آموزش فیسبوک

آموزش حذف اکانت فیسبوک در گوشی آیفون (و نکات مهم)

اگر به دلیل شنیدن خبرهایی درباره ی نقض حریم خصوصی سی میلیون کاربر فیس بوک توسط این شرکت و یا به هر دلیل شخصی دیگر، به فکر دور شدن از شبکه مجازی فیس بوک افتاده اید، این مطلب را بخوانید تا با روش های دی اکتیو کردن و حذف کردن دائمی اکانت فیس بوک در گوشی های آیفون بیشتر آشنا شوید.

اگر تصمیم تان برای کنار گذاشتن فیس بوک جدی است، چند روش پیش روی شما قرار دارد. روش اول این است که می توانید با اعمال تنظیمات، امنیت حریم شخصی تان را در فیس بوک بالا ببرید.در روش دوم می توانید اکانت فیس بوک خود را برای مدتی دی اکتیو کنید و سپس بعد از مدتی، دوباره آن را فعال کنید.روش سوم آن است که اکانت فیس بوک خود را به طور دائمی حذف کنید.

در ادامه به طور مفصل به بررسی و آموزش هر سه روش در گوشی های آیفون می پردازیم.

توجه داشته باشید که با حذف کردن اکانت فیس بوک، دیگر امکان بازگردانی آن وجود ندارد، بنابراین پیشنهاد می کنیم قبل از حذف کردن دائمی اکانت فیس بوک خود، اطلاعات آرشیو شده خود را دانلود کنید.

آموزش گام به گام دی اکتیو کردن اکانت فیس بوک

۱ ـ برنامه فیس بوک را در گوشی آیفون خود باز کرده و سپس روی آیکون سه نقطه ای که در گوشه سمت راست و در پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید.

۲ ـ سپس مسیر Setting & Privacy > Account Setting را دنبال کنید.

۳ ـ حالا گزینه ی Account Ownership and Control را انتخاب کنید.

۴ ـ روی گزینه ی Deactivate and Deletion کلیک کنید.

در ادامه تصاویری از مراحل گفته شده را مشاهده می کنید.

how-to-delete-deactivate-facebook-1.jpg

how-to-delete-deactivate-facebook-2.jpg

دی اکتیو کردن اکانت فیس بوک به این معنا است که با دی اکتیو کردن آن، پروفایل اکانتتان برای دیگران قابل مشاهده نخواهد بود و اکانتتان از قسمت سرچ خارج خواهد شد. البته بعضی از اطلاعات مثل پیام هایی که به دوستانتان ارسال کرده بودید، همچنان باقی خواهد ماند.

آموزش گام به گام حذف دائمی اکانت فیس بوک از طریق وب سایت فیس بوک

۱ ـ ابتدا به سایت http://www.facebook.com/help/delete-account مراجعه کنید.

۲ ـ در صورت نیاز باید در اکانتتان Log In کنید.

۳ ـ روی گزینه Delete My Account کلیک کنید.

۴ ـ با دنبال کردن مراحل بالا، اکانت فیس بوکتان به طور دائمی حذف خواهد شد.

how-to-delete-facebook-account.jpg

حذف کردن دائمی اکانت فیس بوک به این معنی است که با حذف کردن اکانت خود، کاربران دیگر نمی توانند اکانت شما را در فیس بوک ببینند. البته توجه کنید که ممکن است ۹۰ روز طول بکشد تا اطلاعاتتان در فیس بوک مانند عکس ها، استاتوس، فیلم ها یا اطلاعات شخصی دیگر، به طور کامل از سرورهای شرکت فیس بوک حذف شود. با حذف شدن اکانتتان دیگر نمی توانید به اطلاعات قدیمی تان دسترسی پیدا کنید، بنابراین بهتر است قبل از حذف کردن آن، اطلاعات آرشیو شده خود را دانلود کنید.

تنظیمات فیس بوک برای بالا بردن امنیت و حفظ حریم شخصی

۱ ـ برنامه فیس بوک را در گوشی آیفون خود باز کنید.

۲ ـ روی آیکون سه نقطه ای شکل که در گوشه سمت راست و پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید.

۳ ـ سپس مسیر Setting & Privacy> Privacy Shortcuts را دنبال کنید.

۴ ـ سپس در صفحه باز شده، تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید تا امنیتتان در شبکه اجتماعی فیس بوک بیشتر شده و حریم شخصیتان حفظ شود.

در ادامه تصاویری از مراحل گفته شده را مشاهده می کنید.

1998CAM_2020_04_11_21_23_08_FN.jpg

بسیار کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا