آموزش ترفندهای موبایلی

۶ اپلیکیشن برتر تماس صوتی گروهی (ساده و رایج)

امکان چت گروهی برای جلسات و تیمهای کاری بسیار ارزشمند است. اما اگر ‌می‌خواهید از شر تایپ متن‌ یا دادن پیامک به اعضای گروه خلاص شوید، باید با دوستانتان تصمیم دیگری بگیرید! ما توصیه می‌کنیم از یک اپلیکیشن مشترک برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده کنید. به همین منظور در این مقاله چند اپلیکیشن برتر برای تماس صوتی گروهی را معرفی می‌کنیم.

در اپلیکیشن های پیام‌رسان گروهی دنبال چه چیزی باشیم؟

تمام برنامه‌های پیام‌رسان گروهی ویژگی‌های خاص خودشان را دارند. برخی برای فرستادن پیام (متنی) ساخته‌اند و برخی مشخصا برای محل کار یا گیمرها طراحی شده‌اند. بنابراین قبل از بررسی این اپلیکیشنها، چند دقیقه وقت صرف ویژگی‌هایی که ممکن است برایتان مهم باشند، می‌کنیم.

  • چت زنده: هر اپلیکیشنی که در این مقاله معرفی می‌کنیم، برای چت زنده ساخته شده است. به عبارت دیگر موقع فرستادن پیام بیشتر احساس می‌کنید در یک چت‌روم هستید تا فضایی که هنگام فرستادن پیامک در موبایلها تجربه می‌کنید. این برنامه‌ها از قابلیت read receipts (تاییدیه خواندن پیام توسط گیرنده) و نمایش حباب هنگام تایپ (حتی در گروه‌ها) برخوردارند و پیامها بدون تاخیر ارسال و دریافت می‌شوند.
  • چت صوتی و ویدئویی: اکثر اپلیکیشنهای چت گروهی مثل اینستاگرام و فیسبوک، از قابلیت چت صوتی و ویدئویی برخوردارند.
  • اشتراک‌گذاری فایل: شما می‌توانید با هر کدام از این اپلیکینشها با دیگران عکس به اشتراک بگذارید. البته فقط سرویسهای خاصی مثل Whatsapp و Slack و Microsoft Teams به شما اجازه ارسال سند یا فایل را می‌دهند.
  • کانالها: جدا کردن مکالمات در یک چت گروهی کار دشواری است. بنابراین برخی از اپلیکیشنهای چت مثل Slack، Discord و Microsoft Teams از قابلیت Channels یا کانال برخوردارند که می‌توانید با استفاده از آن به راحتی گفتگوهایتان را سازماندهی کرده و تک به تکشان را بررسی کنید.
  • استتوس: برخی از این اپلیکیشنها مثل Slack و Discord‌ امکان گذاشتن استتوس عمومی را برایتان فراهم می‌کنند. به این ترتیب دوستانتان می‌فهمند که شما در جلسه حاضرید یا برای انجام کاری فعلا در دسترس نیستید. قابلیت استتوس یا اعلام وضعیت برای گروه‌های کاری و دوستانه مفید است اما به ندرت به درد گروه تیم‌های ورزشی، همکلاسی‌ها، باندها یا اصناف مختلف می‌خورد!
  • قابل استفاده روی چند پلتفرم: اکثر این اپلیکیشنها کراس پلتفرم هستند، یعنی می‌توانید از طریق تبلت، کامپیوتر یا گوشی به آنها دسترسی پیدا کنید. البته استثنائاتی هم وجود دارد، مثلا کار با پیام‌رسان اینستاگرام روی تبلت یا کامپیوتر دشوار است و iMessage در محیطی غیر از محیط اپل با مشکل مواجه می‌شود.
  • ادغام اپلیکیشن: سرویسهایی مثل Google Calendare‌وقتی با یک گروه کار می‌کنید به دردتان می‌خورند، اما اپلیکیشنهای چت گروهی مثل Slack و Microsoft Teams با سرویسهای طرف سوم قابل ادغام هستند.

حالا که با ویژگی‌های این اپلیکیشنها آشنا شدید، بد نیست بدانید هر کدام دقیقا با چه هدفی ساخته شده‌اند.

۱-Facebook Messenger و Instagram: برای آنهایی که ساده می‌پسندند

Facebook Messenger و Instagram

چرا کارها را پیچیده کنیم؟ اکثر افراد اکانت فیسبوک یا اینستاگرام دارند. هر دو این سرویسها به سادگی و به بهترین شکل، امکان چت گروهی را برایتان فراهم می‌کنند. آنها از قابلیت چت زنده و تماس صوتی و ویدئویی داخلی برخوردارند. در ضمن می‌توانید محیط چت را سفارشی کنید مثلا برای خودتان نام مستعار بگذارید یا از حبابهای متن رنگی استفاده کنید.

فراموش نکنید Facebook Messenger‌ کاملا با Facebook Groups‌ یکی شده است. یعنی شما و دوستانتان می‌توانید از طریق فیسبوک فایل به اشتراک بگذارید، با ارسال نوتیفیکشن برای یکدیگر برنامه بچینید و به راحتی هر کسی را به گروه دعوت کنید.

البته پیام‌رسان اینستاگرام روی کامپیوتر یا تبلت خوب کار نمی‌کنند، اما ممکن است در آینده نزدیک تغییراتی ایجاد شود.

امن ترین اپلیکیشن های پیام رسان دنیا به نقل از مجله معتبر Techworld

۲-واتساپ Whatsapp: چیزی فراتر از یک پیام‌رسان (رایج ترین در ایران)

واتساپ Whatsapp

اگر به دنبال یک اپلیکیشن چت گروهی برای پیام دادن هستید، واتساپ بهترین گزینه است. این سرویس متعلق به فیسبوک، مثل SMS‌ عمل می‌کند اما قابلیتهایی مثل چت زنده، تماس ویدئویی و صوتی، اعلان وضعیت (استتوس) و ارسال سند یا فایل به دوستانتان را هم دارد. با اینکه این سرویس با شماره تلفن موبایل شما فعال می‌شود اما روی هر دستگاهی از جمله کامپیوتر قابل راه‌اندازی است.

واتساپ یک سال اول به صورت آزمایشی رایگان است ولی بعد از این یک سال هزینه خدمات آن ماهانه ۱ دلار خواهد بود.

۳-Discord: انعطاف‌پذیر و چند پلتفرمی

Discord: انعطاف‌پذیر و چند پلتفرمی

Discord برای گیمرها ساخته شده است، اما این سرویس طوری طراحی شده که برای دانشجویان، تیمهای ورزشی و افرادی که علایق مشترک دارند و می‌خواهند آنها را با هم به اشتراک بگذارند، مناسب باشد. به عنوان رهبر یک گروه می‌توانید یک سرور Discord رایگان با کانالهای مختلف ایجاد کنید. این کانالها به صورت چت‌رومهای جداگانه (اما متصل به یکدیگر) عمل می‌کنند. بنابراین به راحتی می‌توانید مکالمات را بر اساس موضوع دسته‌بندی کنید یا با سایر رهبران گروه، گفتگوی محرمانه داشته باشید.

Discord تقریبا تمام چیزهایی که از یک پیام‌رسان چت گروهی انتظار دارید را دارد، از استتوس، چت صوتی و اشتراک فایل گرفته تا ایموجی‌های سفارشی سازی شده. این برنامه روی هر سیستم عاملی کار می‌کند و کاملا رایگان است. تنها اشکالی که Discord دارد این است که برخلاف Slack، با بسیاری از سرویسهای طرف سوم (مثل Google Calendar) جفت نمی‌شود.

۱۱ اپلیکیشن برتر برای تماس صوتی و تصویری

۴- Slack: مناسب کسب و کار

Slack: مناسب کسب و کار

Slack مثل نسخه رایگان فریمیوم Discord است. این پیام‌رسان مبتنی بر کسب وکار است و از چند سرور و کانال تشکیل شده است. قابلیت استتوس‌گذاری، به اشتراک گذاشتن فایل و ایموجی سفارشی را هم دارد.

اما برخلاف Discord، به راحتی با سرویسهای طرف سوم کار می‌‌کند. ادغام آن با گوگل هم از دیگر مزایای آن است، یعنی شما می‌توانید به راحتی اسناد گوگل یا رویدادهای تقویم را از چت Slack به اشتراک گذاشته یا ویرایش کنید. این سرویس با اپلیکیشنهایی مثل Zendesk، Trello و GitHub کار می‌کند و از قابلیت برقراری تماس ویدئویی و صوتی داخلی برخوردار است. از برنامه Threads که گفتگوها (و نوتیفیکیشنهایتان) را به یک سری پیام‌های خاص مرتبط می‌کند، پشتیبانی می‌کند.

نسخه رایگان Slack برای اکثر گروه‌های کوچک کار می‌کند، اما گروه‌های بزرگتری که به یک برنامه بهتر با فضای ذخیره به روز شده و تعداد پیام‌ها و کانالهای نامحدود نیاز دارند، می‌توانند با پرداخت هزینه به خواسته‌شان برسند.

۵-Microsoft Teams: مناسب کاربران Office 365

Microsoft Teams: مناسب کاربران Office 365

Microsoft Teams یک سرویس پیام‌رسان گروهیست که هدفش کاربران Office 365 است. اگر جایی کار می‌کنید که از نرم‌افزارهای Microsoft Office استفاده می‌شود، Teams انتخاب خوبی است. با Slack‌ وجه اشتراکهای زیادی دارد؛ تماس ویدئویی و قابلیت به اشتراک‌گذاری فایل و اینکه هر دو از Threads استفاده می‌کنند، از جمله این موارد است. و به این دلیل که Teams با Office یکی شده، شما می‌توانید سندها را از طریق اپلیکیشن Teams با هم تیمی‌هایتان ویرایش کنید.

اما باز هم باید بگوییم که Teams بیشتر برای کاربران Office 365 طرحی شده است و با اپلیکیشنهای طرف سوم ادغام نمی‌شود، بنابراین نمی‌توانید از Google Calendare یا Trello استفاده کنید. اما برای کسانی که از نرم‌افزارهای مایکروسافت استفاده می‌کنند، فوق‌العاده است.

۶-iMessage and Facetime: برای وقتی همه گوشی آیفون دارند

iMessage and Facetime: برای وقتی همه گوشی آیفون دارند

iMessage اپل فوق‌العاده است. قابلیت چت زنده و ادغام با Facetime‌ و اتصال این اپلیکیشن به سرویسهایی مثل Apple Music و Apple Pay از مزیتهای قابل توجه آن هستند. اگر همه در گروهتان گوشی آیفون دارند پس حتما همگی از این برنامه چت گروهی شگفت‌انگیز استفاده کنید.

البته ممکن است همه گوشی آیفون نداشته باشند که در این صورت می‌توانید از واتساپ که شباهت زیادی به iMessage دارد، استفاده کنید.

۱۰ اپلیکیشن برتر ضدجاسوسی موبایل

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام وقتتون بخیر
    الان که واتساپ قطع شده، چطور میتونم تدریس صوتی داشته باشم؟ برای تدریس فقط ب صوت نیاز دارم و البته صفحه ای برای تایپ. نمیتونم برنامه ای رو نصب گوشی کنم چون اصلا اپ استور باز نمیشه و اینکه لپتاپ دارم و گوشیم هم آیفون 13 پرومکس هستش. ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. سلام و وقت بخیر ، لطفا در خصوص یک اپلیکیشن تماس صوتی گروهی بدون نیاز به vpn رانمایی بفرماییدد ، باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا