نحوه استفاده از یوتیوب (آموزش کامل با یک فیلم ساده)
وقتی حرف استفاده از یوتیوب می شود دو راه برای این کار پیش روی شما قرار می گیرد: یا به عنوان یک بیننده از یوتیوب استفاده کنید و یا به عنوان یک سازنده. در واقع با استفاده از یوتیوب، هم می توانید فیلم های دیگران را تماشا کنید و هم ویدئوهای خودتان را با آنها به اشتراک بگذارید. البته اکثر قریب به اتفاق افرادی که به یوتیوب سر می زنند از این شبکه اجتماعی برای تماشای محتوای موجود در آن استفاده می کنند.
قبل از هر چیز اگر می خواهید در یوتیوب کانال بسازید این آموزش ساده را ببینید (کلیک کنید) و اگر هم قبلا ثبت نام کرده اید و کانال ساخته اید می توانید روش بارگزاری ویدیو و کار با ویدیوها را در ویدیوی زیر ببینید:
ویدیوی آموزش کار با یوتیوب
توضیحات زیر نیز به صورت تکمیلی می توانند به شما کمک کنند:
از یوتیوب برای تماشای فیلم به صورت ناشناس استفاده کنید
برخلاف سایر شبکه های اجتماعی، یوتیوب از شما نمی خواهد که برای تماشای فیلم یا جستجوی محتوای موجود در آن حتما حساب کاربری داشته باشید. جستجو و تماشای فیلم دو فعالیتی است که می توانید بدون نیاز به ورود به سیستم و به صورت ناشناس آنها را انجام بدهید.
اما اگر قصد دارید محتوای مورد نظر خودتان را در یوتیوب بارگذاری کنید یا فیلمتان را برای پخش در این سرویس بگذارید باید برای ساخت حساب کاربری در گوگل اقدام و یک نام کاربری و رمز عبور دریافت کنید؛ چون بدون شناسه کاربری نمی توانید فیلم هایتان را در یوتیوب بارگذاری کنید.
برای پخش فیلمتان در یوتیوب حساب کاربری بسازید
یوتیوب در سال ۲۰۰۶ توسط گوگل خریداری شد و الان به صورت شرکت زیر مجموعه گوگل فعالیت می کند. چند سال بعد از خرید یوتیوب، گوگل ساخت اکانت های جداگانه برای یوتیوب را از دستور کارش خارج کرد و به افراد اجازه داد تا با استفاده از هر نوع گوگل آی دی بتوانند وارد یوتیوب شوند تا کانال های مخصوص خودشان را ایجاد کنند و فعالیت های مجاز در یوتیوب را انجام بدهند.
اگر گوگل آی دی ندارید یا نمی خواهید آن را به یوتیوب پیوند بدهید می توانید یک حساب کاربری جدید و مشترک برای گوگل و یوتیوب ایجاد کنید که در اصل همان ساختن گوگل آی دی جدید است.
برای فعالیت های مختلف و اساسی از یوتیوب استفاده کنید
ورود به سیستم یوتیوب به عنوان کاربر ثبت شده در این سرویس امکانات زیادی در اختیارتان می گذارد که یک کاربر ناشناس و ثبت نشده به آنها دسترسی ندارد. برخی از این فعالیت ها شامل موارد زیر می شوند:
- ذخیره فیلم های مورد علاقه برای مشاهده سریعترشان در زمان دیگر
- کامنت گذاشتن و نظر دادن درباره فیلم هایی که تماشا می کنید
- امتیاز دادن به فیلم هایی که مشاهده می کنید
- ایجاد لیست پخش فیلم ها برای تماشا
- راه اندازی کانال ویدیویی خودتان
- بارگذاری فیلم برای تماشای دیگران
جستجو و تماشای فیلم در یوتیوب
فیلم دیدن در یوتیوب کار ساده ایست. برای این کار فقط کافیست گزینه پخش را بزنید تا ویدئو در کامپیوتر یا گوشی تان پخش شود. فیلم ها در یوتیوب به طور پیش فرض در کادری نمایش داده می شوند که می توانید با انتخاب گزینه تمام صفحه، آن را به حالت فول اسکرین دربیاورید.
در یوتیوب می توانید فیلم ها را بر اساس دسته های موضوعی جستجو کنید، از کلمات کلیدی برای جستجوی بهتر استفاده کنید و بین محبوب ترین و پرطرفدارترین ویدئوها بگردید و فیلم های مورد نظرتان را تماشا کنید.
درصورتی که بخواهید در یوتیوب ویدیوها را براساس تاریخ یا میزان محبوبیتشان جستجو کنید، فیلترهایی در اختیارتان قرار می گیرند که می توانید از آنها برای سرچ بهتر استفاده کنید.
علاوه بر این صفحه ای به نام YouTube Charts هم وجود دارد که فیلم های معروف را نشان می دهد. در ضمن وبلاگ های زیادی هم درباره ترندهای یوتیوبی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید.
مقیاس بزرگی و وسعت یوتیوب
میزان محتوای موجود در یوتیوب واقعا شگفت انگیز است. این پلتفرم از بیش از ۸۰ زبان مختلف پشتیبانی می کند و در اکثر کشورهای دنیا در دسترس است؛ بنابراین اصلا جای تعجب نیست که محتوای بسیار متنوعی داشته باشد.
هر ماه بیش از ۲ میلیارد بازدید کننده جدید و منحصر به فرد به یوتیوب اضافه می شوند و در مجموع، کاربران این سرویس ۱ میلیارد ساعت فیلم در روز تماشا می کنند. در هر دقیقه هم حدود ۵۰۰ ساعت فیلم روی سایت یوتیوب بارگذاری می شود.
فیلم هایتان را در یوتیوب بارگذاری کنید و آنها را با افراد آشنا و ناآشنا به اشتراک بگذارید
یوتیوب توسط کارمندان سابق PayPal ایجاد و در سال ۲۰۰۵ راه اندازی شد. هدف از ساخت چنین سرویسی این بود که روند آشفته و درهم برهم اشتراک گذاری ویدئوها که مدتهاست توسط کدک های مختلف مورد استفاده در دوربین های مختلف و سایت های ویدیویی آنلاین پیچیده شده، ساده و آسان شود.
از طرف دیگر، فرمت های مختلف ویدئوها گاهی اوقات کار به اشتراک گذاری آنها را سخت می کند؛ اما خوشبختانه یوتیوب این مشکل را هم حل کرده است. اکثر گوشی های هوشمند و دوربین های فیلمبرداری، ویدئوها را در فرمت های سازگار با یوتیوب ذخیره می کنند. محدودیت فایل های ویدیویی شما برای بارگذاری در یوتیوب هم ۱۲۸ گیگابایت در هر فایل یا هر ۱۲ ساعت است.
هر ویدئو را با تنظیمات جداگانه مدیریت کنید
برای مدیریت ویدئوهایتان در یوتیوب می توانید سطح حریم خصوصی موردنظرتان را تعیین کنید؛ مثلا تصمیم بگیرید که چه کسانی می توانند این ویدئو را تماشا کنند یا آیا می خواهید دیگران با استفاده از سیستم ستاره ای یوتیوب به ویدئوی شما امتیاز بدهند و برای آن کامنت و نظر بگذارند؟ با استفاده از این تنظیمات شما می توانید مجوزهای لازم برای چگونگی استفاده دیگران از مطالبتان را هم تنظیم کنید.
یوتیوب ابزارهای ویرایش ویدیوی آنلاین هم ارائه می کند اما این ابزارها نسبتا ساده هستند. خیلی ها ترجیح می دهند قبل از بارگذاری نهایی فیلمشان، به صورت آفلاین روی آن ویرایش و اصلاحاتی انجام بدهند. علاوه بر این، شما می توانید به نقاط خاصی از فیلم یادداشت اضافه کنید یا از طریق یک حباب گفتاری که روی تصویر ویدئو و شبیه حباب های متن در کمیک هاست، در یوتیوب ویدئوهایتان را حاشیه نویسی کنید.
در نهایت اینکه می توانید ویدئوهایتان را به روش های مختلفی با دیگران به اشتراک بگذارید؛ مثلا آدرس لینک یا همان URL ویدئویتان را از طریق ایمیل برای دیگران بفرستید یا کد جاسازی شده در یوتیوب برای هر ویدئو را در سایت یا جاهای دیگر قرار بدهید.
کانال ویدیویی خودتان را در یوتیوب بسازید
همه فیلم های بارگذاری شده توسط شما در کانال ویدئویی خودتان گروه بندی می شوند. در قسمت تنظیمات حریم خصوصی یا همان privacy، می توانید تعیین کنید که ویدئوهایتان را همه ببینند یا فقط دوستان و اشخاصی که خودتان تعیین می کنید.
با استفاده از لوگو و آرم مخصوص خودتان می توانید کانال ویدئویی تان را در یوتیوب برجسته کنید. هر ویدئویی که بارگذاری می کنید را می توانید از نظر ظاهری و بنا به سلیقه خودتان سفارشی کنید و صد البته اینکه می توانید با اضافه کردن عناوین و توضیحات مرتبط با ویدئوهایتان، دیگران را تشویق به تماشای آنها بکنید.
همه آموزشهای ما در زمینه یوتیوب
- یوتیوب چیست و چطور شروع به استفاده از آن کنیم؟ (ویژه افراد مبتدی)
- ۱۱ نکته مهم برای افزایش تعداد بازدیدهای ویدیوهایتان در یوتیوب
- ساده ترین و بهترین راه دانلود از یوتیوب
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!
ممنونم خوب بود اما صدای موزیک تون خ رو مخ بود…