بازی های اندروید

10 بهترین بازی اندروید بدون دیتا و بدون اینترنت+ دانلود رایگان

از بدِ روزگار بیشتر بازی های تلفن های همراه برای اجرا شدن نیاز به اینترنت دارند. البته این روزها با توجه به اینکه ارتباط اینترنتی عضو جدایی ناپذیر تلفن های همراه شده است، شاید این موضوع چندان هم دردسرساز نباشد. اما مواقعی که اینترنت نداشته باشید چی؟ شاید این جور وقت ها بهتر است یک بازی آفلاین روی گوشی خود داشته باشید.

حتماً شما هم هنگام باز کردن بعضی بازی ها (حتی بازی های ساده ای مثل پازل) به دلیل قطع بودن اینترنت گوشی، با پیام دلسردکننده «اتصال به سرور امکان پذیر نیست» مواجه شده اید. در این گونه مواقع، وجود اپلیکیشن هایی که بدون اینترنت هم کار کنند، بیش از پیش احساس می شود. در اینجا لیستی از بهترین بازی های آفلاین اندوریدی را به شما معرفی می کنیم.

معرفی 10 نمونه از بازی های آفلاین اندرویدی – آپدیت 2024

لیست این بازی ها با جزئیات کامل در این مقاله آورده شده است. بهتر است آنها را از گوگل پلی استور( Google Play Store) یا سایر فروشگاه های دانلود اپلیکیشن های اندرویدی دانلود کنید.

1-بازی Best Fiends (بهترین شیاطین)

بازی Best Fiends

بازی های جذاب زیادی در ژانر جورچین وجود دارند که «Best Fiends» بهترین آنهاست. گیم پلی این بازی خیلی ساده است، اما برگ برنده آن در خلاقیت کاراکترهایش که به مرور با آنها آشنا می شوید، نهفته است.

بعد از جور کردن هر شکل بر اساس رنگ آنها، کاراکترهای بازی به دشمنانی که در بالای صفحه قرار دارند حمله می کنند. هر چقدر کمبوهایی که با جورچین ایجاد کنید بیشتر باشد، حملات شما قوی تر می شوند، پس بهتر است تا جایی که می توانید به دنبال جور کردن تعداد زیادی از شکل ها به صورت همزمان باشید.

12 تا از بهترین بازیهای فکری اندروید (برای باهوش تر شدن)

2-Data Wing (انتقال دیتا)

Data Wing

بازی «Data Wing» بر خلاف ظاهر ساده اش، یک بازی بسیار چالشی است. شما در این بازی نقش یک برنامه کوچک را ایفا می کنید و باید داده ها را از یک نقطه به نقطه دیگری روی یک کامپیوتر انتقال دهید. در واقع باید مسیر درست را از طریق گذرگاه های فضای سایبری تا رسیدن به مقصد مشخص کنید.

از طرفی «Data Wing» یک بازی بامزه هم به شمار می رود. در طول بازی، سیستم عامل کامپیوتر مدام با شما ارتباط برقرار می کند و کاری هایی که باید انجام دهید را گوشزد می کند. دیالوگ های رد و بدل شده بسیار بامزه و خنده دار هستند و خود من به شخصه هر زمان که آن را بازی کردم از شوخی های داخل بازی لذت بردم.

اگر فکر می کنید این بازی از جمله بازی هایی است که خرید درون برنامه ای دارد، سخت در اشتباهید. در این بازی نه نیاز به خرید است و نه سیستم انرژی ای وجود دارد. تنها دغدغه شما، چگونگی رد کردن مرحله های بازی است.

3-Word Logic (منطق کلمه)

Word Logic

اگر از علاقه مندان سبک بازی با کلمات هستید، به احتمال زیاد عاشق «Word Logic» خواهید شد. در این بازی فکری شما باید حروف به هم ریخته را مرتب و با تصویر مربوطه تطبیق دهید.

در هر مرحله ابتدا یک موضوع خاص به شما ارائه می شود مثل «غذاهای کشورهای مختلف» یا «نژادهای گربه». سپس با یک سری بلوک مواجه می شوید که داخل بعضی از آنها تصاویر و بعضی دیگر حروف قرار دارند. کار شما چیدن این حروف و مچ کردن آنها با تصاویر مربوط به خودشان است.

15 تا از بهترین بازیهای پازلی-معمایی اندروید+ دانلود

تنها پول موجود در بازی، سکه های طلا هستند که با استفاده از آنها می توانید از راهنمای بازی (hint) کمک بگیرید. این سکه ها را می توانید با رد کردن هر مرحله به دست بیاورید، البته امکان خرید آنها هم وجود دارد. بین مراحل بازی تبلیغاتی نمایش داده می شود که با پرداخت 9.99 دلار می توانید از شر آنها خلاص شوید.

4-My Friend Pedro: Ripe For Revenge (دوستم پدرو: وقت انتقام)

My Friend Pedro: Ripe For Revenge

بهترین توصیف درباره نقطه قوت «My Friend Pedro, Ripe For Revenge»، سیستم گیم پلی مطلوب این بازی موبایلی است. شما در این بازی نقش یک تیرانداز ماهر را ایفا می کنید که باید از مهارت خود برای حفظ جان خانواده ش در مقابل یک موز سخنگو استفاده کند. بر خلاف داستان عجیب و غریب این بازی، گیم پلی آن منسجم و یکپارچه است.

در نسخه اولیه حرکت کاراکتر از یک جا به جای دیگر از طریق دویدن صورت می گرفت اما در این نسخه با پرش این جا به جایی را انجام می دهد. شما می توانید کاراکتر بازی را به هر طرف که می خواهید حرکت دهید و با پریدن به مقصد برسید. در صورت مواجه شدن با یک دشمن، می توانید به آن تیراندازی کنید. خو گرفتن با گیم پلی بازی تا حدودی دشوار است اما به مرور به آن عادت می کنید.

این بازی یک خرید درون برنامه ای دارد. هر زمان که در بازی کشته شوید، باید یک تبلیغ ببینید و سپس مرحله ای که در آن بودید را از اول شروع کنید (یا از اولین مرحله شروع کنید). البته با پرداخت مبلغ 2.99 دلار می توانید این تبلیغ را از بین ببرید. پرداخت همچین هزینه ای برای بازی جذابی مثل « My Friend Pedro, Ripe For Revenge» ارزش دارد.

5-Grimvalor (شجاعت سخت)

Grimvalor

بازی آفلاین «Grimvalor» سرشار از ریزه کاری های ظریف است. این بازی محبوب در سبک مبارزه با سلاح سرد برای کنسول نینتندو هم ارائه شده است. ظاهربازی فوق العاده ساده و روان است، اما رفته رفته که در بازی جلو بروید متوجه میزان عمق و پیچیدگی آن خواهید شد. داستان بازی از طریق میان پرده هایی با کلام به نمایش در میاد که در نوع خود برای یک بازی آفلاین ویژگی منحصر به فردی محسوب می شود.

آنچه بر جذابیت این بازی می افزاید کنترل روان و مناسب مبارزات است. حملات کاراکتر شما سریع و دقیقند. در این بازی می توانید از تجربه مبارزه چند جانبه با دشمنان لذت ببرید (مهر تأییدی دیگر بر چالشی بودن این بازی). مبارزات اولیه بازی کمی ایستا هستند اما با پیشرفت کاراکتر می توانید انواع مختلفی از ضربات را یاد گرفته و اجرا کنید.

15 تا از بهترین بازیهای اکشن اندروید+ لینک دانلود

بازی به هیچ وجه در یک خط مستقیم سیر نمی کند و شما برای پیشروی مسیرهای مختلفی در پیش دارید که هر کدام از آنها اتاق ها، گنج ها و دشمنان متفاوتی را سر راهتان قرار می دهند. در واقع می توانید یک مرحله را از چندین مسیر مختلف به پایان برسانید.

فصل اول این بازی رایگان است، اما برای استفاده از نسخه کامل آن باید مبلغ 6.99 دلار بپردازید. البته در مقایسه با کیفیت بازی قیمت ناچیزی محسوب می شود. اگر تمایلی به پرداخت هزینه برای دریافت نسخه کامل بازی ندارید، می توانید با عضویت در Google Play Pass بازی را به صورت رایگان دانلود کنید.

6-Alchemy Merge (کیمیاگری)

Alchemy Merge

با وجود اینکه «Alchemy Merge» موضوع و گیم پلی تازه ای ندارد، اما در واقع تمام نقطه قوت بازی همین خصوصیات هستند. اگر قبلاً «Alchemy» را در سال 2010 بازی کرده باشید، یادگیری این بازی خیلی برای شما سخت نخواهد بود.

در شروع بازی چهار عنصر اولیه در اختیار دارید: هوا، آب، آتش و خاک. شما باید با ترکیب دو یا سه مورد از آنها عنصری جدید ایجاد کنید. سپس این عناصر را با سایر عناصر ترکیب کنید و باز هم عناصر جدیدتری بسازید. این کار را آنقدر باید ادامه دهید تا همه 450 عنصر موجود را پیدا کنید.

۱۵ تا از بهترین بازیهای آفلاین اندروید در سال ۲۰۲۱ (ایرانی و خارجی)

این بازی هم خرید درون برنامه ای دارد، اما موارد قابل خرید ارتباطی به گیم پلی بازی ندارند. شما می توانید با تماشای تبلیغات وسط بازی، راهنمایی (hint) دریافت کنید و یا اینکه آنها را بخرید. چیزهای دیگری هم در بازی هستند که می توانید آنها را خریداری کنید.

7-Game Dev Story (داستان توسعه بازی)

Game Dev Story

بازی «Game Dev Story» شما را با پشت صحنه نحوه کار یک استدیوی ساخت بازی آشنا می کند. تمرکز اصلی گیم پلی این بازی روی چگونگی شکل گیری و توسعه کنسول های مختلف بازی های ویدئویی است. روند بازی شامل طی کردن مراحل مختلفی در همین زمینه مانند برنامه ریزی و به کارگیری استعدادهایتان است.

همچنین با دیگر چالش هایی که یک استدیوی با آن رو به رو می شود از قبیل تعامل با هوادارن، شرکت در جلسات بازی سازها، تبلیغات و خیلی چیزهای دیگر باید دست و پنجه نرم کنید. هر چه کمپانی شما بیشتر رشد کند ساختمان آن بزرگ و بزرگتر می شود.

بازی «Game dev Story» با یک پرداخت 5.99 دلاری قابل دانلود است اما در صورتی که عضو Google Play Pass باشید می توانید به صورت رایگان آن را دریافت کنید. هیچ پرداخت درون برنامه ای یا آگهی تبلیغاتی داخل بازی وجود ندارد.

8-Archero (کماندار قهرمان)

Archero

بازی «Archero» به خاطر نوآورانه بودن و نمایش خیره کننده اش جوایز زیادی را دریافت کرده است. نحوه اجرای بازی بسیار ساده و روان است. کاراکتر شما یک کماندار است، و شما باید مراحل مختلف بازی را با نابودی دشمنانتان پشت سر بگذارید. در کنار سادگی اجرا، گیم پلی برجسته بازی در حفظ طراوات و جلوگیری از یکنواختی آن نقش مهمی را ایفا می کند.

در مراحل ابتدایی بازی، شما فقط در حالت ایستاده می توانید از کمان خود استفاده کنید. این موضوع چالش انگیز، باعث می شود برای اینکه بتوانید در حال حرکت هم تیراندازی کنید زمان بیشتری برای تقویت حملات خود صرف کنید. یکی دیگر از جذابیت های «Archero» به زمان انتخاب «پاور آپ» های بازی بر می گردد. بعد از پشت سر گذاشتن هر مرحله می توانید یک پاور آپ به صورت تصادفی انتخاب کنید و آنها را می توانید ذخیره کنید! برای انجام یک حمله همه جانبه نیاز به جمع آوری و ترکیب 10 پاور آپ دارید.

۹ بازی برتر موتورسواری ویژه گوشی های اندروید

هر فصل از بازی 50 مرحله دارد، و برای وارد شدن به فصل های بعدی باید تمامی این مراحل را پشت سر بگذارید. این بازی هم مثل بیشتر بازی ها، دارای سیستم انرژی است اما پر کردن آن با صرف هزینه نسبتاً کمی قابل انجام است.

9-Shootero (تیراندازی فضایی)

Shootero

بازی «Shootero» یک بازی خیلی ساده و روان در سبک بازی های تیراندازی فضایی است. در این بازی باید یک سفینه فضایی را هدایت کنید، و در مسیر حرکت خود موانع و دشمنانی که سر راهتان قرار دارند را از بین ببرید. در هر راند از بازی باید در چند موج حمله و تعدادی غول مبارزه کنید.

نکته جالب توجه در مورد این بازی، سیستم آپگرید آن است. هر بار که لولتان بالاتر می رود، می توانید یک آپگرید انتخاب کنید. این آپگریدها در بازی اعمال می شوند و شما می توانید مرحله به مرحله قدرت سفینه خود را افزایش دهید.

در این بازی هم شاهد خرید درون برنامه ای و سیستم انرژی مرتبط با آن هستیم. امتیاز خود را هم درون برنامه و هم از طریق خریداری آن می توانید افزایش دهید. در هر حال می توانید بدون هیچ پرداختی این بازی را انجام دهید.

10-Downhill Smash (له و لورده کنِ تپه ها)-پیشنهاد من

Downhill Smash

بازی «Downhill Smash» به همان سادگی است که انتظارش را دارید. نقش شما در این بازی یک لاستیک بزرگ است و باید در میان تپه ها حرکت کنید، و کارتان فقط یک چیز است: له و لورده کردن! با نگهداشتن انگشتتان روی صفحه می توانید به این لاستیک شتاب دهید و باید آن را تا انتهای مسیر خط پایان پیش ببرید.

۲۵ تا از مشهورترین بازی های اندرویدی (2022)

در طول بازی، سلاح های زیادی از جمله تیربار و موشک انداز به دست می آورید و از آنها باید برای مقابله با موانع پیش رو استفاده کنید. در این بازی داشتن سرعت عمل مهم است چون ریزش کوه همواره در تعقیب شماست. سکه و کریستال مورد نیاز این بازی هم از طریق خرید واقعی و هم با دیدن آگهی های تبلیغاتی قابل جمع آوری است.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا