آموزش اینترنت

انواع اینفلوئنسرها براساس تعداد فالوئر و پاسخ به ۴ سوال رایج

آیا با اینفلوئنسر و مفهوم آن در شبکه های اجتماعی آشنا هستید؟ اگر دوست دارید یک اینفلوئنسر شوید یا برای تبلیغ کالاها و ترویج کسب و کار خود به آنها دسترسی پیدا کنید، این مطلب را از دست ندهید.

اینفلوئنسر که در لغت به معنای تاثیرگذار است و در حقیقت کسی است که شرایط زیر را داشته باشد:

  • کسی که به دلیل قدرت، دانش، موقعیت یا رابطه با مخاطبانش، می تواند بر انتخاب یا تصمیم دیگران برای خرید کالاها تاثیر بگذارد.
  • اینفلوئنسرها افرد تاثیرگذاری هستند که افراد زیادی در شبکه های اجتماعی آنها را می شناسند و بعبارت دیگر در فضای مجازی شناخته شده هستند. این افراد همان کسانی هستند که هرچه بگویند دیگران می خرند!

توجه به این نکته مهم است که اینفلوئنسرها صرفاً ابزار بازاریابی نیستند اما در شبکه های اجتماعی آنقدر شناخته شده هستند که برندها می توانند برای دستیابی به اهداف بازاریابی خود با آنها همکاری کنند.

منظور از اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی چیست؟

در طول دهه گذشته، ما شاهد رشد سریع اهمیت رسانه های اجتماعی هستیم. طبق گزارش سازمان We Are Social در ژانویه ۲۰۱۹، ۳٫۴۸۴ میلیارد نفر به طور فعال از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند که این مقدار ۴۵٪ از جمعیت جهان را شامل می شود.

افراد فعال در رسانه های اجتماعی به دنبال اینفلوئنسرهایی هستند تا آنها را برای خرید کالاها و انتخاب برندها، راهنمایی کنند.

معرفی ۳۰ تا از پربازدیدترین پیج های اینستاگرام (کاملا جدید)

اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی افرادی هستند که به دلیل دانش و تخصص خود در مورد یک موضوع خاص شهرت پیدا کرده اند. آنها به طور دایم در مورد این موضوع خاص در شبکه های اجتماعی پست می گذارند و از سراسر دنیا فالوئرهایی که به دیدگاه های آنها توجه زیادی دارند، پیدا می کنند.

مارک های تجاری و برندها، برای تبلیغ محصولات خود به دنبال اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی هستند زیرا آنها می توانند فالوئرهایشان را به خرید محصولاتی که تبلیغ می کنند، تشویق کنند.

انواع اینفلوئنسرها

اینفلوئنسرها را می توان به روش های مختلف تقسیم بندی کرد. برخی از متداول ترین روش های تقسیم بندی شامل تعداد فالوئرها، نوع محتوا و میزان تاثیرگذاری است. شما همچنین می توانید اینفلوئنسرها را با توجه به جایگاهی که در آن فعالیت می کنند گروه بندی کنید.

این بدان معناست که گاهی اوقات اینفلوئنسرهایی که فالوئر کمتری دارند، ممکن است در یک زمینه ی خاص و برای تبلیغ برخی کالاهای بخصوص، تاثیرگذارتر باشند. به عنوان مثال بسیاری از اینفلوئنسرهای بزرگ، افراد مشهور و سلبریتی ها هستند.

با این حال ممکن است همین افراد برای تبلیغ موارد تخصصی، تاثیر کمتری بر مخاطبان داشته باشند. این در حالیست که برخی از میکرو و حتی نانو اینفلوئنسرها، می توانند بر فالوئرها، تأثیر شگرفی در بخش تخصصی خود داشته باشند و بنابراین ممکن است برای یک شرکت و فروش محصولات آن، سود قابل توجهی بهمراه داشته باشد.

انواع اینفلوئنسرها براساس تعداد فالوئر

۱-مگا اینفلوئنسرها

مگا اینفلوئنسرها افرادی هستند که دنبال کننده های بسیار زیادی در شبکه های اجتماعی خود دارند. اگرچه هیچ قانون ثابتی در مورد مرزهای بین تعداد فالوئر وجود ندارد، اما یک دیدگاه رایج این است که مگا اینفلوئنسرها در حداقل یک شبکه ی اجتماعی، بیش از ۱ میلیون دنبال کننده دارند.

بسیاری از مگا اینفلوئنسرها افراد مشهوری هستند که شهرت خود را به صورت آفلاین کسب کرده اند. این افراد مشهور می توانند ستارگان سینما، ورزشکاران حرفه ای، نوازندگان، خوانندگان و حتی ستارگان تلویزیون باشند. با این حال، برخی دیگر از مگا اینفلوئنسرها، فالوئرهای خود را از طریق فعالیت های آنلاین و صرفا در فضای مجازی به دست آورده اند.

اگر بخواهیم منطقی فکر کنیم، کار درست این است که فقط برندهای بزرگ برای بازاریابی به سراغ مگا اینفلوئنسرها بروند چون خدمات مگا اینفلوئنسرها پر هزینه است و برای هر پست حداکثر ۱ میلیون دلار خواهد بود. تقریباً همه ی مگااینفلوئنسرها نمایندگانی دارند که برای انجام معاملات بازاریابی، برای آنها کار می کنند.

۲-ماکرو اینفلوئنسرها

ماکرو اینفلوئنسرها از لحاظ تعداد فالوئر، پس از مگا اینفلوئنسرها و در مقام دوم قرار دارند. تعداد فالوئرهای این افراد در یک شبکه اجتماعی، در محدوده ۴۰،۰۰۰ تا ۱ میلیون نفر است.

این گروه متشکل از دو نوع افراد هستند. دسته ی اول افراد مشهور درجه ۲ هستند که هنوز به شهرت زیادی نرسیده اند. دسته ی دوم نیز متخصصان آنلاین موفقی هستند که فالوئرهای بیشتری نسبت به میکرو اینفلوئنسرها پیدا کرده اند. دسته ی دوم ماکرو اینفلوئنسرها، احتمالاً برای شرکت هایی که در اینفلوئنسر مارکتینگ (بازاریابی تاثیرگذار) فعالیت می کنند مفیدتر خواهد بود.

۷ برنامه پیش بینی زلزله و دنبال کردن آن در گوشی (۲۰۲۱)

ماکرو اینفلوئنسرها عموماً از ویژگی های خاصی برخوردار هستند و می توانند برای افزایش آگاهی مخاطبان بسیار عالی باشند. تعداد ماکرو اینفلوئنسرها بیشتر از مگا اینفلوئنسرها است، بنابراین برای بسیاری از برندها، یافتن یک ماکرواینفلوئنسر آسان تر است. علاوه بر این، همکاری ماکرو اینفلوئنسرها با برندها نسبت به میکرو اینفلوئنسرها، بیشتر است و همین امر باعث سهولت در برقراری ارتباط می شود.

با این حال شما باید مراقب این گروه از اینفلوئنسرها باشید چون برخی از ماکرو اینفلوئنسرها، دارای فالوئرهای فیک هستند و بعبارت دیگر با کمک فالوئرهایی که خریده اند، به این جایگاه رسیده اند.

۳-میکرو اینفلوئنسرها

میکرو اینفلوئنسرها افراد معمولی و عادی هستند که به دلیل دانش و مهارت های خود در زمینه های تخصصی شناخته شده اند. به این ترتیب آنها معمولاً در بین علاقه مندان به زمینه های خاص، فالوئرهای زیادی در یک رسانه اجتماعی بدست آورده اند.

باید توجه داشت که فقط تعداد فالوئر، نشانگر میزان نفوذ نیست و در حقیقت رابطه و تعاملی که یک میکرو اینفلوئنسر با فالوئرهای خود دارد، ملاک تاثیرگذاری است.

اگرچه دیدگاه ها متفاوت است اما میکرو اینفلوئنسر ها بطور معمول حدود ۱۰۰۰ تا ۴۰،۰۰۰ فالوئر در یک شبکه اجتماعی دارند.

یک میکرو اینفلوئنسر ممکن است قبل از اینکه یک شرکت سعی کند با او ارتباط برقرار کند، از وجود چنین شرکتی آگاهی نداشته باشد. اگر چنین باشد، شرکت ابتدا باید اینفلوئنسر را در مورد میزان ارزش و اعتبار خود متقاعد کند. میکرو اینفلوئنسرها فالوئرهای ویژه ای دارند و نمی خواهند با تبلیغات بی اساس، به رابطه خود با طرفدارانشان آسیب بزنند.

میکرو اینفلوئنسرها

از آنجاییکه میکرو اینفلوئنسرها فالوئرهای یکدست و هماهنگی دارند، باید انتخاب کنند که با چه شرکت هایی همکاری کنند. برخی از میکرو اینفلوئنسرها به صورت رایگان به معرفی یک برند می پردازند اما برخی دیگر در ازای اینکار پول دریافت می کنند. صرف نظر از قیمت، بسیار بعید است که یک میکرو اینفلوئنسر بخواهد با تبلیغ یک مارک “نامناسب”، با مخاطبان خود درگیر شود.

امروزه ماهیت تأثیرگذاری اینفلوئنسرها در حال تغییر است بطوریکه میکرو اینفلوئنسرها، در حال کسب شهرت و محبوبیت بیشتری هستند. محبوبیت میکرو اینفلوئنسرها در میان نسل Z یا نسل اینترنت (که بجای تماشای تلوزیون و فیلم و ورزش، بیشتر وقت خود را در اینترنت می گذرانند) بیشتر است.

در حقیقت می توان گفت که میکرو اینفلوئنسرها، اینفلوئنسرهای آینده هستند. اینترنت منجر به تقسیم شدن رسانه ها به موضوعات کوچک بسیاری شده است. بصورتی که حتی اگر به یک موضوع نسبتاً مبهم یا شناخته نشده علاقه دارید، به احتمال زیاد در فیس بوک یا Pinterest، یک به آن گروه اختصاص داده شده است. در همین گروه ها و زمینه های خاص است که میکرو اینفلوئنسرها، خود را به عنوان اینفلوئنسر حقیقی معرفی می کنند.

۴-نانو اینفلوئنسرها

جدیدترین نوع اینفلوئنسر برای شناخت و آگاهی، نانو اینفلوئنسرها هستند. این افراد فالوئرهای کمی دارند اما در زمینه های خاص و تخصصی، بسیار خبره هستند. نانو اینفلوئنسرها در بسیاری از موارد کمتر از ۱۰۰۰ دنبال کننده دارند اما فالوئرهای آنها افراد مشتاق و علاقه مندی هستند که مایلند با اینفلوئنسر خود ارتباط برقرار کنند و به نظرات وی گوش دهند.

گرچه بسیاری از برندها، تبلیغات نانو اینفلوئنسرها را بی تأثیر می دانند اما برای شرکت هایی که محصولات بسیار تخصصی و متنوعی تولید می کنند، می توانند از اهمیت فوق العاده ای برخوردار باشند.

بطور کلی نانو اینفلوئنسرها احتمالاً برای اکثر شرکت ها، از تأثیر کافی برخوردار نیستند. قیمت تبلیغات این افراد ممکن است ارزان باشند و با تعداد کمی از مردم سر و کار داشته باشند. به این ترتیب گاهی لازم است برای دسترسی به مخاطبان زیاد، با صدها نانو اینفلوئنسر همکاری کنید.

انواع اینفلوئنسرها براساس محتوا

امروزه عمده بازاریابی اینفلوئنسرها در رسانه های اجتماعی، توسط میکرو اینفلوئنسرها و وبلاگ نویسان رخ می دهد. با افزایش علاقه به ویدیو، یوتیوبرها نیز به سرعت در حال محبوب شدن هستند.

۱-وبلاگ نویسان (بلاگرها)

وبلاگ نویسان و اینفلوئنسرها در شبکه های اجتماعی (عمدتا میکرو بلاگرها) معتبرترین و فعال ترین روابط را با طرفداران خود دارند. امروزه اکثر برندها این موضوع را تشخیص داده اند و از آن استقبال می کنند.

مدتی است که وبلاگ نویسی به اینفلوئنسر مارکتینگ متصل شده است. وبلاگ های تاثیرگذار زیادی در اینترنت وجود دارد و تبلیغ یک محصول توسط یک وبلاگ نویس محبوب، باعث می شود که وبلاگ نویسان دیگر نیز بخواهند کالای مورد نظر را امتحان کنند یا از آن پشتیبانی کنند.

از آنجایی که بسیاری از افراد برای تصمیم گیری در خرید و یا امور دیگر، از افراد متخصص مشورت می گیرند، بلاگر ها نیز در زمینه های خاصی فعالیت می کنند. به عنوان مثال، وبلاگ های بسیار تاثیرگذاری در مورد موفقیت، امور مالی، بهداشت، فرزندآوری، موسیقی و بسیاری از موضوعات دیگر وجود دارد. نکته مهم مشترک وبلاگ های موفق، احترام گذاشتن و برقراری روابط خوب با خوانندگان است.

بلاگرها انواع مختلفی دارند که همانطور که گفتیم می تواند در زمینه ها و تخصص های مختلف رشد کنند. برخی از آنها عبارتنداز: بلاگر گردشگری، بیوتی بلاگر، فشن بلاگر، بلاگر غذا، بلاگر دکوراسیون، بلاگر خودرو، بلاگر گیمر و… . بلاگر ها اغلب ارتباط خیلی خوبی با مخاطبان خود دارند و خیلی سریع می توانند روی آنها تاثیر بگذارند. بنابرای اغلب برندهای موفق و معتبر، به دنبال بلاگرهای خوب و قابل اعتماد هستند.

۲-یوتیوبرها

بدون شک وبلاگ ها تنها محتوای محبوب در اینترنت نیستند. نوع دیگر محتوای مورد علاقه مخاطبان، ویدئو است. بیشترین ویدیوهای محبوب، در یوتیوب منتشر می شوند. برندها اغلب به سراغ سازندگان محبوب کلیپ های یوتیوب می روند. امروزه یوتیوبرها از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و قطعا اگر خدمات یا محصولات شرکتی را پیشنهاد دهند، بسیاری از طرفداران آنها حتی برای یک بار هم که شده آن را امتحان می کنند.

۳-پادکسترها

پادکست نوعی محتوای آنلاین نسبتاً جدید است که محبوبیت آن در حال افزایش است. پادکسترها اینفلوئنسرهایی هستند که از طریق پادکست با مخاطبان خود در ارتباط هستند و محتوای خود را از این طریق ارسال می کنند. مخاطبان معمولا از شنیدن صدا و پادکست ها لذت می برند و به این ترتیب پادکستر را دنبال می کنند.

پادکسترها

۴-پست های شبکه های اجتماعی

وبلاگ نویسان، پادکسترها و یوتیوبرها به ندرت به مخاطبان موجود در سایت های خود کفایت می کنند. آنها معمولاً پست ها یا فیلم های جدیدشان را در شبکه های اجتماعی نیز تبلیغ می کنند و همین امر آنها را به میکرو اینفلوئنسرها تبدیل می کند.

در واقع امروزه اکثر اینفلوئنسرها نام خود را در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند. محبوب ترین شبکه ی اجتماعی در سال های اخیر، اینستاگرام بوده است. در این شبکه اجتماعی بسیاری از اینفلوئنسرها پست های خود را با تصاویر خیره کننده طراحی می کنند.

انواع اینفلوئنسرها براساس تاثیرگذاری

۱-افراد مشهور (سلبریتی ها)

درگذشته افراد مشهور اینفلوئنسرهای اصلی بودند و هنوز هم در این زمینه نقش دارند اگرچه اهمیت آنها به عنوان اینفلوئنسر در حال کم شدن است.

اینفلوئنسر مارکتینگ با حمایت افراد مشهور رشد کرد. سال هاست که شرکت ها و برندهای تجاری متوجه شده اند که فروش آنها هنگامی افزایش می یابد که یک فرد مشهور، محصول آنها را تبلیغ یا تأیید کند. هنوز هم در موارد بسیاری، شرکت ها و به ویژه مارک های سطح بالا، از افراد مشهور به عنوان اینفلوئنسر استفاده می کنند.

بهترین زمان برای پست گذاشتن در شبکه های اجتماعی

مشکل اینجاست که افراد مشهوری که بعنوان اینفلوئنسر فعالیت می کنند، معمولا هزینه ی بسیار زیادی در قبال تبلیغات دریافت می کنند. اگر یک شرکت محصولی را تولید کند که یک فرد مشهور قبلاً آن را دوست داشته و از آن استفاده کرده است، شرایط متفاوت خواهد شد.

در آن شرایط، فرد مشهور می تواند از نفوذ خود استفاده کند و بگوید که کیفیت محصول مورد نظر چگونه بوده و چقدر از آن راضی بوده است. برای مثال شکی نیست که بسیاری از سازندگان سازهای موسیقی، از خرید سازهایشان توسط نوازندگان معروف، سود زیادی می برند.

نکته ای که باید در مورد استفاده از سلبریتی ها بعنوان اینفلوئنسر در نظر بگیرید این است که ممکن است یک فرد مشهور، تاثیر کمی در تبلیغ و پیشنهاد برخی محصولات داشته باشد. به این ترتیب باید با توجه به هدف و موضوع، از آنها استفاده کرد. برای مثال اگرچه جاستین بیبر فرد معروفی است و دنبال کننده های زیادی دارد، اما ممکن است تبلیغ مواردی مانند کرم های ضد جوش توسط او، تاثیر زیادی بر روی مخاطبان نداشته باشد.

افراد مشهور (سلبریتی ها)

بنابراین افراد مشهور ممکن است طرفداران و فالوئرهای بسیار زیادی داشته باشند، اما تاثیر واقعی که آنها روی دنبال کنندگان خود می گذارند، قابل بحث است.

۲-رهبران یک حوزه ی کاری (KOL)

KOL که در واقع مخفف کلمه ی Key Opinion Leader می باشد، به کسانی گفته می ‌شود که رهبران و متخصصان حوزه کاری خود محسوب می ‌شوند. افرادی مانند روزنامه نگاران یا کسانی که در زمینه های تخصصی فعالیت دارند می توانند اینفلوئنسر باشند و جایگاه مهمی برای تبلیغ برندها داشته باشند.

مدیران و متفکران در حوزه های مختلف به دلیل صلاحیت ها، موقعیت یا تجربیات خود، مورد احترام و اعتماد مردم قرار می گیرند. این احترام و اعتماد، با توجه به اعتبار محل کار، بیشتر هم خواهد شد. به عنوان مثال ، یک روزنامه نگار زمانی اعتبار زیادی بین مردم خواهد داشت که در یک نشریه یا شرکت معتبر مشغول به کار باشد.

متخصصانی که می توانند بعنوان اینفلوئنسر فعالیت کنند عبارتند از:

  • روزنامه نگاران
  • افراد تحصیل کرده
  • کارشناسان صنعت
  • مشاوران حرفه ای

اگر می توانید توجه روزنامه نگاری را که در یک روزنامه ملی مشغول به کار است جلب کنید و او را متقاعد کنید که در یک مقاله یا گزارش، نگرش مثبتی از شرکت شما ارایه دهد، می توانید از او به عنوان اینفلوئنسر استفاده کنید. این دقیقا مانند روشی ست که از یک وبلاگ نویس یا یک رسانه اجتماعی استفاده کنید.

بلاگرها و تولید کنندگان محتوا اغلب با مدیران و افراد متخصص همکاری می کنند و مشاهده ی نظرات آنها در پست های وبلاگ و حتی استفاده از آنها در کمپین های رسانه های اجتماعی، امری غیرمعمول نیست.

۲۰۰ تا از پربیننده ترین سایتهای ایرانی به تفکیک موضوع

نکته ای که هنگام کار با رهبران یک حوزه ی کاری باید از آن آگاه باشید این است که بسیاری از این افراد، شهرت خود را در فضای آفلاین کسب کرده اند و ممکن است فالوئرهای زیاد و فعالی نداشته باشند.

۳-افرادی که بیش از حد متوسط ​​بر مخاطبان خود تأثیر می گذارند

بهترین اینفلوئنسرها کسانی هستند که شهرت خود را به دلیل تخصص در زمینه های خاص و به صورت آنلاین کسب کرده اند. آنها شبیه گروه قبلی (رهبران یک حوزه ی کاری) هستند اما معمولاً اعتبار و محبوبیت خود را به طور غیررسمی و بیشتر از طریق فعالیت های آنلاین کسب کرده اند. این دسته از اینفلوئنسرها، شهرتشان را از طریق پست های شبکه های اجتماعی، پست های وبلاگ، پادکست ها و فیلم هایی که در یوتیوب می سازند و ارسال می کنند ایجاد کرده اند.

این اینفلوئنسرها مهارت های ارتباطی بالایی دارند و می توانند با مخاطبان خود تعامل داشته باشند. آنها فالوئرها را به سمت خود جذب می کنند و به عنوان متخصص در یک زمینه خاص، در میان مردم شناخته شده اند.

تعداد فالوئرهای این اینفلوئنسرها به موضوع تخصص آنها بستگی دارد. با این حال شکی نیست که این افراد، فالوئرهای بسیار زیادی در مقایسه با افراد دیگر دارند.

پاسخ به سوالات متداول

اینفلوئنسرها دقیقا چه کاری انجام می دهند؟

برخلاف تصور رایج برخی افراد، اینفلوئنسر کسی نیست که تمام وقت خود را در شبکه های اجتماعی بگذارند، عکس های سلفی بگیرد و سعی کند خود را مهم جلوه دهد. اینفلوئنسرها باید بتوانند فالوئرهای خود را تحت تأثیر قرار دهند. آنها به دلیل داشتن دانش و تخصص در یک موضوع خاص شهرت پیدا کرده اند.

این افراد به طور مرتب در مورد موضوع مورد نظر، در کانال ها و شبکه های اجتماعی مورد نظر پست می گذارند و فالوئر زیادی از افراد مشتاق و علاقمند که به دیدگاه های آنها توجه زیادی دارند، پیدا می کنند. (البته ناگفته نماند که برخی از این افراد هنر خاصی ندارند و حتی ممکن است محتوای نامناسب تولید کنند، ولی متاسفانه معروف شده‌ اند و فالوئرهای زیادی پیدا کرده اند!)

برای تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر، به چند فالوئر نیاز دارید؟

تعداد فالوئرهایی که شما برای اینفلوئنسر بودن به آنها نیاز دارید، به جایگاهی بستگی دارد که در آن فعالیت می کنید. مگا اینفلوئنسرها در شبکه های اجتماعی خود فالوئر زیادی دارند که اغلب بیش از ۱ میلیون نفر را شامل می شود. افرادی که در محدوده بین ۴۰،۰۰۰ تا ۱ میلیون دنبال کننده در یک شبکه اجتماعی دارند، ماکرو اینفلوئنسر هستند. بیشتر اینفلوئنسرها، میکرو اینفلوئنسر هستند و بین ۱۰۰۰ تا ۴۰،۰۰۰ دنبال کننده دارند. نانو اینفلوئنسرها هم در زمینه های واقعاً تخصصی فعالیت دارند و معمولا کمتر از ۱۰۰۰ دنبال کننده دارند.

افراد مشهور (سلبریتی ها) 2

۱۰ اینفلوئنسر برتر شبکه های اجتماعی در جهان چه کسانی هستند؟

مقایسه اینفلوئنسرهایی که در شبکه های اجتماعی مختلف فعالیت می کنند، کار آسانی نیست. برای مثال چگونه می توان بهترین اینفلوئنسر یوتیوب را با بهترین اینفلوئنسر اینستاگرام مقایسه کرد؟ HypeAuditor در اکتبر ۲۰۲۰، ۱۰ نفر از اینفلوئنسرهای معروف دنیا را در اینستاگرام انتخاب کرده که عبارتند از:

  • کایلی جنر
  • کریستیانو رونالدو
  • آریانا گراند
  • لیونل مسی
  • سلنا گومز
  • کندال جنر
  • کیم کارداشیان
  • زندیا
  • بیانسه
  • تیلور سوئیفت

در این مطلب با اینفلوئنسرها و انواع آنها (براساس تعداد فالوئر، نوع محتوا و میزان تاثیر گذاری) آشنا شدیم. با توجه به موارد فوق می توان نتیجه گرفت که ماکرو اینفلوئنسرها و میکرو اینفلوئنسرها، انتخاب‌ های منطقی ‌تر، هوشمندانه ‌تر و به ‌صرفه ‌تری برای تبلیغات اینستاگرامی هستند. البته قبل از آن باید متغیرهایی مانند نوع تبلیغ، میزان بودجه، زمان و موارد دیگر را در نظر بگیرید و پس از آن اینفلوئنسر مورد نظر خود را انتخاب کنید.

در ادامه بخوانید: ۸۰ تا از اصطلاحات رایج تکنولوژی که حتما باید بدانید

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا