معرفی و آموزش ترفندهای تلگرام

حذف مخاطبین تلگرام و توقف همگام سازی (3 روش راحت تر)

اگر مدتی است که از تلگرام استفاده می کنید، احتمالا مثل بسیاری از ما مخاطبین تان را به طور خودکار همگام سازی یا Sync کرده اید. درست است، همگام‌ سازی مخاطبین گوشی، کار را در برقراری ارتباط با دوستان و همکاران تان آسان ‌تر می ‌کند، اما اگر شما از آن دسته افرادی باشید که هیچ وقت فهرست مخاطبین تان را پاک نمی ‌کنند، چه؟ شماره تلفن پیتزا فروشی محله قدیمی تان و یا آن پسر یا دختری که سه سال پیش؛ یک بار با او قرار ملاقات گذاشته اید هم در لیست مخاطبین تان خواهد بود.

مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم که هر کسی به تلگرام مان اضافه ‌شود و خوشبختانه، راه حل دارد. می توانید به سرعت و به راحتی همگام سازی مخاطبین را در تلگرام غیر فعال کنید و هر مخاطبی که قبلا وارد تلگرام تان شده را حذف کنید. ما به شما نشان خواهیم داد که چه طور!

چطور بفهمیم تلگرام مان هک شده و بعد از آن چه کنیم؟

نحوه غیرفعال کردن همگام سازی مخاطبین با تلگرام

حتما قبل از حذف مخاطبان باید این کار را انجام دهید وگرنه بعد از حذف مخاطب دوباره بر میگردن:

1-ابتدا اپلیکیشن تلگرام را باز کنید.

2- روی منوی تنظیمات (Settings) در گوشه سمت چپ بالای صفحه روی سه خط ضربه بزنید.

3- تنظیمات را انتخاب کنید:

روی منوی تنظیمات (Settings) در گوشه سمت چپ بالای صفحه روی سه خط ضربه بزنی

تنظیمات را انتخاب کنید

1-Privacy and Security را انتخاب کنید.

2- سپس، بر روی کلید کنار Sync Contacts ضربه بزنید تا کلیدش غیر فعال شود.

Privacy and Security را انتخاب کنید.

بر روی کلید کنار Sync Contacts ضربه بزنید تا کلیدش غیر فعال شود

حالا تلگرام هر مخاطب جدیدی که به گوشی تان اضافه می شود را با برنامه همگام نمی کند. با این حال، هر مخاطبی که قبلا همگام ‌سازی کرده ‌اید همچنان در برنامه تلگرام تان ظاهر می ‌شود. نحوه حذف این مخاطبین به این صورت است.

روش ضبط تماس تلگرام (در گوشی اندروید و کامپیوتر)

نحوه حذف مخاطبین همگام شده با تلگرام

1-اپلیکیشن تلگرام را باز کنید.

2- روی منوی Settings در گوشه سمت چپ بالای صفحه روی سه خط ضربه بزنید.

3- سپس گزینه Settings را انتخاب کنید.

بر روی Delete Synced Contacts ضربه بزنید.

وقتی پاپ آپ ظاهر شد، برای تایید، روی گزینه Delete ضربه بزنید.

1-بر روی Delete Synced Contacts ضربه بزنید.

2- وقتی پاپ آپ ظاهر شد، برای تایید، روی گزینه Delete ضربه بزنید.

همه مخاطبین همگام ‌سازی شده قبلی حذف شده ‌اند، بنابراین بخش Contacts برنامه را خالی خواهید دید.

دغدغه همگام سازی مخاطب را از بین ببرید

با حذف مخاطبینی که قبلا همگام‌ سازی شده ‌اند و غیرفعال کردن همگام ‌سازی مخاطبین در تلگرام، دیگر نگران اعلان‌ های افرادی نخواهید بود که مایل نیستید جز مخاطبین تلگرام تان باشند. با نگه داشتن مخاطبین در گوشی تان و اضافه نکردن آن ها به یک برنامه شخص ثالث، از حریم خصوصی تان هم محافظت خواهید کرد.

حل مشکل عضویت در کانال تلگرام با 5 روش 

امروزه تلگرام به یک جایگزین محبوب برای واتس اپ و سیگنال تبدیل شده است، و با این که خصوصی ترین برنامه پیام رسان موجود نیست، اما هم چنان یکی از بهترین برنامه ها است. اگر نگران حفظ حریم خصوصی هستید، می توانید شماره تلفن تان را در تلگرام مخفی کنید؛ همچنین شاید بهتر باشد که سایر برنامه های متمرکز بر حریم خصوصی مثل برنامه های محافظت از رمز عبور وVPN ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در امنیت هستید.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا