آموزش اینترنت

اشتراک گذاری ویدیو با 5 روش ساده (آنلاین و امن)

به اشتراک گذاری ویدئوها به صورت آنلاین و از طریق اینترنت، درست مثل به اشتراک گذاشتن هر نوع اطلاعات دیگر با خطرات امنیتی خاص خودش همراه است. برای همین، اینکه بتوانید به شکلی مطمئن و ایمن ویدئوهایتان را از طریق اینترنت با دیگران به اشتراک بگذارید و مطمئن باشید که برای فرستنده و گیرنده مشکلی پیش نمی آید بسیار مهم است.

خوشبختانه ابزارهایی برای این کار وجود دارد که ما در این مطلب به بررسی آنها می پردازیم. اما قبل از شروع اصل مطلب، اول بیایید ببینیم چرا حفظ امنیت موقع به اشتراک گذاری ویدئوها اهمیت زیادی دارد؟

با پیشرفت تکنولوژی، الان دیگر ابزارهای پولی و رایگان مختلفی برای به اشتراک گذاری فیلم ها و ویدیوها در اختیار شماست. ما اینجا 5 روش مختلف برای این کار، مزایای و معایب هر کدام از آنها و همچنین زمان استفاده شان را بررسی می کنیم.

5 روش برای به اشتراک گذاری ایمن فیلم ها بصورت آنلاین

ما طیف وسیعی از روش های به اشتراک گذاری ویدیوها را بررسی خواهیم کرد. از یک طرف روش های مطمئنی مثل استفاده از گوگل درایو (Google Drive) پیش روی شماست که البته برای پخش ویدئو مناسب نیست و از طرف دیگر می توانید از یوتیوب (YouTube) هم استفاده کنید که اگر چه از نظر امنیتی بهترین نیست؛ اما یکی از بهترین تجربه های پخش ویدیو را ارائه می دهد.

علاوه بر این ما درباره VIDIZMO هم صحبت خواهیم کرد که هم امن و مطمئن است و هم برای پخش ویدئو گزینه بسیار خوبیست.

قبل از هر چیز دقت کنید بسیاری از سرویس های اشتراک ویدیو در ایران فیلتر هستند و اگر لینکی باز نشد از وی پی ان استفاده کنید. ضمنا پیشنهاد ما گوگل درایو و دراپ باکس است که نیازی به وی پی ان هم ندارند

1-گوگل درایو (Google Drive)

 

به اشتراک گذاری ویدیو با گوگل درایو فرایند بسیار راحتیست. کاربران می توانند از این طریق به سادگی ویدیوهایشان را بارگذاری کرده و آنها را از طریق لینک های موجود با دیگران به اشتراک بگذارند.

گوگل درایو برای پخش ویدیو بهینه شده است. به این معنا که ویدیو به طور خودکار در مرورگر پخش می شود، و گیرندگان مجبور نیستند آن را دانلود و سپس تماشا کنند. پخش کننده گوگل درایو چندین فرمت مختلف فایل ایجاد می کند که اطمینان حاصل شود هر کسی با هر پهنای باندی می تواند ویدیو را پخش کند.

با اینکه پردازش و پخش با کیفیت ویدئو به زمان نیاز دارد؛ اما این مدت زیاد نیست و خیلی طول نمی کشد. علاوه بر این گوگل درایو به شما امکان می دهد که دانلود فایل را محدود کنید. به این ترتیب می توانید مطمئن شوید که فیلم هایتان بدون اطلاع شما منتشر و توزیع نمی شوند. البته این گزینه وقتی که ویدیوهایتان را با کاربران عمومی از طریق لینک های مختلف به اشتراک می گذارید در دسترس نیست.

بهترین و جدیدترین روش های آنلاین کم کردن حجم فیلم بدون افت کیفیت

2-وان درایو (OneDrive)

 

به اشتراک گذاری ویدیو در وان درایو هم درست مثل گوگل درایو راحت است. یکی از مزایای وان درایو قیمت مناسب و برنامه های آن است که در آن ماکروسافت طیف وسیعی از برنامه ها را برای خانه، مشاغل و شرکت ها را ارائه می دهد.

یکی از مزایای سرویس OneDrive به صرفه بودن و تنوع برنامه های آن است، به شکلی که Microsoft برنامه های مختلفی برای خانه، کسب و کار و سرمایه گذاری ارائه می دهد. شما می توانید یک برنامه Office 365 خریداری کنید و این کار فقط با داشتن یک اشتراک OneDrive قابل انجام است.

سرویس OneDrive به راحتی ویدئوهای موجود در مرورگر شما را اجرا می کند، اما کیفیت اجرای آنها چندان مطلوب نیست. پلیر این سرویس خیلی ساده و فاقد زیرنویس های فوری (کلوز کپشن) است. ترجمه زیرنویس های این پلیر کیفیت خوبی ندارند، و پخش ویدئو ممکن است در شرایط متفاوت پهنای باند یا در ابزارهای مختلف دچار اختلال شود.

3-دراپ باکس (Dropbox)

 

فرایند آپلود و اشتراک گذاری ویدئوها در این سرویس هم مانند سرویس های OneDrive و Google Drive به راحتی انجام می شود.

اما بر خلاف سرویس های Google Drive یا OneDrive، سرویس Dropbox آپشنی در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید برای لینک های ویدئویی خود محدودیت دانلود قرار دهید و همچنین برای آنها تاریخ انقضا تعیین کنید. آپشن هایی که در نسخه رایگان سرویس در دسترس نیستند.

سرویس OneDrive همچنین برای پخش ویدئو امکانات خیلی خوبی دارد و مانند Google Drive چند نمونه کیفیت از یک ویدئو ایجاد می کند.

سرویس Dropbox در سال 2012 دچار خلاء امنیتی بزرگی شد، که در نهایت منجر به افشای اطلاعات نزدیک 68 میلیون نفر از کاربران خود گردید. البته بعد از حادثه شرکت سازنده امنیت سرویس را تا حد زیادی افزایش داد و باعث شد اتفاقات نامطلوب 2012 تا حد زیادی به فراموشی سپرده شوند.

4-آپارات (aparat.com)، مناسب برای پخش ویدئو اما نه چندان امن

aparat

روشی ساده و در عین حال نا امن برای آپلود ویدئو استفاده از آپارات است، فقط کافیست ویدئوی خود را به صورت لیست نشده (unlisted) تنظیم کنید و با استفاده از لینک ارائه شده آن را به اشتراک بگذارید. البته اگر به دنبال یک اشتراک گذاری با امنیت بالا هستید، استفاده از آپارات روش چندان مناسبی نیست.

نقطه ضعف یوتیوب عدم ارائه آپشنی برای محدود کردن دانلودهای کاربر نهایی است، و در واقع، هر کاربری که به لینک دسترسی دارد می تواند آن ویدئو را به اشتراک بگذارد یا در سایت هایی که مدنظر است پخش کند.

آپلود کردن یک ویدئو در یوتیوب به معنای این است که شما حق مالکیت کامل آن ویدئو را به یوتیوب می دهید به عبارت دیگر اختیار انجام مواردی از جمله اعتبار دهی (صدور مجوز) برای تکثیر آن ویدئو و توزیع محتوای ارسالی شما یا بخش هایی از آن را به یوتیوب واگذار می کنید.

5-سایت WeTransfer

wetransfer

WeTransfer (کلیک کنید-اگر باز نشد وی پی ان روشن کنید) وب سایتی ساده، با دسترسی آسان و البته فضایی امن برای به اشتراک گذاشتن فایل های ویدئویی است. این سرویس برای اشتراک گذاری ویدئوهای حجم بالایی که به صورت خودکار در مرورگر اجرا نمی شوند چندان مناسب نیست. نسخه رایگان WeTransfer امکانات زیادی ندارد، اما نسخه Pro این سرویس مزایای فراوانی در اختیارتان قرار می دهد. همچنین دسترسی به این سایت بسیار آسان است و شما می توانید به راحتی وارد سایت شوید، ویدئوی خود را آپلود کنید و با دیگران به اشتراک بگذارید.

  • نسخه WeTransfer Pro امکان ردیابی آمار تعداد دانلودهای ویدئوی شما را فراهم کرده است.
  • سرویس WeTransfer به شما اجازه می دهد تا برای لینک های خود پسورد و تاریخ انقضا تعریف کنید تا از محدودیت دسترسی های آن مطمئن شوید. البته امکان محدود کردن دانلودها در این سرویس وجود ندارد.
  • WeTransfer اطلاعات وارد شده را در دیتاسنتر AWS (Amazon Web Service) ذخیره می کند، که این به آن معناست که اطلاعات شما در حالت غیر فعال از امنیت بالایی برخوردارند. رمزنگاری داده ها در این سرویس با استفاده از استاندارد AES 256 در حالت غیر فعال و استاندارد TLS در حالت انتقال صورت می پذیرد.

به اشتراک گذاری امن ویدئوها به صورت آنلاین – بهترین روش کدام است؟

اگر امنیت و قانون پذیری اطلاعات اهمیت زیادی برای شما ندارد، پیشنهاد می کنیم از ابزارهای ساده تر مانند WeTransfer و Dropbox و البته YouTube استفاده کنید. اما اگر تا حدودی نیازمند امنیت و قانون پذیری برای قواعد محلی یا سازمانی خود هستید، استفاده از یک سیستم مدیریت محتوای ویدئوی سازمانی مانند VIDIZMO انتخاب مناسب تری است. به این خاطر که به کمک آن می توانید تعیین کنید داده های ویدئوی به چه شکل دستکاری شوند، کجا ذخیره شوند، دسترسی هر کس به آنها تا چه اندازه ای باشد و محدودیت های استفاده از آن به چه صورتی تعریف شود.

قبل از ارسال ویدیو پیشنهاد می کنیم: بهترین روش کاهش حجم فیلم تا یک دهم با handbrake (بدون افت کیفیت)

سرویس VIDIZMO برای به اشتراک گذاری ویدئو امکانات زیادی ندارد اما از آنجایی که یک سیستم مدیریت محتوای ویدئوی سازمانی کامل یا پلتفرم ویدئوی سازمانی است، از ویژگی های مناسبی برای ارائه یک کانال ارتباطی امن جهت انتقال ویدئو در مواردی مانند پخش زنده به صورت استریم، استریم های درخواستی، یکپارچه سازی، هوش مصنوعی، برندینگ، علم تجزیه و تحلیل و … برخوردار است. یک پلتفرم و این همه ویژگی!

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا