آموزش تصویری و گام به گام انتقال فایل از کامپیوتر به آیفون با wifi

شاید این ضرورت خیلی مهم در بعضی مواقع نصیب شما هم شده باشد که اغلب با عجله همراه است و باید بدون فوت وقت انجام شود. برنامه های مختلفی برای انتفال فایل های مختلف با فرمت های گوناگون به صورت رایگان و پولی وجود دارد اما پیشنهاد ما این است که در این مقاله با نحوه انتقال فایل از کامپیوتر به گوشی آیفون از طریق wifi آشنا شوید.
مقدمه:
می توان گفت تقریباً قابلیت بلوتوث درگوشی ها بدون استفاده مانده بدلیل اینکه کاربران از طریق بلوتوث می توانستند اطلاعاتی تنها در حد چند مگابایت را جابجا کنند آنهم مدت زیادی طول می کشید که این ویژگی به هیچ وجه قابل مقایسه با امکانات و نرم افزارهای جدید که امروزه تمام کاربران گوشی های هوشمند از آن استفاده می کنند نیست. یکی از قابلیت های مهم برای انتفال فایلها در حجم و اندازه چندین گیگابایت و در مدت زمان خیلی کمتر، انتقال از طریق شبکه وای فای می باشد که در ادامه با طرز اینکار آشنا می شوید.
روش انتقال عکس، موزیک، و ویدیو از کامپیوتر به آیفون:
حتماً بخوانید: چگونه کامپیوتر را در ۴ گام ساده به وای فای وصل کنیم؟
اول یک نکته به مطلب اضافه میکنم، شما با بیشتر برنامه های انتقال فایل که در اپ استور موجود میباشد مانند شریتو زاپیا می توانید اینکار را انجام دهید که در کل سیستم عملکرد آنها شبیه هم است یعنی دستگاه فرستنده و گیرنده ابتدا باید با هم اتصال برقرار کرده و سپس کار انتقال را با سرعت بالا انجام می دهند.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
خوب حالا به بحث اصلی خودمان می پردازیم. کاربران گوشی های آیفون می دانند که اشتراک گذاری انواع فایلها بین این گوشی ها که سیستم عاملشان ios است با سایر دستگاه های ویندوز یا اندرویدی به سادگی امکان پذیر نیست و با نصب برنامه های خاصی همراه است. پیشنهاد ما این است که با برنامه Filedrop که تحت شبکه wifi کار می کند خیلی سریع و آسان انواع فایلها را در یک چشم به هم زدن به سیستم مقصد که در آن نزدیکی است ارسال کنید. این برنامه Filedrop نام دارد که دارای رابط کاربری بسیار ساده است و به شما امکان انتقال فایلها تنها با یک درگ و دراپ ساده را میدهد.
نصب و استفاده از برنامه Filedrop:
لازم است بدانید که Filedrop برای سیستمعاملهای ویندوز و OS X و اندروید رایگان است اما برای کاربران IOS به این صورت نمیباشد. با این وجود، این مقدار هنوز در مقایسه با توانایی این برنامه در پوشش دستگاههای مختلف با سیستم عاملهای گوناگون ناچیز است. کاربران اندروید میتوانند برنامه Filedrop را از Play Store دانلود کنند و کاربران ویندوز و مکینتاش میتوانند از وبسایت Filedrop دریافت کنند.
نکته! نصب این برنامه بر روی سیستمعامل مکینتاش بهراحتی با درگ کردن (drag) برنامه درون پوشه برنامههاها (Applications) و راهاندازی آن انجام میشود. کاربران سیستمعامل ویندوز باید از طریق فایروال (Firewall) ویندوز اجازه دسترسی جهت نصب را کسب کنند.
یک نقطه ضعف جزئی در مورد کسب اجازه دسترسی از فایروال این است که باید اجازه دسترسی بر روی شبکههای عمومی صادر شود، یعنی هر کاربری که از برنامه Filedrop استفاده میکند (از جمله استفاده از طریق وبسایت) میتواند برای رایانه شما فایل ارسال کند، هر چند شما میتوانید بهراحتی فایلهای ارسالی از منابع نامشخص را رد کنید. همچنین برنامه Filedrop بسیار ساده است و امکان توزیع سریع فایلها را بهراحتی با کشیدن و رها کردن آنها بر روی دریافتکننده های مناسب فراهم میآورد. می توانید این قابلیت را در تصویر زیر مشاهده کنید.
اگر بر روی صندوق ورودی (inbox) کوچک در پایین پنجره ویندوز کلیک کنید، میتوانید هر چیزی که درون تاریخچه برنامه Filedrop خود دارید را مشاهده کنید. بر روی گزینه “change download folder” کلیک کنید، یک کادر محاورهای باز شده و امکان انتخاب مکان جدیدی برای ذخیره خودکار فایلهای پذیرفته شده را فراهم میآورد.
بر روی نسخه موبایل (تصویر زیر، نسخه اندروید برنامه است) میتوانید بهطور عمودی بین دیگر مسیرهای برنامه Filedrop حرکت کنید.
اگر آیکون Inbox را فشار دهید، فهرستی از فایلهای شما باز میشود. برای حذف کردن یک فایل میتوانید آن را به سمت چپ بکشید و برای مشاهده آن میتوانید فایل را به سمت راست بکشید.
اگر بر روی یک مکان ذخیرهسازی بزنید، دو آیکون ظاهر میشود. آیکون سمت چپ برای ارسال تصاویر و پخش اسلایدشو است.
آیکون Inbox در سمت راست را انتخاب کنید، فهرست فایلهای شما باز میشوند. شما میتوانید با ضربه زدن بر روی آیکون Inbox در بالا به مکانهای دیگر بروید. در غیر این صورت، کنار کادر مربوط به هر فایل که میخواهید انتخاب کنید، گزینه «ارسال» را بزنید.
همچنین بخوانید: ساده ترین و بهترین راه جلوگیری از هک شدن وای فای (آموزش تصویری)
صرفنظر از اینکه شما از نسخه کامپیوتری (ویندوز یا مکینتاش) یا نسخه موبایل (اندروید یا IOS) این برنامه استفاده میکنید، هر فایلی که برای شما فرستاده میشود باید توسط دستگاه دریافتکننده پذیرفته شده یا رد شود.
شما میتوانید تمام چیزهایی که برای شما ارسال میشوند را کاملاً کنترل نمایید. یعنی اگر برای شما چیزی فرستاده شود که نمیدانید چه چیزی چیست یا از کجا ارسال شده است، بهراحتی میتوانید آنرا قبول نکنید. حال که با این روش انتقال داده ها و فایلها از طریق وای فای آشنا شدید می توانید از این پس در صورت داشتن گوشی آیفون این روش پر سرعت را تجربه کنید.