به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش ترفندهای موبایلی

تفاوت صفحه نمایش اورجینال و فیک گوشی اندروید (5 نشانه)

سوالی که ممکن است این روز ها هنگام مراجعه به مراکز تعمیر گوشی برای تان پیش بیاید؛ این است که تفاوت بین صفحه نمایش اورجینال و فیک در چیست؟ تصویر بالا گوشی اندروید است که لانچر آیفون استفاده کرده!

خب جوابِ سوال این است که این دو صفحه نمایش تفاوت های زیادی با هم دارند که بیشتر اختلاف شان در کیفیت آن ها است. با این که صفحه نمایش های فیک تا حدودی ارزان تر از نسخه اصلی هستند، اما تفاوت کیفی فاحشی دارند. بنابراین، قبل از تعویض صفحه نمایش گوشی تان با یک مدل فیک، به یک سری نکات توجه کنید و بعد دست به اقدام بزنید.

تفاوت بین صفحه اصلی و فیک گوشی

به طور کلی، صفحه نمایش گوشی های آکبند شما در هر برندی، اورجینال هستند و صفحه نمایش های فیک آن هایی هستند که توسط تولید کنندگان و کارخانه های شخص ثالث طراحی و تولید می شوند و کارخانه سازنده گوشی تان هیچ نقشی در ساخت شان ندارد.

بسیاری از مردم معمولا به دلیل قیمت ارزان تر به سراغ صفحه نمایش های فیک می روند. با این حال، تفاوت واقعی بین صفحه های اصلی و کپی در کیفیت آن ها نهفته است که شما را با مشکلاتی مثل موارد زیر رو به رو خواهد کرد و در آینده کارتان را دشوار می کند.

1-مشکلات تاچ و دیجیتایزر

یکی از مشکلات اصلی صفحه نمایش “فیک” و علت تفاوتش با نسخه اصلی، مشکلات لمسی و دیجیتایزر است. این مشکل کمی نیست زیرا به هر حال لازم است تا دستگاه را با صفحه لمسی کنترل کنید.

تا آن جایی که ما به یاد داریم، سازندگان گوشی، پنل لمسی یا دیجیتایزر را همراه با خود ال سی دی می سازند، در حالی که سازنده صفحه نمایش فیک آن را به طور جداگانه روی شیشه رویی قرار می دهند. به همین خاطر تفاوت زیادی در حساسیت لمسی وجود دارد. علاوه بر این، صفحه نمایش های فیک معمولا نرخ نمونه برداری پایینی در لمس های مکرر دارند که یعنی صفحه نمایش شما ممکن است نسبت به نوع اورجینال به لمس های تان سریع تر پاسخ ندهد.

گوشی های نو یا کارکرده چند ساعت باید در شارژ اولیه باشند؟ 

در این جا هم یکی دیگر از مشکلات مهم دیجیتایزر روی صفحه نمایش فیک وجود دارد. هنگامی که یک صفحه فیک را به طور تصادفی کرک می کنید، صفحه لمسی کار نمی کند و تا زمانی که دوباره آن را تعمیر نکنید، از دسترسی شما به دستگاه جلوگیری می کند. در حالی که لمس صفحه اصلی گوشی حتی بعد از شکستگی شدید، کاملا کار می کند.

2- امکانات ضعیف صفحه نمایش

علاوه بر مشکلات لمسی، اکثر صفحه نمایش های فیک معمولا امکانات نمایش ضعیفی دارند. این یعنی این که روشنایی، دقت رنگ، وضوح، کنتراست و غیره کم تر خواهد بود. پس اگر صفحه نمایش اورجینال نباشد، تماشای فیلم و مشاهده محتوا های دیگر خسته ‌کننده می ‌شود.

به طور مثال اگر قرار باشد صفحه نمایش اصلی 480 نیت روشنایی داشته باشد، صفحه فیک فقط 200 نیت روشنایی دارد که قابلیت استفاده از صفحه نمایش در زیر نور های روشن را محدود و گاهی غیر ممکن می کند. به نظر می رسد که صفحه نمایش های فیک نور آبی بیشتری دارند، که روی بینایی تان تاثیر منفی می گذارند و خواب تان در شب را مختل می کند.

تفاوت صفحه نمایش اورجینال و فیک گوشی اندروید

علاوه بر این ها، صفحه ‌نمایش های فیک نرخ تازه‌ سازی کمی دارند که یک ایراد است زیرا اکثر گوشی ‌ها با صفحه ‌نمایش ‌هایی با نرخ تازه ‌سازی حداقل 90 هرتز عرضه می ‌شوند. این یعنی این که صفحه نمایش کپی شده؛ آن طور که قرار است صاف و یکدست نخواهد بود.

3- ناسازگاری با سیستم

همه چیز هم کیفیت نمایشگر نیست. اگر مشخصات صفحه نمایش فیک با نوع اورجینال تطابق نداشته باشد، ممکن است بر سایر قسمت های سیستم گوشی تان هم تأثیر بگذارد. به طور مثال می تواند باتری شما را با سرعت تخلیه کند، یا بدتر از آن، به نور پس زمینه آسیب برساند.

4- دقت پایین اثر انگشت در نمایشگر

اگر گوشی دارید که حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر دارد، جایگزین کردن صفحه نمایش آن با صفحه ‌نمایش فیک اصلا درست نیست؛ چرا که در دقت اثر انگشت تان اختلال ایجاد می کند و به درستی جواب نخواهد داد.

ما صفحه ‌نمایش ‌های فیک را به خاطر کیفیت پایین ‌شان می ‌شناسیم که البته ضعف حسگر اثر انگشت را هم باید به این ایراد اضافه کنیم. به همین خاطر هم هست که باز کردن قفل دستگاه تان زمان بیشتری می برد. و برخی از موارد هم، امنیت سنسور آن طور که باید نیست. یعنی ممکن است قفل گوشی ها بعد از تعویض صفحه اورجینال با یک صفحه فیک، باز ‌شود.

راهنمای دیگر ما: چه مارک گوشی بخریم؟ ۱۳ نکته بسیار مهم موقع خرید گوشی نو

اگر به امنیت گوشی تان اهمیت می دهید و نمی خواهید که سنسور اثر انگشت ضعیفی داشته باشید، توصیه می کنیم که فقط صفحه نمایش گوشی را با نوع اورجینال تعویض کنید و به هیچ عنوان سراغ محصولات فیک نروید.

تفاوت صفحه نمایش اورجینال و فیک گوشی اندروید-2

5- به راحتی شکسته می شود

معمولا صفحه نمایش های فیک با گلس های ضعیف تولید می کنند. بنابراین، آن ها سریع تر از نمونه های اصلی می شکنند. و در این حالت فقط یک گزینه برای شما باقی می ماند و آن هم تعویض مجدد صفحه نمایش است.

ویدیوی زیر را نیز تماشا کنید:

 

چرا باید برای تعویض صفحه نمایش گوشی به یک مرکز خدمات رسمی و نمایندگی مراجعه کنیم؟

دلیل اصلی انتخاب مرکز خدمات رسمی به جای تعمیرگاه های شخص ثالث و محلی، 5 مشکلی است که به آن ها اشاره کردیم. مرکز خدمات رسمی محل قابل اعتماد برای خرید قطعات اصلی تعویض صفحه نمایش گوشی است.

حتما بخوانید: 5 روش تشخیص فیک بودن گوشی اندروید

معمولا تعمیرگاه ‌های شخص ثالث قطعات یدکی شان را در کارگاه های نامعتبر می سازند. در صورتی که مراکز خدمات رسمی علاوه بر ارائه قطعات یدکی صفحه نمایش اصلی، مزایای دیگری هم دارند . این مراکز تکنسین های خبره و باتجربه برای تعمیر صفحه نمایش، از ابزار های مدرنی استفاده می کنند که آسیبی به گوشی شما وارد نمی کند و مهم تر از همه این که، گوشی را بعد از تعمیر گارانتی می کنند. در صورتی که تعمیرگاه های محلی معمولا این ویژگی ها را ارائه نمی دهند و نمیتوانید از چنین قابلیت و ویژگی ای بهره مند شوید.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا