی را باید یاد بگیرید که بتوانید در این مسابقه باقی بمانید. اگر نمی خواهید ببینید که رقیبان تان؛ مشاغل مورد نظر شما را ربوده اند، یا به نوعی کسب و کار شما را از بین می برند، پس باید روند یادگیری خود را حفظ کرده و ادامه دهید.

بلد باشید: از کدام سایت ها رپورتاژ آگهی بخریم؟ مواردی که برای رپورتاژ باید درنظر گرفت

یکی از راه هایی که می توانید به واسطه آن خودتان را با اطلاعات جدیدی در مورد این موضوع به روز رسانی کنید؛ بررسی نمونه های محبوب در بازار است.

نکته ۷- مهارت های ساده ی طراح وب سایت را دست کم نگیرید.

اگر نشسته اید و سعی می کنید فاکتورهای مؤثر در موفقیت یک طراح وب را تقسیم بندی کنید، مهارت های ساده؛ یکی از مهمترین فاکتور های طراحی است. همانطور که قبلاً نیز اشاره کردیم، این زمینه از طراحی وب بسیار سریع به روز رسانی می شود. هر روز دیگر با تکنیک های جدید روبرو خواهید شد. حتی اگر شما یک برنامه نویس نیستید؛ به عنوان یک طراح موفق باید نحوه استفاده از مهارت های پایه را درک کنید.

به استثنای مهارت های اصلی و پایه ی مورد نیاز برای طراحی ، لازم است که شما از مطالبی مانند کد نویسی HTML ، استفاده صحیح از CSS برای بهترین سازگاری در مرور ، بهینه سازی موتور جستجو ، تکنیک های UI ، جاوا اسکریپت و غیره؛ درک دقیقی داشته باشید. با داشتن این اطلاعات پایه، می توانید چیزهای بیشتری نیز یاد بگیرید. اگر درک کلی از مهارت ها داشته باشید، طولی نمی کشد یک کار عالی انجام دهید یا با مشتریانی را ملاقات خواهید کرد که درآمد بیشتری برای تان به ارمغان می آورد.

نکته شماره ۸- تجربه کسب کنید

در هر زمینه ای که می خواهید گام بردارید، تجربه می تواند گاه بیشتر از مهارت های شما اهمیت داشته باشد. به طور مشابه، موفقیت یک طراح وب به تجربه هایی که در آن زمینه دارند؛ بستگی دارد. خواه مشتری یا کارفرما در مقابل تان باشد؛ می خواهد بداند که شما چقدر با کار خود آشنا هستید زیرا واقعاً نمی خواهند در انتخاب طراح وب ریسک کنند.

اگر تجربه و دانش گسترده ای در این زمینه داشته باشید، این مهارت ها به شما کمک می کند تا به سرعت شناخته شوید و مردم بیشتر شما را می شناسند و به کارهای تان احترام می گذارند. اگر دانشجوی کالج هستید، منتظر نباشید که دانشگاه تان تمام شود، در عوض زود شروع به کار کنید. زیرا واقعاً وقت طلاست و اگر از همین اکنون روی پروژه ها کار کنید، کارتان در آینده آسان تر خواهد بود. هرچه تجربه بیشتری کسب کنید؛ سریعتر ، دنیای طراحی وب را خواهید شناخت و درک خواهید کرد.

نکته شماره ۹- کار خود را سازماندهی کنید

فردی که به خوبی سازماندهی می کند، یک قهرمان به دنیا آمده است و مهم نیست که در کدام زمینه کار می کند. اگر قادر به سازماندهی کار خود باشید؛ از یک نعمت بزرگ برخوردار هستید. در مورد طراحی وب؛ کار شما بعضی اوقات دچار آشفتگی هایی می شود و این مسئله چندین مشکل برای شما ایجاد می کند.

بنابراین، یک عادت خوب و سازنده در هر شغلی آن است که بتوانید وظایف تان را سازماندهی کنید. شما باید رایانه خود را همواره مرتب نگه دارید؛ یعنی تصاویر، گرافیک ها، فایل های صوتی و تصویری را هرکدام در پوشه های جداگانه سازماندهی کرده و آنها را به طور مناسب برچسب گذاری (نام گذاری) کنید.

مهارت های لازم برای ورود به شغل: چطور وارد دنیای طراحی وب شویم؟ چه مهارت هایی مورد نیاز است؟

اگر شروع به تهیه ی لیست کارهایی کنید که می خواهید انجام دهید؛ به یک طراح وب بهتر تبدیل می شوید. همین که سعی کنید کارهای تان را سازماندهی کنید، این نکته مطمئناً زندگی شما را آسان تر خواهد کرد.

نکته شماره ۱۰- حس تجارت و کسب و کار را در خودتان تقویت کنید.

شما می توانید یک طراح وب مستقل یا یک طراح حقوق بگیر باشید، اما مهمتر از همه این است که باید در هر پروژه ای که روی آن کار می کنید؛ حساسیت کسب و کار داشته باشید. طراح بودن در این جامعه؛ به نوعی که می توانید خود را عرضه کنید؛ مربوط می شود، باید ارزش دارایی های خود را ارزیابی کرده و هزینه های خود را متعادل سازی کنید.

یک طراح وب موفق می داند که باید راه حل تجاری مناسبی برای مشتری خود پیدا کند؛ نه این که فقط وب سایت های وی را طراحی کند. اگر حس تجارت و کسب و کارتان در بین مشتریان شناخته شده باشد؛ نسبت به رقبا برتری خواهید داشت. اگر در این امر ضعیف هستید، باید به دنبال کسی باشید که بتواند کارهای تجاری شما و مشتریان تان را مدیریت کند.

نکته ۱۱- یاد بگیرید که به صورت تیمی کار کنید

طراحی وب یک نمایش یک نفره نیست. شما می توانید در استودیوی طراحی بزرگ خود و یا در خانه خود کار کنید، کار تیمی همان کاری است که شما باید در یک مقطع زمانی با آن سر و کار داشته باشید. اگرچه این زمینه نیاز به کار در یک تیم بزرگ ندارد، مهم است که شما بدانید و یاد بگیرید که در یک تیم به نفع خودتان کار کنید.

زمانی که شما بازیکن خوبی در یک تیم باشید؛ می توانید تجربه های بسیار خوبی کسب کنید و پاداش هایی را به دست آورید که در غیر این صورت به دست نخواهید آورد.

نکته ۱۲- به طور مرتب نمونه کارهای خود را به روز کنید

به عنوان یک طراح وب ، بسیار مهم است که شما یک نمونه کار خوب برای ارائه داشته باشید. مشکلی که ممکن است پیش روی شما قرار بگیرد این است که کار شما باید همواره قابل ارائه باشد. همان طور که می دانید؛ طراحی وب سایت سال به سال در حال پیشرفت است؛ بنابراین شما هم باید همواره کارتان رابه روز کنید.

داشتن یک نمونه کار مناسب بهترین روش برای نمایش زیبایی شناسی و توانایی های شماست و بیشترین فایده ای که دارد؛ آن است که پتانسیل های شما را به مشتریان تان نشان می دهد.

جالبه بلد باشید: ۱۵پردرآمدترین شغل های دنیا در سالهای ۲۰۱۹-۲۰۲۵

شما می خواهید یک نمونه کار داشته باشید که بتواند بسیاری از جنبه های طراحی وب را پوشش دهد. وقتی دامنه کاری کامل خود را به مشتریان بالقوه خود نشان می دهید ، شانس انتخاب شما افزایش می یابد.

نتیجه گیری

طراحی وب قطعاً زمینه ای چالش برانگیز است. موفقیت در این زمینه حداکثر تلاش و صبر شما را برای مقابله با موقعیتهای مختلفی که پیش رو خواهید داشت، می طلبد. هر زمان کارهای تان بر اساس برنامه ریزی تان پیش نرفت؛ نباید دلسرد شوید. امیدواریم این نکات به شما کمک کند رشد بهتری داشته باشید و به آن طراح موفقی که می خواهید باشید؛ تبدیل شوید. اگر در مورد موضوعی شک دارید، با تیم ما تماس بگیرید.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا