به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش اینترنت

سرچ پیشرفته در گوگل: 20 ترفند کاربردی سرچ در گوگل

این متن آموزشی اغلب ویژگیهای سرچ پیشرفته گوگل را بررسی می‌کند تا بدانید که چگونه از آنها برای بهینه سازی کسب و کار تجارت الکترونیکتان استفاده کنید.

سرچ پیشرفته گوگل چیست؟

با مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها در سرچ پیشرفته می‌توانید جستجوی خودتان را سفارشی کنید. این دستورالعمل‌های سرچ پیشرفته گوگل تحت عنوان اپراتورها و فرامینی به گوگل میگوید که نمی‌خواهید در کل اینترنت از بالا تا پایین را جستجو کند و تنها به بررسی‌های اختصاصی‌تر علاقمند هستید.

احتمالاً والدینتان هیچگاه از سرچ پیشرفته گوگل استفاده نخواهند کرد. این کار دو دلیل دارد. اول اینکه فرامینی که شما به گوگل می‌دهید ساده هستند ولی لزوماً واضح نیستند؛ حدس زدن فرامین سرچ پیشرفته گوگل دشوار است. دوم اینکه احتمالاً والدینتان نیازی به سرچ پیشرفته نخواهند داشت. این سرچ ها برای بررسی‌های خاص و بسیار ویژه طراحی شده‌اند.

بررسی برخی از مثالها در ادامه متن، این موضوع را روشن خواهد کرد.

ویدیوی آموزش همه ترفندهای سرچ گوگل

 

اگر ویدیوی بالا را دوست نداشتید به خواندن ادامه دهید:

۱-سرچ دقیق

سرچ دقیق از جمله اصول مهم سرچ پیشرفته‌ گوگل است. این حقه در سرچ گوگل علائم نقل قول (quotation) را در دو طرف عبارت قرار می‌دهد. این ترفند به گوگل می‌گوید که به دنبال نتایجی هستید که حاوی کلمات بین این علایم هستید. با این علایم به مرتبط‌ترین نتایج خواهید رسید.

هنگامیکه به دنبال نتایج حاوی یک عبارت دقیق هستید از این ترفند در سرچ پیشرفته استفاده کنید.

مثل تصویر زیر:

سرچ دقیق در گوگل

۲-سرچ OR

با استفاده از OR می‌توانید چند عبارت جداگانه را سرچ کنید. برخلاف سرچ دقیق که نتایج را محدود می‌کنید در اینجا سرچ پیشرفته را گسترده کرده و به نتایج بیشتری می‌رسید.

هنگامیکه به دنبال دو مقوله هستید می‌توانید از این سرچ پیشرفته گوگل استفاده کنید. برای هنگامیکه به دنبال اطلاعاتی هستید که حاوی چند عبارت جستجو هستند مثل «انتشارات فرانسه» و «کافه تریا»، مناسب است. اگر هم بهترین عبارت برای یافتن اطلاعات مدنظرتان را نمی‌دانید، باز این روش مناسب است.

توجه: اگر OR را با حروف کوچک بنویسید، گوگل فکر می‌کند که پرسش زبانشناسی را مطرح کرده‌اید مثل اینکه از عبارت towards or toward استفاده کرده‌اید. در اینجا نتایج مربوط به تفاوت میان انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی ارائه می‌شود. پس OR را به خاطر بسپارید.

مثل تصویر زیر:

سرچ OR

۳-جستجوی مستثنی

این سرچ پیشرفته امکان حذف اقلام خاصی را از نتایج سرچ فراهم می‌کند. این روش نتایج حاوی عبارات حذف شده را نادیده می‌گیرد.

در هنگامیکه کلمه‌ مدنظرتان چند مفهوم دارد، این روش بسیار مناسب است. اگر به دنبال بررسی درختان آمازون هستید و نمی‌خواهید تنوع بوم شناختی جنگل بارانی آمازون را سرچ کنید، پس از این ویژگی در سرچ پیشرفته استفاده کنید.

مثل تصویر زیر:

جستجوی مستثنی

۴-سرچ سایت

این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا روی یک وبسایت یا حیطه متمرکز شوید. شما با جستجوی سایت به گوگل می‌گویید که نیازی به جستجوی کل وب نیست بلکه باید یک سایت خاص را بگردد.

این ترفند سرچ پیشرفته در کنار چند اپلیکیشن عالی می‌شود. کارآفرینان تجارت الکترونیک می‌توانند از آن برای بررسی وب سایت‌های رقیب استفاده کنند. هنگامیکه در حوزه‌ یوگا کار می‌کنید و می‌خواهید رقبا را در سایت Yogastuff.com در مورد فروش کالای خاصی بررسی کنید، این ترفند عالی است می‌توانید از گوگل بخواهید تا تنها همین وب سایت رقیب را بررسی کنند. همچنین می‌توان از این حقه برای بررسی کلمات و عبارات خاصی در سایت خودتان استفاده کنید. این امر به ویژه برای جستجوی محصولات یا محتوای تکراری مفید است.

مثل تصویر زیر:

سرچ سایت

عکس این ترفند هم برقرار است، مثلاً به جای تایپ کردن Yogastuff.com می‌توان نوشت

Site:-yogastuff.com تا کل وب به جز یک سایت جستجو شود.

۵-سرچ مرتبط

سرچ پیشرفته گوگل امکان یافتن وب سایتهای مرتبط با یکدیگر را فراهم می‌کند. گوگل در هنگام اجرای سرچ مرتبط، نتایج مربوط به سایت‌ها را تفکیک می‌کند.

طرفداران تجارت الکترونیک به خوبی از این ویژگی برای تعیین چشم انداز رقابت استفاده می‌کنند. می‌توانید سایت خودتان را در سرچ مرتبط وارد کنید و بعد گوگل به طور خودکار سایر سایت‌های مشابه را ارائه می‌دهد. با این کار می‌توانید به جستجوی بازار محصولات، قیمت‌ها و غیره بپردازید.

مثل تصویر زیر:

سرچ مرتبط

۶-سرچ قیمت

گوگل با سرچ قیمت به شما می گویید که یک محصول با قیمتی مشخص پیدا کرده است. پس به جای رفتن به فروشگاه آنلاین و جستجوی اقلام می‌توانید با گوگل به جستجوی وب بپردازید. اول باید محصول و بعد قیمت آنرا بنویسید (از علامت دلار برای مشخص نمودن سرچ قیمت استفاده کنید).

به عنوان مالک فروشگاه تجارت الکترونیک می‌توانید از این سرچ پیشرفته برای اطلاع از نحوه‌ قیمت گذاری محصولات در حوزه‌ خودتان استفاده کنید. اگر در بازار حیوان خانگی هستید و می‌خواهید لباس سگ را به فروشگاهتان اضافه کنید پس از سرچ قیمت برای تعیین طیف قیمت‌های لباس سگ در وب استفاده کنید.

مثل تصویر زیر:

سرچ قیمت

توجه: می‌توانید این ترفند ا توسعه داده و به جای یک قیمت دقیق از طیف قیمت استفاده کنید. این طیف قیمت باعث بررسی عمیق در زمینه‌ قیمت گذاری محصولات شما می‌شود. به سادگی برای استفاده از طیف قیمت دو نقطه را میان طیف قیمتهایتان قرار دهیدو به این صورت: dog sweater $13..$17

۷-سرچ لینک

هنگامیکه گوگل برخلاف سرچ عادی، منابع وب مربوط به عبارت خاصی را ارائه می‌دهد، سرچ لینک انجام داده که یکی از ترفندهای سرچ پیشرفته برای یافتن لینک‌ها میان وب سایت‌ها است. اگر وب سایتی به سایت سرچ شده شما لینک دارد، آنرا در نتایج جستجو مشاهده خواهید کرد.

هنگامیکه به محتوا علاقمند نیستید بلکه لینک‌های حاوی آن محتوا را می‌خواهید از این ترفند استفاده کنید. برای مثال اگر می‌خواهید بدانید که کدام وب سایت‌ها به وب سایت شما لینک شده‌اند از سرچ لینک استفاده کنند. همچنین می‌توانید از این ترفند برای بررسی وب سایت‌های لینک شده به رقیبتان استفاده کنید تا بتوانید از این طریق به لینک‌های دیگری برای خودتان برسید.

مثل تصویر زیر:

سرچ لینک

همه‌ موارد موجود در عنوان، متن و All In Title,All In Text and All in URl

این سه ترفند را کنار هم آورده‌ایم چون عملکرد مشابهی دارند.

با عبارت All in title به بررسی صفحاتی می‌پردازید که مجموعه کلمات درون عنوان را دارند و سایر صفحات نادیده گرفته می‌شوند. با عبارت All in text به جای بررسی عناوین، متن‌های پست شده و محتوای صفحات بررسی می‌شود. در نهایت هم All in URL صفحات حاوی عبارات خاص درون URL را پیدا خواهد کرد.

این ترفندهای سرچ پیشرفته برای ارزیابی عبارات متداول میان رقبا در مورد محصولات خاص مناسب است. می‌توانید در استفاده از عبارات مشابه از آنها پیشی گرفته یا نتایج سرچ پیشرفته را با کلیدواژه‌های جستجو تلفیق کنید تا به عبارات متداول برسید. برای مثال اگر لوازم جانبی گوشی می‌فروشید و هزاران عنوان، صفحه و URL حاوی عبارت «قاب گوشی» وجود دارند و تعداد کمی از «محافظ گوشی» استفاده می‌کنند پس به موضوع جالبی توجه کرده‌اید که ارزشش را دارد.

به این شکل نوشته می‌شود؛ («allintitle»،«allintext» و «allinurl») مثل تصویر زیر:

«allintitle»،«allintext» و «allinurl»

توجه: می‌توانید به جای کلمه‌ all از هر کلمه‌ دیگری هم در سرچ پیشرفته استفاده کنید. برای مثال اگر می‌خواهید طول عمر قاب‌های گوشی فروخته شده در سایر فروشگاهها را بدانید اینگونه جستجو کنید: durable: iphone cases intext با این کار می‌توانید سرچ در مورد قاب‌های گوشی را انجام داده و متن حاوی طول عمر قاب گوشی را جستجو کنید. می‌توانید همین جستجو را روی عنوان به جای متن انجام دهید تا مشخص شود که کدام سازنده‌ قاب گوشی، طول عمر را آنقدر مهم دانسته که در عنوان صفحه به آن اشاره کند.

۸-تکمیل خودکار

تکمیل خودکار (که برای یافتن آوازها و عنوان فیلم‌ها از آن استفاده می‌کنیم) به عنوان بخشی از سرچ پیشرفته گوگل قابل استفاده است. گوگل می‌داند که مردم از چه عبارتها و واژه‌هایی در کنار هم استفاده می‌کنند و جای خالی را با کلمات مناسب در کسری از ثانیه پر می‌کند.

پیشگامان تجارت الکترونیک می‌توانند از تکمیل خودکار برای اهداف مختلف استفاده نمایند. برای مثال می‌توانید محصولات را مقایسه کنید تا بدانید که کدام محصولات در کنار هم می‌آیند تا کلید واژه‌ها و عبارتهای متداول در گوگل را در ارتباط با محصولات خودتان پیدا کنید.

مثل تصاویر زیر:

تکمیل خودکار در سرچ گوگل

تکمیل خودکار در سرچ گوگل 2

تکمیل خودکار در سرچ گوگل 3

۹-کلمات جا افتاده

این روش مشابه تکمیل خودکار است. در عوض سرچ را آغاز کرده و به گوگل اجازه می‌دهید تا نحوه‌ تکمیل آنرا مشخص کند. در واقع به گوگل می گویید که دقیقاً کدام بخش از پازل شما جا افتاده است.

اگر می‌خواهید گوگل جای خالی را پر کند پس باید از سرچ کلمات جا افتاده در گوگل استفاده کنید. این ترفند سرچ گوگل اغلب برای تکمیل یک عبارت به کار می‌رود، مثل Cry Over* milK

مثل تصویر زیر:

کلمات جا افتاده در سرچ گوگل

۱۰-تعاریف

این گزینه‌ سرچ پیشرفته یک دیکشنری گوگل را در اختیارتان قرار می‌دهد. سرچ شما معنای کلمه را در کادری ارائه می‌دهد. شما تعریف کلمه، مترادف‌ها و مثالهای جملات حاوی کلمه را دریافت می‌کنید. همچنین می‌توانید با فشردن آیکون میکروفون به تلفظ کلمه هم گوش دهید.

این حقه‌ سرچ پیشرفته برای هنگامیست که فوراً به معنای یک کلمه یا عبارت نیاز دارید یا تلفظ کلمه خاصی را می‌خواهید.

مثل تصویر زیر:

تعاریف در سرچ پیشرفته گوگل 1

توجه: گوگل می‌داند که تعداد زیادی از افراد، سرچ گوگل را مثل یک دیکشنری به کار می‌گیرند. پس می‌توانید این ترفند را به شکل زیر هم استفاده کنید:

تعاریف در سرچ پیشرفته گوگل 2

۱۱-اخبار خاص موقعیت مکانی

با این فرمان جادویی می‌توان نتایج مربوط به موقعیت مدنظرتان را فراخوانی کنید. پس در صورت جستجوی رویدادهای ورزشی یا فعلی در منطقه‌ای خاص می‌توان از این ترفند استفاده کرد.

این ترفند سرچ پیشرفته برای جستجوی هر چیزی در مکان خاصی، مناسب است. پس اگر به دنبال اخبار منطقه خاصی هستید و می‌خواهید جستجویتان را فیلتر کنید از این ترفند استفاده کنید.

مثل تصویر زیر:

اخبار خاص موقعیت مکانی

۱۲-نوع خاصی از اسناد

این گزینه سرچ پیشرفته نتایج مربوط به اسناد خاصی را نمایش می‌دهد. پس می‌توان از این نکته برای رسیدن به نتایج با فرمت PDF، پاورپوینت و غیره استفاده کرد.

اگر به دنبال فرصت متمایزی هستید این فیلتر به صرفه ج.یی در زمانتان کمک می‌کند. با این ترفند بدون بررسی حجم زیاد نتایج می‌توانید به اسلایدهای پاورپوینت دسترسی پیدا کنید.

مثل تصویر زیر:

نوع خاصی از اسناد در سرچ پیشرفته گوگل

۱۳-از صفحه سرچ پیشرفته گوگل استفاده کنید

با اینکه تمام دانش جهان با گوگل در دسترس است ولی نیازی نیست که برای یافتن مطلب مدنظرتان تمام این اطلاعات را زیر و رو کنید. روش ساده‌تری برای سرچ و استفاده از تمامی ویژگیهای سرچ پیشرفته بدون به خاطر سپاری نکات فوق وجود دارد.

صفحه‌ سرچ پیشرفته در گوگل وجود دارد.

این صفحه امکان سرچ پیشرفته را بسیار دقیق و ساده می‌کند. با این ابزار می‌توانید جستجوها را از طریق ویژگیهایی که در سرچ معمولی وجود ندارند، محدود کنید. تنها باید کادرهای درون صفحه را پر کنید. در مقابل هر کادر، توضیح مربوط به نحوه‌ محدود کردن نتایج جستجو مشاهده می‌شود.

صفحه سرچ پیشرفته گوگل

صفحه‌ سرچ پیشرفته گوگل برای جستجوی مطالب علمی، نوع خاصی از تصویر یا حتی جستجوی پیشرفته ویدئو مفید است.

۱۴-ماشین حساب

هنگامیکه به محاسبه‌ سریع نیاز دارید به جای پیدا کردن ماشین حساب یا بازکردن اپلیکیشن آن می‌توانید Calculator را در گوگل تایپ کنید تا برایتان فراهم شود.

Calculator

۱۵-محاسبه‌ انعام

گوگل علاوه بر ماشین حساب امکان محاسبه‌ انعام را هم فراهم کرده است. پس اگر در کافه هستید و می‌خواهید مبلغ را محاسبه کنید می‌توانید از این ترفند استفاده نمایید. تنها باید عبارت «tip calculator » را تایپ کرده و مقدار هزینه، درصد و تعداد افراد را وارد کنید.

tip calculator

۱۶-تایمر

اگر می‌خواهید زمان بگیرید می‌توانید از تایمر گوگل استفاده کنید. باید مقدار زمان به همراه کلمه «timer» را تایپ کنید تا شمارش آغاز شود.

timer

۱۷-زمان سنج (Stop Watch)

برای استفاده از زمان سنج هم مثل تایمر باید به سادگی عبارت «Stop watch» را در گوگل سرچ کنید. به خواست خودتان می‌توانید آنرا شروع و تمام کنید.

Stop Watch

۱۸-آب و هوا

اگر می‌خواهید آب و هوا و پیش بینی آن برای مکان خاصی را بدانید باید کلمه‌ی weather بعلاوه ی مکان مدنظر را تایپ کنید.

weather

سرچ های پیشرفته در گوگل، سرگرم کننده هم هستند

  • قبل از نتیجه گیری سه ترفند سرچ جالب دیگر هم یک یا دو دقیقه صرفه جویی در زمان کمک می‌کنند.
  • عبارت « do a barrel roll» را سرچ کنید تا صفحه‌ سرچ گوگل یک دور کامل بچرخد.
  • عبارت «google in 1998» را سرچ کنید تا سرچ گوگل به یک دهه قبل باز گردد.
  • عبارت «define anagram» را در گوگل سرچ کنید (که به معنای عبارت ساخته شده از حروف مربوط به کلمات یا عبارات مختلف است) بعد گوگل از شما می‌پرسد که آیا منظورتان: nerdfame است؟» متوجه شدید؟
  • عبارت «flip a coin» را سرچ کنید تا پرتاب سکه‌ آنلاین برایتان انجام شود!

C:\Users\user\Downloads\ezgif.com-optimize.gif

کدامیک از حقه‌های سرچ گوگل بیشتر شما را به وجد آورد؟ نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید!

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا