به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش ترفندهای موبایلی

ساخت تقویت کننده آنتن موبایل (5 روش موثر)

بدنبال تقویت کننده آنتن موبایل هستید؟ تعداد زیادی از کاربران تلفن همراه از سیگنال ضعیف در خانه یا محل کار خود شکایت دارند. در برخی از مناطق بویژه مناطق روستایی آنتن موبایل نهایتا تا ۲ خط پر می شود. اما سوال این است که برای حل این مشکل چه کاری می توان انجام داد؟

در حالی که استفاده از تقویت کننده های سیگنال تلفن همراه تجاری می تواند کمک کننده باشد، اما هزینه آنها برای اکثر مردم قابل قبول نیست. علاوه بر این شما می توانید از آنتن، تقویت کننده و حتی برج های کوچک استفاده کنید که البته این موارد هم گران قیمت هستند. در این مقاله، در مورد نحوه ساخت تقویت کننده سیگنال تلفن همراه در خانه توضیح خواهیم داد.

جالب اینجاست که این تقویت کننده های سیگنال را می توان با استفاده از اقلام ارزان قیمت که در فروشگاه های سخت افزار یا لوازم الکترونیکی محلی موجود هستند تهیه کرد. روشهای متفاوتی برای ساخت تقویت کننده سیگنال تلفن همراه وجود دارد و اکثر آنها مشابه هم هستند. در ادامه چند روش را به شما معرفی خواهیم کرد.

روشهای مختلف برای تقویت سیگنال تلفن همراه در خانه

1- ساخت تقویت کننده با قوطی

وسایل مورد نیاز شما:

  • 2 عدد قوطی فلزی
  • کابلPigtail سازگار با مدل تلفن همراه شما
  • کابل آنتن
  • سیم مسی
  • هویه
  • سیم لحیم

ابتدا، برچسب ها یا کاغذهای موجود در قسمت بیرونی قوطی ها را جدا کرده و آنها را کاملا تمیز کنید. بگذارید خشک شوند. سپس درب های یکی از قوطیها را برش دهید تا شبیه یک لوله شود. یک سر قوطی دیگر را هم برش دهید سر دیگر را دست نخورده باقی بگذارید.

با استفاده از یک هویه انتهای باز دو قوطی را با دقت لحیم کنید تا یک قوطی بزرگ درست شود.

ساخت تقویت کننده با قوطی

با استفاده از چاقو یک سوراخ گرد به قطر حدود 9 سانتی متر در انتهای بسته قوطی ایجاد کنید. اندازه سوراخ باید متناسب با اندازه کابل آنتن باشد.

یک سیم مسی 8 سانتی متری را محکم به انتهای کابل آنتن وصل کنید.

کابل آنتن و سیم مسی متصل به آن را در خارج قوطی قرار دهید بطوریکه کابل آنتن در وسط قوطی قرار بگیرد. پیچ کابل آنتن را محکم کنید. اگر سوراخ خیلی بزرگ است، ممکن است برای پر کردن آن نیاز به واشر داشته باشید.

9 راهکار ساده افزایش سرعت گوشی اندروید تا ۲ برابر

کابل پیگتیل را به قسمتی از کابل آنتن که خارج از قوطی است متصل کنید و انتهای دیگر را به پورت آنتن تلفن خود وصل کنید. مطمئن شوید که کابل pigtail با درگاه شارژ تلفن شما متناسب باشد.

دستگاه را به تلفن همراه خود وصل کنید. اکنون آماده استفاده است. شما می توانید انتهای باز قوطی را در جهت های مختلفی قرار دهید تا زمانی که یک سیگنال قوی برای برقراری تماس دریافت کنید.

2- آنتن اکسترنال کوچک

یک راه دیگر این است که از هر لوله فلزی باریکی مانند خودکار یا نی نوشیدنی برای ایجاد آنتن استفاده کنید. کافی است انتهای آن را به بالای گوشی خود بچسبانید بطوریکه لوله از تلفن به سمت بالا امتداد پیدا کند.

آنتن اکسترنال کوچک

در مرحله بعد، تلفن همراه خود را به شارژر USB وصل کرده و سیم را دور لوله فلزی بپیچید. با این روش باید بتوانید دو خط به آنتن خود اضافه کنید.

علت کندی وای فای و ۱۲ روش افزایش سرعت

3- ساخت تقویت کننده با بند پلاستیکی

استفاده از بندهای پلاستیکی یا کاغذی یک راه ساده و موثر برای تقویت سیگنال تلفن همراه است بویژه برای تلفن های همراهی که دارای آنتن بزرگ هستند.

ساخت تقویت کننده با بند پلاستیکی

تنها کاری که باید انجام دهید این است که بند را چند بار دور آنتن بپیچید طوری که تنها یک یا دو اینچ از انتهای آن پیدا باشد. این امر باعث بزرگ شدن آنتن و در نتیجه افزایش قدرت و ثبات سیگنال می شود. می توانید با نوار چسب بند را محکم کنید.

4- تقویت سیگنال با استفاده از آنتن داخلی

برای تقویت سیگنال موبایل خود، آن را برگردانید و به پورت آنتن داخلی دسترسی پیدا کنید. سپس یک سیم عایق شده را بردارید سر آن را لخت کنید و در درگاه آنتن وارد کنید.

تقویت سیگنال با استفاده از آنتن داخلی

طرف دیگر سیم را خم کنید و پشت تلفن خود بچسبانید. آن را به سمت بالا ببرید و مانند یک آنتن امتداد دهید.

5- روشی دیگر در ویدیوی زیر

در این ویدیو آنتن شبکه موبایل 4g و 3g همراه اول، ایرانسل و رایتل را می توانید تقویت کنید. تقویت سیگنال با آنتن هوایی و جداگانه انجام می شود. اگر در روستا هستید یا از آنتن اپراتور ها دور هستید و به اینترنت دسترسی ندارید با این آموزش به راحتی یک آنتن جهت دار بسازید.

مواد مورد نیاز صفحه مسی، پیچ و مهره و سیم آنتن است و طبق ویدیو بر حسب میلی متر دقیق بسازید. این آنتن هم برای مودم و هم برای موبایل کار می کند. برای موبایل لازم به باز کردن نیست و به صورت بیسیم سیگنال تقویت شده به گوشی موبایل می رسد:

 

نکاتی که باید به خاطر داشته باشید عبارتند از:

سعی کنید تلفن همراه خود را همیشه شارژ نگه دارید زیرا یک باتری ضعیف نمی تواند سیگنال های تلفن همراه را به خوبی دریافت کند.

استفاده از تقویت کننده سیگنال تلفن همراه خانگی یا تجاری می تواند باتری شما را سریعتر تخلیه کند.

اگر هنگام استفاده از تقویت کننده سیگنال تلفن همراه خود، با افزایش سیگنال روبرو نمی شوید، به ارتفاع بالاتر یا فضای خالی بروید جایی که درختان و ساختمانها مانع دریافت سیگنال نمی شوند.

تنها روشهای موثر برای تقویت میزان آنتن دهی وای فای

روش های فوق ساده و آسان هستند اما روی همه تلفن های همراه جواب نمی دهند. ممکن است تلفن شما در این فرآیند آسیب ببیند یا به دلیل تغییراتی که در گوشی خود ایجاد می کنید نتوانید از گارانتی آن استفاده کنید. ما توصیه می کنیم که از این روش ها تنها زمانی استفاده کنید که واقعا ضرورت دارد. در آخر لازم به ذکر است که مسئولیت تغییراتی که ایجاد می کنید با شخص خودتان است.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام
    یک آنتن برای معدن میخام بسازم
    صاحبان اونجا نمی‌خورند
    فقط ارزان در بیاد
    پنج کیلومتری فاصله هست تا دکل پایین کوه
    ما کارگرا باید سرما بریم بالا بیرون که یکی افغانها چند شب پیش گرگ خورد اگر میتونی و دل دیدن عکس اون کارگر گرذگ خورده را بفرستم
    فقط مدار را نقشه داشتم میساختم خدا زده من را که مجبورم کارگری کنم من لیسانس برق هستم اما با کارگرها صفر حقوق و اطاق همهچیزم یکی هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا