آموزش های متنوع دیگر

10 بهترین نرم افزار رشته طراحی صنعتی (و مهندسان طراح)

تنها محدودیتی که یک طراح صنعتی دارد، باید تصوراتش باشد، نه نرم افزارش. اگر نرم افزارهایی که در حال حاضر با آنها کار می کنید دست و پاگیر هستند یا اصلا هیچ نرم افزاری را برای یادگیری انتخاب نکرده اید، ما در این پست 10 تا از بهترین نرم افزارهای رشته طراحی صنعتی و مهندسان دیگر طراحی را به شما معرفی می کنیم. این انتخاب را براساس نظرات کاربران، انجمن های طراحی صنعتی و دیگر نشریات مهم صنعت برای شما تدوین کرده ایم.

۱-نرم افزار ایلوستریتور Adobe Illustrator

 

نرم افزار ایلوستریتور Adobe Illustrator

Adobe Illustrator یک برنامه گرافیکی بردار است که به عنوان یک ابزار نرم افزار طراحی صنعتی مناسب برای تفکر و رندر سریع عمل می کند. اما بیشتر حالت دوبعدی و گرافیکی دارد. هرچند یادگیری آن در اولویت های سوم و چهارم برای پردازش بهتر طرح های تان برای ارائه پیشنهاد می شود.

برای یادگیری سریع و اصولی ایلوستریتور کلیک کنید!

۲-نرم افزار فتوشاپ Adobe Photoshop

نرم افزار فتوشاپ Adobe Photoshop

فتوشاپ CC اجازه می دهد تا طراحان ابعاد طرح های خود را با استفاده از مجموعه ای غنی از ایجاد، ویرایش، و چاپ ابزارهای سه بعدی خود اضافه کنند. یعنی طرحی را در یک نرم افزار (مثل گزینه ۳ تا ۱۰) آماده کنید و بعد بخواهید آن را برای ارائه کردن به مشتری یا استاد، شیک و براق و با ابهت جلوه دهید. این کار فتوشاپ است.

برای یادگیری سریع و اصولی فتوشاپ کلیک کنید!

۳-نرم افزار SOLIDWORKS 2016

نرم افزار SOLIDWORKS 2016

سالیدورک ابزار ترسیم سه بعدی است که یک راه حل کامل برای طراحان صنعتی است. با SOLIDWORKS 2016، طراحان صنعتی می توانند طرح های خود را از طریق تولید، به لطف رابط کاربری جدید، ابزارهای جدید و پیشرفته، مدل سازی کنند. اگر کاملا مبتدی هستید، این نرم افزار را در اولویت اول یا دوم قرار دهید. یادگیری اش کمی سخت است ولی با آن هر طرحی را می توانید شبیه سازی و طراحی کنید!

برای یادگیری سریع و اصولی سالیدورک کلیک کنید!

۴-نرم افزار Alias

نرم افزار Alias

Autodesk یکی از بزرگترین نام ها در طراحی صنعتی به دلیل طراحی سه بعدی و نرم افزار و خدمات مهندسی آن است. این نرم افزارهم یکی از نرم افزارهای شرکت اتودسک می باشد و بطور خاص برای طراحی صنعتی ساخته شده است. چون خیلی رند بازار نیست، یادگیری آن در اولویت های اول پیشنهاد نمی شود.

۵-نرم افزار زد براش-ZBrush

نرم افزار زد براش-ZBrush

ZBrush ابزار نرم افزار طراحی صنعتی است که دارای ArrayMesh، NanoMesh و Modeler with Mesh است که در فرآیند طراحی، بسیار مفید هستند. در سه بعدی سازی و رندر، یکی از بهترین هاست. هر چند یادگیری آن کمی زمان بر است.

نکته مهم! معرفی ۱۰ تا از بهترین نرم افزارهای طراحی هواپیما +تصاویر

۶-نرم افزار راینو-Rhinoceros

نرم افزار راینو-Rhinoceros

این نرم افزار تقریبا به عقیده بسیاری از متخصصان و طراحان، بهترین ابزار طراحی صنعتی با قابلیت های فراوان است. یک نرم افزار نسبتا جدید که کار مدلینگ یا سه بعدی کردن را بسیار راحت تر می کند. اگر نمی دانید کدام نرم افزار را برای یادگیری انتخاب کنید، مطمئنا پیشنهاد ما همین نرم افزار راینو می باشد!

برای یادگیری سریع و اصولی راینو کلیک کنید!

۷-نرم افزار ۱۲۳D Design

نرم افزار ۱۲۳D Design

۱۲۳D Design یک ابزار نرم افزاری رایگان طراحی صنعتی برای افرادی است که می خواهند خودشان طرح هایشان را بسازند یا کسانی که تازه شروع به کار می کنند. این ابزار قدرتمند و در عین حال ساده، امکان ایجاد و ویرایش طرح ها را فراهم می کند و از بسیاری از چاپگرهای سه بعدی جدید پشتیبانی می کند.

۸-نرم افزار اتوکد- AutoCAD

نرم افزار اتوکد- AutoCAD

اتوکد یک نرم افزار جدید یا خیلی قدرتمند نیست ولی معروف به نرم افزار مادر می باشد. اگر بخواهید در شرکتی مشغول به کار شوید یا کاری را برای کارفرما بصورت دیتایل ارائه دهید، در ایران بهترین نرم افزار اتوکد است. هر چند در سه بعدی سازی و مدلینگ بسیار ضعیف تر از سایر گزینه هاست، یادگیری آن یک الزام است.

برای یادگیری سریع و اصولی اتوکد کلیک کنید!

نکته مهم! ۱۰ نرم افزار برتر طراحی خودرو برای افراد مبتدی تا حرفه ای

۹-نرم افزار بلندر-Blender

نرم افزار بلندر-Blender

این نرم افزار متن باز هم جزو نرم افزارهای بسیار قدرتمند می باشد که اگر وقت کافی برای یادگیری را دارید، این نرم افزار توصیه می شود. یادگیری آن ممکن است تا ۶ ماه زمان ببرد ولی اصطلاحا از نرم افزارهای رند بازار می باشد.

10- نرم افزار کتیا- Catia

نرم افزار کتیا- Catia

یک نرم‌افزار طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است که توسط شرکت داسو سیستمز تولید شده‌است. شرکت آی بی ام نیز در امور بازاریابی و فروش این نرم‌افزار با داسو سیستمز همکاری دارد.

CATIA در سال ۱۹۷۷ توسط شرکت هواپیمایی فرانسوی «Avions Marcel Dassault»، که در آن زمان مشتری نرم‌افزار CADAM برای توسعه هواپیماهای جنگنده Mirage Dassault، توسعه داد. بعدها توسط هوافضا، خودرو، کشتی‌سازی و سایر صنایع تصویب شد.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫5 دیدگاه ها

  1. راجب کتیا غولدنرم افزاری طراحی صنعتی هیچی ننوشتید.یعنی نمیشناسید این نرم افزار و ؟؟؟؟؟!!!!!!

  2. به نظر من از اول نرم افزارهای کتیا و سالیدورک و آباکوس و انسیس رو یاد بگیرید بهتره… چون توی بازار طراحی روی اینا میچرخه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا