آموزش اینستاگرام

چگونه گفتگو اینستاگرام را پاک کنیم؟ (از هر دو طرف)

اگر در اینستاگرام پیامی فرستاده اید که دوست ندارید طرف مقابل آن را بخواند ، نگران نباشید! پاک کردن پیام ها در اینستاگرام بسیار ساده است.

پیام های دایرکت اینستاگرام همیشگی نیستند و شما با دانستن یک سری نکات می توانید آن ها را پاک کنید. پس با ما همراه باشید.

حتما بخوانید: روش هک اکانت اینستاگرام

پیام های Unsend در مقایسه با پیام های پاک شده

قبل از این که توضیح بدهم چه طور پیام هایتان را از اینستاگرام حذف کنید، بگذارید یک مسئله را روشن کنم:

charb-app

اینستاگرام گزینه ای برای پاک کردن یا Delete پیام های دایرکت ندارد ، در واقع این پلتفرم این کار را با گزینه ای به نام Unsend انجام می دهد که یعنی پیام فرستاده نمی شود.

پس با این اوصاف شما پیام های اینستاگرام را delete نخواهید کرد بلکه آن ها را Unsend یا به تعبیری حذف می کند.

چه طو پیام های اینستاگرام را از دو طرف پاک کنیم؟

درست مثل سایر اپلیکیشن های پیام رسانی ، اینستاگرام هم قابلیت پاک کردن پیام را دارد.

روند پاک کردن واقعا ساده است. برای پاک کردن یک پیام دایرکت، شما باید آن را Unsend‌ کنید.

شما می توانید این کار را باز کردن اپلیکیشن اینستاگرام انجام داده و سپس:

گام اول : روی آیکون دایرکت اینستاگرام که شبیه یک هواپیمای کاغذی کوچک است، کلیک کنید.

گام دوم : صفحه چت که به صفحه پیام های دایرکت معروف است را باز کنید.

گام سوم : پیامی که می خواهید پاک کنید را با انگشت نگه دارید.

گام چهارم : روی صفحه پاپ آپی که ظاهر می شود ، روی گزینه Unsend که معادل گزینه Tap Delete است، ضربه بزنید.

وقتی Unsend Message را انتخاب کردید، پیام هم برای شما و هم گیرنده پاک خواهد شد.

چه اتفاقی می افتد وقتی یک پیام در اینستاگرام Unsend می شود؟

وقتی شما یک پیام را Unsend می کنید، برای شما و فردی که برایش فرستاده اید، ناپدید می شود.

وقتی یک پیام در اینستاگرام Unsend‌ می شود، نه شما و نه گیرنده هیچ وقت نخواهید توانست آن را ببینید.

هیچ راهی وجود ندارد تا بتوانی پیام پاک شده را برگردانید ، پس قبل از پاک کردن پیامهای مهم خوب فکر کنید.

چه اتفاقی می افتد اگر من پیامی را بفرستم و بعد بلافاصله آن را Unsend کنم؟

اگر شما برای کسی یک پیام بفرستید و بعد بلافاصله آن را nsend‌ کنید، این احتمال وجود دارد که طرف مقابل فقط پیام تان را به صورت یک نوتیفیکیشن به مدت یک لحظه دیده باشد.

لحظه ای که شما پیام را unsend می کنید، نوتیفیکیشن روی گوشی طرف ناپدید خواهد شد.

یادتان باشد اگر شخصی نوتیفیکیشن هایش را طوری تنظیم کرده باشد که محتوای پیام نمایش داده شود، باز هم شانس کمی وجود دارد که او زمان کافی برای دیدن و به خاطر سپردن آنچه شما فرستاده اید، داشته باشد.

به همین دلیل هم باید موقع فرستادن پیام حواس تان را جمع کنید.

از کجا بفهمم گوشی من هک شده و چه کنم؟

آیا طرف گیرنده می تواند پیام های اینستاگرام را پاک کند؟

فقط شخصی که پیام را می فرستد می توان آن را پاک کند.

همین قاعده برای چت های گروهی هم صدق می کند .

وقتی شما یک گروه می سازید، حواس تان باشد که چه کسانی را عضو آن می کنید.

علت آن هم اینست که شما کنترلی روی تمام گفتگو های نخواهید داشت مگر پیام های شخصی خودتان.

اگر شما محتویات یک گفتگو را در اینستاگرام پاک کنید، آیا طرف مقابل می فهمد؟

وقتی شما گفتگویی را پاک می کنید، طرف مقابل متوجه نخواهد شد .

البته پاک کردن محتویات صفحه گفتگو، پیام های دایرکتی که فرستاده اید را پاک نخواهد کرد.

هیچ راهی برای پاک کردن کل گفتگو های دو طرف با یک دستور واحد وجود ندارد.

اگر می خواهید تمام این صفحه را برای هر دو طرف پاک کنید ، باید پیام ها را یکی یکی پاک کنید.

برای پاک کردن گفتگو ها، خیلی راحت انگشت تان را به طرف چپ بکشید و روی Delete ضربه بزنید.

آیا بلاک کردن در اینستاگرام پیام ها را پاک می کند؟

شخص بلاک شده نمی تواند پیام هایی که قبل از بلاک شدن رد و بدل شده را ببنید.

تمام گفتگو روی صندوق پیام های دایرکت طرف اینستاگرام ظاهر خواهد شد .

او می تواند آن پیام های دایرکت را فقط با گرفتن اسکرین شات ذخیره کند.

با این حال، این اپلیکیشن به شما یک نوتیفیکیشن خواهد فرستاد.

بهترین راه برای کسب اطمینان از این که چنین اتفاقی خواهد افتاد؛ این است که به صورت دستی کل پیام های صندوق دایرکت را تک به تک پاک کنید.

نکته : اگر در اینستاگرام با پیام User Not Found رو به رو شدید، شاید معنایش اینست که طرف مقابل اکانتش را پاک یا شما را بلاک کرده است.

حتما دانلود کنید: 7 نرم افزار برتر تبدیل صدای مرد به زن در گوشی

آیا پاک کردن اکانت اینستاگرام تان پیام های دایرکت را برای دیگران پاک می کند؟

اگر اکانت اینستاگرام تان را پاک کنید، پیام های دایرکتی که با دیگران رد و بدل کرده اید، هم چنان برای شان قابل نمایش خواهد بود.

وقتی یک اکانت را پاک می کنید، دیگر نمی توانید عکس ها و ویدئوهای تان را ببینید. علاوه بر این تمام کامنت هایی که قبلا گذاشته اید هم پاک خواهند شد.

گفتگو های اکانت پاک شده تا زمانی که شخص دیگر چت ها را پاک نکند، باقی خواهد ماند.

تنها راه از بین بردن گفتگو ها به طور کامل استفاده از قابلیت Unsend کردن پیام به صورت دستی است.

آیا می توانید چندین پیام اینستاگرام را با هم پاک کنید؟

کاربران اندروید می توانند از اپلیکیشن های طرف سومی مثل اپلیکیشن های کلیک کننده خودکار برای ضربه زدن پشت سر هم و به صورت خودکار برای Unsend کردن پیام ها استفاده کنند.

به عبارت دیگر این برنامه های چندین پیام را به طور هم زمان پاک خواهند کرد.

در واقع روش کار این برنامه ها به این صورت است که به شما اجازه می دهند تا فهرستی از دستورات را برای ضربه زدن جهت Unsend کردن پیام ها به صورت همزمان در یک یا چند مرحله اجرا کنید.

وقتی یک فهرست اجرا شد ، شما می توانید آن دستور را دوباره تکرار کنید.

برای متوقف کردن دستور، کافیست که روی گزینه cancel ضربه بزنید.

در اینستاگرام چگونه تیک آبی بگیریم؟ (آپدیت 2021)

شما می توانید از این برنامه برای کار های دیگری مثل پست کردن عکس یا لایک گذاشتن برای یک اکانت استفاده کنید.

نکته : مراقب باشید زیرا استفاده از برنامه های طرف سوم دستورالعمل های جامعه اینستاگرام را نقض می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا