آموزش اینترنت

6 بهترین سایت تست سرعت اینترنت شرکتهای ایرانی

همه ما سختی های کندی اینترنت را تجربه کرده ‌ایم. کندی اینترنت احساس بسیار بد و ناامید‌کننده ای در ما به وجود می آورد؛ مخصوصا وقتی که برای انجام کارمان یا بازی های آنلاین از اینترنت استفاده می‌کنیم یا هنگامی که حین تماشای زنده یک فیلم یا سریال باید با مشکلات بارگیری دست و پنجه نرم کنیم. کندی اینترنت دلایل بسیاری مانند مشکلات بدافزاری و استفاده تعداد زیادی از کاربران از یک پهنای باند دارد.

برای همین انجام یک تست سرعت اینترنت اهمیت زیادی دارد. اگر از اینترنت بی‌سیم استفاده می‌کنید مطمئنا می‌خواهید برای مثال قدرت وای فای خانگی خود را هنگامی که از اتاق خواب به آن متصل می‌شوید را بدانید. آیا سریع است؟ یا بعد از انجام یک تست سرعت اینترنت ناپایدار است؟ با فرض بر اینکه نتیجه تست سرعت شما ناامید کننده است، شما باید برای رفع کندی سرعت خود، یک دامنه گستر وای فای بخرید.

20 روش افزایش سرعت کامپیوتر/لپتاپ

ما به طور خلاصه اینجا 6 سایت انتخابی رایگان برای تست سرعت اینترنت را به شما معرفی می کنیم.

البته دقت کنید که هر کدام از اپراتورها، سایت های سنجش اینترنت خاص خودشان را دارند که در بسیاری موارد ممکن است نتایج درست را نمایش ندهند. سایت های رسمی شان را ببینید:

اما ما 6 سایت زیر را برای تست سرعت واقعی پیشنهاد می کنیم که واقعا هم دقیق هستند:

1-سایت Speedtest

سایت Speedtest

یک تستر سرعت اینترنت محبوب که نیازی به معرفی ندارد، Ookla’ Speedtest که در سال 2006 ساخته شد. با وجود اینکه 16 سال از آن موقع می‌گذرد اما این سایت هنوز از رده خارج نشده‌ و تا کنون حدود 40 میلیارد تست به ثبت رسانده است.

رابط کاربری ساده و بدون پیچیدگی این سایت باعث می ‌شود وقت خود را برای یاد گرفتن نحوه استفاده تلف نکنید. Speedtest بسیار آسان و سر‌راست است و کافی است روی دکمه بزرگ چشمک زن در وسط صفحه با کلمه GO کلیک کنید. با این کار می توانید سرور های مختلفی را بسته به موقعیت خود انتخاب نمایید.

همچنین این سایت قابلیت تنظیم دلخواه را دارد که با آن می توانید بین موقعیت های زمانی 12 ساعته/24 ساعته، فاصله های مایل/کیلومتر و حساب های سرعت مگابایت بر ثانیه/کیلوبایت بر ثانیه یکی را انتخاب کنید.

Speedtest از پلتفرم های بسیاری مانند مک، اندروید، آی‌او‌اس، اپل تی وی و کروم پشتیبانی می‌کند.

حتما بخوانید: علت کندی وای فای و ۱۲ روش افزایش سرعت

2-سایت TestMy.net

سایت TestMy.net

TestMy.net سه نوع تست سرعت را ارائه می دهد که شامل: تست سرعت دانلود، تست سرعت آپلود و تست سرعت خودکار می باشد. استفاده از هر کدام آنها بسیار ساده است. کافی است روی زبانه سیاه مورد نظر خود کلیک کنید.

برای مثال، اگر روی تست سرعت خودکار کلیک کنید شما را به صفحه ای دیگر می برد و در آنجا می توانید تنظیمات را به طور دلخواه تغییر دهید. می توانید دانلود، آپلود یا ترکیب هر دو را انتخاب کنید و حتی می توانید مکانی که می خواهید از ان تست را انجام دهید (خانه، آشپزخانه و اتاق خواب) انتخاب کنید. انتخاب های بیشتری وجود دارند و وقتی انتخابتان تمام شد، کافیست روی شروع تست خودکار کلیک کنید تا نتیجه جامع را بعد از محاسبه تست سرعت ببینید.

3-سایت SpeedOf.Me

سایت SpeedOf.Me

SpeedOf.Me در سال 2011 آغاز به کار کرد و پهنای باند HTML5 آنها از پلتفرم هایی مانند ویندوز، اندروید و آیفون پشتیبانی می‌کند. آنها به دقت بسیار بالا نسبت به اکثر سایت های دیگر شهرت دارند و کار با آن خیلی ساده است، کافی است روی شروع تست کلیک کنید و محاسبه سرعت دانلود و آپلود خود را مشاهده کنید.

یه ترفند خیلی جالب: محدود کردن سرعت اینترنت وای فای برای برخی افراد

4-سایت SpeedSmart

سایت SpeedSmart

یک تستر سرعت اینترنت پیشنهادی دیگر، اسپید اسمارت است که از HTML5 استفاده می‌کند و از پلتفرم های مختلفی مانند دسکتاپ، لپ‌تاپ، گوشی های هوشمند و تبلت پشتیبانی می‌کند. تنها کاری که باید کنید کلیک بر روی شروع تست سرعت است و شما به صفحه دیگری راهنمایی می‌شوید که آنجا می توانید نتیجه پینگ اینترنت، سرعت دانلود و آپلود خود را به مگابایت بر ثانیه مشاهده کنید.

5-سایت Fast.com

سایت Fast.com

اگر به طور مداوم فیلم و سریال پخش زنده مشاهده می کنید فست دات کام یک تست سرعت اینترنت ایده ال است. جالب است بدانید که فست دات کام توسط یکی از غول های استریم یعنی نتفلیکس توسعه یافته است. رابط کاربری آن بسیار ساده است و سرعت تاخیر اینترنت شما (در آپلود و دانلود) و سرعت آپلود را پوشش می دهد.

6-سایت Internet Health Test

سایت Internet Health Test

اولین چیزی که متوجه‌اش می‌شوید، رابط کاربری ساده سازی شده آن است که با یک پس‌زمینه سفید تکمیل شده. می توانید هاست خود را به طور خودکار یا کمی پایین تر به طور دستی انتخاب کنید. وقتی که انتخابتان تمام شد، روی دکمهGo کلیک کنید، سپس Internet Health Test همه چیز از پینگ اینترنت تا نوسانات و سرعت دانلود و آپلود شما را محاسبه می‌کند.

۳ تا از بهترین نرم افزارهای افزایش سرعت اینترنت گوشی اندرویدی

خواندن نتایج تست سرعت اینترنت

همانطور که در بالا اشاره کردیم، تست سرعت اینترنت یک اندازه‌گیری زنده برای تعیین سرعت اینترنت شما است. نتایجی که می گیرید شامل: سرعت دانلود، سرعت آپلود و زمان پینگ است. در ادامه به بررسی هر کدام از اینها می پردازیم:

سرعت دانلود

این مقیاس اندازه گیری نشان‌ دهنده این است که با چه سرعتی می توانید از طریق اینترنت با دستگاه متصل‌ شده خودتان داده دریافت کنید. فعالیت های آنلاین مثل پخش زنده فیلم و سریال یا گشت و گذار در شبکه های مجازی نیازمند سرعت دانلود هستند.

سرعت اپلود

این مقیاس اندازه گیری نشان‌دهنده این است که با چه سرعتی می توانید از دستگاه متصل‌شده خود به اینترنت داده ارسال کنید. فعالیت های آنلاین مانند پست کردن عکس در اینستاگرام یا آپلود فایل در فضای ابری نیازمند سرعت آپلود می‌باشند.

زمان پینگ

پینگ، تستی برای تایید اتصال اینترنت به سرور با ارسال مقداری داده به سرور برای دریافت جواب است. اگر جواب دریافت شد، اتصال شما فعال است. نرخ پینگ مقیاس اندازه گیری سرعت انتقال داده به سرور برای تست کردن و بازگشت آن است. هنگامی که بیشتر از چند ثانیه طول بکشد شما احتمالا تاخیر یا نوسان در اتصال خود دریافت خواهید کرد.

سرعت اعلام شده در مقایسه با سرعت واقعی

توجه داشته باشید که سرویس های خدمات اینترنت همیشه بالاترین سرعت اینترنت خود را تبلیغ می کنند اما مردم به ندرت در هنگام استفاده از اینترنت به این ظرفیت کامل دسترسی پیدا می کنند. در کل، تست اینترنت شما باید حداقل 50 مگابایت بر ثانیه تا 100 مگابایت بر ثانیه در شعاع بالاترین سرعت شما باشد.

حالا اگر سرعت کمی دارید و تست سرعت هم نشان دهنده این است، دلایل بسیاری برایش وجود دارد. در ادامه، ما 3 دلیل اصلی کندی اینترنت که می توانید آنها را قبل از زنگ زدن به سرویس اینترنت خود درست کنید دسته بندی کرده‌ایم.

حتما بخوانید: 5 روش موثر افزایش سرعت اینترنت در ویندوز

دلایل کندی اینترنت

بیشتر اوقات دلیل کندی اینترنت شما به خاطر یکی از مشکلاتی است که خودتان میتوانید به راحتی آن را حل کنید.

محل تجهیزات

دلیل اول کندی اینترنت محل تجهزات شما است. روتر و مودم مثل یک لامپ فضای کافی برای خودشان نیاز دارند تا به بهترین نحو فعالیت کنند. پس از قرار دادن روتر خود روی زمین کنار دیگر سیم‌ها و پشت مبلمان بزرگ و در گوشه‌ها خودداری کنید. بهتر است که روتر خود را در مرکز خانه در بالاترین سطح یا روی مبلمان بگذارید چرا که موج وای فای راحت تر از بالا به پایین سفر می‌کند.

ریست روتر

دستگاه های الکترونیکی هم مثل بدن ما به حفاظت دائم و استراحت نیاز دارند تا به بهترین نحو فعالیت کنند. مودم یا روتر خود را برای بررسی مشکلات اینترنت به طور مداوم ری استارت کنید و اتصال آنها را به‌روز کنید. توصیه می‌شود که این کار را هر ماه با تنظیم یادآور روی گوشی یا استفاده از تایمر انجام خودکار انجام دهید.

دستگاه های متصل زیاد

روتر وای فای شما تعیین می کند که کدام دستگاه به پهنای باند نیاز دارد و پهنای باند اضافی ای به طور تصادفی از هر دستگاه می‌گیرد تا مطمئن شود همه دستگاه ها اتصال فعالی دارند. با این وجود هنگامی که دستگاه های زیادی به اینترنت خود متصل می کنید، شما ریسک استفاده از کل پهنای باند اشتراکی خود را می‌کنید و فعالیت تجهیزات اینترنت خود را بالا می‌برید. برای جلوگیری از این مشکل، اتصال دستگاه هایی که از آنها استفاده نمی‌کنید را قطع کنید تا پهنای باند خود را ذخیره کنید و عملکرد اینترنت خود را بهبود دهید.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا