به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش های متنوع دیگر

نکات خرید پاوربانک (و 9 مدل برتر تا سال 2024)

امروزه شرایط به گونه ای است که نیاز داریم از طریق انواع دستگاه هایی که همراه داریم با دنیا در ارتباط باشیم. یکی از ویژگی های رایج این دستگاه ها برای کار کردن این است که باید شارژ داشته باشند. اما ما همیشه به برق دسترسی نداریم مثل زمانی که بیرون هستیم.

در این حالت پاور بانک ها به حل این مشکل کمک می کنند. آنها با شارژ سریع دستگاه ها هنگام حرکت به ما کمک می کنند تا ارتباطات خود را حفظ کرده و به طور موثر کار کنیم.

با این وجود انواع دستگاه ها و پاوربانک ها در دسترس وجود دارد که گاهی اوقات هنگام خرید گیج کننده می شود. به همین دلیل در اینجا لیستی از بهترین پاوربانک ها و دستورالعمل های قبل از خرید آورده شده است.

موقع خرید پاوربانک این 7 نکته بسیار مهم هستند

  1. ظرفیت باتری: ابتدا بررسی کنید که چه مقدار قدرت باتری به نیاز دارید. برای موبایل‌ها معمولاً پاوربانک با ظرفیت 10,000 تا 20,000 میلی آمپر ساعت (mAh) کافی است، اما برای دستگاه‌هایی مانند تبلت یا لپتاپ‌ها ممکن است به ظرفیت بیشتری نیاز داشته باشید.
  2. اندازه و وزن: اگر می‌خواهید پاوربانک را همراه خود داشته باشید، اندازه و وزن آن نیز مهم است. پاوربانک‌های کوچکتر و سبکتر معمولاً ظرفیت کمتری دارند، اما بهتر است از توازن بین اندازه و ظرفیت باتری برای نیازهای شما استفاده کنید.
  3. پورت‌های شارژ: بررسی کنید که پاوربانک دارای چندین پورت شارژ است و آیا پورت‌های آن با دستگاه‌هایی که می‌خواهید شارژ کنید سازگار هستند یا نه. همچنین اگر پشتیبانی از شارژ سریع (مثل Quick Charge 3.0 یا Power Delivery) برای دستگاه‌های خود دارید، مطمئن شوید که پاوربانک این قابلیت را داراست.
  4. کیفیت ساخت و برند: بررسی کنید که پاوربانک از مواد با کیفیت و با برند قابل اعتمادی ساخته شده است. برخی از برندها معروف در این زمینه شامل Anker، RavPower، Xiaomi، Aukey و UGREEN هستند.
  5. قیمت: بررسی کنید که آیا قیمت پاوربانک با بودجه شما سازگار است یا نه. پاوربانک‌های با قیمت بالا معمولاً دارای ویژگی‌ها و کیفیت بالاتری هستند، اما ممکن است برای نیازهای شما اضافی باشند.
  6. قابلیت شارژ سریع امروزه بیشتر دستگاه ها قابلیت شارژ سریع دارند، بنابراین بهتر است یک پاوربانک با چنین قابلیتی بخرید. بدون داشتن این ویژگی، دستگاه ها شارژ می شوند اما بهترین کارایی را ندارد. در نتیجه به طور کلی قابلیت شارژ سریع کارایی و کیفیت پاوربانک را افزایش می دهد.
  7. حسگر دما سنسورهای دما برای افزایش عمر باتری و قابلیت اطمینان استفاده می شوند. آنها به حفظ شارژ در نوسانات دما و حفظ کارایی بهینه در حین شارژ دستگاه ها کمک می کند.

لیست بهترین پاوربانک ها (با توجه به قیمت و کیفیت)

1-پاوربانک شیائومی PLM06ZM Li-Polymer با ظرفیت 2000 میلی آمپر ساعت سفید

پاوربانک شیائومی PLM06ZM Li-Polymer

این محصول دستگاه هایی که ویژگی قابلیت شارژ سریع ندارند را تنها با دوبار فشار دادن دکمه پاور در حالت کاهش مصرف باتری (low power charging) شارژ می کند. این ویژگی باعث شده تا به یک دستگاه سازگار برای بیشتر گوشی ها و تبلت ها تبدیل شود. این پاوربانک با داشتن دو ورودی به طور موثرتر و در زمان کوتاه تری کار می کند.

برندهایی مانند سامسونگ و اپل را پشتیبانی می کند و این دستکاه ها به راحتی با آن شارژ می شوند. ویژگی های ضد لغزش و مقاوم در برابر خط و خش باعث شده تا دوام بیشتری در برابر سایش و شکستن داشته باشد. خطراتی مانند شارژ بیش از حد و گرم شدن بیش از حد نیز به راحتی قابل کنترل است، به همین دلیل به راحتی از دستگاه ها هنگام شارژ محافظت می کند.

2-پاوربانک Zebronics Li-ion Slim PB-10000 با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت

  • قیمت حدود 540 هزار

پاوربانک Zebronics Li-ion Slim PB-10000

این پاوربانک با ظرفیت عالی 10000 میلی آمپری می تواند یک دستگاه را تا 10 بار شارژ کند. یک پاوربانک با ویژگی شارژ سریع است، بنابراین برای بیشتر گوشی های هوشمند موجود در بازار مناسب می باشد. محافظ سیم پیچ داخل دستگاه به آن کمک می کند تا از آسیب دستگاه ها در مواردی مانند گرمای بیش از حد، شارژ بیش از حد، نوسانات و .. جلوگیری کند.

داشتن دو پورت ورودی برای شارژ امکان شارژ همزمان دو دستگاه را فراهم کرده است. نشانگرهای LED آن میزان شارژ باقی مانده دستگاه را نشان می دهند که یک ویژگی خیلی خوب است. قیمت این پاوربانک مقرون به صرفه است و بهترین کیفیت شارژ و ایمنی دستگاه های شارژ را ارائه می دهد.

3-پاوربانک iBall Lithium-ion سفید و خاکستری با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت

  • قیمت حدود 800 هزار

پاوربانک iBall Lithium-ion

ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت این دستگاه همراه با قیمت کم آن را به یکی از بهترین پاوربانک ها برای انتخاب تبدیل می کند. دو پورت ورودی در آن امکان شارژ همزمان دو دستگاه را فراهم می کند و کارایی آن را افزایش می دهد. نمایش دیجیتال میزان مصرف باتری باعث شده تا دستگاه بیشتر مورد پسند کاربران قرار گیرد.

بسیاری از برندهای گوشی هوشمند مانند اپل را پشتیبانی می کند. امکان وارد کردن کابل USB نوع C (Type-C) برای شارژ کارآمد دستگاه های سازگار با آن نیز وجود دارد.

راهنمای خرید انواع هارد اکسترنال (2021)

لایه های محافظ سیم پیچ چندگانه در داخل پاوربانک انواع دستگاه ها را در برابر آسیب های مختلف محافظت کند، مانند شارژ بیش از حد، گرمایش و یا نوسانات که در طولانی مدت می تواند برای هر دو دستگاه مضر باشد. همچنین قسمت بیرونی محکم دستگاه آن را در برابر سایش و خرابی در استفاده طولانی مدت محافظت می کند.

4-پاور بانک فیلیپس DLP6006 با ظرفیت 11000 میلی آمپر ساعت

پاور بانک فیلیپس DLP6006

فیلیپس یکی از بهترین پاور بانک ها با قیمت مناسب را ارائه می دهد. یک پاوربانک با شارژ سریع است که کارایی خیلی خوبی هنگام شارژ همزمان دو دستگاه دارد. نمایشگرهای شارژ دیجیتال برای نمایش میزان شارژ باقی مانده دستگاه به نگهداری آن کمک می کند. چراغ قوه تعبیه شده در پاور بانک نیز یکی از دیگر ویژگی های مفید آن است.

برای شارژ گوشی های همراه بسیار مناسب است. باتری 11000 میلی آمپر ساعتی به دستگاه کمک می کند تا بیش از 10 بار یک دستگاه را شارژ کند. علاوه بر این ویژگی هایی مانند وزن سبک و استحکام پاوربانک آن را به یک انتخاب فوق العاده برای شارژ بدون دردسر دستگاه ها در سفر تبدیل می کند.

5-پاوربانک Realme با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت مشکی

  • قیمت حدود 900 هزار

پاوربانک Realme

Realme یک برند برتر است و پاوربانک های تولید شده توسط آن کیفیت خیلی خوبی دارند. باتری پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعت است که باعث شده تا مدت زمان طولانی تری برای شارژ استفاده شود. قیمت این پاوربانک مقرون به صرفه است و کیفیت بالایی دارد.

محافظ سیم پیچ چند لایه در داخل پاوربانک از دستگاه ها در برابر خطراتی مانند شارژ بیش از حد، گرمای بیش از حد، تخلیه شارژ و … در شارژ طولانی مدت محافظت می کند.

6-پاورپوینت های جدیدتر (آپدیت 2024)

  1. Anker PowerCore 10000mAh Portable Charger: این پاوربانک با ظرفیت 10,000 میلی آمپر ساعت از برند Anker، با کیفیت ساخت بسیار خوب و پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع PowerIQ و VoltageBoost است. همچنین اندازه کوچک آن اجازه حمل راحت را در جیب یا کیف می‌دهد.
  2. RAVPower 20000mAh Portable Charger: این پاوربانک با ظرفیت بالای 20,000 میلی آمپر ساعت، دو پورت USB و پشتیبانی از شارژ سریع 3.0، یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال قدرت بیشتر و ظرفیت باتری بیشتر هستند.
  3. Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh: این پاوربانک از برند Xiaomi با ظرفیت 10,000 میلی آمپر ساعت، دو پورت USB و پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع Qualcomm Quick Charge 3.0 به قیمت مناسب و کیفیت بالا ارائه می‌شود.
  4. AUKEY USB C Power Bank 10000mAh: این پاوربانک از برند AUKEY با پورت USB-C و Quick Charge 3.0، ظرفیت 10,000 میلی آمپر ساعت و طراحی بسیار سبک و کوچک، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال پاوربانک قابل حمل و کارآمد هستند.

راهنمای خرید میکروفون (نکات مهم و 8 میکروفون برتر)

سوالات متداول

کدام نوع پاور بانک بهتر است؟

گرچه پاوربانک های زیادی در بازار موجود است اما پاوربانک های Anker PowerCore 20100، MAXOAK 50,000mAh و RAVPower 20,000mAh از بهترین ها هستند.

چگونه می توانم یک پاور بانک انتخاب کنم؟

چند نکته زیر را برای انتخاب پاوربانک مناسب برای گوشی ها هوشمند در نظر بگیرید:

  • ابتدا مشخصات شارژر و اندازه باتری (mAh) گوشی هوشمند خود را پیدا کنید.
  • پاوربانکی را انتخاب کنید که باتری آن همان میلی آمپر ساعت گوشی یا حتی بیشتر از آن را داشته باشد تا بتوانید حداقل یک یا چند بار گوشی خود را شارژ کنید.
  • مطمئن شوید که ولتاژ خروجی پاوربانک باید بیشتر یا حداقل برابر با شارژر شما باشد.
  • اگر تعداد دستگاه های بیشتری دارید، یک پاور بانک با پورت و کابل های بیشتر انتخاب کنی که امکان شارژ همزمان چند دستگاه ها را فراهم می کند.
  • برای حفظ ایمنی گوشی هوشمند خود پاور بانکی انتخاب کنید که منبع تغذیه را در هنگام اتصال برق قطع کند. این ویژگی طول عمر پاوربانک را تضمین می کند.
  • همیشه به جای انتخاب برندهای تقلبی با محصولات ارزان قیمت یک پاوربانک برند مطرح انتخاب کنید، حتی اگر قیمت آن کمی بیشتر باشد. با صرفه جویی در هزینه به گوشی هوشمند و سایر دستگاه های خود آسیب نرسانید.

کدام پاوربانک بهتر است: 10000 یا 20000 میلی آمپر ساعت ؟

mAh یا میلی آمپر ساعت قدرت پاوربانک را نشان می دهد و هرچه بیشتر باشد، بهتر است. بنابراین خیلی واضح است یک پاوربانک 20000 میلی آمپر ساعتی بهتر می باشد زیرا می تواند تعداد دفعات بیشتری برای شارژ در مقایسه با پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعتی استفاده شود.

یک پاوربانک خوب چند میلی آمپر ساعت است؟

به میلی آمپر ساعت باتری دستگاه هوشمند و میلی آمپر ساعت پاوربانک بستگی دارد. به عنوان مثال یک پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعتی می تواند 2 بار یک تلفن هوشمند با 4000 میلی آمپر ساعت را به راحتی شارژ کند. بنابراین سعی کنید پاور بانکی انتخاب کنید که حداقل میلی آمپر ساعت آن دو برابر دستگاه شما باشد.

هزینه یک پاور بانک چقدر است؟

هزینه پاوربانک به عوامل مختلفی مانند قدرت خروجی، کیفیت ساخت، میلی آمپر ساعت و بیشتر از همه به برند آن بستگی دارد. در میلی آمپر ساعت های مشابه برحسب سازنده قیمت های متفاوتی وجود دارد. همیشه بهتر است پاور بانک از یک برند مطرح را انتخاب کنید حتی اگر قیمت کمی بیشتر باشد.

۱۰ تا از نکات خرید گوشی نو (موارد قبل از خرید)

پرفروش ترین پاور بانک های ماه گذشته

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا