آموزش های متنوع دیگر

راهنمای خرید میکروفون (نکات مهم و 8 میکروفون برتر)

Ready for Charb gif

معمولا میکروفون ها گران قیمت هستند و به همین دلیل لازم است قبل از خرید همه میکروفون ها را بررسی کرده تا از بین آن ها بهترین گزینه را انتخاب کنید. ما در این مقاله شما را در این باره راهنمایی خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.

میکروفون ها در بسیاری از مکان ها و برای مشاغل مختلف استفاده می شوند. از طرفی تعداد میکروفون هایی که در بازار عرضه می شوند بسیار زیاد است، بنابراین لازم است میکروفونی متناسب با هدف تان انتخاب کنید.

۱۰ تا از نکات خرید گوشی نو (موارد قبل از خرید)

دانستن این که یک میکروفون باید چه ویژگی هایی داشته باشد و چطور می توان بهترین گزینه را خریداری کرد، همیشه آسان نیست. بسته به شرایط مختلف، کاربرد میکروفون هم می تواند متفاوت باشد.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

به همین دلیل به این که چه چیزی لازم دارید و آیا مشخصات میکروفون های مختلف با نیازتان تطابق دارد، دقت کنید. با این اوصاف فهمیدن اینکه چطور برای هر منظور بهترین میکروفون را بخرید، غیرممکن نیست.

Dynamic microphone used for music vocals

نیازتان را آنالیز کنید

اولین قدم هنگام خرید، تجزیه و تحلیل دقیق میکروفونی است که به آن نیاز دارید. برای کاربرد های مختلف میکروفون های خاصی وجود دارد که هر کدام ویژگی های خاص خودشان را دارند.

با تطبیق ویژگی های میکروفون با نیازهای تان، می توان گزینه مناسب را انتخاب کرد. پس با بررسی مشخصات ویژه هر میکروفون می توان فهمید که آیا به درد کاری که می خواهید انجام بدهید می خورد یا خیر.

راهنمای خرید انواع هارد اکسترنال (2021)

انواع میکروفون

هنگام خرید، خلاصه برداری از مشخصات میکروفون های مختلف برای این که بفهمید هر کدام چه امکاناتی دارند، بسیار مفید است.

نوع میکروفون ویژگی ها
سیم پیچ متحرک یا دینامیک به طور گسترده برای آواز روی صحنه، استفاده در سیستم PA ( سخنرانی در سالن اجتماعات بزرگ ) و غیره استفاده می شود. این میکروفن بسیار محکم است و می تواند فشار ناشی از محکم در دست گرفتن را تحمل کند. میکروفون های دینامیک همچنین قادر به کنترل صدای بلند بدون ایجاد دیستوریشن هستند. آن ها معمولا آمپدانس خروجی کم و سطح خروجی نسبتاً بالایی دارند و نیازی به پیش تقویت کننده داخلی ندارند. بنابراین نیازی به فانتوم پاور هم نیست. Shure 57 و پسرعموهایش سال هاست که پایه اصلی بسیاری از گروه های موسیقی پاپ و آوازها هستند و هنوز هم عملکرد بسیار خوبی دارند. این میکروفون ها معمولا به عنوان میکروفون دستی و اغلب برای فواصل بسیار نزدیک استفاده می شوند.
کریستال میکروفون های کریستالی یا همان میکروفون های سرامیکی، معمولاً تجهیزات ارزان قیمتی هستند که ولتاژ خروجی بالایی نسبت به آمپدانس ورودی بالا ارائه می دهند که یعنی تقویت کننده میکروفون احتمالا از آمپدانس ورودی بالایی برخوردار است. این میکروفون ها در کف قیمتی بازار قرار دارند زیرا پاسخ فرکانس گسترده خاصی ارائه نمی دهند و با توجه به آمپدانس بالا، امروزه خیلی مورد استفاده قرار نمی گیرند. سطح آمپدانس بالا به این معنی است که کابل های میکروفون مستعد نویز هستند.
کندانسر / میکروفون خازنی میکروفن کندانسور معمولا برای ارائه صدای با کیفیت چه برای آواز و چه ساز استفاده می شود. این میکروفون نمی تواند اضافه بار را تحمل نمی کند و برای اضافه کردن جریان بایاس به خازن و همینطور پیش تقویت کننده مورد نیاز، برق لازم دارد. مدلهای کندانسری به اندازه میکروفون های دینامیک مقاوم نیستند. آمپدانس خروجی به خاطر این که بتواند از لید ها یا سیم رابط های طولانی تر استفاده کند، به طور کلی کم است. قیمت یک میکروفون خوب و کاربردی می تواند از 100 تا 200 دلار و حتی هزار دلار، پوند یا یورو و غیره باشد. وقتی این میکروفون برای آواز یا صدای عمومی به کار گرفته می شود، شاید بد نباشد از یک پاپ فیلتر اضافی استفاده کنید تا صداهای ناخوشایند را حذف کند. ممکن است بسیاری از میکروفون ها یک پاپ فیلتر داشته باشند که برای آن مدل خاص طراحی شده باشد. در غیر باید این صورت یک فیلتر عمومی به صورت جداگانه خریداری شود.
الکتریت این میکروفون برای مواقعی که به یک میکروفون ساده و ارزانتر نیاز دارید، مناسب است. روش کار با آن مشابه میکروفن کندانسور است با این تفاوت که دی الکتریک از ماده ای ساخته شده است که ولتاژ بایاس را نگه می دارد، بنابراین برای خود قطعه میکروفون نیازی به برق خارجی نیست.
میکروفون ریبون میکروفون ریبون قبلا جزء میکروفون های باکیفیت و بسیار گران قیمت استودیوها بود. اما الان جزء تجهیزات پیشرفته و میان رده است و مثل سابق مورد توجه نیست. خروجی آن کم است و به پیش تقویت کننده نیاز دارد. آمپدانس بسیار کمی هم دارد. در نتیجه معمولا این میکروفون از ترانسفورماتور افزاینده داخلی استفاده می کند.
میکروفون USB این شکل از میکروفون در واقع مربوط به یک فناوری جداگانه نیست. غالباً این میکروفون های USB از یک درگاه خازن استفاده می کنند، اما دارای یک پیش تقویت کننده و مبدل آنالوگ به دیجیتال هستند و از یک رابط USB برای اتصال مستقیم خروجی به رایانه ای که صدا در آن ضبط می شود، استفاده می کنند. میکروفون های بسیار متنوعی وجود دارد که با محدوده قیمتی خیلی ارزان تا گران عرضه می شوند. این نوع، میکروفون های بسیار خوبی هم دارد که می توانند ضبط صدای آواز و ساز را به صورت فوق العاده انجام دهند. یک میکروفون در محدوده 100 تا 200 دلار یک میکروفون USB بسیار خوب به حساب می آید و قیمت بالا تر از آن هم وجود دارد. این میکروفون ها برای آواز و همین طور صداگذاری برای ویدیو و غیره ایده آل هستند. بد نیست مثل میکروفون خازنی، برای این مورد هم از پاپ فیلتر استفاده کنید. البته باز هم ممکن است بسیاری از این میکروفون ها یکی همراه خودشان داشته باشند یا بتوان برای هر کدام یکی تهیه کرد. مثلا می توان فیلتر هایی بخرید که به پایه میکروفون متصل می شوند.
میکروفون بی سیم این نوع هم فناوری متفاوتی ندارد بلکه میکروفونی است که یک ماژول بی سیم توکار یا خارجی دارد. این نوع می تواند برای مواقعی که سیم دست و پاگیر است، بسیار مفید باشند. با این حال توجه داشته باشید که احتمال افت ناگهانی سطح سیگنال خروجی (Dropout ) وجود دارد زیرا بازتاب سیگنال می تواند باعث شود سطح سیگنال به کم تر از حد مورد نیاز برای فعال بودن سیستم برسد و افت کند. غالباً کمی حرکت به سمت یکی از طرفین این مشکل را حل می کند. همچنین یک گیرنده مورد نیاز است که هزینه آن نیز باید در نظر گرفته شود. برای حل افت مکرر سیگنال، ممکن است لازم شود آنتن گیرنده با دقت و احتیاط در محل مناسب قرار بگیرد.

ویژگی های دیگری که باید در نظر گرفته شود

هنگام خرید میکروفون مشخصات دیگری نیز باید در نظر گرفته شود. حتی اگر انتخاب تان یک میکروفون ساده باشد، باید موقع بررسی میکروفون ها، جنبه های دیگری را هم در نظر بگیرید.

ویژگی میکروفون توضیح
جهت گیری یا راستای میکروفون جهت پذیری یا جهت گیری میکروفون فاکتور مهمی است که باید هنگام خرید میکروفون در نظر بگیرید. اکثر میکروفون های مورد استفاده برای آواز و سیستم PA الگوی جهت گیری کاردیوئیدی دارند.
آمپدانس لازم است هنگام خرید میکروفون مطمئن شوید مقدار آمپدانس آن مناسب است. اکثر میکروفون ها آمپدانس کمی دارند و برای کار با بار آمپدانس پایین طراحی شده اند. با این حال برخی از میکروفون ها مثل میکروفون های کریستالی یا سرامیکی، از آمپدانس بالایی برخوردارند و آمپلی فایری که به آن متصل است حتما آمپدانس ورودی مناسبی دارد که غالباً در حدود 1 مگاوات است.
پاسخ فرکانس لازم است مطمئن شوید که پاسخ فرکانس برای کاری که قرار است با میکروفون انجام بدهید کافی است. برخی از ساز ها مثل ساز های زهی که در فرکانس پایین به خوبی کار می کنند ؛ ممکن است به پاسخ فرکانس بالای خوب هم نیاز پیدا کنند، پس بهتر است که محدوده پاسخ کلی بسیار گسترده باشد. این امر مستلزم یک میکروفون گران تر است. برای آواز هم معمولاً به یک پاسخ فرکانسی خوب البته نه خیلی بیش از حد نیاز است.
یکنواختی پاسخ با این که ممکن است به نظر برسد که پاسخ تخت یا یک نواختی پاسخ فرکانس ایده آل است، اما گاهی اوقات می توان مخصوصا برای آواز، از فرکانس تربل استفاده کرد. البته توجه داشته باشید که برای استفاده در سیستمPA ، این میکروفون می تواند سیستم را حساس تر کرده و در مواقعی که سیگنال بلندگو ها وارد میکروفون می شوند، صدای سوت تولید شود. میکروفون های دینامیک اغلب کمی صدا را زیرتر می کنند که در بسیاری از آواز ها کمک کننده است.

میکروفون های پیشنهادی ما به ترتیب اولویت

هزینه ها

هزینه برای تمام کسانی که میکروفون خریداری می کنند، مسئله اصلی است. به طور کلی هرچه هزینه بیشتر باشد، میکروفون بهتر است البته نه همیشه! قیمت یک میکروفون خوب در حال حاضر بین 400 تا 4 میلیون تومان است!

با این حال به طور کلی تولیدکنندگان میکروفون های فوق العاده با کیفیت و گران قیمت مثل Sennheisser،AKG ، R0DE و موارد مشابه میکروفون های بسیار خوبی عرضه می کنند. برای خرید های اقتصادی و مقرون به صرفه تر هم گزینه های مختلفی وجود دارند.

هنگام خرید لپ تاپ چه عواملی را باید در نظر گرفت؟

انتخاب میکروفون به عوامل زیادی از جمله کارایی، قیمت و زیبایی و ویژگی های فنی و . . . بستگی دارد. هنگام خرید میکروفون لازم است اطمینان حاصل کنید که این وسیله با شرایط فعلی و کاربرد های احتمالی دیگری که در آینده ممکن است داشته باشد، مطابقت دارد. سرمایه گذاری روی یک میکروفون خوب معمولاً هزینه زیادی را هم می طلبد. گاهی اوقات ممکن است با کم هزینه کردن در کوتاه مدت صرفه جویی کنید اما در بلند مدت از خرید تان پشیمان شوید.

4 تا از پرفروش ترین میکروفون های ماه گذشته

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا