آموزش ترفندهای موبایلی

حافظه داخلی گوشی چیست و کجاست؟

Phone Storage (حافظه گوشی)، Internal Storage (حافظه داخلی) و SD Card (کارت SD) سه اصطلاحی هستند که معمولا هنگام کار با فضای ذخیره سازی و حافظه ، به خصوص در یک گوشی، با آن ها مواجه می شویم. این ها سه نوع مختلف از انواع فضا های ذخیره سازی هستند که اغلب در گوشی ها و تبلت ها یافت می شوند. با این حال، به نظر می رسد که علی رغم داشتن سه حافظه مختلف، هیچ کدام کافی نیستند و گوشی همیشه فضا برای ذخیره کم می آورد.

در واقع این سه، حافظه های گوشی در دسترس کاربر هستند. با این که ممکن است شناسایی آن ها گیج تان کند، اما وقتی که بین شان تمایز ایجاد کنید، اصلا برای تان گیج کننده نخواهد بود.

حافظه گوشی و حافظه داخلی دو نوع حافظه ذخیره سازی متفاوت در گوشی هستند. آن ها به حافظه داخلی موجود در دستگاه یا همان هارد دیسک یا دیسک نصب شده روی گوشی اشاره دارند .

حافظه مجازی چیست؟ معایب و مزایا و روش انجام

هارد دیسک دستگاه به دو بخش تقسیم می شود: حافظه تلفن و حافظه داخلی . حافظه تلفن (Phone Storage) معمولا به بخشی از حافظه داخلی اطلاق می شود که داده ها و سایر فایل هایی که برای اجرای برنامه ها در دستگاه ضروری هستند را نگهداری می کند. این فایل ها اغلب به عنوان فایل های سیستمی هم شناخته می شوند . از طرف دیگر، Internal Storage به بخشی اطلاق می شود که فایل های معمولی مثل عکس ، موسیقی، اسناد و غیره را در خودش نگه می دارد. این قسمتی است که برای استفاده کاربر در دسترس است.

internal-Storage

با این حال ، سردرگمی اغلب از این واقعیت ناشی می شود که نام گذاری درستی در این صنعت وجود ندارد. در واقع این نام‌ ها بنا به سلیقه شرکت یا توسعه‌دهنده ‌ای که بخش‌ های حافظه را نام‌ گذاری می‌ کند، متفاوت خواهد بود. از این رو، حافظه تلفن ممکن است اغلب به عنوان حافظه تلفن (Phone Memory)، حافظه دستگاه (Device Memory) یا حتی به عنوان حافظه داخلی (Internal Memory) شناخته شود. به طور مشابه حافظه داخلی هم ممکن است به عنوان حافظه داخلی (Internal Memory)، حافظه دستگاه (Device Memory)، حافظه دستگاه (Device Storage) یا حافظه کاربر (User Memory) نامیده شود .

یک روش آسان دیگر برای تشخیص، بررسی اندازه حافظه اختصاص داده شده است. معمولا بخش کوچک تر داده ها و پوشه های دستگاه را نگه می دارد، در حالی که بخش بزرگ تر برای استفاده کاربر است. به عنوان مثال ، اگر یک گوشی یک حافظه داخلی 16 گیگابایتی دارد، معمولا حدود 12.8 برای کاربر و بخش دیگر که 3.2 گیگابایت است فایل های دستگاه را در اختیار خواهد داشت.

۵ راهکار ساده برای افزایش سرعت شارژ باتری گوشی اندرویدی

SD Cardیک کارت MicroSD خارجی است که می ‌توان آن را برای افزایش حافظه در گوشی قرار داد. این کارت قابل برداشتن است و می توان آن را با کارت های دیگر تعویض کرد، بنابراین شما را به مقدار خاصی از فضای ذخیره سازی محدود نمی کند. کارت ‌های SD در اندازه‌ های مختلف، از جمله ۲ گیگا بایت، ۴ گیگا بایت، ۶ گیگا بایت، ۸ گیگا بایت، ۱۶ گیگا بایت، ۳۲ گیگا بایت، ۶۴ گیگا بایت و ۱۲۸ گیگا بایت در دسترس هستند. آن ها در حجم های بزرگتر هم عرضه می شوند، اما اکثر تلفن ها از این اندازه های بزرگ پشتیبانی نمی کنند.

sd-card

حافظه داخلی گوشی را با رم (حافظه موقت) اشتباه نگیرید. تصویر حافظه موقت در زیر آمده است:

حافظه داخلی گوشی را با رم (حافظه موقت) اشتباه نگیرید

در برخی از گوشی ها، امکان ایجاد یک پارتیشن در حافظه داخلی و قالب بندی آن به عنوان یک کارت SD وجود دارد. از این رو، در برخی از دستگاه ها، کارت SD ممکن است در واقع به حافظه داخلی یا حداقل یک بخش از آن اشاره داشته باشد.

۱۰ اپلیکیشن کاملاً کاربردی که هر کاربر اندروید در ایران نیاز دارد!

مقایسه حافظه تلفن، حافظه داخلی و کارتSD

حافظه تلفن حافظه داخلی کارت SD
تعریف دارای سیستم ذخیره سازی فایل ها و داده های مورد نیاز برای اجرای برنامه ها در دستگاه مکانی برای ذخیره فایل ها و اسناد کاربر حافظه قابل افزایش برای اضافه کردن به حافظه داخلی
شکل بخشی از هارد درایو هارد درایو کارت Micro SD
نوع حافظه داخلی حافظه داخلی حافظه برداشتنی
سرعت سریع ترین در بین سه حافظه کندتر از حافظه تلفن و سریع تر از کارت SD کندتر از بقیه
حافظه معمولا کوچک تر از بقیه معمولا بزرگ تر از حافظه تلفن بسته به اندازه کارت SD مورد استفاده متفاوت است.

در ادامه بخوانید: حافظه رم چیست؟ تاثیر آن در موبایل و کم و زیاد بودن

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا