آموزش توییتر

ساده ترین روش غیرفعال کردن اکانت توییتر +آموزش حذف کامل آن

می‌خواهید یک مدت توییتر را کنار بگذارید؟ با غیرفعال کردن، بعد از ۳۰ روز اکانتتان کامل حذف خواهد شد. اگر می‌خواهید مدتی از توییتر دور بمانید، اما درعین‌حال نمی‌خواهید برای همیشه پاک شود، بهترین کار این است که اکانتتان را دی اکتیو کنید. مراحل زیر را دنبال کنید.

Deactivate-a-Twitter-Account-Step-1-Version-4.jpg

۱. با کامپیوتر وارد اکانت توییترتان بشوید. برای غیرفعال کردن اکانت خود حتماً باید وارد سایت توییتر بشوید. با کامپیوتر یا موبایل وارد سایت رسمی توییتر بشوید و بعد از واردکردن نام کاربری و رمز وارد اکانت خود بشوید.

Deactivate-a-Twitter-Account-Step-2-Version-4.jpg

۲. منو تنظیمات را بازکنید. روی آیکونی که در قسمت بالا و سمت راست صفحه است کلیک کنید. در منو بازشده، تنظیمات (setting) را انتخاب کنید.

Deactivate-a-Twitter-Account-Step-3-Version-4.jpg

۳. روی گزینه “Deactivate my account” کلیک کنید. این گزینه در پایین صفحه است. شاید نیاز باشد صفحه را پایین بکشید تا این گزینه را پیدا کنید.

Deactivate-a-Twitter-Account-Step-4-Version-4.jpg

۴. اخطار توییتر را مطالعه کنید. وقتی اکانت خود را غیرفعال می‌کنید، سرورهای توییتر ۳۰ روز اطلاعات اکانت شما را در حافظه خود نگه می‌دارند. بعد از ۳۰ روز، اکانت و کل اطلاعاتتان حذف خواهد شد.

  • در این ۳۰ روز می‌توانید با وارد شدن به اکانت خود از طریق توییتر، دوباره اکانت خود را فعال کنید.
  • برای تغییر نام کاربری یا عوض کردن آدرس توییترتان لازم نیست که اکانت خود را غیرفعال کنید. از طریق تنظیمات می‌توانید آن دو را تغییر دهید.

Deactivate-a-Twitter-Account-Step-5-Version-4.jpg

۵. اکانت خود را غیرفعال کنید. روی گزینه “Deactivate @accountname” کلیک کنید (بعد از @ نام کاربری خود را وارد کنید). رمز اکانت را هم باید وارد کنید تا فرآیند غیرفعال کردن اکانتتان آغاز شود.

  • فرآیند غیرفعال کردن اکانت ممکن است تا چند روز طول بکشد. در این مدت اطلاعات اکانتتان پاک نمی‌شود.
  • اگر می‌خواهید از همان نام کاربری و ایمیل برای ساخت اکانت جدید استفاده کنید، قبل از غیرفعال کردن اکانت و تمام شدن مدت ۳۰ روزه، آن‌ها را در تنظیمات تغییر دهید.
  • اگر در فرآیند غیرفعال کردن،رمزتان تأیید نشد شاید نیاز باشد اول اکانتتان را ریست (Reset) کنید.

آموزش حذف اکانت توییتر درگوشی‌های اندروید

  • در بالای صفحه روی آیکون پروفایل خود (یا هر تصویری که نشان می‌دهد) کلیک کنید.
  • ابتدا روی Setting and Privacy و سپس Account کلیک کنید.
  • گزینه Deactivate your account را انتخاب کنید.
  • Deactivate را انتخاب کنید.
  • در صفحه بازشده، رمزتان را وارد کنید و سپس روی Deactivate کلیک کنید.
  • اکانتتان با موفقیت حذف شد.

آموزش حذف اکانت توییتر در گوشی‌های iOS

  • در بالای صفحه روی آیکون پروفایل خود کلیک کنید.
  • Setting and Privacy را انتخاب کنید.
  • گزینه Deactivate your account را انتخاب کنید.
  • Deactivate را انتخاب کنید و در صفحه بازشده رمزتان را وارد کنید.
  • روی Deactivate کلیک کنید و تأیید را بزنید تا اکانتتان غیرفعال شود.

چگونه اکانت توییتر را برای همیشه حذف کنیم؟

زمانی که اکانت خود را غیرفعال می‌کنید، اطلاعات اکانت تان به مدت سی روز در توییتر باقی می‌ماند. بعد از سی روز توییتر شروع به حذف اطلاعات و اکانت شما می‌کند. البته در این سی روز می‌توانید دوباره وارد اکانت خود بشوید، اما برای غیرفعال کردن دوبارهٔ آن، باید تمامی مراحل را دوباره تکرار کنید.

فراموش نکنید که برای تغییر نام کاربری یا ایمیل خود لازم نیست اکانتتان را غیرفعال کنید. به‌راحتی در قسمت تنظیمات اکانت می‌توانید این اطلاعات را تغییر دهید.

اگرچه معمولاً اکانت ها سریعاً غیرفعال می‌شوند، اما ممکن است تا چند روز بعضی از اطلاعات اکانت خود را در وب‌سایت توییتر مشاهده کنید.

توییتر کنترلی روی گوگل یا بینگ ندارد، به همین دلیل ممکن است پروفایل توییترتان را در گوگل یا هرجایی از اینترنت مشاهده کنید.

بهترین اکانت های توییتر که باید فالو کنید +لیست پرطرفدارترین اکانت ها

اگر می‌خواهید از همان نام کاربری و ایمیل برای ساخت اکانت دیگر استفاده کنید، قبل از تمام شدن مدت سی روزه در قسمت تنظیمات، آن اطلاعات را به چیز دیگری تغییر دهید. در غیر این صورت باید صبر کنید تا مدت سی روزه تمام شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن