به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش های متنوع دیگر

9 بهترین کیبورد مکانیکال ارزان گیمینگ (تا 3 میلیون)

گیمینگ موجود در بازار تنوع بالایی دارند اما در اکثر آن ها از سوئیچ ‌های مکانیکی استفاده شده است. این صفحه ‌کلید ها معمولا ارزان نیستند و اکثر مدل‌ های معروف معمولا با قیمت 100 دلار عرضه می ‌شوند، مخصوصا اگر بی ‌سیم باشند.

اما همه نمی‌ خواهند یا نمی ‌توانند صدها دلار برای یک صفحه‌ کلید هزینه کنند، مخصوصا وقتی که قرار است لوازم جانبی و قطعات دیگری هم بخرند. خوشبختانه کیبورد های مکانیکی ارزان زیادی در بازار وجود دارد که تجربه کاربری رضایت ‌بخشی را با کم تر از 100 دلار یا حتی کم تر از 80 دلار برای تان به ارمغان می ‌آورند.

نکات مهم هنگام خرید کییبورد مکانیکی

شکل و اندازه را مشخص کنید: کیبورد ها در اندازه‌ های مختلفی وجود دارند، اما تمایز اصلی شان در استاندارد بودن یا نبودن شان است؛ یعنی برخی صفحه شماره اختصاصی دارند و برخی هم این گونه نیستند. با اینکه این قسمت از کیبورد می ‌تواند برای ورود داده ‌ها مفید باشد، اما بسیاری از افراد دوست ندارند فضای میز کارشان خیلی اشغال شود. برای افرادی که فضاهای کوچک ‌تری دارند، کیبورد هایی هست که 60 یا 65 درصد حالت استاندارد هستند و در آن ها خبری از کلید های چهار جهته و ناوبری نیست.

نوع سوئیچ را انتخاب کنید: کلید های مکانیکی همه یکی نیستند. هر سوئیچی دارای نقاط فعال، مسافت عبور انگشتان بین کلید ها و بازخورد متفاوتی است. این نوع کلید یا سوئیچ ‌ها سه دسته اصلی دارند که بد نیست آن ها را بشناسید:

  • سوئیچ ‌های خطی به راحتی فشار داده می‌ شوند زیرا هیچ برآمدگی در مسیر پایین آمدن شان وجود ندارد. بسیاری از گیمر ها سوئیچ‌ های خطی را ترجیح می ‌دهند زیرا می ‌توان آن ها را به طور مکرر و سریع بدون ایجاد سر و صدا فشار داد. این سوئیچ‌ ها معمولا قرمز یا سیاه هستند.
  • سوئیچ‌ های لمسی برآمدگی زیادی دارند که همین باعث می ‌شود قبل از این که کامل پایین بروند، به ضربه‌ کاربر واکنش نشان بدهند. بسیاری از تایپیست ‌ها صفحه‌ کلید های لمسی را ترجیح می ‌دهند، زیرا این صفحه‌ کلید ها کاربر را از اینکه کلید فشرده شده است، مطمئن می ‌کنند. رنگ‌ متداول این سوئیچ‌ ها قهوه ‌ای است.
  • سوئیچ‌ های کلیکی سوئیچ‌ های لمسی هستند اما با برخورد انگشت روی کلید صدا تولید می‌ کنند. افرادی که تنها کار می‌ کنند و صدای تایپ را دوست دارند یا می ‌دانند اطرافیان شان اذیت نمی ‌شوند، معمولا این کیبورد ها را ترجیح می ‌دهند. این نوع سوئیچ‌ ها اغلب آبی، سبز یا سفید هستند.

طیف وسیعی از سوئیچ‌ ها وجود دارد، اما سازندگان معمولا آن ها را دسته ‌بندی می ‌کنند و به هر کدام یک کد رنگی اختصاص می ‌دهند.

9 بهترین کیبورد های مکانیکی گیمینگ

1-کیبورد کولر مستر مدل Cooler Master CK552

کیبورد کولر مستر مدل Cooler Master CK552

Cooler Master CK552 بهترین صفحه‌ کلید مکانیکی ارزان‌ قیمت برای اکثر کاربران است. این محصول یک صفحه‌ کلید گیمینگ با اندازه استاندارد است که نور پس ‌زمینهRGB ، صفحه‌ی رویی آلومینیومی و یک کابل USB 2.0 1.8 متری دارد. این کیبورد با سوئیچ ‌های Gateron قرمز (خطی )، آبی (کلیکی) یا قهوه ‌ای (لمسی) ارائه می ‌شود.

سوئیچ‌ های قرمز گاهی به جای بقیه سوئیچ‌ ها فشرده می‌ شوند که این یعنی، کاربر هنگام تایپ برای یک مدت طولانی کمی دچار مشکل می ‌شود.

CK552 که برای گیمر ها ساخته شده است، دارای حافظه داخلی است که می ‌تواند تا چهار نوع مشخصات را ذخیره کند. این یعنی ثبت دستورات و کنترل نور پس ‌زمینه آسان می‌ شود. همچنین با نرم ‌افزار Cooler Master Portal که کمک می ‌کند کاربر کنترل‌ دقیق‌ تری روی جلوه‌ های نوری بک ‌لایت داشته باشد، سازگار است. اما به اندازه رقبای دیگرش مثل Razer Synapse قوی نیست. با این حال، این ابزار برای افرادی که دوست ندارند چندین نرم ‌افزار را نصب کنند و کسانی که خواهان کنترل بیشتری بر تجهیزات جانبی ‌شان هستند، می ‌تواند جذاب باشد.

مزایا:

  • نور پس ‌زمینه RGB است.
  • صفحه رویه آلومینیومی و محکم است.
  • سوئیچ ‌های متنوعی دارد.

معایب:

  • کلید های قرمز اشتباه فشار داده می ‌شوند.

بهترین موس های ارزان گیمینگ: 8 بهترین موس های گیمینگ ارزان در ایران

2-کیبورد رد دراگون مدل Redragon K615 Elise (عاشقشم ?)

کیبورد رد دراگون مدل Redragon K615 Elise

ردراگون به خاطر ارائه محصولات بادوامی که قابلیت‌ های فوق‌العاده ‌ای دارند و در عین حال ارزان هستند، مشهور است. Redragon K615 Elise هم از این قاعده مستثنی نیست. فقط با پرداخت 35 دلار می ‌توانید یک صفحه ‌کلید گیمینگ مکانیکی سیمی جمع‌ و جور با نورپردازی RGB، سوئیچ‌ های آبی لمسی تخت داشته باشید. حتی شامل یک کابل USB-C جدا شدنی و پایه ‌هایی در پشت صفحه ‌کلید هم هست که برای تایپ یا بازی زاویه بهتری به دست تان می ‌دهد.

البته این کیبورد با توجه به قیمت پایین و فرم فشرده آن، محدودیت ‌هایی هم دارد. K615 نرم ‌افزاری ندارد، بنابراین ناچارید فقط با ۱۸ نورپردازی از پیش تنظیم ‌شده سر کنید. البته می‌ توانید جلوه نور سفارشی را با ترکیب‌ چند کلید به وجود بیاورید. این کیبورد فقط61 کلید دارد و بسیاری از کاراکتر ها و توابع رایج (مثل کلید های چهار جهته) به کلید های Fn منتقل شده‌ اند. اما این محدودیت 60 درصدی برای صرفه‌ جویی در فضا است و این محصول ایرادی ندارد.

به نظر می ‌رسد Redragon K615 فقط با سوئیچ‌ های آبی کلیکی به فروش می ‌رسد، نه قرمز خطی که مورد علاقه اکثر گیمر ها است. از آن جایی که این سوئیچ‌ های تخت که فاصله کمی با هم دارند، ممکن است این عیب خیلی به چشم نیاید. البته سوئیچ ‌های تخت این کیبورد را می ‌توان با مدل‌ های دیگری تعویض کرد. چهار کلید یدکی و یک کلید و سوئیچ‌ک ِش هم در جعبه موجود است. بد نیست بدانید که سوئیچ ‌ها به سبک Otemu هستند و پین ‌های آن‌ ها نسبت به بقیه به هم نزدیک‌تر هستند.

البته عدم وجود کلید های جهت ‌دار اختصاصی ممکن است هنگام تایپ و ویرایش و همین طور جا به جا کردن دوربین در بازی‌ های استراتژی همزمان اذیت تان کند.

با همه این حرف ها، K615 ظاهر زیبا و محکمی دارد. به اندازه ‌ای باریک است که به راحتی در یک کیف جای می ‌گیرد. کابل قابل جدا شدن آن هم در حمل و نقل آن یک مزیت بزرگ به حساب می‌ آید. اگر می‌ خواهید مواردی مثل روشنایی کلید ها را از طریق نرم ‌افزار کنترل کنید، باید به دنبال کیبورد دیگری باشید و احتمالا باید حداقل دو برابر هزینه کنید. اما برای بازی ‌های ساده و تایپ کردن، K615 قابلیت ‌های دیگر را بدون کم و کاست دارد.

مزایا:

  • بسیار ارزان است.
  • محکم است.
  • سوئیچ‌ های تخت و کوتاه قابل تعویض دارد.
  • کابل USB نوع C با قابلیت جدا شدن دارد.

معایب:

  • نور های RGB به راحتی قابل سفارشی‌ سازی نیستند.
  • نرم ‌افزار ندارد.

3-کیبورد لاجیتک مدل Logitech K845

کیبورد لاجیتک مدل Logitech K845

K845 لاجیتک جایگزین مدل اقتصادی قبلی یعنی K840 شده است. قیمت آن حدود 10 دلار بیشتر است، اما نور پس ‌زمینه سفید به کلید ها اضافه شده است که می ‌توانید آن را از بین پنج الگوی متفاوت انتخاب و در سه سطح روشنایی (و همین طور خاموش) تنظیم کنید. این کیبورد مکانیکی با اندازه استاندارد و صفحه رویی آلومینیومی ساخته شده است که می ‌توانید و در مدل‌ های سوئیچ‌ های قرمز (خطی)، آبی ( لمسی کلیکی ) یا قهوه ‌ای (لمسی) شرکت TTC یکی را انتخاب می‌ کنید. اگر 20 دلار بیشتر بپردازید، می ‌توانید یکی از مدل ‌های 845ch را انتخاب کنید که از سوئیچ‌ های Cherry MX (قرمز یا آبی) در آن ها استفاده شده است.

Logitech K845 هم دارای صفحه آلومینیومی است که هم ظاهر خوبی دارد و هم آن را نسبت به بقیه کیبورد های این رنج قیمتی، یک سر و گردن بالاتر می ‌برد. اگر با صفحه‌ کلید های گران ‌تری که وزن زیاد دارند، کار کرده ‌اید و باید این را بگوییم که وزن 780 گرمی این کیبورد و رویه پلاستیکی آن غافلگیر تان خواهد کرد! اما در عوض سوئیچ‌ ها تا 50 میلیون ضربه دوام می ‌آورند و نگرانی از بابت محو شدن برچسب ‌ها نخواهید داشت.

این کیبورد هیچ کلید اختصاصی ماکرو یا رسانه، نرم ‌افزار یا کابل قابل جدا شدنی ندارد. نور پس‌ زمینه سفید هم به اندازه RGB جذاب نیست. اما در این بازه قیمتی نباید انتظاری بیشتر از این داشت. این صفحه ‌کلید پایه ‌های پلاستیکی متحرکی در پشتش دارد که نسبت به خیلی از صفحه‌ کلید های گران‌ قیمت، بادوام ‌تر هستند. اگر شما هم به دنبال یک کیبورد مکانیکی ساده و بدون سر و صدا برای تایپ و حتی گیمینگ هستید، Logitech K845 یک گزینه عالی است، مخصوصا که با قیمت کمتر از 59.99 دلار به فروش می‌ رسد.

مزایا:

  • شروع قیمتش از 60 دلار است.
  • طراحی مینیمالیستی دارد و مناسب برای هر نوع میز دسکتاپی است.

معایب:

  • نور RGB ندارد.
  • استحکام بقیه کیبورد های گران ‌قیمت را ندارد.

حتما استفاده کنید: 4 سایت برتر ساخت و طراحی امضا آنلاین

4-هاویت مدل Havit KB487L

هاویت مدل Havit KB487L

Havit KB487L در هیچ دسته دیگری قرار نمی ‌گیرد، اما آنقدر صفحه ‌کلید جالبی است که فکر کردیم برای گیمینگ مناسب‌ تر است. این کیبورد یک شکل استاندارد است، اما به جای چیدمان همیشگی و وجود کلید های میانبر در سمت راست، صفحه اعداد قرار دارد. این نوع چیدمان باعث صرفه‌ جویی در فضا می ‌شود. البته به ندرت پیش می ‌آید که کسی از اعداد استفاده کند.

Havit همچنین KB487L را به کلید های PBT بادوام مجهز کرده است که حس خوبی در کاربر به وجود می ‌آورد. رنگ ‌های منحصر به فرد سیاه، سفید و نارنجی کلید ها هم باعث شده تا KB487L در میان دریایی از صفحه ‌کلید های تک ‌رنگ موجود در بازار، متمایزتر باشد.

خوشبختانه تا به حال تنوع رنگ کلید های KB487L باعث نشده کاربری کلیدی را اشتباه فشار دهد. شاید چیدمان این کیبورد مورد علاقه شما نباشد، اما بهتر از اکثر صفحه ‌کلید هایی است که سوئیچ خطی دارند.

برای کسانی که ظاهر صفحه ‌کلید Havit را دوست دارند اما RGB و سایر امکانات را هم می‌ خواهند، کیبورد 94 کلیدی Redragon K636CL0 گزینه مناسبی است زیرا ظاهرش تقریبا شبیه است . این کیبورد سوئیچ‌ های قابل تعویضی دارد و ویژگی‌ های خوبی را نسبت به قیمتش (که معمولا حدود 36 دلار است) ارائه می ‌کند. اما ما فکر می ‌کنیم که اکثر افراد Havit را ترجیح می ‌دهند، زیرا کلید های Redragon به دلیل وجود تثبیت ‌کننده‌ ها، حس خوبی به کاربر نمی ‌دهند.

مزایا:

  • طراحی جذابی دارد و سرپوش کلید ها مجزا هستند.
  • چیدمان منحصر به فردی دارد.
  • سوئیچ‌ های خطی حساسی دارد که برای بازی عالی هستند.

معایب:

  • قابلیت سوئیچ ندارد.
  • چیدمان منحصر به فرد این کیبورد مورد پسند همه نیست.

5-ام اس آی مدل MSI Vigor GK50 Elite

ام اس آی مدل MSI Vigor GK50 Elite

MSI Vigor GK50 Elite صفحه‌ کلید بسیار خوبی است و جایگزین ارزان ‌تری نسبت به Hexgears Impulse 100 دلاری است. در Vigor GK50 Elite از سوئیچ‌ های Kailh Box White استفاده شده است. اگر این صفحه ‌کلید را با سوئیچ‌ های Kailh Blue هم تهیه کنید، به هر حال صدای کلید ها از بین نخواهد رفت.

با اینکه سرپوش کلید های پلاستیکی در این مدل خیلی شیک نیستند، اما در برابر لکه‌ اثر انگشت بسیار مقاوم‌اند. این محصول MSIدارای رویه‌ای از جنس مرغوب است، اما کابل آن لاستیکی است که استحکام خوبی ندارد.

امکانات اصلی مثل کلید های ماکرو یا حافظه داخلی که برای گیمر ها لازم است، در این کیبورد در نظر گرفته نشده است. علاوه بر این، Vigor GK50 Elite فقط با سوئیچ‌ های کلیکی و لمسی عرضه می ‌شود که ضربه زدن سریع و مکرر شان خسته‌ کننده است.

مزایا:

  • صفحه فوقانی از جنس فلز و محکم است.
  • سرپوش کلید ها ضد چربی هستند.

معایب:

  • کلیکی بودن سوئیچ ‌ها ممکن است هنگام بازی خسته ‌تان کنند.
  • جنس کابل این کیبورد خوب نیست.

بسیار جالب: ۴ سایت برای پیدا کردن عکس شخص همزاد و شبیه شما

6-آوکی مدل Aukey KMG14

آوکی مدل Aukey KMG14

Aukey KMG14 یک کیبورد مکانیکی مقرون به صرفه است که به غیر از صدای بلندی که دارد، بقیه ویژگی‌هایش با توجه به قیمت پایین آن عالی است.

این صفحه ‌کلید دارای نور پس ‌زمینه RGB و قابلیت فشار همزمان چند کلید با هم است. همچنین از سرپوش کلید های ABS دابل شات در آن استفاده شده است که با توجه به ارزان بودن این صفحه ‌کلید مکانیکی، فوق ‌العاده است. در کنار KMG14 ابزاری برای کشیدن سرپوش‌ کلید ها هم عرضه می‌ شود تا این کار آسان ‌تر شود.

با اینکه این صفحه ‌کلید به عنوان یک کیبورد گیمینگ به بازار عرضه می ‌شود، اما ما آن را برای تایپ کردن توصیه می‌ کنیم، زیرا صدای کلید ها حواس گیمر را در بازی‌ هایی مثل Valorant و Call of Duty: Modern Warfare پرت می ‌کنند. هیچ سوئیچ لمسی یا خطی در این جا وجود ندارد تا حداقل کمتر حواس‌ تان پرت شود.

مزایا:

  • در کل کیبورد خوبی است اما کلید های کلیکی‌ و پر سر و صدایی دارد.
  • طراحی ارگونومیک دارد.

معایب:

  • به عنوان کیبوردی که کلید های اعداد را ندارد، کمی سنگین است.
  • برای بازی‌ حرفه ‌ای کمی پر سر و صدا است.
  • مثل بقیه کیبورد ها محکم نیست.

7-ام اس آی مدل MSI Vigor GK50 Low Profile

ام اس آی مدل MSI Vigor GK50 Low Profile

صفحه‌ کلید های مکانیکی با سوئیچ‌ های تخت معمولا قیمت بالایی دارند، اما MSI Vigor GK50 Low Profile یکی از بهترین کیبورد های مقرون به صرفه مکانیکی است که در حال حاضر حدودا به قیمت 45 دلار عرضه می ‌شود. در عین حال این محصول به خوبی با کیبورد های گران ‌قیمت رقابت می ‌کند و از نظر تایپ عالی است. سوئیچ ‌های تخت و کوتاه Kailh Choc آن با صدای کلیکی و بلندی که دارند شما را به یاد ماشین تحریر خواهند انداخت ! اما واکنش و حساسیت بالای کلید ها به حرکت سریع ‌تر انگشتان تان هنگام تایپ کمک می ‌کنند.

کلید های سفت Shift و Space در حین بازی برای تان مشکل ‌ساز خواهند شد. علاوه بر این، نرم ‌افزار همراه در حال حاضر به درستی دانلود نمی ‌شود، بنابراین تنظیمات RGB و سایر سفارشی‌ سازی ‌ها محدود خواهد شد.

مزایا:

  • برای تایپ بسیار مناسب است.
  • دارای کابل بافته ‌شده است.
  • قیمت مناسب است.

معایب

  • نرم‌افزار به درستی دانلود نمی‌ شود.
  • تکیه ‌گاهی برای مچ دست ندارد.
  • کلید فاصله‌ گذار (Space) سفت است که ممکن است هنگام بازی اذیت تان کند.

یه لیست کیبورد دیگه: 7 بهترین کیبوردها برای طراحی و طراحان

8-کورسیر مدل Corsair K55 RGB Pro XT

کورسیر مدل Corsair K55 RGB Pro XT

Corsair K55 RGB Pro XT یکی از بهترین کیبورد های گیمینگ ارزان موجود در بازار است که از نرخ نمونه ‌برداری 1000 هرتز مورد استفاده در اکثر کیبورد های گران‌ قیمت برخوردار است. این کیبورد غشایی سیمی تعداد زیادی کلید اضافی، از جمله کلید های مخصوص رسانه‌ و شش کلید اختصاصی برای ثبت دستورات ماکرو هم دارد که کارتان را سریع ‌تر خواهد کرد. شما به عنوان یک گیمر می ‌توانید به کمک نرم ‌افزار Elgato Stream Deck دستورات خاصی را برای بازی به این کلید ها اختصاص دهید.

اگر چه Corsair K55 RGB Pro XT یک کیبورد مقرون به صرفه است، اما در بخش نور پردازی عالی عمل کرده است. نورپردازی RGB در هر کلید این امکان را می ‌دهد تا با الگو های نوری مختلف کلید ها را سفارشی یا کاری کنید به عملکردتان در بازی‌ واکنش نشان دهند. بهترین مزیت این صفحه ‌کلید این است که همه این ویژگی ‌ها را با 80 دلار که بخشی از قیمت اکثر صفحه ‌کلید های بازی پیشرفت است را در اختیارتان قرار می ‌دهد.

9-استیل مدل SteelSeries Apex 3 TKL

استیل مدل SteelSeries Apex 3 TKL

SteelSeries Apex 3 TKL یکی از مواردی است که ثابت کرده یک صفحه‌ کلید گیمینگ خوب لزوما نباید گران باشد! این محصول 45 دلاری قابلیت ‌های زیادی دارد؛ به طور مثال ضد آب و گرد و غبار است، سوئیچ ‌های بی‌ صدایی دارد که برای بازی در اواخر شب ایده‌ آل است و حتی پایه ‌های قابل تنظیمی دارد تا کاربر در حین بازی راحت‌ تر باشد. به غیر از کلید های رسانه‌ای اختصاصی آن، قابلیت برنامه ‌ریزی دستورات ماکرو را هم دارد که همین آن را به گزینه ‌ای عالی برای گیمر های سبک RGB، MMO و MOBA تبدیل کرده است.

یه لیست خفن دیگه: 8 بهترین کیبورد برای برنامه نویسی

این صفحه ‌کلید ویژگی‌ های زیادی دیگری مثل ضد شبح و هشت ناحیه نورپردازی RGBقابل تنظیم دارد. به عبارت دیگر، ویژگی ‌های فوق ‌العاده ‌ای که این کیبورد دارد را در هیچ صفحه ‌کلید زیر 50 دلاری ندارد. اگر دوست دارید همین کیبورد را به صورت استاندارد داشته باشید، SteelSeries Apex 3 با همان ویژگی‌ ها گزینه مناسبی است.

پرفروش ترین کیبورد های این ماه

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا