به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
برنامه های اندروید

5 بهترین برنامه ضبط صدا در اندروید+ دانلود رایگان

یک اپلیکیشن ضبط صدای اختصاصی کاربردهای مختلفی دارد. شما می‌توانید از این ابزار برای ضبط مکالمات یا ثبت ایده و افکاری که شاید یک دفعه به ذهنتان می‌رسد، استفاده کنید. با این وجود دیگر لازم نیست کلی هزینه‌ای بابت یک دستگاه ضبط‌ صدای گران‌قیمت بپردازید چرا را که اکثر گوشی‌های اندرویدی قابلیت ارائه برنامه ضبط صدای را دارند. اما اگر از اپلیکیشنی که به صورت پیشفرض روی تلفن هوشمندتان قرار دارد راضی نباشید، چه؟

فرآیند ضبط صدا یکی از عملکردهای ابتدایی گوشی‌های هوشمند امروزی است. با این وجود هر اپلیکیشنی هم ارزش استفاده ندارد. یک اپلیکیشن ضبط صدای خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟ خب، در وهله اول باید صدا را با کیفیت بالا ضبط کند و اگر اپلیکیشن قدرتمند و حرفه‌ای باشد قابلیت حذف نویز پس‌زمینه را هم خواهد داشت.

در ادامه درباره بهترین اپلیکیشن‌های اندرویی ضبط صدا بحث خواهیم کرد.

۱-Hi-Q MP3 Voice Recorder (پر امتیازترین در دنیا)

best voice recorder app

توسعه‌دهندگان این برنامه ادعا می‌کنند که این اپلیکیشن با پشتیبانی از نمونه‌برداری صوتی با گیرنده عالی ۴۴ کیلوهرتز، فراتر از سایر برنامه‌های ضبط صدای فعلی قرار دارد. این برنامه صداهای ضبط شده را به محض ضربه زدن روی دکمه ضبط، به صورت فایلهای Mp3 و بسته به انتخاب شما، روی حافظه داخلی یا کارت SD ذخیره می‌کند. این اپلیکیشن قابلیت آپلود خودکار فایلها روی سرویسهای ابری مثل Google Drive یا Dropbox را دارد، بنابراین از بابت امنیت فایلها خیالتان راحت است. شما می‌توانید فایلها را از طریق وای‌فای یا اینترنت موبایل آپلود کنید.

شما می‌توانید مستقیما فایلها را با استفاده از وای‌فای به کامپیوتر شخصی‌تان منتقل کنید. نکته مهم اینست که در نسخه رایگان شما فقط می‌توانید تا ۱۰ دقیقه کلیپ ضبط کنید. امکان خریدن نسخه حرفه‌ای این اپلیکیشن جهت ضبط فایلهای صوتی طولانی‌تر (مدت زمان نامحدود) وجود دارد. نسخه رایگان هیچ تبلیغ یا پرداخت درون برنامه‌ای ندارد.

۱۱ اپلیکیشن برتر برای تماس صوتی و تصویری (آیفون و اندروید)

۲-LectureNotes (ویژه دانشجویان و دانش آموزان)

این اپلیکیشن مخصوصا برای ضبط سخنرانی‌ها و یادداشت‌برداری در کلاس طراحی شده است. این برنامه به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا از مباحث درسی به صورت ضبط شده خلاصه‌برداری کنند. همانطور که گفته شد این برنامه برای سخنرانی‌های مختلف هم کاربرد دارد و موارد استفاده از آن فقط محدود به آکادمی‌ها نیست. این اپلیکیشن علاوه بر ضبط صدا و فیلم، به شما کمک می‌کند از شر یادادشت‌برداری خلاص شوید و در عوض یک دفترچه مجازی داشته باشید. این یادداشتهای صوتی را می‌توان بعدها در سخنرانی‌ها و ارائه‌های مختلف هم به کار برد.

با اینکه این برنامه رایگان نیست و ۵٫۹۹ دلار برایتان آب می‌خورد، اما توسعه‌دهنگام نسخه رایگانی از این اپلیکیشن را در اختیارتان قرار می‌دهند تا از قابلیتهای متنوع آن برخوردار شوید. البته نسخه رایگان محدود است و تنها برخی ویژگی‌ها را ارئه می‌دهد. LectureNotes روی هر دستگاه اندرویدی با ورژن ۳٫۰ و بالاتر کار می‌کند.

۱۲ اپلیکیشن ضروری که هر کاربرد اندروید در ایران نیاز دارد

۳-Otter Voice Notes

best voice recorder app

این برنامه در فناوری ضبط صدا انقلابی به پا کرده و به شما این امکان را می‌دهد تا مکالمات ضبط شده را به صورت متن در بیاورید که برای خبرنگاران و دانش‌آموزانی که جزوه می‌نویسند، فوق‌العاده است. از هوش مصنوعی برای تشخیص صداهای ضبط شده و ایجاد متنهای دقیق استفاده می‌شود. کاربران می‌توانند صدای خودشان را اضافه کنند تا این اپلیکیشن بتواند صدا کسی که صحبت می‌کند را تشخیص دهد. حتی می‌توان برای تشخیص راحت‌تر، سایر کاربران را هم اضافه کرد. فایلهای صوتی را می‌توان به صورت فرمت Mp3 ذخیره کرد و در سراسر وب به عنوان لینکهای view-only به اشتراک گذاشت. اگر می‌خواهید تماسهای تلفنی‌تان را به صورت متن در بیاورید، یک اپلیکیشن جداگانه به نام Call Recorder-ACR توسط این شرکت ارائه شده است.

با اینکه نسخه رایگان این اپلیکیشن بهترین برنامه ضبط صدا به حساب می‌آید، ذکر چند نکته خالی از لطف نیست. شما با این نسخه، فقط می‌توانید ۶۰۰ دقیقه از یک فایل صوتی را به متن تبدیل کنید. اما اگر نسخه حرفه‌ای را در اختیار داشته باشید، تا ۶۰۰۰ دقیقه امکان‌پذیر است.

۱۰ اپلیکیشن ضدجاسوسی برتر موبایل (آیفون اندروید)

۴-Easy Voice Recorder (پیشنهاد ما)

best voice recorder app

همانطور که از نامش پیداست، این برنامه شاید ساده‌ترین اپلیکیشن ضبط صدا باشد. به شما کمک می‌کند حتی اگر بلندگو از شما دور باشد، ضبطهای طولانی‌تری را با همان کیفیت انجام دهید. این برنامه برای ضبط سخنرانی‌ و مصاحبه‌ها عالی است. طبق گفته توسعه‌دهنده آن، به لطف فناوری ضبط صدای باکیفیت که روی همین برنامه قرار دارد، نوازندگان تازه‌کار می‌توانند از این اپلیکیشن برای ضبط ملودی‌ها و آثارشان بهره ببرند.

با توجه به سادگی این برنامه ضبط صدا، تعجبی ندارد که آن را در لیست اپلیکیشنهای منتخب ویرایشگران اپ استور ببینیم. این نسخه خاص برای دانلود، رایگان است اما حاوی تبلیغات می‌باشد. نسخه حرفه‌ای از ویژگی‌های دیگری مثل حذف تبلیغات، بارگیری خودکار کارهای ضبط شده روی سرویس ذخیره ابری مثل Dropbox یا Google Drive برخوردار است. این اپلیکیشن را می‌توانید از فروشگاه گوگل پلی دریافت کنید.

۵-SnipBack

word image 215

این اپلیکیشن ضبط صدا ویژه از این لحاظ که می‌تواند حتی اگر ضبط را به صورت دستی شروع نکرده باشید، صدا را ضبط کند کاملا با اپلیکیشنهایی که قبلا درباره آنها صحبت کردیم، فرق دارد. اگر بخواهید صدایی را بازیابی کنید، کافیست وارد این اپلیکیشن شده و صدای ضبط شده چند دقیقه قبل‌تر را دریافت کنید. به این ترتیب شما فقط بخشهای مهم یک مکالمه را ضبط می‌کنید و نه کل قسمتها را. البته اگر در یک سخنرانی یا جلسه باشید، می‌توانید ضبط‌های طولانی‌تری را هم ذخیره کنید.

این برنامه به طور پیشفرض قابلیت کاهش نویز دارد که صدای بسیار با کیفیتی را به شما ارائه می‌دهد. کار با آن ساده است و شما می‌توانید تمام امکانات لازم را با چند ضربه پیدا کنید. وجود قابلیت همیشه به گوش بودن این برنامه آن را به اپلیکیشنی بسیار کارآمدتر از سایر رقبا تبدیل می‌کند. دانلود این برنامه رایگان است اما تبلیغ و خرید درون برنامه‌ای دارد. Snipback با دستگاه‌های اندرویدی ورژن ۵٫۰ و بالاتر سازگار است.

۷ اپلیکیشن برتر برای ضبط مکالمه (اندروید)

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا