آموزش ترفندهای کامپیوتری

روش مشاهده رمز وای فایی که به آن متصل هستید (در ویندوز)

بیشتر افراد سعی می کنند رمز عبور را در جایی بنویسند، یا این که هر بار که می خواهند آن را به شخص دیگری بدهند ، روتر را چک کنند. خوشبختانه ، اگر از قبل با رایانه به شبکه وای فای خود متصل شده باشید، می توانید به راحتی رمز را در آنجا مشاهده کنید. توجه داشته باشید که این روش برای ویندوز ۷ ، ۸ یا ۱۰ یکسان است.

مشاهده رمز وای فای در ویندوز

برای مشاهده رمز عبور وای فای در دستگاه ویندوز خود ، باید اطمینان حاصل کنید که قبلاً به شبکه وای فای وصل شده اید یا در حال حاضر وصل هستید. اگر چنین است، پس بروید و بر روی آیکون وای فای که در نوار ابزار سیستم وجود دارد، کلیک راست کرده و گزینه Open Network and Sharing Center را انتخاب کنید.

open network and sharing center

اکنون بر روی گزینه Change Adapter Settings در سمت چپ منو کلیک بکنید.

Change Adapter Settings

سپس آیکون Wi-Fi را پیدا کرده و روی آن کلیک راست کرده و Status را انتخاب کنید.

Status

حتما بلد باشید به کارتون میاد ۴ روش حل مشکلات مودم وای فای (رایج ترین مشکلات)

به این ترتیب پنجره وضعیت وای فای WiFi Status برای شما باز می شود و می توانید برخی از اطلاعات پایه در مورد اتصال شبکه بی سیم خود را به دست آورید.

wireless properties

بر روی گزینه Wireless Protection و سپس بر روی تب Security کلیک کنید.

Security

در اینجا فیلد متنی به نام رمز امنیت شبکه Network security key را مشاهده خواهید کرد. پیش بروید و کنار عبارت Show Character -نمایش کاراکترها- را علامت بزنید و اکنون می توانید رمز عبور امنیتی وای فای را ببینید. توجه داشته باشید که این فقط رمز عبور آن شبکه وای فای را نشان می دهد که در حال حاضر به آن متصل هستید. آیا می خواهید رمزهای عبور برای شبکه های WiFi که رایانه شما قبلاً به آن متصل شده بود را نیز ببینید؟

فوق العاده پرطرفدار تنها روشهای موثر برای تقویت میزان آنتن دهی وای فای

خوشبختانه، این امر در ویندوز ۷ بسیار ساده است. در ویندوز ۸ و ۱۰ ، شما باید از Command prompt استفاده کنید ، که می تواند بسیار دشوار باشد. در ویندوز ۷ ، Network و Sharing Center را باز کرده و سپس بر روی Manage Wireless Networks کلیک کنید.

Manage Wireless Networks

اکنون لیستی از تمام شبکه های وایرلس را که کامپیوترتان تا به این لحظه به آنها متصل شده است را ببینید. فقط باید روی هرکدام از آنها که مد نظرتان است، کلیک راست کنید.

manage wireless networks that use (wireless network connection)

سپس بر روی تب Security کلیک کرده و دوباره باید کنار عبارت Show Character را تیک بزنید تا بتوانید پسورد را ببینید.

sagardeep wireless network properties

بلد باشید واقعا موثره علت کندی وای فای و ۱۲ روش افزایش سرعت

در ویندوز ۸ و ۱۰ باید یک Command prompt باز کنید به این منظور به منوی استارت بروید و عبارت CMD را تایپ کنید. زمانی که پنجره فرمان باز شد، فرمان زیر را تایپ کنید:

netsh wlan show profiles

به این ترتیب تمام پروفایل های بی سیم که در پروفایل های کاربر ذکر شده اند ، پیدا خواهید کرد. نام شبکه وای فای در سمت راست قرار دارد. در مورد کامپیوتر من، فقط یک شبکه وای فای ذکر شده است. اکنون برای دیدن رمز عبور برای یک پروفایل خاص ، دستور زیر را تایپ کنید:

netsh wlan show profile name=profilename key=clear

اکنون باید قسمت profilename را با نام واقعی شبکه وای فای که از دستور قبلی ذکر شده است جایگزین کنید. در مورد کامپیوتر من، شبکه WiFi VFTJM نامگذاری شده است. نیازی به استفاده از نقل قول ها در هر کجای دستورات نیست.

profile VFIJM on interface wi-fi

بلد باشید راه حل برای موقعی که رمز وای فای را فراموش کرده اید

وقتی فرمان دوم را اجرا می کنید ، خروجی زیادی به دست خواهید آورد ، اما شما احتمالاً فقط به پیدا کردن خطی علاقمند هستید که با عبارت Key Content آغاز می شود. در سمت راست رمز عبور وای فای قرار خواهد گرفت. ما نمی دانیم که چرا مایکروسافت سهولت مشاهده همه شبکه های WiFi خود را که قبلاً متصل شده اند در ویندوز ۸ و ۱۰ از بین برده است ، اما خوشبختانه هنوز راهی برای به دست آوردن همه اطلاعات وجود دارد. اگر سؤالی دارید ، در صورت تمایل در قسمت نظرات برای ما بنویسید.

آموزش ویدیویی دیدن رمز وای فای در 40 ثانیه

 

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا