به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش ترفندهای موبایلی

5 کاربرد مادون قرمز در گوشیهای هوشمند امروزی

مادون قرمز (IR) یک فناوری بی سیم موبایل است که برای ارتباط دستگاه با برد کوتاه استفاده می شود. ارتباطات IR دارای محدودیت های عمده ای است زیرا نیاز به بینایی دارد ، برد کوتاهی دارد و قادر به نفوذ در دیوارها نیست. فرستنده های گیرنده IR بسیار ارزان هستند و به عنوان راه حل های ارتباطی با برد کوتاه عمل می کنند.

به دلیل محدودیت های IR ، رهگیری ارتباطات دشوار است. در حقیقت ، معمولاً ارتباطات دستگاه Infrared بصورت (Data Association (IrDA است و اطلاعات بصورت یک به یک مبادله می شود. بنابراین ، داده های منتقل شده بین دستگاه های IrDA معمولاً بدون رمزگذاری هستند.

حتما بخوانید: کاربرد ژیروسکوپ در گوشی های هوشمند امروزی چیست؟

دستگاههای دارای قابلیت IR به عنوان دستگاههای IrDA شناخته می شوند زیرا مطابق با استانداردهای تعیین شده توسط انجمن داده های مادون قرمز (IrDA) هستند. از دیودهای تابش نور IR (LED) برای انتقال سیگنالهای IR استفاده می شود ، این پرتو ها از لنز عبور می کنند و به صورت پرتوی از داده های IR متمرکز می شوند. منبع پرتو به سرعت برای کد گردن داده روشن و خاموش می شود.

محل قرارگیری مادون قرمز در گوشی هوشمند

اطلاعات پرتوهای IR توسط یک دستگاه IrDA مجهز به یک فتو دیود سیلیکون دریافت می شود. این گیرنده ، پرتوی IR را برای پردازش به جریان الکتریکی تبدیل می کند. از آنجا که سرعت IR آهسته تر از نور محیط است ، فتودیود سیلیکون می تواند سیگنال IrDA را از نور محیط فیلتر کند.

حتما بخوانید: کاربرد RAM در گوشی هوشمند و تفاوت آن با Rom

فرستنده ها و گیرنده های IrDA به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم طبقه بندی می شوند. فرستنده یا گیرنده مستقیم از پرتوی متمرکز و باریک بصورت هدایت شده استفاده می کند ، در حالی که یک فرستنده یا گیرنده غیر مستقیم از الگوی پخش تابش استفاده می کند و غیر هدایت شده است.

مادون قرمز در گوشیهای هوشمند امروزی

جمع بندی و خلاصه همه کاربردهای مادون قرمز در گوشی هوشمند

پس متوجه شدیم که مادون قرمز (Infrared) در گوشی‌های هوشمند به عنوان یک فناوری ارتباطی استفاده می‌شود که عموماً برای کاربردهای زیر استفاده می‌شود:

  1. کنترل از راه دور: بسیاری از گوشی‌های هوشمند دارای قابلیت کنترل از راه دور برای دستگاه‌های خانگی مانند تلویزیون، رسیور، پخش‌کننده DVD و سایر دستگاه‌های الکترونیکی هستند. مادون قرمز در این موارد برای ارسال سیگنال‌های کنترلی به دستگاه‌های دیگر استفاده می‌شود.
  2. انتقال فایل: مادون قرمز برای انتقال فایل‌ها از یک گوشی هوشمند به دیگری نیز استفاده می‌شود. با استفاده از این فناوری، می‌توانید تصاویر، ویدیوها، مخاطبین، پیام‌ها و سایر فایل‌ها را بین دو گوشی هوشمند به اشتراک بگذارید.
  3. پشتیبانی از اپلیکیشن‌ها: برخی از اپلیکیشن‌ها از قابلیت مادون قرمز برای ارتباط با دستگاه‌های خارجی استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، برخی از اپلیکیشن‌های کنترل از راه دور دستگاه‌های خانگی می‌توانند از مادون قرمز برای ارسال دستورات کنترلی استفاده کنند.
  4. استفاده به عنوان سنسور: در برخی از مدل‌های گوشی‌های هوشمند، مادون قرمز به عنوان یک سنسور استفاده می‌شود. به عنوان مثال، برخی از گوشی‌ها از مادون قرمز برای اندازه‌گیری دما، تشخیص حرکت و سایر وظایف سنسوری استفاده می‌کنند.

از آنجا که بسیاری از گوشی‌های هوشمند امروزی دیگر دارای مادون قرمز نیستند و به جای آن از فناوری‌های بی‌سیم مانند بلوتوث و Wi-Fi برای کنترل و انتقال فایل استفاده می‌کنند، کاربردهای مادون قرمز در گوشی‌های هوشمند کمتر شده است.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا