به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش توییتر

توییتر برای رونق بیزینس: ۱۴ ترفند بسیار کاربردی که باید بدانید!

آیا می‌دانید بازاریابی از طریق توییتر به چه معناست؟ می‌خواهید برندتان را کمی مردمی‌تر کنید؟ همه‌جا حرف از محصولات شما باشد؟ در آینده اینفلوئنسر شوید و با مشتریانتان ملاقات کنید؟ خدمات سریعی به مشتریان ارائه دهید؟ روابط عمومیتان را با مشتریان بهتر کنید؟ با بازاریابی از طریق توییتر می‌توانید به تمام اهداف بالا جامه عمل بپوشانید.

هدفتان هرچه که باشد، با کمک توییتر می‌توانید به آن برسید. اگر به‌تازگی به فکر استفاده از توییتر افتاده‌اید، در این مقاله کمک می‌کنیم تا استراتژی مناسبی متناسب با اهدافتان انتخاب کنید.

چگونه در توییتر یک استراتژی بازاریابی پیش بگیریم؟

اساس تمام موفقیت‌ها اتخاذ یک استراتژی مناسب است و فرق برندهای موفق در توییتر با برندهای شکست‌خورده در همین موضوع است. بدون داشتن یک برنامهٔ مشخص فقط پول و زمانتان را برای توییت زدن هدر می‌کنید، بدون اینکه ذره‌ای به اهدافتان نزدیک شوید و وقتی زمان بررسی عملکردتان رسید، چیزی به نام دستاورد نخواهید داشت. همین امر موجب می‌شود تا نتوانید اندازه و بودجه تیمتان را افزایش دهید، چون عملاً موفقیتی کسب نکرده‌اید.

پس هرچقدر از اهمیت استراتژی بگوییم باز هم کم است. برای رونق کسب‌وکارتان از طریق توییتر باید موارد زیر را دنبال کنید:

درباره رقبایتان تحقیق کنید.

جمع‌آوری اطلاعات دربارهٔ نقاط قوت و ضعف رقبا در بازاریابی بر پایه شبکه‌های اجتماعی بسیار مهم و حیاتی است. با این کار می‌توانید یک استراتژی مناسب اتخاذ کنید و از رقیبانتان پیشی بگیرید.

مخاطبان هدف خود را مشخص کنید.

در توییتر نمی‌توانید نظر تمام مخاطبان را جلب کنید و ازآنجایی‌که برند شما هم نمی‌تواند پاسخگوی تمام نیازهای مردم باشد، پس مشخص کنید که هدفتان کدام قشر جامعه است و سپس یک استراتژی مناسب برای خدمت‌دهی به آن قشر ایجاد کنید. با این کار سوددهی و وفاداری مشتریان بیشتر می‌شود.

تمام اکانت های توییتر را پاک‌کنید و فقط یک اکانت را اداره کنید.

بسته به‌اندازه شرکت یا اهدافتان ممکن است از یک یا چند اکانت استفاده کنید. اگر چند نفر در سازمان مسئول اداره کردن چند اکانت مختلف توییتر هستند، بهتر است آن اکانت ها را ادغام کنید و فقط از یک اکانت برای کسب‌وکارتان استفاده کنید.

می‌پرسید چرا؟ چون با این کار موفقیت بیشتری کسب می‌کنید، به‌عنوان‌مثال تیم ونکوور کناکس هوکی تمام اکانت های رژ لب خود را پاک کرد و فقط از یک اکانت رسمی استفاده کرد و با این کار توانست ۸ درصد به شمار طرفدارانش در توییتر بیفزاید.

حتما بخوانید: راهنمای کامل: ۲۰ تا از بهترین روشهای افزایش تعداد فالوور در توییتر (قطعی)

با اعضای تیم متحد شوید تا یک استراتژی یکپارچه داشته باشید.

اعضای تیم‌هایی که در سازمان‌های بزرگ و رو به رشد در حال فعالیت‌اند، ممکن است از یکدیگر غافل بشوند و با یکدیگر ارتباط زیادی نداشته باشند، اما بهتر است یک تیم متحد داشته باشید و با سایر اعضای تیم ارتباط برقرار کنید. این اتحاد موجب می‌شود تا اطلاعات خوبی از روند کارتان کسب کنید و درنهایت یک استراتژی یکپارچه برای بازاریابی در توییتر پیدا کنید.

ماهیت توییتر را منحصربه‌فرد نگه‌دارید.

اگرچه پست کردن یک محتوای یکسان در چند شبکهٔ اجتماعی کار راحتی است، اما ما این روش را توصیه نمی‌کنیم. هر شبکه‌ای ویژگی‌ها و کاربران خاص خودش را دارد، بنابراین استفاده از یک استراتژی یکسان در همهٔ شبکه‌ها ممکن است برایتان گران تمام شود. بنابراین در هر شبکه، استراتژی مناسب با آن شبکه را اتخاذ کنید.

۱۰ نکته کاربردی برای رونق بیزینس از طریق بازاریابی توییتر

۱- از قابلیت‌ها و ابزارهای توییتر استفاده کنید.

با استفاده از وب‌سایت و نرم‌افزار توییتر می‌توانید توییت بزنید یا به دایرکت ها جواب دهید، اما برای مدیریت بهتر بازاریابی از طریق توییتر باید از ابزارهای درست استفاده کنید.

در اینجا چند نمونه از این ابزارها را معرفی می‌کنیم تا کارتان بهتر و سریع‌تر پیش برود:

  • حیطه نظارت و رهبریتان را گسترش دهید. برای این کار اطلاعاتتان را درباره افرادی که به‌نوعی مرتبط با کار و برند شما هستند بیشتر کنید. همچنین توجه کنید که این افراد چرا و با چه کسانی مطالب شما را به اشتراک می‌گذارند.
  • اینفلوئنسر های صنعت را پیدا کنید و با آن‌ها در ارتباط باشید.
  • رقبایتان را آنالیز کنید. اطلاعات بیشتری در مورد توییت، منشن، هشتگ و فالوورهای رقبایتان کسب کنید.
  • از موضوعات داغ و جدید غافل نشوید. از محتوا، هشتگ، منابع و چیزهای جدید و مطرح استفاده کنید.
  • به توییت های خود عکس اضافه کنید.
  • صفحات خوب را فالو و صفحات بد را آنفالو کنید. با این کار اطلاعات باارزشی از صفحات خوب به دست می‌آورید و از شر فالوورهای غیرفعال و مزاحم راحت می‌شوید.
  • برای پست‌هایتان وقت بگذارید تا فعالیتتان اثربخش باشد. با تجزیه‌وتحلیل توییت های خود و دیگران می‌توانید در این زمینه به یک جمع‌بندی کلی برسید.

خب حالا وقتش رسیده تا برای اکانتتان یک پروفایل در سطح جهانی بسازید.

۲- یک پروفایل خوب برای توییتر بسازید.

ایجاد یک پروفایل خوب می‌تواند روی اعتماد و ذهنیت مخاطب از برند شما تأثیر بگذارد و مشتریان می‌توانند با خیال راحت از آن طریق با شما در ارتباط باشند و سؤال‌هایشان را بپرسند. برای ایجاد پروفایل خوب موارد زیر را رعایت کنید.

  • بیوی خوبی بنویسید: برای نوشتن بیو در توییتر فقط از ۱۶۰ کاراکتر می‌توانید استفاده کنید، بنابراین تک‌تک کلمات و هشتگ ها باید تأثیرگذار باشد.
  • اطلاعات پروفایلتان را کامل کنید. منظورمان از اطلاعات صرفاً نام، حرفه و توضیحات نیست. با افزودن اطلاعاتی همچون لوکیشن و محل کار می‌توانید بر وجه کارتان بیفزایید، مشتریان راحت‌تر می‌توانند با برند شما در تماس باشند و درباره محصولات با شما صحبت کنند.
  • اکانت خود را تأیید کنید. با گرفتن تیک آبی توییتر که نماد اعتبار است، مشتریان می‌توانند با خیال راحت به شما اعتماد کنند. تیک اعتبار در کنار نام کاربری قرار می‌گیرد.
  • آدرس توییترتان را پخش‌کنید. مسلماً بعدازآن همه تلاش برای ایجاد یک پروفایل خوب باید کاری کنید تا توییرتان دیده شود. برای این کار آدرس توییترتان را در وب‌سایت، ایمیل، کامیون بار و خلاصه هر جا که فکر می‌کنید دیده می‌شود، قرار دهید.

۳- گوش بدهید و یاد بگیرید.

اگر استراتژی شما در توییتر تولید محتوا برای فالوورهایتان باشد، احتمالاً نیازی به گوش دادن به نظرات و صحبت‌های مردم ندارید.

رایان هولمز دراین‌باره می‌گوید، “با گوش دادن به نظرات جامعه، اطلاعات ارزشمندی درباره کسب‌وکار به دست می‌آید؛ به‌عنوان‌مثال آگاهی از رقبا، بازخور گرفتن درباره نحوه ادراک مردم از برند شما و جمع‌آوری اطلاعات برای طراحی کمپین‌های بازاریابی.”

باید بدانید که کاربران توییتر چه فکری درباره برند شما می‌کنند، آیا هنگام گفتگو اشاره‌ای به برند شما دارند یا خیر؟ موضوعات موردعلاقه آن‌ها چیست؟ به چه موضوعاتی واکنش نشان می‌دهند؟ با چه کسانی در ارتباط‌اند؟ این‌ها مواردی است که هنگام گوش دادن و بررسی نظر مردم باید به آن‌ها توجه کنید.

چیزهایی که باید به آن توجه شود:

  • نام برندتان (شامل غلط املایی)
  • نام محصولات برندتان (شامل غلط املایی)
  • نام رقبا (شامل غلط املایی)
  • جملات نامفهوم درباره کسب‌وکارتان
  • شعار برند
  • نام مدیر اجرایی یا نماینده مردمی (شامل غلط املایی)
  • نام کمپین و عبارات کلیدی

یکی از نتایج مهم گوش دادن به جامعه، پیدا کردن اینفلوئنسرها و افراد متخصص است.۴۰ درصد از کاربران توییتر میگویند بعد از تبلیغ یک محصول توسط اینفلوئنسرها از آن محصول خریداری می‌کنند و ۴۹ درصد آن‌ها از محصولاتی پیشنهادی اینفلوئنسرها استفاده می‌کنند.

از طریق مجراهای زیر می‌توانید به نظرات مردم گوش دهید:

  • Twitter Advanced Search این امکان را به شما می‌دهد تا جملات منفی و مثبت و هشتگ های مرتبط با محصولتان را جستجو کنید.
  • با کمک Hootsuite علاوه بر جستجوی گفتگوها و عبارات کلیدی می‌توانید به نظرات و انتقادات مردم جواب دهید. با Hootsuite insight می‌توانید فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی و بلاگتان را بررسی کنید و از آخرین اخبار و گفتگوهای پیرامون برندتان باخبر شوید. همچنین می‌توانید بفهمید که مخاطبانتان به چه مباحثی واکنش نشان می‌دهند.
  • Social Mention با دسترسی به بیش از ۱۰۰ منبع به شما اجازه می‌دهد تا بتوانید از نظرات مردم درباره شما، شرکت، محصولات و موضوعات و اتفاقات شبکه‌های اجتماعی باخبر شوید.
  • TweetReach کمکتان می‌کند تا از توییت های مربوط به برند و گفتگوهای پیرامون کسب‌وکارتان باخبر شوید.
  • با Cision Social Edition(با نام رسمی ViralHeat) می‌توانید به نظرات و صحبت‌های مردم در شبکه‌های اجتماعی دسترسی پیدا کنید و سپس مطابق با آن نظرات، عملکرد خود را در شبکه‌های اجتماعی بهتر کنید.

۴- محتوای خوبی تولید کنید.

اگرچه در هر توییت فقط از ۲۸۰ کاراکتر می‌توانید استفاده کنید، اما باید تلاش کنید تا به بهترین شکل در مورد برندتان بنویسید تا هم خواندش راحت باشد و هم مخاطبانتان را برانگیزد.

اصول اولیه تولید محتوا به شرح زیر است:

  • به مخاطبانتان کمک کنید. برای اینکه یک متن پرمحتوا و مفید برای مخاطبانتان بنویسید، باید علایق، نیازها و ترس‌های آن‌ها را بشناسید. با برنامه Trendspottr می‌توانید به‌طور مستقیم با مخاطبانتان در ارتباط باشید، توییت های آن‌ها را بخوانید و مطالبتان را برای آن‌ها بفرستید.
  • کوتاه باشد. بله، شما مجاز به استفاده از ۲۸۰ کاراکتر هستید، اما این به آن معنی نیست که حتماً باید از همهٔ آن استفاده کنید. سعی کنید کوتاه بنویسید و از ابزارهای خلاصه کننده (مثل Ow.Ly) استفاده کنید تا مطالب تکراری و غیرضروری حذف شوند.
  • بهترین مطالب را انتخاب کنید. باید از بین مطالب گوناگون بهترین آن را پیدا کنید و با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید. با استفاده از هشتگ #choisecontent در سایت Hootsuite می‌توانید بهترین مطالب از نگاه فالوورها را پیدا کنید.
  • از هشتگ استفاده کنید. با استفاده از هشتگ می‌توانید مطالبتان را بیشتر در معرض دید قرار دهید و مطالبتان را با توجه به موضوعشان دسته‌بندی کنید. با این کار کاربران توییتر می‌توانند به‌راحتی مطالب و اینفلوئنسرها را پیدا کنند. در چند سال گذشته، استفاده از هشتگ رواج پیداکرده است و حتی اگر استفاده از آن را نمی‌دانید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً شروع به استفاده کنید.

۵- برای بازخورد بیشتر از چند رسانه استفاده کنید.

استفاده از رسانه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی تأثیر بسزایی دارد. در یک تحقیق مشخص شد که ۸۲ درصد کاربران توییتر به ویدیو علاقه‌مند هستند و دوست دارند ویدیوهای بیشتری از هنرمندان، دیگران و برندها ببینند. پس سعی کنید بیشتر از ویدیو استفاده کنید.

  • ویدیو: در یک تحقیق مشخص شد که ۷۹ کاربران به‌جای خواندن یک متن درباره محصول، ترجیح می‌دهند ویدیوی آن را ببینند و ۸۴ درصد کاربران بعد از تماشای ویدیویی دربارهٔ برند، از آن برند محصول می‌خرند. بنابراین ویدیوهای مرتبط با برند و سازمان را توییت و ریتوییت کنید.
  • عکس: به اشتراک گذاشتن عکس‌ها را فراموش نکنید. از عکس‌های جذاب و مرتبط با برندتان استفاده کنید. در هر عکس می‌توانید ۱۰ نفر را تگ کنید، پس اگر عکس شخصی را پست کردید، حتماً آن شخص را در عکس تگ کنید.
  • گیف: در سال ۲۰۱۶ کاربران توییتر از صد میلیون گیف استفاده کردند. گیف ها تصاویر متحرک و بامزه‌ای هستند و می‌توانید از گیف های مرتبط با برند و سازمانتان استفاده کنید.

۶- در زمان مناسب پست بگذارید.

توییت ها ماندگاری زیادی ندارند. در تحقیقی مشخص شد که عمر هر توییت ۲۴ دقیقه است و ۷۵ درصد کاربران در کمتر از سه ساعت، توییت به اشتراک گذاشته‌شده را می‌بینند. به همین دلیل باید در زمان مناسب پست بگذارید تا بازخور خوبی بگیرید.

  • به‌طور منظم توییت بزنید: توصیه می‌کنیم حداقل یک‌بار در روز توییت بزنید. حتی می‌توانید روزی چند توییت بزنید و واکنش فالوورهایتان را بسنجید و درنهایت به یک جمع‌بندی کلی درباره تعداد توییت ها برسید.
  • در زمان‌های مشخص پست بگذارید: تحقیقات نشان داده است که بهترین زمان برای پست گذاشتن p.m.۱۲،۵ و ۶ است. در ابتدای کارتان بهتر است در این زمان‌ها پست بگذارید و سپس با توجه به تجربه‌ای که کسب کردید، بهترین زمان را انتخاب کنید.
  • از اطلاعات و آمارها استفاده کنید: با بررسی آمارهای تحلیلی توییتر می‌توانید بهترین زمان برای توییت زدن انتخاب کنید تا بیشترین بازخور را از فالوورهایتان بگیرید.
  • برنامه زمان‌بندی بنویسید: خب حالا که بهترین زمان برای توییت زدن را فهمیدید، بهتر است یک جدول زمان‌بندی برای توییت زدن بنویسید.

۷- با مخاطبانتان در ارتباط باشید.

بعضی از بازاریابان بیشتر از اینکه به ارتباط با مخاطبان توجه کنند، خود را درگیر جمع‌کردن فالوور در توییتر می‌کنند. از همان ابتدا هدف توییتر کمک به مردم برای برقراری ارتباط مؤثر بود. پس سعی کنید هرروز با مخاطبانتان در ارتباط باشید.

  • مخاطبانتان را فالو کنید: مخاطبانتان را فالو کنید تا با بررسی توییت های فالوورهایتان بتوانید درباره علایق، نیازمندی‌ها و ترجیحات آن‌ها اطلاعات مفیدی کسب کنید.
  • پاسخگویی سریع: تحقیقات نشان داده است که ۴۲ درصد کاربران انتظار پاسخگویی در کمتر از ۶۰ دقیقه دارند. پس سعی کنید در اسرع وقت، چه رودررو و چه تلفنی به مشتریان پاسخ دهید.
  • ریتوییت، لایک و فالو کردن را فراموش نکنید: حس خوبی دارد وقتی کسی شما را فالو می‌کند و پست‌هایتان را لایک و ریتوییت می‌کند. پس شما هم متقابلاً همین کار را با فالوورهایتان بکنید.
  • اشخاص را منشن و تگ کنید: با منشن کردن فالوورها، اینفلوئنسرها یا برندهای دیگر می‌توانید بازخور خوبی بگیرید. همچنین می‌توانید اشخاص را در عکس تگ کنید.
  • کمک بگیرید: ایرادی ندارد که از فالوورهایتان بخواهید تا پست‌های شما را لایک ریتوییت کنند.
  • سؤال بپرسید: یک سؤال توییت کنید و از فالوورهایتان بخواهید تا نظرشان را درباره خدمات و محصولات شما بیان کنند.

با این کار می‌توانید به نظرات، انتقادات و حرف‌های آن‌ها گوش دهید.

حتما بخوانید: با این ۱۰ ترفند امنیت اکانت توییتر خود را به حداکثر ممکن برسانید!

۸- بیزینس و برندتان را زیر نظر بگیرید.

اخبار شرکت‌های دیگر را می‌شنوید، اما آیا می‌دانید که در شبکه‌های اجتماعی درباره برند شما چه می‌گویند؟ به اظهارات کلی دربارهٔ برندتان اکتفا نکنید. خیلی مهم است که بدانید مردم درباره شما چه می‌گویند و چه چیزهایی را توییت می‌کنند.

  • رقبایتان را فالو کنید: خیلی ساده است، رقبایتان را در توییتر پیدا کنید و آن‌ها را فالو کنید تا ببینید چه چیزهایی را به اشتراک می‌گذارند و مردم درباره آن‌ها چه می‌گویند.
  • منظم باشید تا به‌طور بهینه به نظرات مشتریان گوش دهید: با استفاده از لیست توییتر می‌توانید افراد مرتبط با کسب‌وکارتان را فالو کنید. با استفاده از سایت Hootsuite به‌راحتی می‌توانید نظرات مردم دربارهٔ رقبایتان را بدانید.
  • کلیدواژه‌های برند/شرکتتان را بررسی کنید: برای این کار از آمارهای توییتر و ابزارهای دیگر استفاده کنید. با استفاده از سایت Hootsuite نیز می‌توانید فعالیت‌های شبکه اجتماعی، منابع خبری و بلاگ ها را زیر نظر بگیرید تا از آخرین اخبار مربوط به کسب‌وکارتان باخبر شوید.
  • یک برنامه برای بحران‌های ارتباطی در نظر بگیرید: همان‌طوری که رایان هولمز می‌گوید “شرکت‌هایی که اهمیت روابط با مشتریان را درک نکرده‌اند، هر آن ممکن است دچار مشکل شوند. بنابراین برای مقابله با این بحران بهتر است از قبل برای آن برنامه‌ریزی کنید.

۹- نتایج را بسنجید.

با سنجش نتایج بازاریابی از طریق توییتر می‌توانید عملکرد خودتان را ارزیابی کنید، از محتوای موردعلاقه کاربران آگاه شوید و استراتژی‌های بهتری برای آینده طراحی کنید. با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید نتایج را ارزیابی کنید:

  • از آنالیز و آمارهای توییتر استفاده کنید: با استفاده از آنالیزهای توییتر می‌توانید عملکرد توییت و تبلیغاتتان را بسنجید و از افراد مشتاق و اینفلوئنسرها آگاه شوید، عملکرد و فعالیت‌های فالوورهایتان را در طول زمان بسنجید و از علایق آن‌ها باخبر شوید.
  • از تحلیل‌های سایت Hootsuite استفاده کنید: با استفاده از تحلیل‌های این سایت می‌توانید از عملکرد و آخرین اخبار کانال‌ها باخبر شوید. بعد از تگ کردن شرکت‌های مرتبط با کسب‌وکارتان می‌توانید اثرگذاری و عملکرد آن‌ها را تجزیه‌وتحلیل کنید.

Twitter-Marketing-Analytics

۱۰- با تاکتیک‌های پیشرفته، استراتژی‌تان را ارزیابی کنید.

حالا که با اصول اولیه آشنا شدید، بیایید تا با چند تاکتیک پیشرفته آشنا شویم.

  • در توییتر تبلیغ کنید: هرچقدر هم که از استراتژی خوبی استفاده کرده باشید، همچنان باید برای تبلیغات در توییتر هزینه کنید تا به اهدافتان برسید. با توجه به هدف مشخصی که دارید می‌توانید برای بهبود توییت، اکانت و حتی ترندی که می‌خواهید دربارهٔ کسب‌وکارتان به راه بیندازید، تبلیغات کنید.
  • گفتگوهای توییتری ایجاد کنید: با ایجاد مباحثی برای گفتگو در توییتر می‌توانید کنترل امور را به دست بگیرید، از برندتان دفاع کنید و اعتمادسازی کنید. با استفاده از هشتگ ها، کاربران می‌توانند از آخرین اخبار، موضوعات بحث شده و ایده‌ها خبردار بشوند.
  • ویدیوی لایو بگذارید: امروزه برندها در توییتر ویدیوی لایو می‌گذارند و شرکت‌هایی مثل AirBNB، کانال‌های پخش زنده دارند. ازآنجایی‌که ویدیوها در توییتر محبوبیت بیشتری دارند می‌توانید با اضافه کردن ویدیوهای لایو، کمک زیادی به دیده شدن برندتان بکنید.
  • از مومنت استفاده کنید: در سال ۲۰۱۵ قابلیت دیگری به نام مومنت (Moment) به توییتر اضافه شد و با این قابلیت کاربران می‌توانند از مهم‌ترین توییت های روز باخبر شوند. در سال ۲۰۱۶ این امکان برای تمام کاربران و بازاریابان مهیا شد تا از مومنت استفاده کنند و از این طریق با اینفلوئنسرها در ارتباط باشند. محتوای مومنت چه جدی باشد و چه شوخی، با استفاده از آن می‌توانید بیزینستان را رونق ببخشید.
  • از دادن خدمات اجتماعی به مشتریان غافل نشوید:۶۷ درصد مشتریان در آمریکا از طریق شبکه‌های اجتماعی خرید می‌کنند، بنابراین نباید از خدمات‌رسانی به مشتریان غافل شد. می‌توانید از طریق همان اکانتی که دارید و یا با ایجاد یک اکانت جداگانه به مشتریان خدمت‌رسانی کنید و پاسخگوی نیازهایشان باشید (بسته به نوع سازمان و خدمتی که ارائه می‌دهید).

توییتر از سال ۲۰۰۶ در حال ارائه فرصت‌هایی برای ارزیابی بیزنس، ارتباط با فالوورها و توسعه برند است. توییتر یکی از قوی‌ترین مجاری است که می‌توانید به کمک آن روابط پایداری ایجاد کنید که درنهایت موجب موفقیت و رونق کسب‌وکارتان می‌شود.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا