صداگذاری روی فیلم اینستاگرام با ۴ برنامه رایگان موبایل
بررسی ها نشان می دهند که ۵۴ درصد از مصرف کنندگان محصولات مختلف دلشان می خواهد محتوای ویدئویی بیشتری از مارک ها و برندهای تجاری یا کسب و کارهایی که مورد قبول و حمایتشان هستند ببینند. پس اصلا جای تعجب نیست که ویدئو سازی روز به روز در حال افزایش باشد.
علاوه بر این، با اینکه به طور کلی عکس از نظر میزان جذابیت، بهتر و بیشتر از ویدئو تاثیر می گذارد؛ اما جذابیت ویدئو نسبت به عکس با سرعت بیشتری در حال افزایش است.
اینستاگرام با داشتن بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال ماهانه، جزو اپلیکیشن هاییست که واقعا ارزش صرف وقت برای ویدئوسازی را دارد. با اینکه برنامه ویدئویی اینستاگرام یعنی IGTV هنوز در مراحل اولیه استقبال عمومی قرار دارد، هر کسی که الان بیشتر به این قابلیت توجه کند در آینده نفع بیشتری خواهد برد.
۱۰ اپلیکیشن کاملاً کاربردی که هر کاربر اندروید در ایران به آنها نیاز دارد!
راهنمای امروز ما هر چیزی که باید برای ساخت ویدئو در اینستاگرام برای رشد کسب و کارتان بدانید را در اختیارتان می گذارد. منتظر این نباشید که کسی این کار را برایتان انجام بدهد؛ خودتان دست بکار شوید و بهترین ویدئوها را بسازید.
خیلی خب، بیایید شروع کنیم!
۴ نوع ویدئوی اینستاگرام
شاید تعجب کنید؛ اما بله! در اینستاگرام ۴ نوع ویدئوی مختلف وجود دارد که آشنایی و فهمیدن ویژگی های هر کدام از آنها واقعا مهم است. هر نوع ویدئوی اینستاگرام مشخصات مخصوص به خودش را دارد و نسبت به سایر ویدئوها برای برخی شرایط مناسب تر است. با این حال بهترین فرمت ویدئو در اینستاگرام MP4 است.
ما اینجا خلاصه ای از چهار نوع ویدیوی اینستاگرام و مشخصات مربوط به هر کدام را با هم بررسی می کنیم:
۱- ویدئوهای فید اینستاگرام
از سال ۲۰۱۳، اینستاگرام به کاربرانش اجازه داد که در قسمت فید (Feed) بتوانند ویدئوهای مورد علاقه شان را با دیگران به اشتراک بگذارند. اگر صفحه فیدتان را به پایین بکشید یا سری به صفحه اکسپلور یا همان صفحه کاوش بزنید، این ویدئوها را مشاهده می کنید.
اکثر برندها از فیلم های فید برای به اشتراک گذاشتن فیلم های حرفه ای و برنامه ریزی شده در اینستاگرامشان استفاده می کنند. این ویدئوها می توانند عمودی، مربعی یا افقی باشند.
ویژگی های ویدئوهای فید
- مدت: از ۳ تا ۶۰ ثانیه
- جهت: عمودی، مربعی یا افقی
- نسبت ابعاد: حداقل ۱٫۹۱: ۱ و حداکثر ۴: ۵
- ابعاد: ۱۰۸۰ در ۶۰۸ پیکسل برای عکس عمودی / ۱۰۸۰ در ۱۳۵۰ پیکسل برای عکس لند اسکیپ
۲- استوری های ویدئویی اینستاگرام
قابلیت استوری اینستاگرام در سال ۲۰۱۶ و برای رقابت با ویژگی استوری برنامه اسنپ چت راه اندازی شد. این قابلیت به شما اجازه به اشتراک گذاری چند قطعه ویدئوی عمودی در بخش استوری را می دهند و نسبت به ویدئوهای فید کمتر حرفه ای اند. خیلی از کاربران و اکانت های مختلف در اینستاگرام از ویدئوهای استوری برای نشان داده جنبه های شخصی تری از برند یا مارک تجاری شان به فالوورهایشان استفاده می کنند.
ویژگی های استوری های ویدئویی اینستاگرام
- مدت: هر ویدیو استوری اینستاگرام حداکثر ۱۵ ثانیه
- جهت: عمودی
- نسبت ابعاد: ۹:۱۶
- ابعاد: ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل
۳- فیلم های لایو (Live) اینستاگرام
لایو اینستاگرام به شما امکان می دهد یک جریان ویدئویی مستقیم برای دنبال کنندگان خودتان پخش کنید. این قابلیت روشی فوق العاده برای تعامل با مخاطبان در زمان حال است و به شما کمک می کند روابطتان با مشتری ها را عمیق تر کنید.
درست مثل استوری های اینستاگرام، ویدئوهای لایو هم اغلب خودبخودی و بدون برش هستند. برای همین اکثر بینندگان انتظار ندارند که لایو شما به اندازه ویدئوهای فید یا صفحه اینستاگرامتان حرفه ای و ویرایش شده باشد. در عوض، ویژگی این قابلیت واقعی بودن و ایجاد ارتباط واقعی با مخاطبان است.
ویژگی های فیلم های لایو اینستاگرام
- مدت: هر لایو اینستاگرام می تواند تا ۶۰ دقیقه طول بکشد.
- جهت: عمودی
- نسبت ابعاد: ۹:۱۶
- ابعاد: ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل
۴- فیلم های IGTV
IGTV یک قالب ویدیویی نسبتا جدید در اینستاگرام است که در سال ۲۰۱۸ و در تلاش برای پاسخ به تقاضای روز افزون کاربران برای مشاهده محتواهای ویدئویی راه اندازی شد. این سرویس از طریق برنامه اینستاگرام و یا از طریق یک برنامه اختصاصی IGTV قابل دسترسی است.
IGTV هنوز در مراحل اولیه استقبال عمومی قرار دارد؛ اما همزمان با استفاده بیشتر کاربران از این قابلیت ای برای به اشتراک گذاری محتوا، احتمالا IGTV نیز رشد بیشتری می کند.
ویژگی های فیلم های IGTV اینستاگرام
- مدت: بین ۱۵ ثانیه تا ۱۰ دقیقه (مگر اینکه فالوورهایتان زیاد باشند یا تایید شوید. در این صورت می توانید تا ۶۰ دقیقه فیلم به اشتراک بگذارید).
- جهت: عمودی
- نسبت ابعاد: ۹:۱۶
- ابعاد: ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل
۸ تا از بهترین برنامه ها برای صداگذاری روی فیلم اینستاگرام
شما می توانید از برنامه های مختلفی برای اضافه کردن صدا به فیلمتان در گوشی های اندروید و آی او اس استفاده کنید. بیشتر وقت ها آی پد، آیفون و یا گوشی های اندرویدی، خودشان به صورت پیش فرض با یک برنامه ویرایش فیلم مثل iMovie همراه هستند. ولی اگر دوست دارید گزینه های بیشتری در اختیار داشته باشید و از سایر برنامه ها استفاده کنید، ما اینجا ۸ تا از بهترین برنامه ها برای صداگذاری روی فیلم اینستاگرام را به شما معرفی می کنیم. اگر قصد ویرایش کردن ویدئوهایتان را دارید معطل چه هستید؟ ادامه مطلبمان را بخوانید.
برای آیفون
۱- فیلمورا- FilmoraGo (بهترین)
اپلیکیشن فیلمورا گو به شما کمک می کند تا به صورت رایگان به فیلم هایتان در گوشی آیفون صدا اضافه کنید. کار کردن با این برنامه آسان و رضایت بخش است و به تخصص خاصی نیاز ندارد. شما می توانید از این نرم افزار برای اضافه کردن موسیقی و صداگذاری و ساخت ویدئوهایتان استفاده کنید.
روند کار برنامه فیلمورا بسیار سریع است و رابط کاربری آن هم راحت و کاربرپسند است. قبل از اضافه کردن صدا روی فیلم، می توانید آن را به اندازه دلخواهتان اصلاح کنید، چند فایل صوتی را با هم ادغام کنید و حتی ویدئویتان را هم به اشتراک بگذارید. همه اینها قابلیت های برجسته ای هستند که موقع انتخاب اپلیکیشن برای صداگذاری روی فیلم باید در نظر بگیرید.
قیمت: رایگان (همراه با خریدهای درون برنامه ای)
نقاط قوت:
- امکان برش و تقسیم موزیک یا صدا، تنظیم میزان صدا، جدا کردن صدا از روی فیلم و همچنین امکان ضبط صدا برای کاربر وجود دارد.
- این برنامه به شما امکان می دهد چندین فایل صوتی و یا حتی افکت و جلوه صوتی به فیلمتان اضافه کنید.
نقاط ضعف:
- هیچ مورد منفی و ضعیفی وجود ندارد.
۲- اسپلایس- Splice (بیشترین کاربر)
اسپلایس یکی دیگر از برنامه های خوب آیفون است که با استفاده از آن می توانید به ویدئوهایتان موسیقی و یا صدای دلخواهتان را اضافه کنید. با این برنامه همه نگرانی هایی که درباره صداگذاری روی ویدئویتان دارید از بین می رود. اسپلایس ای امکان را به شما می دهد که فایل صوتی دلخواهتان را به ویدئو اضافه کنید یا صدا را ضبط و بعد آن را روی فیلم بگذارید. علاوه بر این می توانید از قابلیت های پیشرفته برنامه مثل برش فایل صوتی، افکت های صوتی و ترنزیشن های مختلف هم استفاده کنید.
قیمت: رایگان
نقاط قوت:
- برای صرفه جویی در وقت می توانید همزمان چند عکس یا فیلم را انتخاب و رویشان صداگذاری کنید.
- امکان اضافه کردن آهنگ از آیتونز یا سایر منابع موسیقی برایتان وجود دارد.
- می توانید از آهنگ ها و جلوه های صوتی پیش فرض برنامه استفاده کنید.
نقاط ضعف:
- هیچ مورد منفی و ضعیفی وجود ندارد.
۳- کلیپر- Clipper
هیچ جا نمی توانید برنامه رایگان بهتر از کلیپر برای اضافه کردن موسیقی و صدا روی فیلم در آیفون ۸ پیدا کنید. استفاده از این اپلکیشن خیلی راحت است. علاوه بر رایگان بودن، کلیپر کارهایی که یک ویرایشگر ویدئو انجام می دهد مثل اضافه کردن آهنگ و صدا را هم برایتان ممکن می سازد. این برنامه با سرعت بالایی کار می کند زمان زیادی از شما نمی گیرد.
قیمت: رایگان
نقاط قوت:
- ساخت مینی فیلم های فوق العاده
- ویرایش دقیق کلیپ
نقاط ضعف:
- هیچ مورد منفی و ضعیفی وجود ندارد.
برای اندروید
۱- اندرو وید- AndroVid
اندرو وید یکی از بهترین و مناسب ترین برنامه های رایگان صدا گذاری روی فیلم است که کارهای زیادی انجام می دهد اما یکی از برجسته ترین قابلیت های آن اضافه کردن صدا و آهنگ به ویدئو است. موقع استفاده از این اپلیکیشن گزینه ای را مشاهده خواهید کرد که به شما امکان می دهد به فیلمتان فایل صوتی اضافه کنید.
قیمت: رایگان
نقاط قوت:
- افکت ها و جلوه های ویدئویی حرفه ای
- امکان تنظیم کردن فریم ویدئو به عنوان پس زمینه
نقاط ضعف:
- نسخه رایگان برنامه اجازه می دهد فقط تا ۳۰ ثانیه کلیپ ها را با هم ادغام کنید.
۲- کاین مستر پرو – KineMaster Pro
برنامه کاین مستر امکان اضافه کردن چندین آهنگ یا فایل صوتی به ویدئو را می دهد و علاوه بر این قابلیت ریکورد یا همان ضبط صدا هم دارد. این برنامه رابط کاربری ساده و مناسبی دارد و کار با آن راحت است.
قیمت: ۰٫۹۹ تا ۳۹٫۹۹ دلار برای هر آیتم
نقاط قوت:
- ویرایش فیلم حرفه ای
- قابلیت جدول زمانی با امکان اضافه کردن چند آهنگ
- امکان ضبط ویدئو و صدا در لحظه
نقاط ضعف:
- هیچ مورد منفی و ضعیفی وجود ندارد.
۳- ویدئو میکر- Video Maker Pro Free
اپلیکیشن Video Maker Pro Free یکی از برنامه های مخصوص اندروید برای اضافه کردن آهنگ و صدا روی فیلم است. اگر می خواهید به ویدئوهایتان موسیقی پس زمینه اضافه کنید یا روی آنها صداگذاری کنید این نرم افزار گزینه خوبی برای شماست. تنها محدودیتی که این برنامه دارد عدم پشتیبانی از اضافه کردن چند آهنگ یا فایل صوتی روی یک فیلم است.
قیمت: رایگان
نقاط قوت:
- جلوه های ویدیویی و گرافیکی حرفه ای
- امکان ساخت اسلایدشو با چند عکس
نقاط ضعف:
- هیچ مورد منفی و ضعیفی وجود ندارد.
۴- ویدتریم- VidTrim
اگر دنبال یک برنامه مناسب برای اضافه کردن آهنگ و صدا به ویدئوهایتان در اندروید می گردید، پس نباید از ویدتریم غافل شوید. این برنامه گزینه اضافه کردن فایل صوتی را در اختیارتان می گذارد و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید.
قیمت: رایگان
نقاط قوت:
- جلوه های ویدئویی حرفه ای
نقاط ضعف:
- در نسخه رایگان برنامه روی ویدئوها واترمارک زده می شود.
جمع بندی
در این مطلب ما شما را با انواع ویدئوهای اینستاگرام و ۸ تا از بهترین اپلیکیشن های صداگذاری روی فیلم در اندروید و آیفون آشنا کردیم. اگر فقط می خواهید ویرایش های ساده و کوچکی روی ویدئوهایتان اعمال کنید FilmoraGo می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. اما اگر دنبال ساختن فیلم هایی با جلوه ها و افکت های ویدئویی بیشتری هستید بهتر است از یک نرم افزار حرفه ای ویرایش فیلم در کامپیوتر استفاده کنید. امیدواریم که از مطلب امروز ما استفاده کرده باشید.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!