آموزش های متنوع دیگر

مقایسه گوشی با لپ تاپ (از 4 جهت مهم)

مدتی قبل، سازندگان گوشی های هوشمند در تلاش بودند تا گوشی های شان را کوچک تر کنند، اما به نظر می رسد که روند معکوسی آغاز شده است. با عرضه گوشی‌ های هوشمند تاشو، تلفن‌ های همراه ممکن است جایگزین دستگاه ‌های بزرگ ‌تر، به‌ ویژه لپ‌ تاپ ‌ها شوند. شکی نیست که با هوشمندتر شدن تلفن های همراه، نیاز به لپ تاپ هم کم می شود.

به طور مثال همین خود شما چند وقت از زمانی که اینستاگرام یا توییتر را در لپ تاپ تان چک کرده اید، می گذرد؟ احتمالا خیلی! معمولا گوشی ‌های هوشمند بسیاری از عملکرد های لپ‌ تاپ را دارند. اما آیا گوشی های هوشمند واقعا می توانند جایگزین لپ تاپ ها شوند؟ در این مقاله، چند نکته را بررسی می‌ کنیم تا ببینیم چنین چیزی ممکن است یا خیر.

1-ازنظر سیستم عامل

سیستم عامل چیزی است که باعث می شود تلفن هوشمند یا لپ تاپ کار کند. بدون سیستم عامل، این دستگاه ها فقط یک سری بورد و سیم هستند. یک سیستم عامل به سخت افزار دستگاه اجازه می دهد تا آنچه روی صفحه نمایش مان می بینیم را نمایش بدهد. لپ تاپ و گوشی های هوشمند از سیستم عامل های متفاوتی استفاده می کنند که ظرفیت های متفاوت هم دارند.

تفاوت تلویزیون و مانیتور: مقایسه کامل و پاسخ به سوالات رایج

مقایسه گوشی با لپ تاپ

پر استفاده ترین سیستم عامل ها مایکروسافت ویندوز مخصوص کامپیوتر و اندروید مخصوص گوشی های هوشمند و همین طور macOS هستند که دستگاه های اپل از آن ها استفاده می کنند. به گزارشComputer Hope ، بزرگ ترین تفاوت بین سیستم عامل ها در لپ تاپ ها و تلفن های هوشمند این است که سیستم عامل های کامپیوتری امکانات کامل تری دارند، در حالی که سیستم عامل های گوشی های هوشمند به دلیل ویژگی های سخت افزاری بسیار خاص تلفن های هوشمند، محدود هستند.

2-از نظر عمر باتری

مقایسه عمر باتری گوشی ‌های هوشمند با لپ ‌تاپ‌، کار دشواری است. تلفن‌ های همراه و لپ‌ تاپ‌ ها کاربرد متفاوتی دارند، بنابراین ممکن است این قیاس مع الفارق باشد! به طور مثال، الگو استفاده از تلفن های همراه و لپ تاپ ها خیلی با هم فرق دارد. استفاده از تلفن همراه تقریبا دائمی است.

شما گوشی تان را در جیب تان می گذارید و در فواصل زمانی کوتاه به طور مداوم در طول روز آن را چک می کنید. از سوی دیگر، لپ تاپ ‌ها برای مدت طولانی استفاده می ‌شوند، اما این کار در یک بازه زمانی محدود در طول روز انجام می ‌شود. با این که اکثر دانشجویان و متخصصان در زمینه های مختلف لپ تاپ دارند، اما معمولا در طول روز از گوشیهایشان هم کم استفاده نمی‌کنند!

خیلی جالبه: تشخیص سن شما از روی عکس و ویدیو (سایت جدید مایکروسافت)

مقایسه گوشی با لپ تاپ-2

بنابراین هنگام مقایسه عمر باتری گوشی های هوشمند و لپ تاپ ها باید چه چیزی را ملاک قرار بدهیم؟ ببینید، باتری‌های گوشی‌های هوشمند که عمر طولانی دارند، باتری‌هایی هستند که بیش از پانزده ساعت گوشی را روشن نگه می دارند. از آن طرف، لپتاپ‌هایی که بیش از ده ساعت عمر می‌کنند، هم عمر طولانی‌ دارند. اگر فقط این نکات را در نظر بگیریم، به این نتیجه می رسیم که به طور کلی، باتری گوشی های هوشمند بیشتر از باتری های لپ تاپ عمر می کنند.

با این حال، اگر الگو های استفاده را در نظر بگیریم، این میزان ممکن است تغییر کند. لپ ‌تاپ ‌هایی که فقط چند ساعت در روز از آن استفاده می ‌کنند، می‌ توانند چندین روز بدون شارژ کار کنند. از طرف دیگر، یک تلفن همراه احتمالا نمی تواند بیش از دو روز بدون شارژ بماند. بنابراین از نظر مدت زمان، حتی اگر باتری گوشی ‌های هوشمند از نظر فنی بیشتر دوام می ‌آورند، همان طور که گفته شد تفاوت در الگو های استفاده هنگام مقایسه باید در نظر گرفته شود.

جالب: شنیدن صدای دیگران از راه دور با 5 اپلیکیشن

3- از نظر قابل حمل بودن

مقایسه قابل حمل بودن گوشی های هوشمند با لپ تاپ ها واقعا مضحک است! با این وجود، نکات ریزی وجود دارد که باید هنگام ارزیابی قابل حمل بودن این دو وسیله در نظر گرفت. نمی توان منکر راحتی داشتن تقویم، دوربین، زنگ هشدار ، پخش کننده موسیقی، ایمیل و برنامه های رسانه های اجتماعی به صورت یک جا در جیب پشتی مان شد! قابل حمل بودن واقعا یکی از بزرگ ترین مزیت های تلفن های هوشمند است، اما یک گوشی نمی تواند از برخی از قابلیت هایی که لپ تاپ می تواند داشته باشد، برخوردار شود.

درست است که برنامه ‌هایی مثل Microsoft Office هم در گوشی ‌های هوشمند وجود دارند اما استفاده از چنین برنامه ‌ای در تلفن هوشمند آن طور که باید، نیست. به طور مثال حتی تصور تایپ یک متن ده صفحه ای در گوشی هم خسته کننده است!

مقایسه گوشی با لپ تاپ-3

با این حال اگر چه گوشی ‌های هوشمند از مزیت قابل حمل بودن برخوردار هستند، اما لپ ‌تاپ ‌ها در این زمینه پیشرفت ‌های بزرگی داشته ‌اند. در مقایسه با ده سال پیش، لپ ‌تاپ ‌ها نازک ‌تر، سبک ‌تر و براق ‌تر شده‌ اند. امروزه یک لپ تاپ می تواند به راحتی در داخل یک کیف یا کوله پشتی متوسط ​​جا شود بدون این که وزن زیادی بر دوش تان سنگینی کند.

فضای ذخیره‌ سازی ابری هم باعث شده تا به جای حمل یک هارد اکسترنال، خیلی راحت بتوانید از اطلاعات روی لپ تاپ تان روی فضای ابری بک آپ بگیرید و از هر جایی به آن ها دسترسی داشته باشید.

4- از نظر قابلیت اتصال به اینترنت

اتصال به اینترنت یکی از مواردی است که اخیرا به جز جدایی نشدنی دستگاه های دیجیتال تبدیل شده است. استفاده از وای فای و بلوتوث به قدری رایج شده است که ما نمی توانیم دستگاهی را بدون آن ها تصور کنیم. در همه جا، از کافی شاپ ها و فروشگاه ها گرفته تا مدارس و بیمارستان ها، انتظار داریم به اینترنت وصل شویم.

در محیط‌ های شهری، اتصال به اینترنت نسبتا آسان است: فقط کافی است که در فاصله کوتاهی از یک مکان وای فای دار باشید. حتی در فرودگاه ها هم وای فای رایگان ارائه می شود. در نبود وای فای، گوشی هوشمند راحت تر به اینترنت متصل می شود تا لپ تاپ.

بلد باشید: تفاوت رزولوشن گوشی اندروید 720 و 1080 (به زبان ساده)

اتصال لپ تاپ به اینترنت در صورت عدم نبود وای فای می تواند یک چالش باشد. با این که اکثر لپ ‌تاپ ‌ها دارای پورت اترنت هستند، یافتن اتصال اترنت به راحتی اتصال به وای فای نیست. اتصال بلوتوث یکی دیگر از ویژگی های مهم گوشی های هوشمند و لپ تاپ ها است. با افزایش روز افزون دستگاه‌ هایی مثل ایرپاد ها که بلوتوث دارند، این فناوری از همیشه کارآمد تر شده است.

ویدیوی معرفی تفاوت های گوشی و لپ تاپ

 

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا