آیفون و ios

چطور بفهمیم که کسی ما را در گوشی آیفون خود بلاک کرده است؟

فکر می کنید کسی شماره شما را در iPhone خود مسدود کرده است؟ در اینجا نحوه پیدا کردن دلیل عدم پاسخ به تماس های شما آورده شده است. مسدود کردن تماس یکی از آسان ترین ویژگی های جدید آیفون است که به عنوان بخشی از به روزرسانی iOS 7 در سال ۲۰۱۳ اضافه شده است.

اپل این ویژگی را برای به روزرسانی های بعدی ، از جمله جدیدترین سیستم عامل iOS 12 ، حفظ کرده است ، بنابراین اکثریت قریب به اتفاق تلفن های هوشمند فعال اپل می توانند اگر بخواهند ، از تماس افراد مزاحم جلوگیری کنند. این خبر بسیار خوبی برای کسانی است که از تماس های مداوم فروشندگان و سایر موارد به ستوه آمده اند. اما اگر دریافت کننده باشید چه؟چگونه می توانید بگویید کسی شما را بلاک کرده است؟

زمانی که با یک گوشی که شما را بلاک کرده است تماس میگیرید، چه اتفاقی می افتد ؟

ما ویژگی مسدود کردن را آزمایش کردیم تا تعداد دفعات تماس تلفنی قبل ازرد شدن تماس یا انتقال به پیغام صوتی ، پاسخ هنگام ارسال متن و مواردی از این دست را متوجه شویم. همه اینها به ما کمک خواهد کرد که وقتی در آینده قربانی این ویژگی شدیم ، آن را درک کنیم.

ما با استفاده از تلفن ثابت و چند آیفون دیگر، با آیفونی که ما را بلاک کرده بود تماس گرفتیم. متأسفانه نتایج متفاوت بود: گاهی اوقات ما به هیچ عنوان بوق نمی شنیدیم و مستقیماً به پیام صوتی هدایت می شدیم. در زمان های دیگر یک بار صدای بوق را شنیدیم.

بنابراین تعداد بوق ها “هیچ یک یا یک” است. بدیهی است که آزار دهنده است ، و ما نتوانستیم آنچه که باعث این تفاوت می شود را بررسی کنیم – به نظر نمی رسد که این تفاوت مبتنی بر اپراتور باشد ، زیرا دو تلفن EE متفاوت از هم رفتار کردند. اما می توانیم بگوییم که احتمالاً اگر تلفن شما دو بار یا بیشتر بوق بزند ، شما بلاک نشده اید.

به عنوان بخشی از آزمایش، ما بارها و بارها پیام های صوتی گذاشتیم ، اما گیرنده تماس هیچ گونه نوتیفیکیشنی را برای تماس از دست رفته یا پست صوتی دریافت نکرد.

گذشته از این ، حتی اگر گیرنده هیچ گونه نوتیفیکیشنی مبنی بر دریافت پیام دریافت نکند ، باز هم ممکن است آن پیام را دریافت کرده باشد. اگر پیغام صوتی تصویری دریافت کرده اید ، باید به پایین بروید و پوشه ” blocked messages ” را پیدا کنید ، که این پوشه فقط در صورتی که چنین پیامی دریافت کرده باشید ، زیر پوشه ی deleted messages نمایش داده میشود.

چه اتفاقی می افتد وقتی تلفنی که برای آن پیام متنی ارسال کرده اید شما را مسدود کرده باشد؟

ما سعی کردیم برای تلفنی که ما را بلاک کرده است ، پیامک ارسال کنیم. همه چیز تقریباً طبق معمول پیش رفت: متن ارسال شد ، و ما هیچ پیام خطایی دریافت نکردیم. این پیام از طریق iMessage ارسال شد ، و متن آن به رنگ آبی باقی ماند. ما هیچ نوتیفیکیشنی از تحویل داده شدن پیام (Delivered) به گیرنده دریافت نکردیم؛در حقیقت گزینه ی”دریافت رسید تحویل پیام ” فعال بود اما ما بعد از ارسال پیام هیچ رسیدی دریافت نکردیم.و گیرنده هیچ پیام یا نوتیفیکیشنی دریافت نکرد(همانطور که حدس زده میشد).

احتمالات دیگر را رد کنید

برای رد کردن احتمال خاموش بودن گوشی یا دایورت خودکار آن میتوانید از یک شماره ی متفاوت تماس بگیرید. یا با استفاده از کد مربوطه برای کشور خود ، شماره خود را جابجا کنید (برای مثال ۱۴۱ از یک تلفن ثابت انگلستان)، یا اگر از یک آیفون استفاده می کنید شناسه تماس را در تنظیمات خاموش کنید.

Settings > Phone > Show My Caller ID, then switch it off

این بار شماره شما قابل مشاهده نخواهد بود و هر مسدودیتی روی آن شماره نادیده گرفته میشود. اگر تلفن واقعا خاموش است که مشخص میشود و اگر برای دایورت تنظیم شده باشد، یک بار بوق می خورد و سپس به پست صوتی می رود.

حتما بخوانید: ساده ترین روش بلاک کردن یک شماره تلفن در آیفون اپل

اما اگر مسدود شده باشید یا شخص تلفن را پاسخ میدهد یا چند بار بوق میخورد یا شخص تماس را به دلیل اینکه شماره تماس ناشناس است، رد میکند. توجه داشته باشید که این کار ممکن است به عنوان یک کار آزار دهنده تلقی شود.

احتمال دیگر: فعال بودن گزینه ی Do Not Disturb

احتمال دیگری نیز وجود دارد. دوست شما ممکن است شما را بلاک نکرده باشد. ممکن است به تازگی حالت Do Not Disturb را فعال کرده باشد و بنابراین ، به طور موقت ، همه را مسدود کرده است. چگونه با کسی تماس بگیریم حتی اگر آن شخص شما را مسدود کرده باشد:

همانطور که در بالا به اختصار مورد بحث قرار گرفت ، می توان شناسه تماس گیرنده خود را مخفی کرد و از این طریق با شخصی که شما را مسدود کرده است تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا